• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Studentenkamers te koop in Leuven – Interessante vastgoedbelegging

Studentenkamers te koop in Leuven – Interessante vastgoedbelegging

 • €52.000 (min. eigen inbreng)
 • Privégebruik / Zekere inkomsten
 • Studentenkamer
 • Te koop voor verhuur en privé
 • Geldenaaksebaan 21, 3001 Leuven, België

Op zoek naar de beste studentenkamers te koop in Leuven?

In deze kleinschalige studentenresidentie, net buiten de ring van Leuven, heeft u de keuze uit 15 volledig afgewerkte en gemeubileerde kamers en studio's te koop.

De prachtige tuin achter het gebouw en de multifunctionele ruimtes in het bijgebouw zijn grote pluspunten.

Als investeerder kunt u hier een fantastisch ingerichte studentenkamer met privé badkamer op de kop tikken.

Of wenst u dat tikkeltje meer? Dan kan u ook opteren voor één van de vier studio's met privé badkamer, privé keuken, privé tuintje en aparte bergingsruimte in de kelder.

Deze wooneenheden zijn perfect om uw studerende kinderen in alle comfort op kot te laten gaan in Leuven (financieel de beste oplossing voor u).

En ook voor beleggers op zoek naar 100% gegarandeerde verhuurinkomsten zijn dit bijzonder interessante investeringseigendommen.

Samenvatting | Studentenkamers te koop in Leuven

 • Dit volledig gerenoveerd project bestaat uit een:
  • Studentenwoning met kelder, gelijkvloers en drie verdiepingen, en
  • Achterhuis met gemeenschappelijke ruimtes, een fietsenstalling en een prachtige gemeenschappelijke tuin
 • Op een interessante locatie op 500 meter van de ring rond Leuven en vlakbij de Abdij van Park en de Sportoase Leuven. Tevens dichtbij de faculteiten Bio-Ingenieurswetenschappen, Ingenieurswetenschappen, Sociale Wetenschappen, Letteren, Rechtsgeleerdheid, enzovoort
 • 15 compleet afgewerkte en volledig gemeubileerde, instapklare wooneenheden te koop:
  • 4 luxe studio's te koop op het gelijkvloers met privé badkamer, eigen keuken, privé tuin en privé bergingsruimte in de kelder
  • 11 luxe studentenkamers te koop met privé badkamer en ontbijthoek (inclusief microgolfoven en koelkast)
 • Studentenkamers en studio's te koop in volle eigendom (geen opstalrecht, geen erfpacht, geen obligaties, geen aandelen)
 • Vanaf 52 000 euro eigen inbreng kan u eigenaar worden van een volledig gemeubileerde studentenkamer (de rest van het aankoopbedrag kan gefinancierd worden met behulp van een lening voor een opbrengsteigendom)
 • Ideaal voor ouders van kinderen die in Leuven (gaan) studeren, perfect voor particuliere beleggers die wensen te beleggen in vastgoed met verhuurgarantie (met zekere huurinkomsten voor een periode van 5 jaar én onmiddellijk rendement zonder vertraging) en tevens ook interessant voor ondernemers die met een vennootschap in vastgoed willen investeren

Kenmerken van deze studentenkamers te koop in Leuven

 • Oppervlakte van de studentenkamers die u kunt kopen: 14,2 à 20,6 m²
 • Elke studentenkamer te koop is volledig bemeubeld:
  • Met ontbijthoek (inclusief koelkast en microgolfoven)
  • Inclusief kasten, comfortabel tweepersoonsbed en bureau + bureaustoel
 • Alle studentenkamers zijn voorzien van een eigen privé badkamer (met eigen douche, toilet met ecologisch vriendelijke spoelfuncties, badkamermeubel, lavabo en spiegel)
 • De gebruikte materialen zijn van topkwaliteit en duurzaam
 • Elke studentenkamer (en studio) is voorzien van afzonderlijke tellers om het verbruik van water, gas en elektriciteit op kamerniveau te kunnen meten
 • De studentenkamers beschikken ook over een volledig uitgeruste gemeenschappelijke keuken en een grote multifunctionele ontspanningsruimte in het bijgebouw
 • Een groot pluspunt van een studentenkamer kopen in deze residentie? De prachtige gemeenschappelijke tuin, uniek voor een dergelijk studentenhuis vlakbij de ring rond Leuven

Financiële details: Immo Leuven te koop

Bent u op zoek naar een verstandige en duurzame investering in studentenhuisvesting met een aantrekkelijk rendement en dito meerwaardepotentieel?

Dan zijn de 4 studio's en 11 studentenkamers te koop in deze Leuvense studentenresidentie de perfecte opportuniteit.

Met deze bemeubelde studentenkamers met eigen badkamer kan u focussen op waardebeleggen in vastgoed van hoge kwaliteit op een uitstekende locatie vlakbij de ring en vlakbij diverse faculteiten van de KU Leuven.

Financiering van deze studentenkamers

U kan de volle eigendom van een studentenkamer in dit pand verwerven vanaf een eigen inbreng van +/- 52 000 euro.

Dit minimum investeringsbedrag kan bestaan uit diverse zaken:

 • Ten eerste kan u hiervoor liquide middelen op een zicht- of spaarrekening voor gebruiken.
 • Ten tweede kan u ook slapend kapitaal liquide maken door dat slapend kapitaal te belenen. En met deze geleende fondsen zorgt u dan voor de benodigde minimum eigen inbreng van minimaal +/- 52 000 euro.

Vanaf een dergelijke minimum eigen inbreng kan u vervolgens in zee gaan met een kredietverstrekker die u een hypothecaire lening verschaft voor de rest van het aankoopbedrag en tegelijk een hypotheekrecht vestigt op de studentenkamer of studio. 

Dit kan maandelijks cashflowneutraal of zelfs cashflowpositief met de juiste verhoudingen en parameters.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan, inclusief rendements- en cashflowsimulaties op maat van uw wensen en beleggingshorizon.

Rendement voor ouders van studenten

Wenst u een studentenkamer te kopen in deze residentie om er uw dochter of zoon in te laten verblijven tijdens de studententijd?

Dan zijn deze studentenkamers te koop in Leuven financieel gezien de slimste zet.

U brengt eerst minimum 52 000 euro eigen middelen in, u leent de rest en betaalt jaarlijks kapitaalaflossingen en interesten.

Maandelijks huurgeld dat u anders aan een andere eigenaar zou betalen (om nooit meer terug te zien), vermijdt u op deze manier.

U bouwt daarentegen meer en meer eigen vermogen in de studentenkamer op (elke keer dat u een aflossing + interest stort, stijgt uw aandeel eigen vermogen in de kamer).

Studeert uw dochter of zoon af? Dan kan u de studentenkamer of studio zorgeloos verhuren via de ontwikkelaar met sterk lokaal verhuurnetwerk.

Op een beleggingshorizon van 10 à 15 jaar kan u uiteindelijk de rekening maken, welke vaak cashflowneutraal of zelfs positief uitkomt.

Studerende kinderen gratis op kot in Leuven

Met andere woorden, op middellange termijn kan u ervoor zorgen dat uw kind kosteloos (gratis) op kot gaat in Leuven.

Dit dankzij een samenspel van eigen inbreng, maandelijks sparen via kapitaalaflossingen gedurende de studententijd van uw kind, maandelijkse huurgelden van zodra uw kind is afgestudeerd en een potentiële meerwaarde bij een latere verkoop.

Heeft u interesse om cijfermatig te zien hoe u uw kind gratis op kot kunt laten gaan in Leuven in deze residentie?

Aarzel dan geen seconde en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Op maat van uw situatie, budget, wensen qua cashflow, maandelijkse spaarcapaciteit en investeringshorizon kunt u enkele interessante simulaties laten maken.

Rendement voor beleggers met verhuurgarantie

De projectontwikkelaar van deze gerenoveerde studentenresidentie hanteert een uniek investeringsconcept voor deze studio's en studentenkamers te koop in Leuven.

Ten eerste kan u rekenen op compleet bemeubelde en instapklare studentenkamers. Dit betekent dat u direct huurinkomsten en rendement kunt verdienen.

Ten tweede kan u als eigenaar genieten van een zorgeloze, contractueel vastgelegde verhuurgarantie.

Deze verhuurgarantie zorgt ervoor dat u als eigenaar/verhuurder geen enkel financieel risico loopt qua huurinkomsten en verhuurrendement.

De promotor staat namelijk borg voor uw huurinkomsten en dit voor de eerste 5 jaar.

Wanbetaling, leegstand, schade, verzekeringspremies, erelonen van syndicus en verhuurmakelaar, enzovoort zijn allemaal voor rekening van de promotor.

Met andere woorden, u kunt zorgeloos rekenen op een bezettingsgraad van 100% zonder bijkomende verdoken kosten die achteraf aan uw rendement knagen.

Studentenkamers te koop in Leuven met verhuurservice én verhuurgarantie

Dit is een residentie waar u volledig ontzorgd wordt door de bouwheer. Passief beleggen in vastgoed is dus absoluut mogelijk hier.

Vergeet ook niet dat u los van de continue huurinkomsten kunt rekenen op een een stabiele en langdurige waardevermeerdering.

Wenst u vrijblijvend een simulatie te ontvangen op maat van uw beschikbaar te investeren kapitaal?

En wat het rendement hierop kan zijn door rekening te houden met gegarandeerde huurinkomsten én waardestijging van het pand op lange termijn?

Aarzel dan niet langer en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Redenen om te investeren in deze studentenkamers

Vanwege de historisch lage spaarrente zijn velen, zowel investeerders als gezinnen, op zoek naar een interessant beleggingsalternatief.

Via deze studio's en studentenkamers te koop in Leuven kan u beleggen op een interessante locatie vlakbij de ring rond Leuven.

Enkele unieke voordelen van dit investeringsvastgoed te koop zijn de volgende:

 1. Direct rendement want instapklaar, bemeubeld en met verhuurgarantie door de ontwikkelaar (onmiddellijk zekere huurinkomsten maandelijks op uw rekening gestort),
 2. Op middellange termijn kan u aanspraak maken op een potentiële waardevermeerdering die aanzienlijk kan zijn gezien het principe van samengestelde interest (dankzij de stijging van de vastgoedprijzen),
 3. Beperkte kosten (compleet gerenoveerd en ingericht en bemeubeld met duurzaam en kwalitatief hoogstaand meubilair en sanitair), én
 4. Zorgeloos en handenvrij voor investeerders (de investering is voor u, het beheer van de opbrengsteigendommen en de bijkomende zorgen niet).

Via dit vastgoedproject langs de Geldenaaksebaan kan u rekenen op een zorgeloze verhuurdienst inclusief gratis rentmeesterschap en volledig beheer.

Als investeerder ontvangt u maandelijks de huurinkomsten op uw rekening en periodiek krijgt u een update over alle aspecten van uw vastgoedbelegging.

Waarom deze studentenkamers te koop in Leuven als investering?

Al eeuwenlang is de Katholieke Universiteit Leuven de kern en motor die de stad Leuven doet draaien.

Tegenwoordig studeren er +/- 60 000 studenten per academiejaar aan de KU Leuven.

Het is tevens de grootste Nederlandstalige universiteit van België die jaarlijks op een continue instroom van leergierige studenten kan rekenen.

Dit zorgt bijgevolg voor een gegarandeerde vraag naar moderne en kwaliteitsvolle studentenkamers.

En wat meer is: Er is een tekort aan premium studentenkamers te koop in Leuven met eigen badkamer!

De studentenkamers in deze residentie zijn uitgerust met een privé badkamer, perfect om comfortabel op kot te gaan in Leuven.

Daarom is investeren in de studentenkamers van deze residentie in deze dynamische studentenstad niet alleen verstandig maar ook rendabel.

U kan rekenen op gegarandeerde huurinkomsten dankzij de verhuurgarantie en op een sterk meerwaardepotentieel op de middellange termijn.

Extra info over studentenkamers te koop als belegging

Wenst u nog meer goede redenen te lezen waarom een investering in studentenhuisvesting een goede keuze kan zijn?

Lees dan zeker en vast ook de volgende pagina's over studentenkamers als belegging:

Hoe dan ook, de studentenkamers te koop in Leuven in dit gerenoveerd en kleinschalig studententenhuis zijn een heel aantrekkelijke belegging met mooi meerwaardepotentieel.

Galerij

Grondplannen

Locatie

Adres: Geldenaaksebaan 21, 3001 Leuven, België

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *