• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Opbrengsteigendom te Koop Kortrijk: Gesubsidieerd + Zekere Huur

Opbrengsteigendom te Koop Kortrijk: Gesubsidieerd + Zekere Huur

 • €50.000 minimale investering
 • Tot 6% Rendement Gegarandeerd
 • Gesubsidieerd vastgoed
 • Te koop enkel voor verhuur
 • Kortrijk, België

West-Vlamingen, en allen die het bruisende Kortrijk nauw aan het hart dragen, dit is de investeringskans waar u op heeft gewacht!

Stel u voor: Een vastgoedproject met 5 à 6% rendement in de parel van West-Vlaanderen, met 100% zekerheid van huurinkomsten die rechtstreeks door de overheid worden gegarandeerd.

Geen slapeloze nachten meer over leegstand of het vinden van betrouwbare huurders. Dit is een investering waarbij u op beide oren kunt slapen.

Dit gesubsidieerd vastgoed in Kortrijk biedt u niet alleen financiële zekerheid, maar ook waardevast vastgoed voor verhuur op een toplocatie in een stad die volop in ontwikkeling is.

Unieke beleggingsopportuniteit in Kortrijk: Gesubsidieerd vastgoed met gegarandeerde huurinkomsten én talrijke subsidies! 

Voor wie Kortrijk al kent, en/of er woont of werkt, hoeven we de charmes van de stad niet uit te leggen.

De combinatie van historische schoonheid, moderne ontwikkelingen, en de typische West-Vlaamse gezelligheid maken van deze stad een hotspot voor bewoners, investeerders en bezoekers.

Een combinatie van allerlei overheidspremies en subsidies (ten belope van maar liefst 25 000 euro) zorgen bovendien voor een stevige rendementsboost voor dit beleggingsvastgoed!

Als trotse West-Vlaming of Kortrijk-kenner is dit dé beleggingsopportuniteit die u niet mag laten schieten! 

Inhoudsopgave

Samenvatting van deze opbrengsteigendom te koop in Kortrijk als ultieme vastgoedinvestering

 • Handenvrije belegging in Kortrijk: 0,0 zorgen inzake papierwinkel, verhuur, onderhoud, eventuele schade, leegstand of wanbetaling.
 • Volle eigendom: Hier in Kortrijk verwerft u géén erfpacht of recht van opstal, maar de volledige eigendom van het vastgoed voor verhuur.
 • Superieur aan de Staatsbon: Een belegging in dit investeringsvastgoed in Kortrijk overtreft de recente Staatsbon qua rendement en biedt eveneens overheidsgaranties.
 • Gegarandeerd huurrendement:
  • Geniet van 5 à 6% huurrendement, volledig gegarandeerd door de overheid.
  • Deze vermelde rendementen zijn specifiek voor Belgische belastingbetalers en zo hoog dankzij de subsidies en fiscale stimuli (zie hieronder voor meer details)
 • Ongeëvenaarde fiscale voordelen: Profiteer van de meest royale subsidies en fiscale voordelen in heel België:
  • Rendementstoename dankzij overheidspremies: Profiteer van een combinatie van overheidspremies en subsidies, oplopend tot maar liefst €25.000, voor een aanzienlijke verhoging van uw rendement (in de vorm van een cashback).
  • Rendementstoename dankzij uitdovend systeem langetermijnsparen: Als koppel (of alleenstaande) kunnen jullie (of u) inclusief de fiscale korf langetermijnsparen respectievelijk tot €39.100 (of €32.050) van de beleggingskost recupereren, wat een bijkomende flinke rendementstoename betekent voor jullie (of uw) investering! Opgelet: Hiervan profiteren kan slechts tot en met 31 december 2023!
 • Gemaximaliseerd rendement: Werk met een financiële hefboom (een gedeeltelijke financiering) en behaal tot wel 9% rendement per jaar op uw geïnvesteerde eigen middelen.
 • Rentesubsidies beschikbaar: Leen tot €60.000 renteloos per opbrengsteigendom te koop in Kortrijk, met dank aan de genereuze rentesubsidies van de Vlaamse overheid.
 • 100% veilig: Een alternatief voor het spaarboekje en de Staatsbon met robuuste overheidsgaranties voor zowel de huurinkomsten als de subsidies.
 • Laagdrempelig: Investeer in vastgoed voor verhuur in Kortrijk vanaf €50.000 eigen vermogen. Opgelet: Het aanbod is beperkt!

Betreed de vastgoedmarkt van Kortrijk en ervaar het veelvoud aan voordelen die deze unieke stad en dit uniek opbrengstvastgoed u te bieden hebben.

Investeer slim, investeer in dit gesubsidieerd opbrengstvastgoed in Kortrijk!

Specificaties van deze beleggingskans in Kortrijk

Wie kan investeren?

Met een startkapitaal van minimaal 50.000 euro kunt u eigenaar worden van dit gesubsidieerd vastgoed in Kortrijk.

Uw startkapitaal kan bestaan uit een combinatie van:

 • Beschikbare liquide middelen op spaar- en zichtrekeningen.
 • Investeringen in aandelen of effecten.
 • Beleggingen in Tak 21-producten.
 • Reeds (gedeeltelijk) afgeloste eigendommen die als onderpand kunnen dienen voor een financiering.
 • Aanvullend pensioen opgebouwd door verschillende pensioenregelingen, zoals:
  • Kapitaal opgebouwd via een groepsverzekering.
  • Pensioenreserves door een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen.
  • Reserves in een Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen.
  • Pensioenkapitaal via een Individuele Pensioentoezegging voor Bedrijfsleiders.
 • Beschikbare middelen en opgebouwde reserves binnen een vennootschap.

Soort eigendom

U wordt voor de volle 100% eigenaar van deze opbrengsteigendom in Kortrijk.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in een vastgoedproject dat traditie en toekomst samenbrengt, en geniet van de voordelen die alleen Kortrijk kan bieden.

Dit onderscheidt deze beleggingskans van diverse andere vergelijkbare aanbiedingen.

U verkrijgt de volledige eigendom, zonder complicaties of addertjes onder het gras. Er zijn hier met andere woorden geen erfpacht- of opstalconstructies aan de orde.

U wordt eenvoudigweg voor 100% de rechtmatige eigenaar van het pand.

Jaarlijkse rendementsvooruitzichten voor dit Kortrijks opbrengstvastgoed

Basisrendement

Verwacht een gegarandeerd jaarlijks rendement tussen de 5 en 6%.

Dit rendement overtreft aanzienlijk wat de recente Staatsbon, traditionele spaarboekjes, groepsverzekeringen, IPT's en VAPZ spaarplannen bieden.

Een uniek kenmerk? De lokale overheid garandeert dit rendement.

De zekerheid en zorgeloosheid hiervan bieden een aanzienlijk voordeel bij uw investeringsbeslissing.

Hefboomrendement

Dit gesubsidieerd vastgoed in Kortrijk biedt tevens de kans op een verhoogd rendement door gebruik te maken van slimme financiering en diverse subsidies en fiscale voordelen.

Door het hefboomeffect te benutten, kunt u het rendement van uw eigen geïnvesteerde kapitaal verder verhogen.

Door slim gebruik te maken van een financiële hefboom kan het rendement op uw eigen investering oplopen tot zo'n 9% jaarlijks, waarbij de overheid uw inkomsten contractueel garandeert.

Renteloze lening inbegrepen

Uniek aan deze investering is de mogelijkheid om een renteloze lening af te sluiten.

Voor elke investering in dit type opbrengsteigendom in Kortrijk, kunt u tot €60.000 renteloos lenen per opbrengsteigendom en dit dankzij de Vlaamse overheid die de rente dekt.

Anders gesteld, u kunt van meer dan €10.000 aan rentesubsidies genieten gedurende de hele leningstermijn (dit is bijzonder aantrekkelijk voor beleggers),

Deze renteloze lening biedt de kans om uw rendement te maximaliseren door verlaagde rentekosten in vergelijking met standaard vastgoedinvesteringen.

Gepersonaliseerde rendementssimulaties

Bent u geïnteresseerd in enkele gedetailleerde rendementssimulaties op maat van uw profiel? Vraag dan gerust vrijblijvend meer informatie aan!

Er zal rekening worden gehouden met uw financiële situatie, investeringsdoelen, beleggingshorizon, gewenste cashflow en fiscale mogelijkheden binnen uw persoonlijke fiscale situatie.

Recht op indexatie van de huurprijs

Met dit type opbrengsteigendom te koop in Kortrijk hebt u als eigenaar het recht om jaarlijks de huurprijs aan te passen via een huurindexatie.

Deze aanpassing is gelinkt aan de gezondheidsindex, wat betekent dat de huur die u ontvangt periodiek in lijn wordt gebracht met de levensduurtekosten.

Naarmate de kosten van het dagelijks leven stijgen, nemen ook uw huurinkomsten toe! Dit biedt u als investeerder bescherming tegen inflatie!

Subsidies en belastingvoordelen

Als belegger wordt u getrakteerd op voordelige belastingen op het moment van aankoop:

Gunstige aankoopconstructie

De belastingen op de aankoop van zo'n opbrengsteigendom in Kortrijk zijn een voordelige mix van:

 • 7% registratierechten op het te renoveren pand, en
 • Slechts 6% btw op de kosten van de renovatie

Standaard betaalt u slechts 7% registratierechten op de volledige waarde van het nog te renoveren onroerend goed.

Dit is dus 5% minder dan de standaard 12% die in Vlaanderen geldt voor een andere dan de enige eigen woning.

Vervolgens wordt het pand voor u gerenoveerd (alles wordt voor u geregeld en u heeft zelf geen stress of werk) volgens een renovatieovereenkomst waarop u slechts 6% btw betaalt.

Door deze gunstige opsplitsing (aankoop te renoveren pand met 7% registratierechten + renovatieovereenkomst met 6% btw) betaalt u dus geen 12% registratierechten op de totale waarde van het pand na renovatie die in Vlaanderen geldt voor een andere dan de enige eigen woning.

Met andere woorden: U betaalt slechts 7% registratierechten op het nog te renoveren pand + 6% btw op de waarde van de renovatie.

Fiscaal geschenk 1 - De Vlaamse eengemaakte verbouwpremie

Professioneel uitgekiende en energievriendelijke renovatie om een maximum aan renovatie- en energiepremies op te strijken (€25.000 per unit) waardoor u via deze cashback uiteindelijk onder de marktwaarde aankoopt.

Via deze belegging in gesubsidieerd vastgoed maakt u aanspraak op een combinatie van renovatiepremies én premies voor energiebesparende investeringen.

Wegens de aard van de beleggingspanden (gerenoveerde panden + type verhuur) en de manier waarop de bouwpromotor het aanpakt, kan u bovendien ook nog eens aanspraak maken op de hoogste premies als belegger.

Weetje: Als belegger in deze opbrengsteigendommen in Kortrijk kan u in elk geval genieten van de volle en maximale premies, zorgeloos en handenvrij (alles wordt voor u geregeld, inclusief al het papierwerk voor het verkrijgen van de subsidies en premies).

Combinatie van 6 verschillende premies

Als eigenaar van zo'n gerenoveerd pand voor verhuur in Kortrijk kan u rekenen op een combinatie van de volgende verhoogde premies:

Gerenoveerde Vloer In Woonkamer Recht Op Renovatiepremie Van 1500 Euro
Premie voor isolatie en renovatie (incl. fundering) van de vloer
 • Premie voor isolatie en renovatie van vloeren.
 • Deze premie bedraagt €1.500 (50% van een maximaal investeringsbedrag van €3.000).
 • Weetje: Een renovatie van vloeren en funderingen zonder vloerisolatie komt niet in aanmerking voor de premie. De beleggingspanden worden echter voorzien van vloerisolatie waardoor u als belegger aanspraak maakt op de volle premie voor de vloer.
Gerenoveerd Wit Houten Plafond En Twee Gerenoveerde Binnenmuren Recht Op 2500 Euro Renovatiepremie Vlaanderen
Premie voor binnenrenovatie van binnenmuur, plafond en trap
 • Premie voor de renovatie van de binnenmuren, het plafond en de trap.
 • Deze premie bedraagt bedraagt €2.500 (50% van een maximaal investeringsbedrag van €5.000).
 • Weetje: Ook de bepleistering van muren en het plaatsen van vaste trappen met inbegrip van borstweringen en leuningen komt in aanmerking.
Gerenoveerde Badkamer Met Dubbele Lavabo En Brede Spiegel Nieuw Sanitair Recht Op 3750 Euro Vlaamse Renovatiepremie
Premie voor elektriciteit en sanitair
 • Premie voor de elektrische installatie, het vervangen van de leidingen van de centrale verwarming en de sanitaire uitrusting.
 • Deze premie bedraagt €3.750 (50% van een maximaal investeringsbedrag van €7.500).
 • Weetje: Ook het vernieuwen van leidingen, afvoeren en bestaand sanitair en het plaatsen en vervangen van een regenwaterinstallatie komt in aanmerking.
Vernieuwde Voordeur Uit Hoogrendementsglas En Wit Schrijnwerk Met Raam Boven Recht Op 5500 Euro Renovatiepremie
Premie voor glas en buitenschrijnwerk van ramen en deuren
 • Premie voor nieuw glas- en buitenschrijnwerk (ramen en deuren).
 • Deze premie bedraagt €5.500 (50% van een maximaal investeringsbedrag van €11.000).
 • Weetje: Alle kosten inzake de afbraak en de plaatsing van ramen met hoogrendementsglas (Umax 1.0 W/m²K), volle buitendeuren (Umax 2.0 W/m²K) en borstweringen of balustrades bij lage ramen komen in aanmerking. Bij het plaatsen van ramen zijn er specifieke ventilatievereisten van toepassing. Als belegger in deze beleggingspanden kan u in elk geval genieten van de volle en maximale premie.
Premie Van 5750 Euro Voor Renovatie En Isolatie Van Dak Renovatieproject Oost Vlaanderen
Premie voor isolatie en renovatie van het dak
 • Premie voor de renovatie en isolatie van het dak
 • Deze premie bedraagt €5.750 (50% van een maximaal investeringsbedrag van €11.500).
 • Weetje: Alle kosten inzake de plaatsing van een nieuw onderdak, een nieuwe dakbedekking, nieuwe afvoeren en goten, nieuwe dakvlakramen en de behandeling van een houten dakstructuur tegen zwammen en insecten komen in aanmerking. Een dakrenovatie zonder dakisolatie komt echter niet in aanmerking. Als belegger kunt u rekenen op de bouwpromotor om ook voor deze premie het onderste uit de kan te halen!
Gerenoveerde Witte Buitenmuren Inclusief Nieuwe Muurisolatie Recht Op Renovatiepremie Ten Belope Van 6000 Euro
Premie voor isolatie en renovatie van de buitenmuur
 • Premie voor muurisolatie en eventuele buitenmuurrenovatie.
 • Deze premie bedraagt €6.000 (50% van een maximaal investeringsbedrag van €12.000).
 • Weetje: Alle kosten van de behandeling van muren tegen optrekkend vocht, de binnenbepleistering van de buitenmuren en de afwerking van de buitenmuur met gevelsteen, pleister of andere bekleding komen in aanmerking. Een muurrenovatie zonder muurisolatie komt echter niet in aanmerking voor de premie. Dankzij de deskundige begeleiding van de promotor kan u als investeerder zorgeloos genieten van de maximale premie.

Totale Vlaamse verbouwpremie per unit van €25.000

Concreet kan u voor de 6 bovenstaande componenten rekenen op in totaal maar liefst €25.000 aan verbouwpremies van de Vlaamse overheid per unit!

Met andere woorden, via deze maximale verbouwpremies recupereert u €25.000 van uw belegging per unit.

Dit terugvorderbaar bedrag van €25.000 per unit betekent een ernstige boost voor het rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen.

Deze vastgoedbelegging zorgt er dus voor dat u €25.000 per opbrengsteigendom terugkrijgt van de Vlaamse overheid via de eengemaakte Vlaamse verbouwpremie, ongezien op Vlaamse en Belgische bodem!

Grote cashflowmatige voordelen

Gigantische Fiscale En Boekhoudkundige Voordelen Om Uw Vermogen En Spaarvarken Mee Te Vermenigvuldigen

Uw huurders betalen de lening af en op het einde van de rit bent u voor 100% eigenaar van uw opbrengsteigendom in Kortrijk.

Daarnaast worden de subsidies ten belope van €25.000 per unit snel uitbetaald na de aankoop.

Met andere woorden, u trekt ineens €25.000 terug en dit is een groot cashflowmatig voordeel dat versneld herinvesteren mogelijk maakt…

Want met die €25.000 aan subsidies in de vorm van een cashback kunt u opnieuw investeren in nieuwe panden indien u dat wenst.

Dit betekent dat u met die €25.000 opnieuw gesubsidieerd vastgoed kunt aankopen voor bijkomende versnelde vermogensaangroei op een quasi fiscaal neutrale wijze.

Fiscaal geschenk 2 - Langetermijnsparen afhankelijk van uw situatie

U kan nog tot het einde van 2023 optimaal gebruik maken van een fiscale hefboom om deze belegging in gesubsidieerd vastgoed in Kortrijk te financieren.

Als Belgisch rijksinwoner kan u namelijk een tweede fiscaal voordeel genieten via het federale langetermijnsparen! En dit kan door het aangaan van een hypothecaire lening voor de financiering van dit investeringsvastgoed voor verhuur.

Dit fiscaal voordeel verdwijnt echter op 1 januari 2024 waardoor u niet lang meer heeft om te kunnen profiteren van dit uitdovend fiscaal voordeel!

Praktisch gezien moet u dit investeringstraject opstarten ten laatste op 1 november 2023 om nog voldoende tijd over te hebben om de administratie voor de lening af te ronden tegen 31 december 2023 ten laatste.

Wat is het federale langetermijnsparen?

Het is een federale gunstmaatregel die u toelaat om een fiscaal voordeel te behalen op te betalen kapitaalaflossingen van een hypothecaire lening en te betalen premies voor uw schuldsaldoverzekering.

Dit soort betalingen (kapitaalaflossingen + premies schuldsaldoverzekering) geven dan recht op de federale belastingvermindering voor het langetermijnsparen.

Hoeveel bedraagt deze belastingvermindering?

Het fiscaal voordeel van dit langetermijnsparen is een belastingvermindering van 30% op maximaal 2.350 euro per persoon per jaar.

Met andere woorden, elk jaar dat u de lening afbetaalt, levert dit een belastingvermindering van maximaal 705 euro per persoon op.

En voor de wettelijk samenwonenden en gehuwden is er extra goed nieuws! Zij kunnen mits voldoende hoge inkomsten een dubbelslag slaan.

Voor een koppel bedraagt de belastingvermindering langetermijnsparen dan 1.410 euro per jaar.

Wanneer kan u genieten van dit lange­termijn­sparen bij deze vastgoed­belegging?

1ste Vereiste: Voor deze belegging heeft u +/- 50.000 euro eigen middelen nodig.

De rest van het te investeren bedrag kan gemakkelijk geleend worden bij de bank, al dan niet aangevuld met een renteloze lening (zie hierboven).

Dit verloopt doorgaans vlot en gemakkelijk daar de overheid de huurinkomsten zwart op wit garandeert en er ook steeds een hypotheek kan gevestigd worden op het pand in kwestie.

Indien uw fiscale korf langetermijnsparen nog niet of niet meer (volledig) gevuld is, kan u via zo'n hypothecaire lening een mooie fiscale optimalisatie bekomen.

De hypothecaire lening moet dan wel minstens 10 jaar lang lopen en ze moet gewaarborgd zijn met een hypotheek.

2de vereiste: U dient toe te slaan voor het einde van 2023 want dit fiscaal voordeel dooft uit op 1 januari 2024.

Dat wil zeggen dat u er snel nog als de kippen bij moet zijn om aanspraak te maken op dit fiscaal voordeel van het langetermijnsparen.

U dient hierbij rekening te houden met de administratieve procedures en de tijd die hiervoor nodig is.

In de praktijk dient u hierdoor actie te ondernemen ten laatste op 1 november 2023 om nog voldoende tijd over te hebben om de administratie af te ronden voor het eindejaar.

3de vereiste: Of u aanspraak kunt maken op het voordeel van het langetermijnsparen hangt ook af van de vraag of u nog een of meerdere andere hypothecaire leningen aan het afbetalen bent.

Bent u dus bijvoorbeeld nog een lening voor uw eigen woning aan het afbetalen of een lening voor uw tweede verblijf (waarvoor u het langetermijnsparen reeds geniet)?

Dan zal uw fiscale korf langetermijnsparen reeds helemaal opgevuld zijn door de kapitaalaflossingen en interesten (die onder de klassieke woonbonus vallen) die u voor die lening afbetaalt.

Uw nieuwe lening zal u dan geen bijkomend voordeel voor het langetermijnsparen meer opleveren.

Conclusie voor koppels en alleenstaanden

Deze fiscale stimuli hebben een positieve invloed op het rendement van deze belegging!

Want u kan bijkomstig, bovenop de gegarandeerde huurinkomsten, 25.000 euro subsidies opstrijken.

Zelfs bij een latere verkoop van het pand zonder enige meerwaarde (verkoopprijs = oorspronkelijke aankoopkost), zal u dus +/- 25.000 euro winst maken.

En indien u de korf langetermijnsparen nog kunt benutten, kan u nog bijkomend geld recupereren en op zak steken.

Als alleenstaande investeerder steekt u via deze piste nog eens maximaal 7.050 euro in uw zakken. En als koppel kan u dit verdubbelen en tot 14.100 euro extra belastingvermindering opstrijken en recupereren.

Dit fiscale voordeel langetermijnsparen komt dus bovenop de gigantische renovatiepremie (subsidie) van maar liefst 25.000 euro die u sowieso recupereert.

Het bijkomende fiscaal geschenk langetermijnsparen levert maximaal het volgende op:

 • Voor een alleenstaande: 7.050 euro belastingvermindering op 10 jaar tijd (max. 705 euro per persoon per jaar)
 • Voor gehuwden / wettelijk samenwonenden: 14.100 euro belastingvermindering op 10 jaar tijd (max. 1.410 euro voor 2 personen per jaar)

Als koppel dat de korf langetermijnsparen nog kan opvullen, kunnen jullie dus in totaliteit tot 39.100 euro recupereren (25 000 + 14 100) van de totale belegging en aankoopprijs van het beleggingspand. En dat is direct een pak extra rendement voor jullie investering!

Bent u een alleenstaande die de korf langetermijnsparen nog kan opvullen, dan kan u tot 32.050 euro recupereren (25 000 + 7 050) van de totale belegging! Van een rendementsboost gesproken...

Bijkomende fiscale voordelen van deze zorge­loze opbrengst­eigen­dom

Gunstige onroerende voorheffing

U geniet jaarlijks van een verlaagd tarief op de onroerende voorheffing: 1,6% in plaats van 2,5%.

Gunstig belaste huur­inkom­sten

Ook wat betreft de belasting op de huurinkomsten zelf zit u uiterst goed met deze investering!

U wordt namelijk niet belast op de werkelijke huuropbrengsten maar enkel op het geïndexeerde kadastraal inkomen van uw opbrengstpand, verhoogd met 40 procent.

En dat is fiscaal gezien veel gunstiger en interessanter.

Financiert u het beleggingspand met een lening, dan kan u bovendien de betaalde intresten aftrekken van deze onroerende inkomsten in het kader van uw personenbelasting.

De interesten die u kunt aftrekken van uw huurinkomsten (geïndexeerd KI verhoogd met 40%), leveren u een belastingbesparing tot 50% plus gemeentebelastingen op!

Dit komt doordat onroerende inkomsten belast worden aan de progressieve schijven van de personenbelasting. En hier is al snel het toptarief van 50% plus gemeentebelastingen van toepassing.

Afhankelijk van de exacte situatie kan het dus zijn dat uw belastbare huurinkomsten (geïndexeerd KI verhoogd met 40%) compleet geneutraliseerd kunnen worden dankzij de intresten die u jaarlijks betaalt.

Lees: de betaalde intresten kan u aftrekken en zorgen ervoor dat u weinig tot geen belastingen betaalt op uw huurinkomsten.

Handenvrije be­legging in Kortrijks ge­subsi­dieerd vast­goed

Deze belegging gebeurt via een professioneel bedrijf dat de hele papierwinkel, de verhuur en het onderhoud op zich neemt.

Er wordt toezicht gehouden op het onderhoud van uw opbrengsteigendom.

Het bedrijf zorgt ervoor dat u het pand in de oorspronkelijke staat terugkrijgt, rekening houdend met de normale slijtage, na afloop van de overeenkomst met huurgarantie.

Het bedrijf zoekt ook huurders, organiseert en bekostigt plaatsbeschrijvingen, verzekert de woning tegen brand en schade en staat in voor onderhouds- en herstellingswerken die voor rekening van de huurder zijn.

Ook voor het verkrijgen van alle mogelijke subsidies wordt u met raad en daad bijgestaan. U hoeft dus zelf geen tijd te steken in de omgang met logge overheidsinstanties.

Daarnaast krijgt u ook persoonlijke begeleiding om het pand zo slim en zo gunstig mogelijk te financieren.

Dus ook van de financiering hoeft u niet wakker te liggen want u krijgt hulp en advies op maat. Alles wordt voor u in goede banen geleid.

Voor wie is dit gesubsidieerd vastgoedbeleggingsaanbod in Kortrijk bedoeld?

Deze investeringsopportuniteit in gesubsidieerd vastgoed in Kortrijk richt zich op personen met een inkomen en een minimum te beleggen vermogen van 50.000 euro.

Interessant is ook dat u uw opgebouwde kapitaal in zaken zoals uw groepsverzekering, VAPZ of IPT kunt inzetten als onderpand voor de financiering van het onroerend goed.

Zelfs uw hoofdverblijfplaats kan als onderpand dienen!

Belangrijk: Een inkomen is vereist om de financiering van een dergelijk gesubsidieerd investeringspand deels via een krediet te regelen.

Dit aanbod is bijvoorbeeld interessant voor de volgende mensen:

 • West-Vlamingen en Kortrijkzanen met minimaal 50.000 euro op hun spaarrekening die momenteel onvoldoende rendement behalen.
 • Mensen die zorgeloos willen investeren in vastgoed zonder het gedoe van onderhoud en verhuur. U ontvangt uw huur gewoon op uw bankrekening.
 • Mensen die in West-Vlaanderen werken en vaststellen dat hun groepsverzekering, IPT of VAPZ onvoldoende oplevert. Zij kunnen overwegen om dit kapitaal te gebruiken om een gesubsidieerd investeringspand in Kortrijk te financieren.
 • Ondernemers in West-Vlaanderen met reserves in hun vennootschap die op zoek zijn naar bijkomende investeringsmogelijkheden.
 • Inwoners van Kortrijk of uit Vlaanderen die een stabiele belegging met overheidswaarborgen, huurgaranties en tal van subsidies (tot 25.000 euro per pand) van de Vlaamse overheid zoeken.
 • Belgische belastingbetalers uit Vlaanderen die hun belastingvoordeel willen maximaliseren met investeringen in vastgoed. Hierdoor kunt u profiteren van belastingvoordelen op lange termijn.

In het hart van Kortrijk biedt deze investering niet alleen een financieel voordeel, maar helpt het ook bij het versterken en revitaliseren van de lokale gemeenschap.

Goede redenen om meer informatie aan te vragen

 • Vastgoed zonder zorgen: Bent u op zoek naar een investering in vastgoed zonder de bijkomende kopzorgen? Dit opbrengstvastgoed in Kortrijk biedt u een overheidsgegarandeerde verhuur en de mogelijkheid om te starten met een eigen inbreng van slechts €50.000, waarbij u de resterende aankoopprijs financiert.
 • Toonaangevende fiscale voordelen: Profiteer via dit gesubsidieerd vastgoed in Kortrijk van een ongekende combinatie van fiscale voordelen, premies en subsidies. Dit is de crème de la crème van vastgoedbeleggingen in België.
 • Beperkt aanbod van opbrengsteigendommen in Kortrijk, first come, first served! Op is op!
 • Tot 6% rendement per jaar, uiterst interessante optie in West-Vlaanderen!

Wat kunt u verwachten bij uw aanvraag?

 • Persoonlijke, op maat gemaakte simulaties afgestemd op uw specifieke situatie, wensen en investeringshorizon.
 • Volledige begeleiding betreffende de financiering indien u dit wenst.
 • Exclusief aanbod: Krijg toegang tot een heel beperkt aantal gesubsidieerde opbrengsteigendommen in Kortrijk met fiscale voordelen die hun gelijke niet kennen.
 • Volledig ontzorgd investeren: Beleg in vastgoed waarbij de lokale overheid u huurgaranties biedt. Een unicum!
 • Volledige ondersteuning: Laat u van A tot Z begeleiden om €25.000 aan subsidies te recupereren in de vorm van een cashback, wat uw rendement aanzienlijk verhoogt.
 • Belangrijk: Het fiscale voordeel van langetermijnsparen wordt geleidelijk afgebouwd (deadline eind 2023). Profiteer nu want de tijd dringt!

Locatie

Adres: Kortrijk, België

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *