• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Zorgvastgoed als belegging | Tot 8% rendement per jaar in Nederland

Zorgvastgoed als belegging | Tot 8% rendement per jaar in Nederland

 • €1.000 min. te beleggen kapitaal
 • Rente per kwartaal uitbetaald
 • Serviceflat, Zorgvastgoed
 • Te koop enkel voor verhuur
 • Nederland

Stel uzelf even het volgende scenario voor: Het is het jaar 2050 en u nipt van een heerlijk glas wijn vanop uw terras met fabelachtige uitzichten over de weelderige, groene wijngaard.

De zon gaat langzaam onder en u kunt niet anders dan glimlachen terwijl u terugdenkt aan de cruciale investering die u meer dan 20 jaar geleden deed! Die belegging veranderde namelijk niet alleen het leven van talloze ouderen, maar bezorgde u ook een stabiele financiële toekomst.

Wat als dit droomscenario uw werkelijkheid kan worden?

Welkom bij de verborgen parel van de Nederlandse beleggingswereld: Zorgvastgoed als belegging, een interessante beleggingsoptie in de vorm van zorgwoningen voor senioren met veel potentieel die wacht om ontdekt te worden. 

Voor slechts € 1000 (of meer) kunt u obligatiehouder worden van deze interessante en ethische verantwoorde investeringsmogelijkheid. Lees verder om alle details te ontdekken!

Samenvatting van dit zorgvastgoed als belegging

 • Zorgeloze belegging in Nederlands zorgvastgoed die een aantrekkelijk jaarlijks rendement oplevert:
  • 4,5 tot 6,5% gegarandeerd rendement/jaar voor beleggingen vanaf 1 000 euro.
  • 7% tot 8% gegarandeerd rendement/jaar voor deelnames vanaf 100 000 euro.
 • Uw gegarandeerde rente wordt driemaandelijks uitbetaald.
 • Beleggen in deze Nederlandse zorgwoningen kan al vanaf 1 000 euro te beleggen kapitaal.
 • Gegarandeerd rendement met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar (u heeft de vrije keuze).
 • Dit is een passieve en handenvrije investering in zorgvastgoed op Nederlandse bodem (het beheer, de verhuur en de opvolging worden allemaal voor u geregeld).
 • U belegt indirect in de Nederlandse huizenmarkt via de aankoop van obligaties (geen erfpachtconstructies, volle eigendom of aandelen)
 • Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen prospectusplicht voor deze activiteit.

Zorgvastgoed als belegging in de vergrijzing van Nederland: Inleiding

torentjes euromunten met rechts hoogste torentje met senior op afgebeeld conceptuele weergave van beleggen in zorgwoningen met goed rendement

Dit is geen doorsnee investering in vastgoed... Het is een zeldzame kans om niet alleen uw financiële toekomst veilig te stellen, maar ook om een blijvende impact te hebben op het leven van onze ouder wordende, vergrijzende bevolking. 

Bent u klaar voor een reis waarin medeleven en rendement verdienen samengaan? 

Dan is deze aanbieding absoluut iets voor u. Ze herschrijft de klassieke regels van de financiële sector en bewijst dat ethiek en beleggen en geld verdienen kunnen samengaan.

Hieronder leest u nog meer details over deze beleggingsmogelijkheid. Aarzel zeker en vast niet om vrijblijvend meer informatie aan te vragen bij interesse.

Geschikt voor beginnende en gevorderde beleggers

beleggen in vastgoed met weinig geld geschikt voor gevorderde en beginnende beleggers in nederland

Zowel voor gevorderde als startende beleggers is dit een ideale belegging in Nederlands zorgvastgoed:

 • Als belegger krijgt u de keuze uit verschillende vaste looptijden en contractueel gewaarborgde rendementen
 • Uw rente wordt per kwartaal uitbetaald
 • Zeer laagdrempelige vastgoedbelegging: Investeren kan al vanaf 1 000 euro
 • Nederlands vastgoed als onderpand voor uw belegging
 • Het is mogelijk om tot 6,5% (vanaf 1 000 euro) en tot 8% (vanaf 100 000 euro) rendement per jaar te realiseren (afhankelijk van uw investering)
 • Maatschappelijk verantwoorde belegging daar u de vergrijzing mee opvangt via een belegging in aangepaste seniorenwoningen

Pluspunten van deze zorgvastgoedbelegging in Nederland

zakenman die brandende lamp aanraakt symbool voor overzicht van belangrijkste pluspunten

Ideaal om mee te diversifiëren

Wenst u uw beleggingsportfolio te spreiden en diversifiëren?

oranje weg die opsplitst in 5 richtingen naar 5 verschillende spaarvarkentjes diversificatie van beleggingen mogelijk met deze zorgvastgoedbelegging

Dan zijn deze vastgoedobligaties die betrekking hebben op seniorenwoningen in Nederland een uitstekende aanvulling voor uw beleggingsportefeuille. 

Vanaf 1 000 euro kunt u reeds blootstelling krijgen aan dit zorgvastgoed in Nederland. U belegt op eigen bodem, in vastgoed dat het verschil maakt voor uw oudere medemensen!

Ethisch verantwoorde vastgoedbelegging

Terwijl u de voor- en nadelen van deze belegging in Nederlandse seniorenwoningen afweegt, moet u het volgende gezegde in gedachten houden:

De ware maatstaf van een samenleving is hoe zij haar ouderen behandelt.

Laat uw investering in Nederlandse zorgvastgoed dus een bewijs zijn van uw inzet voor een betere wereld voor onze senioren in Nederland, vandaag, morgen, overmorgen en daarna.

Als particuliere belegger kunt u de steeds groter wordende groep senioren ondersteunen. Deze mensen krijgen het namelijk steeds moeilijker op de huizenmarkt in Nederland.

U ondersteunt een groep in nood en krijgt er een mooi gegarandeerd rendement voor in de plaats. Dit is een mooie deal, niet waar?

Lage instapdrempel

vrouwelijke hand die muntstukken in linkerpotje strooit rechts potjes met meer geld symbool voor vermogensgroei met klein bedrag

U heeft de mogelijkheid om te participeren vanaf een bedrag van 1 000 euro.

Via deze aanbieding kan u dus vermogensgroei realiseren met behulp van een relatief klein bedrag!

In vergelijking met andere vastgoedbeleggingen (in volle eigendom) is dit een bijzonder laag bedrag.

Met andere woorden, hier kunt u in vastgoed beleggen met weinig geld en op een ethisch verantwoorde wijze.

Zorgvastgoed als investering zonder kopzorgen

man in kostuum ligt met voeten op tafel en handen achter het hoofd te niksen terwijl het geld binnenstroomt uit kraan symbool voor passief beleggen

De uitbating van deze zorgwoningen voor senioren is in handen van een professionele exploitant.

Als investeerder kan u dus rekenen op de professionele ervaring van deze exploitant.

Met andere woorden, u hoeft zich helemaal niets aan te trekken van het dagelijks beheer, de uitbating, de verhuur, het onderhoud, enzovoort.

Zorgvastgoed als belegging in Nederland: Conclusie

miniatuurwoning links met klimmende rendementsgrafiek groeiende torentjes munten en wit spaarvarken conclusie

Investeren in seniorenzorgwoningen via obligaties vanaf 1 000 euro biedt u niet alleen een financieel gezonde beleggingskans, maar ook een mogelijkheid om bij te dragen aan een steeds belangrijker wordend maatschappelijk doel.

Nu de Nederlandse bevolking vergrijst en de vraag naar kwaliteitszorgvoorzieningen voor senioren toeneemt, onderscheidt deze beleggingsmogelijkheid zich als een unieke combinatie van sociale verantwoordelijkheid en financieel potentieel.

Het is essentieel om deze beleggingsmogelijkheid te bekijken door de lens van de menselijke impact die zij heeft op het terrein.

Hoewel rendement en stabiliteit aantrekkelijke factoren zijn, ligt de echte meerwaarde van deze belegging in het leven van de senioren die zullen profiteren van verbeterde zorg en betere leefomstandigheden.

Door te investeren in woningen voor ouderenzorg, ondersteunt u de totstandbrenging van een omgeving waarin onze ouderen in Nederland waardig en comfortabel kunnen genieten (en ook toegang hebben tot alle essentiële diensten).

Deze belegging gaat dus niet alleen om financieel rendement maar ook om het bevorderen van een Nederlandse samenleving die ouderen waardeert en respecteert, hun bijdragen erkent en hun welzijn 100% waarborgt. 

In dit licht wordt uw investering van minimaal 1 000 euro meer dan alleen beleggingskapitaal...

Uw geïnvesteerd kapitaal wordt ook een katalysator voor duurzame verandering, een voorbeeld voor anderen dat de toekomst van de ouderenzorg in Nederland mee kan helpen verbeteren en veranderen.

Locatie

Adres: Nederland

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *