• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Tweede huis kopen in Frankrijk – Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort

Tweede huis kopen in Frankrijk – Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort

 • €42.500 (min. eigen inbreng)
 • 5-8% rendement + gratis privégebruik
 • Flat, Hotelkamer, Huis
 • Te koop voor verhuur en privé
 • Domaine de la Fôt, 23300 Noth, Frankrijk
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Meer Foto's
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(93, 252, 113)","hsl":{"h":127,"s":0.96,"l":0.68}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
VRAAG NU MEER INFO AAN

Een tweede huis kopen in Frankrijk was nog nooit zo (financieel) aantrekkelijk...

Het Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort in de Franse Limousin regio is de ultieme locatie voor een luxueuze vastgoedbelegging met 5-sterren rendement.

U kan er momenteel de volle eigendom verwerven van een luxe studio of appartement en jaarlijks 2 vliegen in 1 klap slaan:

 1. Vier weken gratis persoonlijk gebruik per jaar, én
 2. Een opklimmend en volledig passief rendement per jaar, gewaarborgd via een contractueel vastgelegde rendementsgarantie

Ontdek er hieronder alles over!

Samenvatting van deze investerings­mogelijkheid

Coronabestendige aanbieding


De huidige dalende toerismecijfers door het Coronavirus (COVID-19) hebben geen impact op uw rendement dat direct begint te lopen!

Klik voor meer gedetailleerde info

De start van de exploitatie van het resort staat gepland voor eind 2021 en de budgettering en financiële planning (inclusief uitbetaling van de rendementen aan eigenaars vanaf het moment dat ze aankopen) van dit resort zijn volledig gebaseerd op een opening eind 2021.

Er wordt momenteel werk gemaakt van een vaccin (individu bouwt eigen immuniteit op door zelf antilichamen aan te maken - hierdoor kan het virus afgeweerd worden) en van een medicijn (antilichaam dat de infectie blokkeert en de patiënt de kans geeft om te herstellen).

Inzake het vaccin: De verwachting van de KU Leuven is dat er tegen eind 2021 een wetenschappelijke doorbraak is op het vlak van een vaccin (tijdslijn van anderhalf jaar) en/of dat zo'n vaccin tegen dan minder noodzakelijk is geworden wegens indijking van de epidemie.

Inzake het medicijn: Erasmus MC en Universiteit Utrecht claimden op donderdagavond 12 maart de vondst van het allereerste antilichaam tegen het coronavirus. Naar verwachting zal dit medicijn eerder beschikbaar zijn dan het vaccin (dus nog vroeger dan eind 2021).

 • Investeren kan vanaf 42 500 euro eigen inbreng (in combinatie met een financiering via een hypothecaire of aflossingsvrije lening)
 • Luxe studio's en appartementen (gerenoveerd en nieuwbouw) te koop in volledige eigendom
 • Contractueel gewaarborgd jaarlijks netto rendement:
  • 5% netto rendement voor jaar 1 (berekend over de aankoopprijs van het onroerend goed), gevolgd door
  • 6% netto rendement voor jaar 2 tot en met jaar 6 (berekend over de aankoopprijs van het onroerend goed), gevolgd door
  • 8% netto rendement voor jaar 7 tot en met jaar 11 (berekend over de aankoopprijs van het onroerend goed)
  • Indien u (deels) financiert met een lening, zal het jaarlijks rendement op uw eigen geïnvesteerde middelen nog hoger uitvallen (vraag meer info aan voor een rendementssimulatie op maat)
 • 4 weken gratis persoonlijk gebruik per jaar (vrij in te plannen tijdens zowel het hoog- als laagseizoen)
 • Als eigenaar van een buitenverblijf in dit 5-sterren resort geniet u van 25% korting op alle faciliteiten, activiteiten, restaurants, enzovoort.
 • Contractueel vastgelegde wederverkoopgaranties:
  • Na 5 jaar kan u optioneel terug verkopen aan minimaal 125% van de oorspronkelijke aankoopprijs (dus minimaal 25% meerwaarde)
  • Na 10 jaar kan u optioneel terug verkopen aan minimaal 150% van de oorspronkelijke aankoopprijs (dus minimaal 50% meerwaarde)
 • Onmiddellijk passief rendement dat u direct ontvangt na uw investering en het overmaken van de fondsen:
  • Uw rendement is gegarandeerd vanaf u aankoopt en wordt niet uitgesteld tot de opening eind 2021 (zorgvuldig uitgewerkt financieel plan en budgettering garanderen dit)
  • Voor het eerste jaar ontvangt u het jaarlijks rendement direct na het maken van de investering en het betalen van de fondsen.
  • Vanaf jaar 2 wordt uw rendement per kwartaal vooruitbetaald.
 • Recreatievastgoed voor gemengd gebruik:
  • Privé-gebruik is gratis gedurende 4 weken per jaar zonder dat dit van invloed is op uw rendement
  • Meer privé-gebruik dan vier weken per jaar is mogelijk maar dan daalt het rendement per extra opgenomen week
 • Compleet zorgeloze en passieve vastgoedbelegging met rendementsgarantie in dit prachtig resort in Frankrijk (regio Nouvelle-Aquitaine)
 • Volledig beheerd en onderhouden wanneer u zelf geen gebruik maakt van uw buitenverblijf
 • Geen verdoken kosten (investering en prijzen zijn inclusief kosten van inrichting, interieur, inventaris en meubilair) verbonden aan zo'n vakantiehuis kopen in Frankrijk
 • Geen onderhoudskosten of renovatiekosten gedurende het contract. De promotor neemt latere renovatiekosten voor eigen rekening (zowel voor het onroerend goed als voor de inventaris en het meubilair) dus geen onaangename financiële verrassingen tijdens het contract!
 • Gratis vrijblijvende Nederlandstalige begeleiding en rendementssimulaties op maat van uw situatie en wensen

VIDEO - Voorstelling van het luxe resort

Inhoudsopgave

Uitbatings­overeenkomst met Wyndham - Tweede huis kopen in Frankrijk met verhuurgarantie

Het Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort maakt nu deel uit van 's werelds grootste hotelbedrijf en is de eerste van zijn soort in Frankrijk onder het merk Wyndham Hotels and Resorts.

Het moederbedrijf, Wyndham Hotel Group, opent verbazingwekkend genoeg alleen al in China elke dag een nieuw hotel. De wereldwijde portefeuille van het bedrijf omvat meer dan 7 698 eigendommen met meer dan 668 524 kamers in 71 landen.

De wereldwijde merken die het bedrijf bezit zijn onder andere Dolce Hotels and Resorts, Wyndham Grand Hotels and Resorts, Ramada Encore, Days Inn en nog veel meer.

De Wyndham Halcyon Retreat-overeenkomst omvat de bouw van het resort met 225 kamers, studio's en appartementen dat via de Wyndham Hotel Group in franchise zal worden gegeven.

vastgoed kopen in recreatiedomein regio nouvelle aquitaine wyndham halcyon retreat golf en spa resort frankrijk

Dan Ruff, voorzitter en directeur van de Wyndham Hotel Group (Europa, Midden-Oosten, Afrika en India), heeft er het volgende over mee te delen:

Dit prachtige resort opent een deur voor investeerders en eigenaars van onroerend goed die op zoek zijn naar resorts voor gemengd gebruik en die willen profiteren van het unieke aanbod en de unieke omvang van onze gevarieerde horeca-activiteiten. - Dan Ruff

Robin Barrasford, de operationele directeur van Wyndham Halcyon Retreat (de franchisenemer), deelde het volgende mee omtrent deze franchiseovereenkomst:

Deze overeenkomst geeft onze residentiële recreatiewoningen een werkelijk uniek voordeel terwijl zowel onze kopers van de luxe eigendommen als onze hotelgasten kunnen genieten van uitzonderlijke ervaringen en echt wel waar voor hun geld krijgen. Eigenaars van eigendommen binnen het resort zullen ook sterk kunnen profiteren van het internationale bereik op het gebied van distributie en marketing (ten gevolge van onze samenwerking met deze wereldwijde leider in de hotelsector). - Robin Barrasford

Welkom bij Wyndham Halcyon Retreat

deel van hotel kopen in frankrijk mogelijk bij halcyon retreat spa en golf resort met blikvanger chateau de la Cazine luxehotel te limousin

Een eigen stukje elegantie en luxe in een volledig voor u beheerd, prestigieus vakantieoord in het hart van het Franse merengebied.

Wyndham Halcyon Retreat... Waar de landelijke schoonheid van de natuur zich moeiteloos mengt met een weelderig en luxueus vakantieleven.

Château ontwikkelingen zorgen ervoor dat het verkrijgen van een deel van het rijke erfgoed van Frankrijk een haalbare en betaalbare optie wordt. - The Times

Dit is een zich ontwikkelend high-end luxe golf- en kuuroord voor gezinnen en families dat nu deel uitmaakt van 's werelds grootste hotelgroep Wyndham, met prachtige faciliteiten voor alle leeftijden:

 • Majestueus gezinsvriendelijk Franse resort
 • Prachtige faciliteiten voor alle leeftijden
 • Vooraanstaand en met awards bekroond restaurant
 • Een kuuroord (spa) van wereldklasse
 • Professionele golfbaan met 18 holes
 • Bestaande en nog nieuw te bouwen eigendommen te koop

Stelt u zich een plek voor waar de schoonheid van de natuur zich moeiteloos mengt met een luxueus vakantieleven.

Waar gezinnen genieten van een ruime luxueuze accommodatie in een Franse dorpsomgeving met een uitstekend aanbod aan faciliteiten op een uitgestrekt, prachtig terrein in het hartje van het Franse merengebied. Welkom in Wyndham Halcyon Retreat!

merendistrict van limousin te frankrijk interessante regio om te beleggen in vastgoed met verhuurgarantie

Zin in een tweede huis kopen in Frankrijk? Dit prachtige resort biedt niet alleen prachtige, stressvrije en zorgeloze recreatiewoningen, maar ook fantastische verhuurmogelijkheden met gegarandeerd rendement.

Het resort omvat bestaande studio's en 1-, 2-, 3- en 4- slaapkamerappartementen (en zelfs enkele luxe boomhuthuizen) en er worden er meer nieuwe (nieuwbouw) gecreëerd in het hart van het Franse platteland in de Limousin regio.

Prachtige faciliteiten voor het hele gezin zijn beschikbaar op enkele meters van uw vakantiewoning...

beleggingsvastgoed in nouvelle aquitaine frankrijk appartementen en studio's met gegarandeerd huurrendement van minimaal 7% rendement

Geniet van een spelletje golf op de prachtige, fantastische golfbaan met 18 holes van het resort, neem de kinderen mee naar het Aqua Adventure Park voor een verfrissende duik of laat u verwennen met een ontspannende behandeling in het ongelooflijke kuuroord spa dat is ondergebracht in het met sprookjesachtige torentjes versierde kasteeltje.

Daarna kan u heerlijk gaan dineren in een van de hoogwaardige restaurants en eetgelegenheden van het resort, waaronder het bekroonde à la carte Château restaurant.

De recreatiewoningen in het resort zijn vakkundig gebouwd en ingericht volgens een hoge standaard. Ze zorgen voor een ruime en mooie accommodatie in een prachtige en natuurlijke omgeving.

De faciliteiten

Gasten kunnen binnenkort genieten van een partijtje golf op de exclusieve 18-holes golfbaan of zich ontspannen in de spa van wereldklasse.

Eenmaal volledig geopend, vinden volwassenen en kinderen van alle leeftijden een breed scala aan faciliteiten om van te genieten in Wyndham Halcyon Retreat:

 • Groot aanbod aan prachtige faciliteiten
 • Verzorgde 18-holes golfbaan
 • Fantastisch Frans kuuroord van wereldklasse
 • Aqua-avonturenpark (waterpretpark)
 • Volledig met vis gevulde meren voor sportvissers

Een tweede huis kopen in Frankrijk? Doe het in luxe en stijl, met oog en aandacht voor rendement!

Een vakantiehuis kopen in Frankrijk kan u hier doen al genietend van het beste van beide werelden:

 1. Fantastische ontspanningsmogelijkheden voor het hele gezin (4 weken gratis per jaar), en
 2. Een mooi gewaarborgd jaarlijks rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen (+ wederverkoopgarantie)

investeren in opbrengtvastgoed recreatiedomein premium segment toerisme wyndham halcyon retreat golf en spa resort

Wyndham Halcyon Retreat is een luxueus op zichzelf staand resort met een enorm scala aan beschikbare faciliteiten van zodra het volledig geopend en operationeel is.

U kunt er genieten van een partijtje golf op de exclusieve 18-holes golfbaan van het resort of ontspannen in de spa van wereldklasse welke werd ondergebracht in het kleine kasteeltje met torens.

Kinderen zullen genieten van de uitgebreide overdekte avonturenzone (een grote overdekte kinderspeeltuin) en het prachtige Aqua Adventure Park met zwembaden en toffe glijbanen:

vastgoed in frankrijk kopen in luxe recreatiepark halcyon retreat limousin frankrijk reuze binnenspeeltuin voor kinderen prachtige faciliteiten

Breng een middag door met vissen op de volledig met vis gevulde meren, probeer de tennisbanen of neem het gezin mee op de mountainbike om het netwerk van fiets- en wandelpaden in de omgeving te verkennen.

Wandel rond de meren en op de paden of geniet van een langere wandeling in de omgeving.

De Limousin regio wordt ook doorkruist door een netwerk van goed onderhouden ruiterpaden, ideaal dus voor paardenliefhebbers en paardrijden.

gemeubileerde studio's appartementen en boomhutten opbrengsteigendommen te koop luxeresort in nouvelle aquitaine

De klassieke warme bakkerij (boulangerie) op het terrein van het resort bakt, volgens de Franse traditie, dagelijks heerlijke broden, Franse baguettes en gebakjes.

Geniet van de heerlijke keuken in een majestueuze omgeving in het exclusieve restaurant in het Château hotel, geniet van een verse en gezonde maaltijd in het wellnesscafé van de spa of proef de heerlijke à-la-carte gerechten die in het familierestaurant worden geserveerd.

Château hotel als trekpleister

Château de la Cazine ultieme blikvanger van luxeresort halcyon retreat beleggen in vastgoed frankrijk studio appartement of boomhut

Het Château Hotel is het elegante middelpunt van het resort met uitzicht over de verzorgde golfbaan tot aan de meren.

Het belangrijkste kasteel van het domein is omgebouwd tot een hotel van wereldklasse, met een uitstekend restaurant met topkeuken en een gezellige wijnbar:

 • Bekroond restaurant
 • Uitstekende wijnbar voor en door sommeliers
 • Royale en elegante accommodatie en inrichting
 • Exclusieve penthouse presidentiële suite
 • Uiterst aantrekkelijke en succesvolle trouwlocatie

Het elegante en sierlijke kasteelhotel is verdeeld over vijf verdiepingen en is omgebouwd tot een romantisch, op maat gemaakt en karaktervol luxe hotel.

eigendom kopen in frankrijk met minimaal 5% rendement en 4 weken persoonlijk gebruik in halcyon retreat resort met chateau de la cazine als blikvanger

Op de begane grond van het Château, met zijn weelderige lambrisering, antieke fresco's en elegante hoge ramen, bevindt zich een prachtig restaurant waar het beste van de lokale en seizoensgebonden producten wordt gepresenteerd.

De wijnbar van de sommelier is perfect als u zich wilt laten verwennen met de allerbeste wijnen er is zelfs een eigen exclusieve champagne van het kasteel zelf verkrijgbaar (in beperkte oplage).

stijlvol ingerichte bar in chateau de la cazine luxehotel onderdeel van halcyon retreat resort dichtbij Limoges limousin in frankrijk

Bezoekers kunnen ontspannen in de ruime en mooi ingerichte lounge- en barruimtes of genieten van de Franse zon op een van de buitenterrassen.

Zowel de eerste als de tweede verdieping van het château bevatten luxe hotelkamersuites, waarvan de bovenste verdieping is omgebouwd tot een romantische en elegante penthousesuite.

sfeerbeeld luxueuze suite in Chateau de la Cazine luxe boetiekhotel onderdeel van halcyon retreat spa en golf vakantieresort dichtbij limoges frankrijk

Het château hotel is een succesvolle locatie voor bruiloften, met koppels die van over de hele wereld naar hier komen om hun speciale dag te vieren in deze prachtige omgeving.

Golfen in het Wyndham Halcyon Retreat Resort

Een tweede huis kopen in Frankrijk aan de golfbaan? Hier kan het!

beleggen in recreatief vastgoed met golfbaan in frankrijk als opbrengsteigendom nouvelle aquitaine 18 holes golfbaan

De prachtig onderhouden en vakkundig ontworpen 18-holes golfbaan strekt zich uit over het grote terrein van het resort in een van de meest idyllische omgevingen van Frankrijk:

 • 18-holes golfbaan
 • Ontworpen door experts
 • Prachtige locatie
 • Gelegen tussen glinsterende meren en bossen
 • Prachtig verzorgde fairways
 • Als eigenaar van een buitenverblijf in dit resort geniet u van 25% korting op de greenfee (welke €45 bedraagt)

De golfbaan van het Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort is ontworpen door Bruce Weller, een autoriteit in de golfwereld met meer dan 18 jaar ervaring.

De golfbaan van het Wyndham Halcyon Retreat domein biedt spelers een uitdagende set van 18 holes in een adembenemende omgeving.

Met greens (stukken kort gemaaid gras waar de hole zich bevindt en waar men moet putten) die zich uitrollen over het overvloedige en prachtig onderhouden terrein van het resort, kunnen spelers de bal in stijl afslaan op de tee tegen de prachtige achtergrond van glinsterende meren, glooiende landschappen en het elegante Château luxe hotel.

geld beleggen in toeristisch vastgoed nouvelle aquitaine met verhuurgarantie in nouvelle aquitaine frankrijk

Voordat u als golfer de golfbal afslaat op de tee, kunt u trouwens van de gelegenheid gebruik maken om alle essentiële zaken in de professionele golfwinkel van het resort in te slaan.

Deze winkel is gelegen in het clubhuis in het dorp van het resort en bevindt zich slechts op een kleine afstand van de eerste hole.

beleggingsvastgoed in nouvelle aquitaine frankrijk appartementen en studio's met gegarandeerd huurrendement van minimaal 7% rendement

Geniet van een golfspel met 18 holes dat zich uitstrekt over groene banen en vlakten in een van de meest idyllische omgevingen van Frankrijk.

Dit alles op slechts een korte wandeling van de voordeur van uw luxe appartement in Frankrijk.

statige impressionante chateau de la cazine luxe boetiekhotel blikvanger van luxeresort in limousin frankrijk

De locatie van de 18e hole zorgt voor een perfecte positionering naast het Château hotel.

U kunt er ontspannen met een koel verfrissend drankje of een heerlijke tas koffie in een van de bars van het resort en er uzelf trakteren op een heerlijke snack.

prachtig buitenzwembad aan het luxehotel deel van huis kopen in vakantiepark limousin frankrijk

U kan ook steeds een frisse duik nemen in het zwembad naast het boetiekhotel! Dit is een perfecte afsluiter van een verkwikkende dag op de fairways!

De internationale vraag naar Franse huizen op of in de buurt van golfbanen zal naar verwachting groeien na het succesvolle bod van Frankrijk om in 2018 de Ryder Cup te organiseren. - A Place in the Sun

Kuuroord (Spa) van wereldklasse

Het kuuroord van Wyndham Halcyon Retreat is idyllisch gelegen in een prachtig 16e-eeuws kasteel met torentjes in de buurt van glinsterende meren.

compleet gerenoveerde spa van het luxeresort wyndham halcyon retreat kasteeltje met torens unieke trekpleister voor topsegment

Deze Spa van Wyndham Halcyon Retreat is een volledig unieke faciliteit, die een van de beste kuuroorden van Europa zal worden:

 • Europa's enige kuuroord ondergebracht in een historisch kasteel met authentieke torentjes
 • Binnen- en buitenzwembad met infinity zwembad (overloopzwembad)
 • Faciliteit van wereldklasse
 • Een ruim aanbod van behandelingen
 • Ingericht om klanten uit heel de wereld aan te trekken

Het oorspronkelijke 16e eeuwse kasteel op het terrein wordt omgetoverd tot een werkelijk prachtig kuuroord met torentjes die in hun oorspronkelijke grandeur worden hersteld.

relaxruimte in spa luxeresort halcyon retreat spa en golf resort tweede verblijf in frankrijk luxevastgoed

Het kuuroord is exclusief toegankelijk voor volwassenen (kinderen krijgen geen toegang) met prachtige luxueuze behandelingen in een unieke, historische omgeving die voorbestemd is om uit te groeien tot een van de topbestemmingen van Europa.

recreatiewoning frankrijk kopen in limousin met toegang tot luxueuze spa in gerenoveerd kasteel

Laat u verwennen door een reeks behandelingen die worden uitgevoerd door deskundige therapeuten in de meest uitnodigende omgevingen.

Verfris en ontspan uw zintuigen in de aromatherapeutische stoomcabine voordat u volledig ontspant in de bossauna of u zich volledig reinigt in de unieke zouttherapieruimte van de spa.

recreatiewoning kopen frankrijk deel van luxeresort met ontspannende spa faciliteiten en massageruimtes met massagebedden

Deze spa is een prachtig toevluchtsoord om tot rust te komen en de perfecte verwennerij tijdens een deugddoende vakantie.

De behandelingen in de spa zijn een ervaring om van te genieten en om nooit meer te vergeten.

Een tweede huis kopen in Frankrijk vlakbij een fantastische spa? Aantrekkelijk voor gasten van het resort maar ook voor uzelf (of uw partner) als eigenaar?

tweede huis in frankrijk kopen deel van luxeresort toegang tot overdekt zwembad inclusief verhuurgarantie van minimaal 7% rendement

Deze spa die werd ondergebracht in het kasteeltje met torentjes op het domein van het Wyndham Halcyon Retreat Resort wordt een van de topbestemmingen van Europa qua kuuroorden en ontspanning.

Water­avonturen­park (Aqua Adventure Park)

Het Aqua Adventure Park in het Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort is een fantastisch centrum voor zwemmen, ontspanning en plezier en biedt urenlang vermaak voor het hele gezin:

 • Uitgebreide overdekte gezinsfaciliteit
 • Overdekt binnenzwembad van 25 meter lang en een verwarmd buitenzwembad
 • Overdekt strand, restaurant en fitnesscentrum
 • Waterglijbanen en hydrotherapie
 • Extra buitenzwembad vlakbij het hotel

Het uitstekende waterpretpark ligt in de buurt van het dorpje 'Le Village' waarin de opbrengsteigendommen worden ondergebracht en belooft urenlang vermaak voor het hele gezin, met faciliteiten voor alle leeftijden.

huis te koop limousin gemeubileerde flats en studio's met verhuurgarantie en zes weken privé gebruik met minimaal 7 procent rendement

De focus van het centrum ligt op het overdekte zwembad van 25 meter, dat niet alleen een plek biedt om te zwemmen, maar ook zorgt voor entertainment voor de kinderen dankzij een waterglijbaan en een overdekt strand!

Er is ook een hydrotherapie en een verwarmd buitenzwembad voorzien.

Weg van het water is er nog veel meer waarmee u zich met veel plezier kunt bezighouden. Op de eerste verdieping vindt u een fantastisch fitnesscentrum vol met de nieuwste fitnessapparatuur.

Na een deugddoende training is er een familierestaurant waar u de hele dag door terecht kunt voor kleine hapjes, snacks en drankjes.

De faciliteiten van het resort in een oogopslag

 • Verzorgde golfbaan met 18 holes
 • Idyllisch kuuroord in een torenkasteeltje (château spa)
 • Uitstekend restaurant met topkeuken
 • Wijn- en cocktailbar van de sommelier
 • Groot overdekt Aqua Adventure Park
 • Zwembaden en glijbanen
 • Grote binnenspeeltuin van 1600 m², overdekte avonturenzone voor kinderen
 • Mountainbike- en wandelroutes
 • Crèche faciliteiten (kinderopvang)
 • Paardensportcentrum
 • Twee goed gevulde vismeren
 • Familierestaurants
 • Fitnessruimte, fitnesslessen, wellnessrestaurant
 • Klassieke Franse warme bakkerij, delicatessenwinkels, boetieks
 • Verzorgde tuinen en terreinen
 • Bruiloft faciliteiten, presidentiële suite
 • Conferentievoorzieningen
 • Spannende indoor lasergame (Laser Quest)

Luchtfoto van het terrein en de faciliteiten van Wyndham Halcyon Retreat met inbegrip van het Château hotel, de spa, de opbrengsteigendommen in het dorpje en de 18-holes golfbaan:

grondplan luxeresort wyndham halcyon retreat nouvelle aquitaine limousin frankrijk

Legende van de plattegrond van het resort (zie grafische weergave hierboven):

Golf holes: 1 tot 18

 1. Hotel Château
 2. Arboretumbos
 3. Tennisbanen
 4. Boomhuthuizen
 5. Luxe château spa centrum
 6. Clubhuis van de golfbaan
 7. Dorpje Le Village inclusief:
  • Luxe Appartementen en studio's
  • Overdekte speeltuin (speelkasteel) voor kinderen
  • Warme bakkerij met dagverse producten
  • Delicatessenwinkels
  • Boetiekwinkeltjes
 8. Aqua Adventure Park (waterpretpark)
 9. Sportcentrum inclusief sportvelden
 10. Privé vismeer

Binnenspeeltuin | Kindvriendelijk tweede huis kopen in Frankrijk

Een vakantiehuis kopen in Frankrijk in dit resort kan zowel voor gezinnen met kinderen als voor slimme beleggers een slimme zet zijn. Er is een gigantische binnenspeeltuin aanwezig, wat heel aantrekkelijk is voor gezinnen met kinderen.

Dus ook vanuit het perspectief van verhuren boort het resort een ruime waaier van gasten aan, inclusief gezinnen met kinderen.

In deze overdekte speeltuin treft u een uniek avonturenkasteel aan dat goed is voor maar liefst 1 600 m² speelplezier, verdeeld over vier verdiepingen.

recreatiewoning kopen frankrijk kindvriendelijk luxeresort met gigantische binnenspeeltuin voor kinderen

Zelfs volwassenen zijn er jaloers op en zouden geld geven om de klok terug te kunnen draaien!

Het kinderspeelkasteel rond het thema De Drie Musketiers prikkelt het inlevingsvermogen en de verbeelding van alle leeftijden:

 • Fantastische overdekte speelruimte van maar liefst 1 600 m²
 • Aparte speelzone voor peuters en kleuters
 • Go-karts, ballenzwembaden, minisportterrein, klimmuur, glijbanen, schuimrubberen ballenwerpers
 • Voldoet aan de Europese RoSPA- en APAVE-veiligheidsnormen.
 • Handige crèche

De Wyndham Halcyon Retreat kinderspeeltuin ligt in een avonturenkasteel en bestaat uit vier leuke verdiepingen met go-karts, klimwanden, touwbruggen, glijbanen en ballenbaden. Elke verdieping presenteert iets nieuws en is net zo spannend als de vorige.

Een tweede huis kopen in Frankrijk met aandacht voor de noden en wensen van gezinnen met kinderen? Dit resort is bijzonder kindvriendelijk!

Er werd ook een aparte peuterzone voorzien met felle kleuren en zachte apparatuur en speelgoed die uw kleintjes de kans biedt om zich te vermaken in een leuke, veilige en stimulerende speelzone.

De constructie voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en voldoet aan de RoSPA- en APAVE-richtlijnen.

SPI Play werd geselecteerd om de plannen te maken en de speeltuin te bouwen. Ze hebben tal van speeltuinen gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en worden beschouwd als de meest fantasierijke en veilige speeltuinenbouwer in Europa.

De terreinen van het resort

Omringd door glinsterende meren, een gevestigd arboretum (gespecialiseerde botanische tuin) en een prachtig landschap, kan de omgeving van het Wyndham Halcyon Retreat resort niet beter en perfecter zijn:

 • Verzorgde tuinen en paden
 • Fietspaden en wandelpaden (lusvormig indien gewenst)
 • Grote, volledig aangelegde en goed gevulde vismeren
 • Overvloedige lokale fauna en flora
 • Bossen, meren en een gevestigd arboretum

De Wyndham Halcyon Retreat site is gelegen in een prachtig gebied tussen het weelderige Franse platteland in het adembenemende merendistrict van het land.

Omringd door glinsterende meren en bossen, waaronder een gevestigd arboretum, kan de locatie van het resort haast niet idealer zijn.

Het terrein van Wyndham Halcyon Retreat, dat zich uitstrekt over 90 hectare, is een groene omgeving met veel paden, bomen, meren en verzorgde tuinen.

Glip terug in de tijd terwijl de schoonheid van deze idyllische, historische locatie u in vervoering brengt. Op het uitgestrekte terrein vindt u ook het prachtige Château hotel en een historisch rijker kleiner kasteel dat nu het kuuroord (spa) van het resort is.

Voor liefhebbers van de vissport zijn er zowel ter plaatse als in de buurt volledig gevulde meren zodat u kunt vissen voor uw eigen 'vangst van de dag'.

Zelfs de legendarische pelgrimsroute naar Santiago de Compostela passeert vlakbij het resort.

Kortom, een vakantiehuis kopen in Frankrijk in dit fantastische resort is een garantie op ontspanning in de natuur.

Er is zoveel te genieten op en rond het hele terrein dat dit werkelijk de perfecte locatie is voor de ultieme familievakantie-ervaring.

Bruiloften en evenementen

Het majestueuze terrein van Wyndham Halcyon Retreat en het spectaculaire Château hotel vormen samen de perfecte locatie voor ongelooflijke bruiloften en andere evenementen:

 • Het hele jaar beschikbaar
 • Genieten van dineren in een bekroond restaurant met topservice
 • Perfecte locatie
 • Fantastische accommodatie en faciliteiten

buitenverblijf te koop frankrijk regio limousin luxe recreatiedomein halcyon retreat met uitstekend rendement

Wyndham Halcyon Retreat heeft al een uitstekende reputatie als bruiloftsfeestlocatie, waar bruidsparen uit de hele wereld op bezoek komen voor hun huwelijksweekend.

Het elegante interieur van het Château hotel is grondig gerenoveerd en gemoderniseerd om elke kamer van het hotel tot een niveau van wereldklasse te brengen.

Het interieur behoudt de klassieke Franse charme en elegantie die men verwacht van een luxueus kasteelhotel... en creëert de perfecte sprookjesachtige trouwlocatie, niet alleen voor koppels, maar ook voor hun familie en vrienden.

Château de la Cazine ultieme blikvanger van luxeresort halcyon retreat beleggen in vastgoed frankrijk studio appartement of boomhut

Het kasteel is dan uitsluitend beschikbaar voor het bruiloftsfeest.

Het is hun eigen kasteel voor het weekend met een geweldig toegewijd team dat de bruid en bruidegom in staat stelt om te kunnen ontspannen en genieten van hun feest met de mensen van wie ze houden.

Wyndham Halcyon Retreat wordt ook gebruikt voor een mix van andere evenementen zoals conferenties, fotoshoots voor de modewereld en zelfs als een fitness-retraite.

De markt van conferenties en bedrijfsevenementen valt niet te onderschatten, zeker niet tijdens het laagseizoen. Dit betekent een bijkomende pool van huurders, bovenop de wereldwijd miljoenen klanten van Wyndham zelf.

Het Franse dorp (Le Village) | Luxe tweede huis kopen in Frankrijk

grondplan le village dorp met opbrengsteigendommen studio's en appartementen met verhuurgarantie zorgeloos beleggen nouvelle aquitaine frankrijk

Dit unieke, gezellige Franse dorpje omvat een selectie van traditionele stenen gebouwen die worden verbouwd tot zowel prachtige accommodaties als uitstekende faciliteiten voor het resort.

Le Village zal onder andere een klassieke Franse bakkerij, delicatessenwinkels en een toegewijde receptie herbergen.

Geïnteresseerd in een tweede huis kopen in Frankrijk, ergens in de Limousin streek? Dan is dit aanbod misschien wel iets voor u!

De unieke eigendommen van dit Franse dorpje worden gerenoveerd alsook nieuw gebouwd volgens de hoogste standaarden:

 • Exclusieve, karaktervolle opbrengsteigendommen
 • Ruime luxe appartementen (1-, 2-, 3-, en 4-slaapkamers) en studio's te koop (gerenoveerd en nieuw gebouwd)
 • Traditionele stenen gebouwen in authentieke stijl
 • Straten bestaan uit kasseistenen voor een authentieke ervaring. U treft er gezellige boetiekjes aan.
 • Warme bakker en een patisserie aanwezig

investeren in vastgoed met weinig geld in le village halcyon retreat spa en golf resort vanaf 41000 euro eigen middelen in combi met lening

Le Village bestaat uit een cluster van typische en pittoreske traditionele gebouwen, die met behulp van lokaal vakmanschap zijn aangepast en gerenoveerd tot de hoge standaarden die vandaag van toepassing zijn.

Er worden ook verschillende nieuwe gebouwen gecreëerd om de bestaande gebouwen aan te vullen.

Een tweede huis kopen in Frankrijk in dit 5-sterren Golf & Spa Resort? Hier heeft u als belegger de keuze uit renovatie én nieuwbouw, wat niet onbelangrijk is in vergelijking met andere aanbieders van recreatievastgoed!

In tal van deze gebouwen worden de unieke opbrengsteigendommen (studio's en appartementen als recreatiewoningen) ondergebracht.

Deze recreatiewoningen zijn luxueus afgewerkt om het karaktervolle 'dorp' van Halcyon Retreat Resort te vormen, net ten noorden van het Château hotel.

vakantiehuis kopen frankrijk in le village appartementen tot slaapkamers te koop als opbrengsteigendom met zes weken eigen gebruik

Door de traditionele bouwstijlen van de gevels en de straten te respecteren, kan u hier als bezoeker een sfeer en energie uit her verleden voelen. De geschiedenis druipt hier als het ware van de muren en straten.

Het vergt niet veel inlevingsvermogen om zich voor te stellen hoe de terreinen van dit resort vroeger een levendige en bruisende plaats vormden toen paarden met karren langskwamen en de lokale bevolking druk in de weer was met de dagelijkse ambachtelijke activiteiten.

beleggen in vastgoed risico's laag met hoog rendement nouvelle aquitaine frankrijk belegging met verhuurgarantie

Eigenaars (en huurders) van dit onroerend goed in het Franse dorp zullen wakker worden met een prachtig uitzicht over het glooiende landschap en veel van deze luxueuze appartementen zullen ook kunnen genieten van een uitzicht dat zich uitstrekt over de perfect verzorgde terreinen van het Wyndham Halcyon Retreat Resort.

Sommige suites bieden zelfs een uitzicht dat reikt tot aan de sprankelende meren aan het uiterste einde van het resort.

huis kopen limousin frankrijk als opbrengsteigendom studio's en appartementen te koop met verhuurgarantie

Tip: Wandel 's morgens naar de heerlijk geurende warme bakkerij van het Franse dorp om uw overheerlijk Frans brood en gebak te kiezen voor het ontbijt voordat u aan een dag boordevol geweldige activiteiten begint.

Luxe appartementen te koop - Tweede huis kopen in Frankrijk

Met uitzichten over de verzorgde golfbaan die reiken tot aan de sprankelende meren van het resort, zullen de luxueuze appartementen en studio's in Le Village van het Wyndham Halcyon Retreat resort volledig afgewerkt en gemeubileerd zijn.

appartement kopen in frankrijk topbelegging 1 2 3 of 4 slaapkamers nouvelle aquitaine halcyon retreat spa en golf resort

De inrichting van de opbrengsteigendommen zal op een ongelooflijk hoog niveau zitten:

 • Ruime en luxueuze accommodatie
 • Volledig ingericht naar een superieure standaard (kwalitatief hoogstaand meubilair en huisraad)
 • Een vakantiehuis kopen in Frankrijk kan hier met uitzichten op de golfbaan en het meer
 • Groot aanbod van appartementen (studio's en 1-, 2-, 3- en 4-slaapkamerappartementen te koop)
 • Bestaande en nog nieuw te bouwen recreatiewoningen te koop als belegging

beleggen in gerenoveerd gemeubileerd vastgoed in luxeresort frankrijk rendement van minimaal 7% gegarandeerd

De vakantiewoningen in Le Village in dit prachtige Wyndham Halcyon Retreat Golf en Spa Resort vormen een fantastische kans om een karaktervolle accommodatie van wereldklasse te kopen in het hart van het prachtige merengebied van Frankrijk.

Het hele landgoed zal het allerbeste in luxueus wonen bieden.

Alle eigendommen in Le Village worden volledig gerenoveerd en ingericht volgens de hoogste standaarden en bieden ruime en luxueuze accommodatie van hoge kwaliteit in een natuurlijke, prachtige omgeving.

gezellige warme inrichting leefruimte 2de verblijf in frankrijk unieke belegging met gegarandeerd rendement

Momenteel is er een brede selectie van bestaande en nog te bouwen studio's en appartementen beschikbaar voor aankoop, elk verdeeld over één of twee verdiepingen en gelegen in het stijlvolle en historisch rijke 'Le Village'.

mooie moderne badkamers in verhuurunits studio's en appartementen recreatiewoning kopen frankrijk halcyon retreat nouvelle aquitaine

Naast de weelderige slaapkamers beschikken deze luxe appartementen ook over ten minste één ensuite badkamer, een ruime woonkamer (en een kitchenette in bepaalde appartementen).

Financiële details van deze opportuniteit | Tweede huis kopen in Frankrijk

Vereisten qua eigen inbreng om te kunnen beleggen

Als potentiële belegger in dit recreatief vastgoed dient u over minstens 42 500 euro eigen middelen te beschikken.

Dit kapitaal hoeft zelfs niet cash op uw rekening te staan! Het gaat er vooral om dat u dit kapitaal van minstens 42 500 euro contant kunt maken.

Met andere woorden, een tweede huis kopen in Frankrijk in dit resort kan vanaf 42 500 euro eigen middelen, welke een mix kunnen zijn van:

 • Spaargeld op spaar- en zichtrekeningen
 • Opgebouwd kapitaal in levensverzekeringen (u kan dit contant maken door dit te belenen op drie manieren)
 • (Deels) afgelost(e) onroerend(e) goed(eren) - U kan het afgeloste kapitaal belenen en contant maken met behulp van een tweede hypotheek
 • Opgebouwd kapitaal in een groepsverzekering als werknemer - Dit kan u contant maken via het afsluiten van een lening (via inpandgeving, wedersamenstelling of voorschot)
 • Belastingvrije schenking die u ontvangt (in kader van successieplanning bijvoorbeeld)
 • Aanvullende pensioenplannen van ondernemers:

Zowel Belgische en Nederlandse ingezetenen en belastingbetalers komen hiervoor in aanmerking.

Opmerking: Om vanaf 42 500 euro eigen middelen te kunnen beleggen in dit vastgoed, dient u in de meeste gevallen wel een inkomen te kunnen aantonen.

Met andere woorden, indien u werkloos bent of indien u een bepaalde uitkering geniet (zoals een invaliditeitsuitkering), komt u niet in aanmerking om de rest van het bedrag te financieren via de bank.

Heeft u interesse in deze zorgeloze vastgoedbelegging? En wenst u uit te zoeken wat u het best kan doen in uw situatie om de minimale benodigde eigen middelen van 42 500 euro contant te maken?

Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend meer informatie aan. Men zal u spoedig contacteren met Nederlandstalig advies op maat!

Eigendomstype - Tweede huis kopen in Frankrijk

U verwerft de volle eigendom van de opbrengsteigendom.

U kan hier dus beleggen in recreatiewoningen zonder geconfronteerd te worden met erfpacht- of opstalrechtconstructies. Dit biedt u vanzelfsprekend de grootste vrijheid als belegger in vastgoed.

Ook fiscaal biedt dit interessante mogelijkheden (bijvoorbeeld wanneer u later verkoopt).

Rendement van deze belegging met zorgeloze verhuurgarantie

Afhankelijk van de specifieke details (met financiering valt het rendement op uw eigen middelen hoger uit - zie simulatie), behaalt u een gegarandeerd jaarlijks rendement van minstens 5%. Dit stijgt naar 6% rendement na 1 jaar voor vijf jaar aan een stuk.

Vervolgens stijgt het jaarlijks rendement verder door naar 8% rendement na 6 jaar (opnieuw voor vijf jaar aan een stuk).

Dit rendement ligt hoger dan het gemiddelde rendement op klassieke spaarrekeningen, levensverzekeringen, groepsverzekeringen en allerlei spaarplannen voor zelfstandigen en ondernemers.

Bovendien kan u rekenen op een rendementsgarantie door Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort, onderdeel van een wereldspeler op het gebied van toeristisch en recreatief beleggingsvastgoed. Een gevestigde waarde met ongezien track record en een gigantische afzetmarkt.

Ter herhaling: de huurinkomsten (en dus uw jaarlijks rendement) worden gegarandeerd door Wyndham Halcyon Retreat Resort en dit 11 jaar lang.

11 jaar lange verhuurgarantie met toprendement - Tweede huis kopen in Frankrijk

Is een vakantiewoning in Frankrijk kopen een goede investering?

In dit luxe resort in Frankrijk alvast wel! Dankzij het gemengd gebruik en de zorgeloze verhuurgarantie bent u zeker van uw jaarlijks rendement en wordt u beloond met 4 weken gratis privé-gebruik op jaarbasis!

Opklimmend gegarandeerd jaarlijks rendement
 • 5% rendement op de aankoopprijs van uw buitenverblijf voor jaar 1, gevolgd door
 • 6% rendement op de aankoopprijs van uw tweede woning gedurende jaar 2 tot en met jaar 6, gevolgd door
 • 8% rendement op de aankoopprijs van uw buitenverblijf gedurende jaar 7 tot en met jaar 11
 • Indien u (deels) financiert met een lening, zal het jaarlijks rendement op uw eigen geïnvesteerde middelen nog hoger uitvallen

Bonusrendement: Recht op 4 weken per jaar gratis eigen gebruik

Per jaar kan u tot 4 weken zelf gebruik maken van uw opbrengsteigendom en dit zonder uw rendement naar beneden te halen (gratis privé gebruik voor 4 weken per jaar). Nog meer weken op jaarbasis opnemen kan ook (maar dan wel ten koste van uw rendement).

Tijdens het laag- en hoogseizoen, het maakt niet uit, u heeft de vrije keuze om uw privé gebruik in te plannen (u dient wel op tijd te reserveren).

En reken maar eens uit wat u hiermee kunt uitsparen aan accommodatie kosten indien u een soortgelijk verblijf dient te betalen voor een vakantie in de Limousin streek!

Dit is een fantastisch bijkomend rendement in de vorm van een betaling in natura (eigen gebruik).

Nog een bijkomend pluspunt is dat u als eigenaar van onroerend goed in dit resort geniet van 25% korting voor alle restaurants, faciliteiten en activiteiten.

Tweede bonus: Wederverkoop­garanties

U kunt optioneel gebruik maken van 2 wederverkoopgaranties: Terug verkopen aan minimaal 125% of 150% van de oorspronkelijke aankoopprijs na respectievelijk 5 of 10 jaar.

Hier gebruik van maken levert een hele mooie boost op voor het jaarlijks rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen (zie simulatie).

Wederverkoopgarantie geldig na 5 en 10 jaar beleggingshorizon:

 • Na 5 jaar: Verkoop van uw pand aan minimaal 125% van de oorspronkelijke aankoopprijs
 • Na 10 jaar: Verkoop van uw eigendom aan minimaal 150% van de oorspronkelijke aankoopprijs

Perfect voor beleggingshorizon van 5 of 10 jaar (of langer) - Vakantiewoning kopen in Frankrijk

Anders uitgedrukt, in termen van uw beleggingshorizon (hoe lang kunt en wilt u uw eigen middelen missen):

 • Beleggingshorizon van 5 jaar:
  • 1 jaar lang 5% rendement op de aankoopprijs
  • Gevolgd door 4 jaar lang 6% jaarlijks rendement op de aankoopprijs
  • Vervolgens een optioneel in te roepen wederverkoopgarantie van minimaal 125% op de aankoopprijs (wat minstens 25% meerwaarde betekent op het oorspronkelijke aankoopbedrag)
 • Beleggingshorizon van 10 jaar:
  • 1 jaar lang 5% rendement op de aankoopprijs
  • Gevolgd door 5 jaar lang 6% jaarlijks rendement op de aankoopprijs, gevolgd door
  • 4 jaar lang 8% jaarlijks rendement op de aankoopprijs
  • Vervolgens een optioneel in te roepen wederverkoopgarantie van minimaal 150% op de aankoopprijs (wat minstens 50% meerwaarde betekent op het oorspronkelijk aankoopbedrag)

Met of zonder financiële hefboom (lening) - Gigantisch verschil

De hierboven vermelde rendementen zijn rendementen die berekend worden op de aankoopprijs van de opbrengsteigendom. Dit betekent dat u met behulp van een (hypothecaire) lening het werkelijk rendement op uw daadwerkelijk geïnvesteerde eigen middelen nog de hoogte kunt injagen.

Hoe kan dit? Door het bekende financiële hefboomeffect dat voortvloeit uit (deels) financieren met behulp van een (hypothecaire) lening.

U strijkt namelijk gegarandeerd een jaarlijks rendement op (5 à 8%) berekend op de aankoopprijs van het buitenverblijf met een eigen inbreng van bijvoorbeeld slechts 42 500 euro.

De intrestpercentages op leningen staan laag momenteel en dus kan u uw rendement maximaliseren door (deels) te financieren met vreemd vermogen.

Rendements­simulaties op maat beschikbaar

Geïnteresseerd? Aarzel niet en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Interesse in een tweede huis kopen in Frankrijk als belegging in dit luxe 5-sterren resort? En heeft u interesse in een rendementssimulatie op maat van uw situatie en wensen?

En wenst u eventueel ook een idee te krijgen van de financieringskost en de toepasselijke tarieven van een lening?

Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend meer info aan. De Nederlandstalige verantwoordelijke van dit project zal u zo snel mogelijk contacteren voor een gesprek en advies op maat.

Opmerking: U komt alleen in aanmerking voor een financiering indien u een beroepsmatig inkomen verwerft (of indien dit niet het geval zou zijn, indien u voldoende activa in pand kunt geven, zoals een beleggingsportefeuille of een groepsverzekering bijvoorbeeld).

Handenvrije belegging in recreatievastgoed met verhuurgarantie

Deze belegging gebeurt via een internationale gerenommeerde uitbater (Wyndham) die de hele papierwinkel, de verhuur en het onderhoud op zich neemt.

Een vakantiehuis kopen in Frankrijk kan hier dus compleet zorgeloos en met een gerust gemoed. Er wordt toezicht gehouden op het onderhoud van uw opbrengstpand.

Eventuele onderhoudskosten en kosten van vervanging van meubilair en huisraad worden door de uitbater gedragen (en niet door u)!

De uitbater, Wyndham Halcyon Retreat Resort, verhuurt de opbrengsteigendommen aan gasten van het Golf en Spa resort, verzekert de vakantiewoning tegen brand en schade en vangt leegstand zelf op (u ontvangt uw rendement, verhuurd of niet verhuurd).

Daarnaast krijgt u ook persoonlijke begeleiding van A tot Z, zowel ten opzichte van de overheid als ten opzichte van de bank:

 • U kan rekenen op persoonlijke begeleiding om het opbrengstpand zo slim en zo gunstig mogelijk te financieren. Dus ook van de financiering hoeft u niet wakker te liggen want u krijgt hulp, advies en een voorstel op maat. Alles wordt voor u in goede banen geleid.
 • De ontwikkelaar begeleidt u met het door de Franse overheid ontworpen VEFA-stelsel om de aankoop in schijven te laten doorgaan.
 • Het VEFA-stelsel betekent dat u de btw eerst dient voor te schieten maar achteraf (kwartaal later) kan u deze wel compleet terugvorderen van de Franse overheid (u krijgt hiervoor alle noodzakelijke begeleiding van de promotor).
 • De ontwikkelaar staat u ook bij om de jaarlijkse aangifteverplichtingen na te leven (boekhouder ter beschikking).

Voor wie is deze belegging in Franse recreatiewoningen interessant?

Deze belegging in vakantievastgoed is toegankelijk voor iedereen die beroepsmatig een inkomen verdient en een eigen vermogen van minimaal 42 500 euro heeft.

Met eigen vermogen wordt ook bedoeld: opgebouwd kapitaal in uw groepsverzekering of levensverzekering (en voor ondernemers geldt dat ze opgebouwd kapitaal in een spaarplan voor ondernemers kunnen gebruiken).

Al deze zaken kunnen gebruikt worden om te belenen en om het opgebouwde kapitaal contant te maken. Ook uw eigen woning kan trouwens dienst doen als onderpand voor het afsluiten van een tweede hypothecaire lening.

Opgelet: Om zo’n beleggingspand te kunnen financieren met een krediet, moet u beroepsmatig een inkomen kunnen aantonen.

Deze belegging is ideaal voor:

 • Mensen die dromen van een buitenverblijf in Frankrijk en wel open staan voor een formule van gemengd gebruik waardoor uw spaargeld jaarlijks een stevig rendement oplevert (en die vrede nemen met 4 weken gratis privé-gebruik per jaar)
 • Spaarders met minstens 42 500 euro op hun bankrekening (de inflatie is hoger dan de rente dus u wordt jaarlijks armer door uw geld op een verlieslatende bankrekening te laten staan)
 • Mensen die nog beroepsmatig actief zijn en een inkomen verdienen. Inkomsten aantonen is noodzakelijk om een krediet te verkrijgen om deze opbrengsteigendom deels te financieren.
 • Beleggers die vastgoed als investering wel zien zitten maar geen zin hebben in alle stress en problemen die verhuur met zich meebrengt. Hier wordt het onderhoud en de verhuur voor u geregeld. Het gaat hier om een handenvrije en zorgeloze belegging in een recreatiewoning in een luxe resort in de Limousin streek. Uw gegarandeerde inkomsten (gegarandeerd rendement) worden gewoon periodiek op uw bankrekening gestort.
 • Mensen die door hun levensverzekering, groepsverzekering of pensioenspaarplan voor zelfstandigen/ondernemers (IPT of VAPZ) in de steek worden gelaten qua rendement. Het kapitaal dat u hierin reeds heeft opgebouwd kan u contant maken (u kan dit belenen) om er in combinatie met een (hypothecaire) lening een hoogrenderende vakantiewoning in dit resort mee te financieren.
 • Ondernemers met opgebouwde reserves in de vennootschap welke dienen te worden belegd aan een deftig rendement.
 • Belgische rijksinwoners die geen hypothecaire lening meer lopen hebben en toch willen optimaliseren in de personenbelasting. Deze belegging in recreatievastgoed in Frankrijk kan u het fiscaal geschenk langetermijnsparen opleveren!

Locatie van dit recreatief vastgoed als investering

Het Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort is het hele jaar door populair bij bezoekers en is gemakkelijk bereikbaar.

Het ligt in de regio van de Limousin - een prachtig gebied dat nog steeds vrij ongerept is. Dit prachtige ongerepte gebied staat plaatselijk bekend als "Het land van de Duizend Meren":

 • Het populaire Franse merengebied
 • Internationale luchthaven vlot bereikbaar, veel directe vluchten
 • Schitterende weg- en spoorverbindingen
 • Een tweede huis kopen in Frankrijk in een mooi, ongerept gebied is hier absoluut mogelijk

Frankrijk is een zeer populaire vakantiebestemming voor inwoners van Europa en kan teren op meer dan 80 miljoen toeristen die het land elk jaar bezoeken.

kasteel van boussac unieke bezienswaardigheid in departement Creuse regio Limousin frankrijk

In de Limousin regio van Frankrijk, de thuisbasis van dit Wyndham Halcyon Retreat Resort, krioelt het van de bossen, meren en een open landschappen waar bezoekers van alle leeftijden met volle teugen kunnen genieten van wandelen, zeilen, varen, vissen, paardrijden en nog veel meer.

In de zomer kan de temperatuur in het gebied een warme 32° C bereiken, met een zeer aangenaam gemiddelde van 2000 uren zon per jaar, wat de zomerse, zuiderse sfeer nog eens extra versterkt.

Directe vluchten naar de luchthaven van Limoges zijn beschikbaar vanaf vele toonaangevend Europese luchthavens via luchtvaartmaatschappijen zoals British Airways en Ryanair.

vakantiewoning frankrijk kopen dichtbij treinstation van limoges in nouvelle aquitaine

De regio ligt ook aan een drukke spoorlijn (sneltrein) die zich uitstrekt over Frankrijk, waardoor het Wyndham Halcyon Retreat Resort ook gemakkelijk toegankelijk is voor Parijse klanten.

Dit is niet onbelangrijk vanuit investeringsperspectief daar dit cliënteel van Parijse gasten traditioneel wel goed spendeert en minder prijsgevoelig is.

Het dichtstbijzijnde station van La Souterraine ligt op slechts 10 minuten rijden. Het uitgebreide netwerk van autoroutes in Frankrijk zorgt er ook voor dat men eenvoudig met de auto kan komen.

Met een rijk cultureel en historisch erfgoed beschikt de regio over goed bewaarde abdijen, romaanse kerken en enkele prachtige versterkte kastelen.

De hoofdstad van de regio, Limoges, met zijn geplaveide straten en stromende rivier, ligt bovendien slechts op een korte rit van het Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort.

merendistrict van limousin te frankrijk interessante regio om te beleggen in vastgoed met verhuurgarantie

Voor meer informatie en inspiratie over bezienswaardigheden, evenementen en activiteiten in de regio Nouvelle-Aquitaine kunt u steeds de officiële toeristische website in het Nederlands consulteren.

Inspectie en bezichtigings­reizen

Interesse in deze beleggingsopportuniteit en droomt u van een tweede huis kopen in Frankrijk zonder veel kopzorgen én met deftig rendement?

Dan is de beste manier om het Wyndham Halcyon Retreat Resort en zijn prachtige omgeving te midden van glinsterende meren en een groen landschap te waarderen, een op maat gemaakte inspectietrip naar het resort te organiseren.

 • Geniet van een rondleiding in de omgeving
 • U ervaart de prachtige omgeving in realiteit
 • U bezoekt en bezichtig de recreatiewoningen (studio's en appartementen) die te koop zijn
 • Presentatie van financieel plan op maat van uw beschikbare eigen middelen en beleggingshorizon
 • Wandel op de prachtige terreinen van het resort
 • Proef de lokale delicatessen uit de omgeving

sfeerbeeld van restaurant in chateau de la cazine in luxeresort halcyon retreat golf en spa ideale belegging met 7% gegarandeerd rendement

Limousin is een werkelijk spectaculaire regio in Frankrijk en een op maat gemaakte inspectiereis naar het Wyndham Halcyon Retreat Golf en Spa Resort valt te organiseren.

Zo kunt u dit prachtige ongerepte gebied van dichtbij bewonderen en ervaren.

ruime tuin voor golfbaan luxe resort aantrekkelijke faciliteiten voor toeristen en beleggers tweede huis kopen in frankrijk

Van zodra u een voet zet op de weelderige, groene en uitgestrekte terreinen van Wyndham Halcyon Retreat, zult u ongetwijfeld verliefd worden op de ongerepte, rustige en natuurlijk mooie, landelijke omgeving.

Vraag gerust meer informatie aan om uw adviesgesprek en bezichtigingsreis te bespreken en in te plannen (alles kan ingericht worden op maat van uw individuele wensen en behoeften).

U kan begeleiding krijgen qua transport van en naar de luchthaven of van en naar het station.

Voortgang van het resort

Het Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort is momenteel continu aan het veranderen. Het resort wordt nog steeds verder ontwikkeld. Op deze aanbieding ziet u een deel van het werk dat tot op het moment van publicatie is voltooid.

Naarmate de tijd verstrijkt, vinden steeds meer veranderingen in het resort plaats. Omdat het zo'n uniek project is, wordt er veel zorg besteed aan de voortgang van de bouw.

Het project bestaat uit zowel bestaande als nog op te richten gebouwen. Zowel de bestaande als nieuwe gebouwen zullen de studio's en appartementen bevatten.

Bovenaan deze pagina ziet u enkele voorbeelden van lopende werkzaamheden, waaronder de installatie van de nutsvoorzieningen, werkzaamheden aan accommodatiegebouwen en het begin van de spa, een unieke constructie die zowel binnen als buiten een historisch kasteel met sierlijke torens plaatsvindt.

Meer van de gebouwen worden momenteel opgetrokken, naast de verdere vooruitgang van de aanleg van de golfbaan met 18 holes.

Interesse in tweede huis kopen in Frankrijk | Beleg veilig en zorgeloos in dit resort!

Bent u geïnteresseerd in deze opportuniteit in de Limousin streek?

Aarzel dan niet om vrijblijvend meer diepgaande informatie aan te vragen bij de Nederlandstalige adviseur over een tweede huis kopen in Frankrijk in dit fabelachtig mooi resort.

tweede verblijf kopen in frankrijk limousin nouvelle aquitaine regio luxeresort halcyon retreat luxehotel château de la cazine

Indien u dit wenst, zal deze u graag ontmoeten op een geschikte locatie voor een voorstelling en een financieel plan op maat van uw wensen, verlangens, beleggingshorizon en beschikbare eigen middelen.

Ook met de financiering kan u begeleiding van A tot Z krijgen! Een tweede huis kopen in Frankrijk hoeft dus niet ingewikkeld te zijn! Hier krijgt u all-in begeleiding in uw moedertaal!

luxe recreatiepark met boetiekhotel enorme trekpleister voor bruiloften en evenementen hoge bezettingsgraad van hotelkamers en recreatiewoningen

En vergeet niet: Hoewel we ons best hebben gedaan om u een inzicht te geven in de luxe en levensstijl van dit fabelachtige Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort, is een bezoek brengen aan het resort de beste manier om het echt naar waarde in te schatten.

onroerend goed frankrijk te koop in recreatiedomein halcyon retreat beleggen in frans vastgoed met verhuurgarantie

Neem gerust vrijblijvend contact op met de Nederlandstalige consultant om uw adviesgesprek en bezichtigingsreis naar het Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort in te plannen en te regelen.

Twee weetjes:

 • Gratis Nederlandstalige simulaties op maat van uw situatie en wensen (financieel plan, al dan niet uitgewerkt met financieringsopties)
 • Bezichtigingsreizen en bezoek ter plaatse mogelijk vanaf slechts € 179 (terugbetaald indien u later investeert)

Veelgestelde Vragen - Tweede huis kopen in Frankrijk

Waar ligt het Halcyon Retreat Golf & Spa Resort ergens in Frankrijk?

In de Limousin streek. Het exacte adres is:

Chateau de la Cazine
Domaine de la Fôt
23300 Noth
Frankrijk

Lees meer informatie over het dorpje Noth of bekijk de locatie op Google Maps

Hoe werkt de treinverbinding?

Er rijden regelmatig sneltreinen van Paris Austerlitz naar La Souterraine gedurende de hele dag en de reistijd bedraagt ongeveer 2 uur en 40 minuten.

Eenmaal aangekomen aan het station van La Souterraine, ligt het Halcyon Retreat Resort op slechts 15 minuten rijden.

Meer informatie over treintijden en prijzen kunt u vinden op de volgende officiële website.

Wie is de uitbater van het resort?

De beheersvennootschap is Château La Cazine SAS (CLC). CLC beheert momenteel het Resort en is eigendom van Halcyon Retreat.

CLC heeft een 20 jaar durend contract getekend met de grootste hotelgroep ter wereld, Wyndham Hotel Group, om het resort wereldwijd op de markt te brengen (franchise overeenkomst).

Wyndham Worldwide heeft meer dan 49 miljoen klanten in hun loyaliteitsprogramma en het Resort zal worden bestempeld als het Wyndham Halcyon Retreat Golf and Spa Resort.

Het Resort zal voldoen aan alle internationale normen en zal profiteren van de Wyndham management- en trainingsprogramma's.

Waarom is de franchise overeenkomst met de Wyndham Hotel Group positief voor het resort?

Wyndham is de grootste hotelgroep ter wereld. Zij breiden hun aanwezigheid in Europa uit, aangezien hun aanwezigheid in andere landen, met name de VS en het Verre Oosten, aanzienlijk is.

Merken die deel uitmaken van de Wyndham-groep zijn onder meer Ramada®, Dolce Hotels and Resorts®, Travelodge® en James Villas®.

Zij hebben Halcyon Retreat gekozen als het vlaggenschip van het merk in Frankrijk en het zal deel uitmaken van de marketingcampagne van Wyndham Worldwide. De overeenkomst vond plaats op 12 september 2016.

Halcyon Retreat Resort heeft nu toegang tot de 49 miljoen klanten van Wyndham. Dit zal een positief effect hebben op de bezettingsgraad en de kamerprijzen gedurende het hele jaar, waardoor het resort stevig op de kaart komt te staan als één van de meest gewilde luxe hotelresorts in Europa.

Wat wordt er gebouwd en wat is de planning?

Het Resort heeft een volledige planning voor drie fasen, inclusief:

 • Hoofdhotel Château (momenteel in werking)
 • 18-holes golfbaan (in aanbouw)
 • Château Spa kuuroord (in aanbouw)
 • Binnenfaciliteiten voor kinderen (overdekte speeltuin)
 • Hoofdreceptie & -winkel
 • Aqua Avonturenpark (derde fase)
 • Golf Clubhuis & Restaurant
 • 138 appartementen met twee slaapkamers
 • 111 studio's
 • 69 1-slaapkamer appartementen
 • 15 3-slaapkamer appartementen
 • 1 appartement met 4 slaapkamers
 • 4 luxe boomhuthuizen

Wat is er momenteel in gebruik, inclusief faciliteiten?

 • Château de la Cazine, een luxe boetiekhotel met 19 kamers met een à la carte restaurant, bruilofts-, congres- en evenementenfaciliteiten
 • 220 hectare, begrensd door 2 meren en een beschermd bos
 • Vissen, paardrijden, wandelen en mountainbiken
 • Tennisbanen
 • Buitenzwembad

Hoe verwerft een investeerder zo'n recreatiewoning?

Als belegger koopt u een luxe studio of appartement aan in VOLLE EIGENDOM. Uw tweede huis kopen in Frankrijk verloopt hier dus niet via constructies met erfpacht of opstalrecht.

Welke zekerheden heb ik? Hoe veilig is een tweede huis kopen in Frankrijk in dit resort?

 • U koopt het onroerend goed rechtstreeks van de ontwikkelaar die eigenaar is van de grond
 • Er is een volledige bouwvergunning en de bouw is al begonnen
 • Er zijn reeds bestaande en afgewerkte opbrengsteigendommen en een operationeel, bekroond hotel (welke een franchise overeenkomst afsloot met de grootste hotelgroep ter wereld)
 • De ontwikkelaar is eigenaar van de grond en financierde zonder bankfinanciering en zonder deze in pand te geven
 • De bestuurders hebben meer dan 15 jaar ervaring in de sector, met de succesvolle oplevering van meer dan 3 000 eigendommen wereldwijd
 • Als u een vakantiehuis koopt in Frankrijk in dit resort, dan kunt u genieten van een levenslange dienst na verkoop

Wat is VEFA?

Dit systeem is veilig en door de Franse overheid gecontroleerd.

VEFA is het juridische systeem voor de aankoop van een onroerend goed in Frankrijk 'op plan'. Het is veilig en betrouwbaar, met betalingen die worden overgemaakt aan een overheidsambtenaar die 'notaris' wordt genoemd in plaats van aan de ontwikkelaar. De notaris geeft de fondsen dan pas vrij aan de ontwikkelaar wanneer deze ervan overtuigd is dat het gebouw een bepaalde fase heeft bereikt in overeenstemming met de wettelijke verplichting.

De betalingen via het VEFA-stelsel worden op de volgende wijze uitgevoerd:

 • 5% voorschot
 • 29% - verschuldigd wanneer de fundamenten en fundering worden gelegd
 • 36% - als het gebouw eenmaal opgetrokken is tot op het dakniveau en waterdicht is
 • 25% - te betalen bij oplevering
 • 5% - te betalen bij verhuur van de woning en overhandiging van de sleutels

Dit VEFA-systeem zorgt ervoor dat u de eigendomsakte bijna vanaf de eerste dag bezit terwijl u de zekerheid heeft dat u alleen hoeft te betalen voor het onroerend goed als het daadwerkelijk wordt gebouwd.

Verhuurt u mijn buitenverblijf en wat zijn de voorwaarden?

De recreatiewoning wordt volledig voor u beheerd en dit is dus een zorgeloze vastgoedbelegging zonder kopzorgen en vervelende huurders.

Een tweede huis kopen in Frankrijk met een toprendement en compleet zorgeloos beheer? In dit resort is het realiteit!

Concreet ontvangt u jaarlijks 5% rendement gedurende het eerste jaar, 6% rendement voor jaar 2 tot en met 6 en tot slot 8% rendement voor jaar 7 tot en met 11. De inkomsten voor uw eerste jaar worden vooraf betaald aan u en dit pro rata de gefaseerde VEFA-betalingen in schijven.

Naast het ontvangen van uw jaarlijks rendement, kunt u ook genieten van 4 weken gratis persoonlijk gebruik van uw woning per jaar.

Deze 4 weken kan u vrij inplannen door de boekingslijn op te bellen tussen 1 februari en 1 maart. U kan 4 weken inplannen en u heeft de vrije keuze uit het hoog- en laagseizoen. Het tijdstip van privégebruik heeft geen impact op uw rendement.

Als u ervoor kiest om de woning voor meer dan 4 weken in een jaar te gebruiken, dan wordt 0,5% van uw rendement afgetrokken voor elke extra week die u opneemt. Met andere woorden, indien u uw recreatiewoning minimaal 48 weken per jaar ter beschikking stelt van het resort voor verhuur, zal uw rendement een echt netto rendement zijn zonder een extra aftrek van bijkomende kosten.

Hoe vaak kan ik mijn vakantiewoning gebruiken?

Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort is onderdeel van de Franse lease back regeling. Om aan deze lease back regeling te voldoen, moet een eigenaar zijn eigendom ten minste de helft van de weken op jaarbasis te huur aanbieden via het resort. Dit betekent dat u uw eigen vakantiewoning maximaal zes maanden per jaar kunt gebruiken.

Opgelet: U kan standaard tot 4 weken persoonlijk gebruik maken van uw vakantiewoning op jaarbasis zonder dat uw rendement eronder lijdt.

Als u ervoor kiest om uw buitenverblijf voor meer dan 4 weken (maar in elk geval voor maximaal zes maanden) in een jaar te gebruiken, dan wordt er 0,5% van uw jaarlijks rendement afgetrokken voor elke extra week die u opneemt.

Hoe kan ik mijn privégebruik reserveren als mijn recreatiewoning in het verhuurschema is opgenomen?

De reserveringslijn (met een centraal telefoonnummer) is geopend van 1 februari tot 1 maart. Tijdens deze periode kan u uw eigen gebruik telefonisch inplannen en reserveren (gedurende die periodes die u voor uzelf blokkeert zal uw eigendom niet te huur worden gesteld via het resort).

U kunt tot 4 weken gratis privé gebruik inplannen zonder aan rendement in te boeten. Wenst u nog meer weken voor eigen gebruik? Geen probleem, u kan tot zes maanden per jaar uw buitenverblijf zelf gebruiken. Let wel, indien u de standaard vier weken overschrijdt, zal men 0,5% rendement aftrekken per extra gebruikte week bovenop de standaard vier weken per jaar.

Indien u niets reserveert, zullen alle niet-gereserveerde weken beschikbaar worden gesteld aan het resort om de eigendom te verhuren.

Opmerking: Indien u tussen 1 februari en 1 maart niet alle vier weken heeft gereserveerd, en u bedenkt zich bijvoorbeeld in kwartaal drie, dan kan dit! U kan dus in de loop van de jaar nog steeds de resterende weken voor eigen gebruik opnemen.

Let wel, in zo'n scenario bestaat de kans dat uw eigendom reeds verhuurd is. Dit leidt er dan toe dat u een gelijkaardige eigendom krijgt toegewezen om in te vertoeven op het resort.

Wat bedoelt u met de 'geen kosten te betalen' optie?

Dit is een andere benaming voor de situatie waarin u louter gebruik maakt van de standaard vier weken eigen gebruik. Het is dus een situatie waarin u uw opbrengstpand voor minimaal 48 weken per jaar ter beschikking stelt van het resort om het te kunnen verhuren aan gasten.

In zo'n scenario rekent men u geen enkele extra kosten aan en zijn de gegarandeerde rendementen echte nettorendementen!

Wat zijn de aankoopkosten van zo'n tweede huis kopen in Frankrijk?

Een tweede huis kopen in Frankrijk in dit resort als zorgeloze opbrengsteigendom? Hou dan rekening met de extra aankoopkosten: deze bedragen 3% van de aankoopprijs (te betalen aan de Franse notaris).

Wat zijn de kosten voor meubilair en inrichting voor een investering in volle eigendom?

Kosten voor inrichting en meubilair zijn er niet. Alles zit in de aankoopprijs inbegrepen en u komt achteraf dus niet voor onaangename verrassingen te staan!

Hoeveel bedragen de kosten voor periodieke renovatie- en opknapbeurten?

Alle renovatiekosten zijn de verantwoordelijkheid van de beheermaatschappij voor de 11-jarige huurperiode. Omdat het een 5-sterrenresort betreft, zal deze beheersmaatschappij alle noodzakelijke onderhoudswerken bekostigen alsook periodiek meubels en huisraad vervangen om een hoog niveau van uitmuntend comfort te behouden.

Aan het einde van de 11-jarige huurovereenkomst zal er een schatting van de vereiste werkzaamheden worden uitgevoerd, welke aan de eigenaar worden doorgerekend. Dit betreft echter echt minimale kosten omdat de eigendom permanent op niveau wordt gehouden voor verhuur door de beheermaatschappij gedurende die 11 jaar.

Als u na 11 jaar het onroerend goed voor nog eens 9 jaar in de huurregeling opneemt, zal de beheerder opnieuw verantwoordelijk zijn voor al deze kosten tijdens deze verlengde leaseperiode, net zoals tijdens de eerste 11 jaar.

Als eigenaar van de volle eigendom kunt u dus op beide oren slapen. De promotor neemt namelijk alle renovatiekosten voor zijn rekening (zowel voor het onroerend goed als de inventaris en het meubilair) tijdens het 11-jarige contract. U loopt dus geen risico om u later blauw te betalen aan renovatie- en opfrissingswerken.

Hoeveel kost een inspectiereis en wat houdt zo'n bezoek ter plaatse precies in?

Een bezichtigingsreis is een prachtige gelegenheid voor aspirant-kopers om het resort te bezoeken, om te verblijven in het luxe château hotel en om voluit te genieten van de bekroonde gastronomie. U kan op deze manier echt ervaren hoe het is om zelf vastgoed te bezitten in Frankrijk.

Het enige wat u zelf dient te organiseren is transport naar de luchthaven van Limoges of het treinstation van La Souterraine vanuit België of Nederland. U kan vanzelsprekend ook gewoon met uw wagen komen.

Tip: Er zijn bijvoorbeeld ook klanten die graag eerst een tussenstop maken in Parijs voor een nacht of twee voordat ze de sneltrein door hartje Frankrijk nemen om vervolgens af te stappen in het station van La Souterraine.

Bij aankomst aan de luchthaven of het treinstation zal u opgewacht worden door iemand van de organisatie om vervolgens naar het resort te rijden met de wagen.

De kosten van een inspectiereis zijn als volgt (maximaal twee nachten):

 • 1 overnachting in het luxe boetiek kasteelhotel: € 179 per kamer
 • 2 overnachtingen in het boetiek kasteelhotel: € 279 per kamer

De prijs is inclusief:

 • Transfers vanaf de luchthaven van Limoges of het treinstation van La Souterraine
 • Ontbijt, lunch en à la carte menu (dranken komen aan extra kosten)
 • De kostprijs van de overnachting(en) wordt volledig en integraal terugbetaald indien u beslist om vastgoed zoals een studio of appartement aan te kopen (nadat de eerste betaling is gedaan).

Hoe boeken we een inspectiereis om ter plaatse het resort te bezichtigen?

Interesse in een tweede huis kopen in Frankrijk in dit resort? En wenst u een gedetailleerd financieel plan op maat om het te verwachten rendement te zien? Plus een bezoek ter plaatse om alles zelf te kunnen inspecteren?

 1. Neem vrijblijvend contact op met de Nederlandstalige vastgoedadviseur via het contactformulier op deze pagina
 2. Vraag tijdens het contact met deze adviseur 2 mogelijke data aan om het resort samen te bezoeken
 3. Vervolgens zullen deze data vergeleken worden met de beschikbaarheid van de kamers van het château hotel
 4. U bezorgt een ingevuld bezichtigingsformulier aan de receptie voor de verwerking, boeking en bevestiging van uw inspectiebezoek
 5. De afdeling klantenservice zal dan finaal contact met u opnemen om alles definitief te bevestigen

Hoe haal ik mijn favoriete opbrengsteigendom van de markt en hoe koop ik deze?

Een tweede huis kopen in Frankrijk als veilige en renderende vastgoedinvestering in dit resort? Dit verloopt in 5 stappen:

 1. Wanneer u een woning heeft gekozen die past bij uw wensen, behoeften, beschikbare eigen middelen en beleggingshorizon, vult u samen met uw Nederlandstalige vastgoedadviseur een boekingsformulier in om te ondertekenen.
 2. Eenmaal voltooid zal de ontwikkelaar de gewenste opbrengsteigendom van de markt halen.
 3. U ontvangt een welkomstpakket en een voorstel van een aankoopcontract om dit te bekijken en na te lezen.
 4. Veertien dagen later zal de ontwikkelaar een waarborg van € 1000 vragen via een credit/debetkaart of een overschrijving. Deze waarborg wordt terugbetaald zodra de verkoop is afgerond.
 5. Een gepersonaliseerd contract wordt u toegestuurd voor ondertekening en u heeft nog 7 dagen de tijd om uw eerste schijf (betaling) aan de notaris over te maken (21 dagen na het invullen van het boekingsformulier).

Hoe werkt de dienst na verkoop?

Na uw eigendoms­bevestiging krijgt u een toegewijde consultant toegewezen die enkel en alleen verantwoordelijk is voor de dienst na verkoop. U kan dus steeds contact opnemen voor bijkomende vragen. U ontvangt ook regelmatig updates en de digitale nieuwsbrief.

Galerij

Grondplannen

Locatie

Adres: Domaine de la Fôt, 23300 Noth, Frankrijk

__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"rgb(93, 252, 113)","hsl":{"h":127,"s":0.96,"l":0.68}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
VRAAG NU MEER INFO AAN

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen


Privacybeleid *