• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Zweeds huis te koop met huurinkomsten en aantrekkelijk rendement

Zweeds huis te koop met huurinkomsten en aantrekkelijk rendement

Dit Zweeds huis te koop bevat 2 slaapkamers en werd recent gerenoveerd en opgeknapt. Het pand is reeds verhuurd waardoor u dus een Zweedse opbrengsteigendom op de kop kunt tikken die onmiddellijk rendement oplevert.

Laat u ook niet afschrikken door een eventuele taalbarrière Zweeds versus Nederlands. Het hele aankoop- en verhuurproces verloopt namelijk in het Nederlands, wat voor comfort zorgt en misverstanden vermijdt.

Lees verder om nog meer te weten te komen of vraag ineens meer gedetailleerde informatie aan.

Samenvatting – Zweeds huis te koop met 2 slaapkamers

 • Verkoopprijs: Op aanvraag
 • U wordt 100% eigenaar in volle eigendom (geen erfpacht, geen recht van opstal, geen obligaties, geen aandelen)
 • Verhuurrendement van +/- 7% per jaar (berekend over de aankoopwaarde van het huis)
 • Inclusief betrouwbare huurders en lopend huurcontract
 • Volledig Nederlandstalige begeleiding van A tot Z, zowel voor de aankoop als de verhuur
 • Passief beleggen in vastgoed is mogelijk met dit alleenstaand verhuurhuis. Nederlandstalige verhuurmakelaar ter plaatse, gevestigd in de regio, behartigt uw belangen als Nederlandse of Belgische eigenaar

Kenmerken van dit Zweeds huis te koop

 • Alleenstaande gezinswoning
 • Twee slaapkamers
 • Ruime keuken met alle noodzakelijke voorzieningen voor een familie
 • Goed uitgeruste badkamer in goede staat
 • Ruime woonkamer
 • Energie en verwarming conform de lokale reglementering
 • Tuin
 • Parking
 • Recent gerenoveerd en opgeknapt
 • Te koop in volle eigendom
 • Op goede locatie met hoge vraag naar kwalitatief hoogstaande gezinswoningen te huur
 • Reeds verhuurd en inclusief marktconform huurcontract

Redenen om voor dit Zweeds huis te koop te kiezen

Vastgoed zal altijd een enorm populaire belegging zijn. Het geeft een geruststellend gevoel om liquide middelen en eigen vermogen in fysieke bakstenen te investeren.

Dit gezegd zijnde levert investeren in vastgoed heel uiteenlopende rendementen op jaarbasis op. En dit is de reden waarom steeds meer particuliere vastgoedbeleggers uit Europa naar het Noorden kijken in de zoektocht naar aantrekkelijke rendementen.

De vastgoedmarkt in Zweden bijvoorbeeld is geliefd bij investeerders die vastgoed kopen voor de lange termijn.

De meeste beleggers houden hun vastgoedportefeuille er gewoon aan voor de lange termijn, of breiden ze zelfs verder uit met de jaren.

Dit hamstergedrag onder de beleggers wijst op een groot vertrouwen in de Zweedse vastgoedmarkt. Dus wat maakt buitenlandse investeerders nu zo enthousiast over immo in Zweden?

Groeiende economie, groeiende bevolking

Drie van de tien snelst groeiende steden in Europa bevinden zich in Noord-Europa:

Noorwegen is bekend omwille van de hoogste inkomens ter wereld, deels te danken aan de gigantische inkomsten uit olie. Oslo functioneert hierdoor als een magneet voor buitenlanders.

In Zweden laat Stockholm gelijkaardige groeicijfers optekenen. Deze stad en de hele omgeving groeit aan sneltempo, met stijgende bevolkingsaantallen en een stijgende gemiddelde levensverwachting.

Gezien de economische groei van Zweden is het dus ook geen verrassing dat het aanbod van woningen en appartementen van goede kwaliteit niet even snel is gestegen. En dat biedt interessante investeringsperspectieven!

Economische transparantie en groei op lange termijn

De Zweedse vastgoedmarkt is aantrekkelijk voor buitenlandse beleggers omwille van de economische transparantie enerzijds en het principe van de verzorgingsstaat anderzijds.

Het is vrij gemakkelijk om een degelijke achtergrondcheck van kandidaat-huurders te doen, wat een groot pluspunt is.

Voor deze opbrengsteigendom betekent het dat de Nederlandstalige rentmeester steeds de best mogelijke huurders kan selecteren indien nodig (indien de huidige huurders het contract beëindigen).

Los van de vastgoedmarkt zelf is Zweden ook heel onafhankelijk en autonoom als natie. Voor beleggers is dit Zweeds huis te koop hoe dan ook interessant qua geografische spreiding.

Veilige haven

Zweden en andere Noord-Europese landen, zoals Denemarken, stellen eigenlijk eilanden van relatieve kalmte voor. Heel wat institutionele en particuliere beleggers geven de voorkeur aan Zweden, net omwille van de status als veilige haven.

Vooral op politiek gebied is het land aantrekkelijk. Zweden wordt in vergelijking met vele andere Europese landen met minder politiek risico geconfronteerd.

De beleidskeuzes worden er typisch ook genomen met een visie voor de middellange en lange termijn, wat niet altijd het geval is in andere Europese landen…

Rendementen van Zweeds investerings­vastgoed

Investeringsvastgoed is een interessant beleggingsproduct voor quasi elk gezin en iedere particuliere belegger. Maar vlug een beleggingspand kopen zonder veel due diligence en onderzoek uit te voeren, valt niet aan te raden.

Een belangrijk selectiecriterium is bijvoorbeeld het rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen. En dit Zweeds huis te koop bijvoorbeeld levert een bruto jaarlijks verhuurrendement op van +/- 7%, berekend over de aankoopwaarde van het huis.

Gezien de situatie in vele andere Europese landen, is het dus maar logisch en normaal dat er beleggers zijn die een deel van de Zweedse koek willen.

Unieke pensioen­aanvulling op eigen kracht

Dit Zweeds huis te koop levert direct maandelijkse huurinkomsten op. Met andere woorden, zo’n pand kan u gerust beschouwen als een extra appeltje voor de dorst.

Dit huis kopen om te verhuren levert een onmiddellijk rendement op. De relatief beperkte aankoopprijs maakt het pand toegankelijk, zeker indien u met een beperkte eigen inbreng van de rest van het aankoopbedrag kunt financieren met een lening.

Daar niemand weet wat de toekomst zal brengen, kan het interessant zijn om dit Zweeds huis te koop te beschouwen als een extra aanvullend pensioen.

Leer meer over deze aanpak en autonome strategie qua pensioenplanning op vastgoed in het kader van pensioensparen versus traditionele spaarvormen.

Unieke service inclusief rentmeester­schap (Nederlands aanspreekpunt)

 • Compleet Nederlandstalige begeleiding van A tot Z om dit vastgoed in Zweden te verwerven en verhuren
 • Lokale Nederlandstalige verhuurmakelaar ter plaatse met veel ervaring om uw belangen te behartigen
 • Compleet passieve inkomsten met vastgoed opbouwen is het uitgangspunt van deze vastgoedinvestering

Interesse in dit Zweeds huis te koop? Vraag meer info aan

Bent u geïnteresseerd in alle details? Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

U kan meer details verkrijgen over het huis zelf, u kan enkele rendementssimulaties op maat verkrijgen gebaseerd op uw beleggingshorizon, beschikbaar eigen vermogen, financiering, enzovoort.

U kan dan spoedig al uw vragen stellen aan de Nederlandstalige verantwoordelijke van dit beleggingspand dat te koop staat.

Galerij

Locatie

Adres: Zweden

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *