• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Opbrengsteigendom in Brussel te koop op toplocatie: 5 à 6% rendement

Opbrengsteigendom in Brussel te koop op toplocatie: 5 à 6% rendement

 • €100.000 (min. eigen inbreng)
 • 5 à 6% rendement op toplocatie
 • Flat
 • Te koop voor verhuur en privé
 • Sint-Lambrechts-Woluwe, Brussel, België

Bent u op zoek naar een veilige en defensieve opbrengsteigendom in Brussel te koop, in het kloppende hart van Europa en België?

Dan is dit Brussels nieuwbouw project met opbrengstflats om te verhuren aan goed betaalde professionals en expats zeker een optie!

Beleggen in vastgoed in Brussel, de hoofdstad van België en tevens het hoofdkwartier van de Europese Unie, biedt aanzienlijke voordelen…

Hieronder kunt u een uniek Brussels beleggingsalternatief ontdekken, zonder zorgen en mét een aantrekkelijk jaarlijks rendement.

Inhoudsopgave

[VIDEO] Samenvatting opbrengsteigendom in Brussel te koop op toplocatieSamenvatting van deze beleggings­opportuniteit in Brussel

 1. U verwerft de volle eigendom van een studio of 1-, 2-, of 3-slaapkamerappartement op een Brusselse TOPlocatie
 2. Beleggen kan vanaf € 100.000 eigen vermogen. Dit bedrag kan een mix van allerlei soorten eigen middelen zijn.
 3. Vijf à zes procent jaarlijks rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen (voortvloeiend uit de huurinkomsten)
 4. Met all-in verhuurservice zonder zorgen over administratie, beheer, onderhoud, verhuur, schade, leegstand of wanbetaling
 5. Via dit nieuwbouw project is passief beleggen in Brussels investeringsvastgoed perfect mogelijk
 6. Veilig en duurzaam beleggingsalternatief voor klassieke spaarproducten
 7. Drie fiscale voordelen voor Belgische belastingbetalers die investeren in dit Brussels vastgoed als tweede eigendom

Nieuwbouw opbrengst­eigendom in Brussel te koop

Deze nieuwbouw residentie wordt gekenmerkt door ruime, lichtrijke studio’s en appartementen van premium niveau en afwerking.

Gezien de uitzonderlijke ligging van deze flats, in een residentiële buurt in de rand van Brussel, zijn dit bijzonder interessante beleggingsobjecten voor gemengd gebruik.

Dit project is met andere woorden interessant voor verschillende types particulieren:

 • Particulieren die op zoek zijn naar een nieuwbouw appartement te koop in Brussel als eigen woonplaats (voor privé gebruik)
 • Particulieren die geld willen beleggen in vastgoed en azen op de juiste, unieke beleggingsopportuniteit met de juiste mix van kenmerken, troeven en financiële details (voor verhuur)

Eigendom te koop voor privé gebruik

Deze nieuwbouw wooneenheden liggen pal in de residentiële rand van Brussel, in het waardevaste en bloeiende Sint-Lambrechts-Woluwe.

Inwoners van Sint-Lambrechts-Woluwe genieten van ALLES wat men maar wensen kan, zowel qua wonen als qua werken in Brussel.

Opbrengst­eigendom in Brussel te koop voor verhuur

De dagen van de sok onder de matras zijn geteld. Ook het ijzeren koffertje vol centen verstopt op zolder of in de kelder is voorbijgestreefd.

Maar ook een spaarrekening of een vastrentende obligatie is momenteel niet langer voordelig.

De jaarlijkse inflatie is namelijk hoger dan het jaarlijkse interestpercentage op dergelijke klassieke spaarproducten.

En de aandelenbeurzen zijn niet voor iedereen weggelegd wegens bijzonder volatiel en onzeker.

Dit investeringsproject kan daarom, in het kader van vastgoed kopen en verhuren, een echte versterking voor uw bestaande beleggingsportefeuille en/of vastgoedportefeuille zijn.

Maar ook om als eerste beleggingspand te kopen, bijvoorbeeld om te beginnen met vastgoed als investering, is dit een bijzonder interessante en zorgeloze investeringsoptie!

Kernwoorden die dit investeringsvastgoed in Brussel typeren zijn: premium afwerking, TOPlocatie, waardevast, zorgeloos, all-in verhuurservice + rentmeesterschap.

Strategisch gelegen buurt in residentiële rand van Brussel

Dit nieuwbouw project is strategisch goed gelegen in een aantrekkelijke, residentiële woonbuurt met voldoende groen en rust.

De woonunits (voor eigen gebruik of voor verhuur) liggen niet ver van het NAVO-hoofdkwartier, Brussels Airport en diverse bedrijventerreinen.

Deze nieuwbouw residentie biedt tevens een vlotte verbinding richting de Europese Wijk en het politieke hart van Brussel (met de wagen, de bus, per taxi of met de metro).

Brussel als investeringslocatie functioneert onder andere als politieke hotspot met alle Europese instellingen die er gevestigd zijn.

Vandaar dat deze hoofdstad van België ook enorm veel expats (meer dan 100.000 expats), diplomaten, lobbyisten, investeerders, ondernemers, politici en journalisten aantrekt.

Qua locatie behoort dit project dus echt tot de top van de top inzake balans tussen privé en werk.

Om met succes te investeren in vastgoed in deze Belgische hoofdstad, dient u te focussen op originele en duurzame appartementen op een toplocatie (zoals de locatie van dit project of de duurzame BEN-appartementen in de Brusselse rand in Diegem voor verhuur).

Dit om op middellange termijn te kunnen genieten van een potentiële meerwaarde.

Soorten opbrengst­eigendommen te koop in dit Brussels project

Op deze toplocatie in Brussel kan u diverse types nieuwbouw studio’s en appartementen kopen (in volle eigendom) als opbrengsteigendom:

 • Studio’s
 • Eenslaapkamerappartementen
 • Tweeslaapkamerappartementen
 • Drieslaapkamerappartementen
 • Ruime dakappartementen met private tuinen en echte beplanting (met levend groen). Dit zijn dus zeldzame penthouses te koop in Brussel (expats die kaderlid zijn bewonen dergelijke dakappartementen vaak op kosten van de firma)

Zoals u ziet is er voor elk type investeerder en investeringsbudget wel een passende opbrengsteigendom in Brussel te koop.

Deze nieuwe residentie bestaat uit zes verdiepingen en de meeste units zijn gezegend met zowel een balkon aan de straatkant als een terras aan de binnenzijde (dat uitkijkt op de binnentuin).

Elke verdieping is voorzien van een overdekte zuilengang die aan één kant open is.

Voor de inwoners is er ook toegang voorzien tot de gemeenschappelijke daktuin bovenop de zesde verdieping.

Gezien de gevarieerde compositie van deze residentie qua types wooneenheden trekt dit project een gezonde en gevarieerde mix van huurders met koopkracht aan.

Privé parking beschikbaar bij opbrengst­eigendom in Brussel te koop

Een waardevolle extra troef in deze regio met weinig vrije publieke parkeerplaatsen is de privé parking voor bewoners.

Concreet worden er 147 parkeerplaatsen voor wagen voorzien. Daarnaast worden er ook 11 parkeerplaatsen voor motorfietsen voorzien.

Ook aan de zwakke weggebruikers onder de bewoners wordt aandacht besteed: Er is een fietsenstalling voor maar liefst 145 fietsen voorzien.

Hoogwaardige standaard­afwerking

Dit nieuwbouw project draait rond premium kwaliteit met luxe afwerking. Het comfort van de bewoners staat centraal.

Tegelijkertijd wordt aandacht besteed aan een modern maar tijdloos design en ontwerp.

Alle appartementen en studio’s te koop worden standaard ingericht met materialen en toestellen van topkwaliteit.

Een opbrengsteigendom in Brussel te koop van hoogwaardige kwaliteit en afwerking kan u dus hier vinden!

Zo zijn de woonruimtes bekleed met een tegelvloer en/of samengesteld parket, waarbij de stenen vloer van de keuken overloopt in het parket van de woonplaats (indien u tenminste parket wenst).

De keuken zelf wordt uitgerust met Miele toestellen, strakke greeploze keukenkasten en alle benodigdheden om een fantastische maaltijd te kunnen klaarmaken.

De badkamer wordt uitgerust met een inloopdouche en bijhorend design badkamermeubel met spiegel, een hangtoilet met dubbele spoelfunctie, enzovoort.

Een wooneenheid in deze Brusselse nieuwbouw residentie wordt ook uitgerust en geïsoleerd met de juiste thermische en akoestische isolatie volgens de meest recente normen.

Dit garandeert een laag energieverbruik en bijzonder weinig geluidsoverlast afkomstig van de buren (boven, onder en naast het appartement of de studio).

Premium afwerking op maat is ook mogelijk

Heeft u specifieke wensen en verlangens qua inrichting en afwerking? Dan is dit geen enkel probleem, het is mogelijk om voor maatwerk te kiezen.

Met andere woorden, u kan als investeerder afwijken van de standaard oplevering en afwerking mits het betalen van een meerprijs.

Denk bijvoorbeeld aan het laten plaatsen van vol parket, een speciaal composiet keukenblad, een dressing in een bepaalde kamer, speciaal sanitair, enzovoort.

Als investeerder en koper heeft u dus steeds inspraak en kan u de afwerking en inrichting van het pand zelf sturen indien gewenst.

Energiezuinige en lichtrijke opbrengst­eigendommen

De appartementen en studio’s zijn quasi allemaal uitgerust met een terras aan de binnenzijde van het gebouw en/of een balkon aan de straatzijde.

Qua isolatie, energie en geluid worden de meest moderne bouwtechnieken geïmplementeerd om voor optimaal comfort te zorgen aan een zo laag mogelijk energieverbruik.

Quasi alle units hebben minstens twee gevels die uitgeven op daglicht en alle oriënteringen zijn beschikbaar (indien u bij de snelle beslissers bent).

Financiële details – Opbrengst­eigendom in Brussel te koop

Jaarlijks verhuur­rendement

Met deze belegging kan u op passieve wijze 5 à 6% rendement per jaar behalen, berekend over uw eigen inbreng.

Dit rendement is van toepassing op Belgische belastingbetalers.

Met andere woorden, deze passieve vastgoedbelegging in Brussel is ideaal voor Vlamingen, Walen en Brusselaars.

Aarzel niet om meer informatie en een rendementssimulatie op maat aan te vragen.

Alles hangt af van een aantal parameters waarmee men rekening houdt in de simulatie. Denk aan parameters zoals:

 • Uw eigen inbreng
 • De beleggingshorizon die u hanteert
 • De rentevoet op het krediet / kredieten (indien u met financieringsmix werkt) om het pand deels mee te financieren
 • Het type beleggingspand te koop in Brussel in dit nieuwbouw project dat u selecteert
 • Fiscale optimalisatie in de Belgische personenbelasting via langetermijnsparen
 • Uw maandelijkse (bijkomende) spaarcapaciteit
 • Cashflowplanning (wenst u maandelijks geld te verdienen of wilt u gerust maandelijks bijpassen en bijkomend sparen?). Een maandelijkse positieve cashflow is mogelijk indien u via een hybride financiering en financieringsmix werkt (deels met aflossingsvrije lening (bullet krediet))

In elk geval, dit verhuurrendement is zorgeloos en passief geld verdienen met verhuren van vastgoed is hier mogelijk dankzij de professionele all-in verhuurservice die wordt aangeboden.

Dit rendement van 5 à 6 procent ligt een pak hoger dan het gemiddelde rendement van klassieke spaarformules zoals spaarrekeningen, vastrentende obligaties, groepsverzekeringen, IPT’s en VAPZ spaarplannen.

Dit rendement komt tot stand door te werken met een financiële hefboom.

Geld lenen kost geld, correct, maar tegenwoordig is het financieel toch interessanter om een deel van de aankoopprijs te gaan financieren. Aarzel niet om een rendementssimulatie op maat aan te vragen hieromtrent.

De vereiste minimum eigen inbreng van € 100.000 hoeft bovendien niet voor 100% uit liquide middelen (geld op de bank) te bestaan.

U kan via de juiste financieringstechnieken reeds opgebouwd kapitaal in onroerend goed, aanvullende pensioenplannen, beleggingsportefeuilles, enzovoort liquide maken door dit te belenen.

Dus indien u handig gebruik maakt van het hefboomeffect, kunt u het jaarlijks rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen vlot naar 5 à 6% rendement duwen. Netto.

Vraag vrijblijvend enkele rendementssimulaties op maat aan!

Wie komt in aanmerking qua vereiste eigen inbreng?

Vanaf € 100.000 eigen vermogen kan u als particuliere belegger dit Brussels investeringsvastgoed verwerven als opbrengsteigendom.

Deze vereiste minimale eigen inbreng kan een mix zijn van:

 • Liquide middelen op spaar- en zichtrekeningen (spaargeld)
 • Reeds opgebouwd kapitaal in een aanvullend pensioen (denk aan een groepsverzekering, een IPT, een VAPZ of een POZ bijvoorbeeld)
 • Nog op te bouwen kapitaal in een IPT voor zelfstandigen met vennootschap, in combinatie met een bullet krediet
 • Vermogen in aandelen- en/of effectenportefeuilles (dat als onderpand kan functioneren voor een slimme financiering)
 • Opgebouwd kapitaal in TAK 21-spaarproducten
 • Reeds (deels) afgelost en afbetaald vastgoed (zoals de eigen woning) dat als onderpand kan dienen voor een krediet
 • Liquiditeiten en opgebouwde reserves in een vennootschap
 • Vermogen in een kunstcollectie (te belenen via Lombard lening)

Zoals u ziet, is er bijzonder veel mogelijk qua alternatieve vastgoedfinanciering.

U hoeft dus helemaal niet over € 100.000 liquide middelen te beschikken op een zicht- of spaarrekening om in dit Brussels vastgoed te kunnen investeren.

Zowel een klassieke (denk aan volledig zelf financieren of deels financieren met een hypothecaire lening voor een opbrengsteigendom) én alternatieve vastgoedfinanciering is mogelijk.

Type eigendom – Opbrengst­eigendom in Brussel te koop

U verwerft 100 procent van de volle eigendom van de opbrengsteigendom.

En dit is meteen het grootste voordeel van deze beleggingsopportuniteit in vergelijking met sommige andere aanbiedingen van beleggingsvastgoed in België.

U verwerft de volle eigendom, zonder speciale constructies.

Met andere woorden, hier geen verbloemde constructies via recht van opstal, erfpacht, obligaties of aandelen.

Hier verwerft u gewoon de pure volle eigendom, niet meer, niet minder.

Inflatie­bestendige belegging via indexatie

Als eigenaar kan u zich indekken tegen inflatie die jaarlijks inhakt op uw koopkracht.

Elk jaar kan u de huurprijs gaan indexeren, ook gekend als huurindexatie.

Dit is een koppelingsmechanisme van de huurprijs aan de gezondheidsindex.

Met andere woorden, de huurprijs die u ontvangt, wordt periodiek aangepast aan de kosten van het levensonderhoud.

De huurinkomsten die u ontvangt stijgen dus naarmate het leven duurder wordt! U bent als belegger en eigenaar dus ingedekt tegen inflatie!

Drie fiscale voordelen voor Belgische investeerders

Bent u rijksinwoner en belastingplichtige in België?

Dan kan u, afhankelijk van uw fiscale situatie en benutting van de fiscale korven, genieten van 1, 2 of 3 fiscale geschenken door de overheid.

Fiscaal geschenk 1: Mild belaste huur­inkomsten van deze opbrengst­eigendom in Brussel te koop

Als Belgisch belastingbetaler kunt u genieten van een gunstige fiscaliteit voor wat betreft de huurinkomsten indien u verhuurt aan een huurder (natuurlijke persoon) die het pand privé gebruikt (en het dus niet voor beroepsgebruik aanwendt).

Dit betekent concreet dat u NIET belast wordt op de werkelijke huuropbrengsten maar enkel op een lager, fictief inkomen (gekend als het kadastraal inkomen).

En dat is fiscaal gezien veel gunstiger en interessanter!

In de praktijk kan u als eigenaar die verhuurt aan een natuurlijk persoon die het pand niet beroepsmatig aanwendt, mild belast worden op twee manieren (gemeubileerd versus niet gemeubileerd verhuren):

Niet-gemeubileerde verhuur

Verhuurt u deze Brusselse opbrengsteigendommen niet gemeubeld aan een natuurlijke persoon die het pand niet beroepsmatig en louter privé gebruikt?

Dan wordt u belast op het geïndexeerde kadastraal inkomen van uw opbrengstpand, verhoogd met 40 procent.

Gemeubileerde verhuur

Optioneel is er een meubelpakket voordelig verkrijgbaar rechtstreeks aan de bron via de promotor.

Dit kan handig zijn indien u direct wilt verhuren zonder nog veel tijd en energie te steken in meubileren en inrichten.

In combinatie met de zorgeloze formule all-in rentmeesterschap is dit een compleet passieve beleggingsoptie.

Het gevolg hiervan is dat u uw opbrengsteigendom gemeubileerd gaat verhuren. En in zo een geval wordt u gesplitst belast.

Standaard verloopt deze gesplitste belasting op gemeubelde verhuur als volgt:

 • 60% van de huur wordt als onroerend beschouwd
 • 40% van de huur heeft betrekking op de meubels en inboedel :
  • Hierop mag u een kostenforfait van 50% in mindering brengen
  • Het restant wordt belast als roerend inkomen aan een vlaktaks van 30% + aanvullende gemeentebelasting

Belangrijke tip: Er kan tussen de verhuurder en huurder onderling een andere verhouding worden afgesproken. Er kan dus contractueel een andere verhouding onroerend/roerend worden bepaald in het huurcontract.

Waarom is dit interessant? Omdat het gedeelte onroerende huur in de praktijk quasi niet wordt belast.

Vandaar dat het in uw voordeel speelt om de roerende component te beperken. Afhankelijk van de situatie kan u bijvoorbeeld een verhouding 85 onroerend en 15 roerend hanteren.

Op die manier wordt er slechts 7,5% van de huur als roerend inkomen belast. Geen zorgen, u kan hiervoor professionele begeleiding krijgen.

Fiscaal geschenk 2: Aftrekbare interestlasten die onroerend inkomen neutraliseren

Gaat u lenen voor de opbrengsteigendom om deze deels met vreemd vermogen te financieren? Dan kan u de betaalde intresten aftrekken van uw onroerende inkomsten.

De interesten die u kunt aftrekken van uw huurinkomsten (geïndexeerd KI verhoogd met 40%), leveren u dus een belastingbesparing op in de progressieve schijven tot 50% plus gemeentebelastingen!

Dit komt doordat onroerende inkomsten belast worden aan de progressieve schijven van de Belgische personenbelasting.

En hier is al snel het toptarief van 50% plus gemeentebelastingen van toepassing.

Afhankelijk van uw situatie kunnen uw bastbare huurinkomsten (geïndexeerd KI verhoogd met 40%) compleet geneutraliseerd worden dankzij de intresten die u betaalt voor het krediet.

De betaalde intresten kunt u met andere woorden aftrekken en zorgen ervoor dat u weinig tot geen belastingen betaalt op uw huurinkomsten.

Fiscaal geschenk 3: Federaal lange­termijn­sparen voor deze opbrengst­eigendom in Brussel te koop

Wat is het federale langetermijnsparen?

Dit is een fiscale federale gunstmaatregel.

Deze laat u toe om een fiscaal voordeel te behalen op betaalde premies van individuele levensverzekeringen en kapitaalaflossingen van een hypothecaire lening aangegaan voor de aankoop van een tweede woning (niet-eigen woning).

Het fiscale voordeel komt in de vorm van een federale belastingvermindering in de Belgische personenbelasting.

De interesten die u betaalt voor een dergelijke lening zijn aftrekbaar van uw onroerend inkomen (zie hierboven) dus op de interesten geniet u sowieso een fiscaal voordeel.

Dit staat los van het feit of u aanspraak kunt maken op het federaal langetermijnsparen.

Hoeveel bedraagt deze belasting­vermindering?

Het fiscaal voordeel van dit federaal langetermijnsparen is een belastingvermindering van 30% op maximaal 2 350 euro per persoon per jaar (dit bedrag wordt opnieuw geïndexeerd vanaf inkomstenjaar 2024).

Dit maximumbedrag dat u kunt volstorten, is gekoppeld aan uw netto belastbaar beroepsinkomen.

Dit betekent dat u een beroepsinkomen dient te verdienen om van deze belastingvermindering te kunnen genieten.

In de praktijk levert dit het volgende op:

 • Elk jaar dat u de hypothecaire lening afbetaalt, levert dit een belastingvermindering van maximaal 705 euro per persoon op (+ nieuwe indexatie vanaf inkomstenjaar 2024).
 • Voor een koppel (wettelijk samenwonenden en gehuwden) bedraagt de belastingvermindering langetermijnsparen dus maximaal 1 410 euro per jaar (+ nieuwe indexatie vanaf inkomstenjaar 2024).
Wanneer kan u genieten van dit lange­termijn­sparen voor deze Brusselse vastgoed­belegging?

Voor deze belegging heeft u +/- 100 000 euro eigen middelen nodig. De rest van het te investeren bedrag kan geleend worden bij een kredietmaatschappij.

Indien uw fiscale korf langetermijnsparen momenteel nog niet of niet meer (volledig) gevuld is, kan u via een hypothecaire lening genieten van het federale langetermijnsparen en een mooie fiscale optimalisatie bekomen.

De hypothecaire lening moet dan wel minstens 10 jaar lang lopen en ze moet gewaarborgd zijn met een hypotheek.

Of u aanspraak kunt maken op het voordeel van het langetermijnsparen, hangt dus af van de vraag of u nog een of meerdere andere hypothecaire leningen of individuele levensverzekeringen aan het afbetalen bent.

Bent u bijvoorbeeld nog een lening voor een tweede verblijf aan het aflossen (waarvoor u reeds het langetermijnsparen geniet)?

Dan zal uw fiscale korf langetermijnsparen waarschijnlijk reeds helemaal opgevuld zijn door de kapitaalaflossingen en levensverzekeringspremies die u voor die lening afbetaalt.

Uw nieuwe lening voor een bijkomende opbrengsteigendom zal u dan geen bijkomend fiscaal voordeel van het langetermijnsparen meer opleveren.

Conclusie – Fiscaal interessante opbrengst­eigendom in Brussel te koop

De bovenstaande fiscale stimuli hebben een positieve invloed op het rendement van deze belegging!

De huurinkomsten worden mild belast (onder bepaalde voorwaarden zie hierboven) en u kan de interesten van een krediet in mindering brengen van uw onroerend inkomen.

En indien u de korf langetermijnsparen nog (deels) kunt benutten, kunt u nog bijkomend geld recupereren en op zak steken:

 • Als alleenstaande investeerder steekt u via deze piste nog eens maximaal 7 050 euro in jouw zakken.
 • Als koppel kan u dit verdubbelen en tot 14 100 euro extra belastingvermindering opstrijken en recupereren.

Dit fiscale voordeel langetermijnsparen komt dus bovenop de milde belasting van de huurinkomsten en de aftrekbare interesten van een eventueel krediet.

Ander gesteld, het mogelijks bijkomende fiscaal geschenk langetermijnsparen levert maximaal het volgende op:

 • Voor een alleenstaande: 7 050 euro belastingvermindering op tien jaar tijd (max. 705 euro per persoon per jaar, nieuwe indexering in inkomstenjaar 2024). Een alleenstaande die de korf langetermijnsparen nog kan opvullen, kan dus +/- 7 050 euro recupereren van de totale belegging!
 • Voor gehuwden / wettelijk samenwonenden: 14 100 euro belastingvermindering op tien jaar tijd (max. 1 410 euro voor twee personen per jaar tot en met inkomstenjaar 2023, daarna een nieuwe indexering van dit bedrag). Een koppel dat de korf langetermijnsparen nog kan opvullen, kan dus +/- 14 100 euro recupereren van de totale belegging. En dat is direct een pak extra rendement.

Toplocatie voor huurders: Troef van dit Brussels investerings­vastgoed

Op het vlak van levenscomfort en wonen

Vooraanstaande toplocatie in België

Welke rangschikking u ook opmaakt, gebaseerd op levenskwaliteit, veiligheid, inkomen, werkgelegenheid, sport en ontspanning, shopping, horeca, enzovoort…

Sint-Lambrechts-Woluwe zit steevast in het koppeloton van Brusselse gemeentes.

Vergelijk deze gemeente gerust met Sint-Martens-Latem, De Pinte, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Stevens-Woluwe, Knokke-Heist, Hove, Schilde, Meise, enzovoort.

Wat Sint-Lambrechts-Woluwe echter onderscheidt van de bovenstaande en talloze andere rijke gemeentes, is de unieke en fantastische ligging.

Deze Brusselse gemeente ligt vlakbij het bruisende hart van Europa en tegelijkertijd treft u er een atypische stedelijke omgeving aan. Er is opmerkelijk veel groen aanwezig in het straatbeeld.

De openbare ruimtes zijn doorgaans verrassend groen en er zijn talloze open ruimtes aanwezig.

Deze nieuwbouw residentie waarin u kunt investeren, ligt bijgevolg op een unieke locatie die een gesofisticeerde balans biedt.

Dit nieuwbouw project biedt het beste van twee werelden: Een gezellige, groene woonomgeving en toch vlakbij talloze bedrijvenparken, scholen, multinationals, Europese instellingen, de NAVO en de luchthaven Brussels Airport.

Het project zelf ligt tussen gezellige woonbuurten met voortuintjes, rustgevende plantsoenen, grote stratenlussen en ronde punten.

Rustige, gezellige en groene gemeente

Sint-Lambrechts-Woluwe is een groene oase vol rust en gezelligheid. Het is, niet verwonderlijk, een magneet voor mensen die gesteld zijn op rust.

Het Roodebeekpark, met zijn dierenboerderij vol schattige konijntjes, cavia’s, vissen en talloze vogelsoorten en een grote variatie aan bomensoorten, ligt bijvoorbeeld op wandelafstand van deze residentie.

Ook het Georges Henripark (uniek groen park gebouwd op een oud kerkhof en grenzend aan de bekende Georges Henrilaan vol winkels en horeca), het speelplein Tomberg en het Van Muylderspark liggen op wandelafstand.

Het Parmentierpark, Hertoginnedal en zelfs het Zoniënwoud, met zijn 4.400 hectare het grootste bos van Brussel, liggen vlakbij (gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer zoals de tram bijvoorbeeld).

Horeca en winkels in overvloed

De prestigieuze Woluwelaan ligt vlakbij en biedt een breed assortiment  restaurants, cafés en winkels aan.

Ook het bekende Woluwe Shoppingcenter ligt op wandelafstand van deze nieuwbouw residentie en telt meer dan 150 bekende en moderne winkels.

In de nabije omgeving vindt u ook talrijke grootwarenhuizen zoals CORA, Delhaize, Lidl, Aldi, Carrefour, Brico, enzovoort.

Tot slot is er ook nog de Georges Henrilaan waar men terecht kan in de talloze winkels en talrijke restaurants met internationaal georiënteerde keuken.

Enorm vlot bereikbaar

De studio’s en appartementen in dit nieuwbouw project zijn bijzonder goed bereikbaar met alle mogelijke transportmiddelen.

Met de wagen beschikt men namelijk over een directe en snelle verbinding met de Brusselse Ring (via N2), de E40 en Brussels Airport.

Ook qua openbaar vervoer is de ligging absoluut top. Bewoners hebben bijzonder veel opties qua bus, tram en metro.

Tevens kan men steeds terugvallen op het extreem goede taxinetwerk en de pijlsnelle dienstverlening van alternatieve taxidiensten zoals Uber.

Scholen en ziekenhuizen vlakbij

In en rondom Sint-Lambrechts-Woluwe zijn er tal van crèches, kleuterscholen en lagere scholen gevestigd.

Er zijn in en rondom Sint-Lambrechts-Woluwe ook diverse internationale scholen actief:

 • European School of Brussels II
 • British International School of Brussels
 • Brussels American School
 • International German School (Internationale Deutsche Schule – iDSB)
 • The British School of Brussels

Samen zijn deze Europese en internationale scholen goed voor enkele tienduizenden leerlingen.

Hier kunnen buitenlandse en internationale curricula in het Engels of een andere taal gevolgd worden.

Dit is dus dé hotspot voor expats met schoolgaande kinderen! Een nieuwbouw appartement in deze residentie is voor dergelijk huurderspubliek een droom en een absolute no-brainer!

Het internationaal gerenommeerde ziekenhuis Cliniques Universitaire Saint-Luc is goed voor 6 000 medewerkers en +/- 1 000 bedden en ligt op slechts 5 minuten wandelafstand.

Op een zucht van het historische centrum

Deze nieuwbouw appartementen en studio’s liggen vlakbij Brussel-centrum.

Brussel is tegenwoordig een gebalanceerde hoofdstad met een aangename mix tussen geschiedenis, cultuur en moderne invloeden.

Er wordt veel aandacht besteed aan cultuur maar tevens aan modern design, lifestyle, creativiteit en mode.

Deze multiculturele wereldstad staat bekend om iconen zoals Manneken Pis, de Grote Markt en het Atomium.

Maar deze metropool kan evenzeer charmeren met gezellige pleintjes, pittoreske steegjes en zowel moderne cafés als bruine kroegen.

De sfeervolle wijken en artisanale producten (denk aan pralines, Brusselse wafels, dagverse frieten dubbel gebakken op klassieke wijze en speciaalbieren) doen menig hart sneller kloppen.

Op het vlak van carrière en werken

Woluwe is ook een toplocatie als uitvalsbasis voor een rijk gevulde en goed betaalde professionele carrière.

In elke windrichting rond Sint-Lambrechts-Woluwe zijn er onwaarschijnlijk veel werkgevers en organisaties gevestigd die beroep doen op hoogopgeleid en gekwalificeerd personeel.

Als investeerder en mogelijke toekomstige verhuurder is dat een fantastische troef.

De nog steeds toenemende internationale en economische activiteit in Brussel zelf en in de Brusselse rand staan garant voor een blijvende huurdersvraag van hoog niveau.

Andere redenen om hier een opbrengst­eigendom in Brussel te koop te kiezen

Waardebeleggen in vastgoed op toplocatie

Via dit nieuwbouw project op deze TOPlocatie in Brussel kan u echt waardebeleggen in vastgoed.

De ligging is extreem goed en het lokale economische en politieke weefsel groeit goed.

Hier kunt u het juiste pand, op de juiste locatie aan de juiste prijs kopen, met het juiste huurderspubliek en de juiste partner voor een all-in verhuurservice!

Een mooi afgewerkte studio of appartement in dit nieuwbouw project is een zekere keuze als beginnende vastgoedbelegger alsook een perfecte aanvulling voor een bestaande vastgoedportefeuille.

En bovendien blijven alle opties voor de toekomst open. De investering weer te gelde maken?

Dat zal geen enkel probleem zijn in de toekomst gezien het ontwerp, de fantastische ligging en het feit dat het om nieuwbouw gaat.

En er eventueel zelf gaan wonen in de toekomst? Dat is altijd een mogelijkheid in een stad die steeds aan aantrekkingskracht wint.

Defensieve opbrengst­eigendom in Brussel te koop

Gezien Brussel een echte huurdersmarkt is met enorm veel expats, diplomaten en goed betaalde professionals, is dit een project dat defensief beleggen in vastgoed mogelijk maakt aan een aantrekkelijk rendement zonder zelf als huisbaas te functioneren.

Brussel is de hoofdstad van België en een gevestigde waarde qua onroerend goed. Ook de vastgoedprijzen van Brussel ten opzichte van de rest van België spreken boekdelen.

Brussel is hot en heeft de wind in de zeilen als politieke en economische hub.

Vanuit het oogpunt van een vastgoedbelegger die veel aandacht besteedt aan de juiste locatie, is dit project een echte voltreffer die niet mag ontglippen!

Zorgeloze belegging met verhuurservice

Hier kan u investeren in opbrengsteigendommen zonder zelf veel tijd en energie te verliezen.

U kunt genieten van een zorgeloze, all-in verhuurservice die u compleet ontzorgt!

Hier kunt u met andere woorden handenvrij beleggen in Brussels vastgoed.

U gaat in zee met een op en top professioneel bedrijf dat de hele papierwinkel, de verhuur en het onderhoud op zich neemt.

Er wordt toezicht gehouden op het onderhoud van uw opbrengstpand. Het bedrijf zoekt ook huurders, int de huurgelden, behandelt klachten en betwistingen, organiseert plaatsbeschrijvingen, staat in voor onderhouds- en herstellingswerken, enzovoort.

Er is niets maar dan ook niets waarover u zich zorgen hoeft te maken.

Hier een appartement kopen om te verhuren in Brussel is een op alle vlakken zorgeloze belegging.

Ligging, ontwerp, inrichting, duurzaamheid, afwerking, huurrendement, enzovoort. Het zijn allemaal belangrijke factoren voor een vastgoedinvestering.

Er is echter nog een zeer belangrijke factor die ook een rol dient te spelen: uw gemoedsrust.

Het voordeel van deze aanbieding is dat u kunt genieten van een all-in, op en top professionele verhuurdienst.

Complete ontzorging en uw gemoedsrust staan centraal

Alle stress, kopzorgen, papierwerk en rompslomp worden opgevangen door deze dienst.

Vanzelfsprekend is dit een grote troef. Het netto rendement van deze belegging dat hier geafficheerd wordt (5 à 6% op uw geïnvesteerde eigen middelen), is dus eigenlijk nog hoger.

Omdat u een pak energie en tijd uitspaart en ook talloze kopzorgen en stress vermijdt. Dat is op zich al een extra bonusrendement van deze vastgoedbelegging!

Een bijkomend pluspunt van deze all-in verhuurservice is de lokale verankering van de dienstverlener in Brussel.

Deze professionele verhuurservice is gekend bij expats, diplomaten, politici, internationale zakenmensen, Europese ambtenaren, enz. die een aangenaam, comfortabel, goed gelegen en trendy verblijf zoeken.

Op zoek naar een zorgeloze opbrengsteigendom in Brussel te koop? Dan is dit project een interessante deal!

Dit huurderspubliek is bijzonder groot in Brussel en dergelijke huurders zijn bereid om hogere huurprijzen te betalen om dichtbij hun werk te wonen.

Weetje: Deze verhuurservice staat trouwens ook ten dienste van eigenaar-bewoners! Met andere woorden, ook huurders en bewoners kunnen er gebruik van maken!

In zo een geval bent u bij wijze van spreken op hotel in uw eigen studio of appartement.

De all-in verhuurservice biedt een groot gamma van à la carte diensten aan:

 • Verhuisdienst
 • Onderhouds- en poetsdienst
 • Aansluiten van tv/internet/telefoon
 • Verhuur van meubels
 • Droogkuis en/of strijkdienst
 • Administratieve ondersteuning
 • Technisch onderhoud

Mooi meerwaarde­potentieel

Brussel is een van de goedkopere hoofdsteden in West-Europa en genereert voor investeringsvastgoed de hoogste meerwaarde van België.

Op de middellange termijn is dit project dus op zijn zachtst uitgedrukt een waardevaste belegging. Met een enorm meerwaardepotentieel!

Opbrengst­eigendom in Brussel te koop die geschikt is voor passieve beleggers

Deze belegging in Brussels vastgoed is ideaal voor iedereen die beroepsmatig een inkomen verdient en een eigen vermogen van minimaal 100.000 euro heeft.

U kan zoals hierboven uiteengezet ook perfect uw opgebouwd kapitaal in uw groepsverzekering, VAPZ of IPT gebruiken als onderpand voor de financiering van het pand!

Ook uw eigen woning of een vermogensportefeuille kan trouwens dienst doen als onderpand.

Deze belegging in vastgoed in Brussel is ideaal voor:

 • Mensen met minstens 100 000 euro op hun spaarrekening dat quasi niets meer opbrengt (en zelfs verlies oplevert indien u de inflatie in rekening brengt).
 • Particuliere beleggers die nog beroepsactief zijn. Inkomsten aantonen is noodzakelijk om een krediet te verkrijgen om deze opbrengsteigendom te financieren. Tenzij u ruim voldoende onderpand heeft.
 • Mensen die zelf niets te maken willen hebben met het onderhoud en de verhuur van vastgoed. Het gaat hier om passief beleggen in vastgoed, een handenvrije en zorgeloze belegging. U krijgt uw huurinkomsten gewoon op uw bankrekening gestort.
 • Mensen die door hun aanvullend pensioen, groepsverzekering, IPT of VAPZ in de steek worden gelaten qua rendement. Nu weet u het: U kan dit opgebouwd kapitaal vervroegd liquide maken en gebruiken om in dit project een opbrengsteigendom in Brussel mee te financieren.
 • Ondernemers met opgebouwde reserves in de vennootschap welke dienen te worden belegd. Deze kunnen eventueel via een IPT + bullet krediet worden geïnjecteerd in dit beleggingsvastgoed.
 • Particuliere beleggers die op zoek zijn naar een belegging met goede garanties, huurzekerheid en tal van kapitaalkrachtige en goed verdienende huurders.
 • Belgische rijksinwoners die willen optimaliseren in de personenbelasting. Deze belegging in Brussels vastgoed kan u het fiscaal geschenk langetermijnsparen opleveren! En dat betekent:
  • Voor een alleenstaande: 7 050 euro extra belastingvermindering op tien jaar tijd (max. 705 euro per persoon per jaar, nieuwe indexatie vanaf inkomstenjaar 2024).
  • Voor gehuwden / wettelijk samenwonenden: 14 100 euro extra belastingvermindering op tien jaar tijd (max. 1 410 euro voor twee personen per jaar, nieuwe indexatie vanaf inkomstenjaar 2024).

Conclusie over deze beleggingsopportuniteit in Brussel

De moderne, luxueuze en comfortabele studio’s en appartementen van deze nieuwbouw residentie op een toplocatie in Brussel bieden enkele grote voordelen:

 • Veilig en stabiel rendement
 • Enorme huurdersmarkt met koopkrachtige huurders
 • Gezien de unieke positie van Brussel maakt u op middellange termijn kans op een mooie meerwaarde

Aarzel niet om meer informatie aan te vragen. U kunt terugvallen op de jarenlange ervaring en expertise van de bouwheer en rentmeester.

U wordt steeds persoonlijk begeleid, met de grootste aandacht voor uw persoonlijke situatie en wensen.

Als investeerder kunt u in zee gaan met een partij die een langetermijnvisie hanteert. Dit betekent dat u kunt rekenen op een beleggingsconcept op maat van uw situatie.

Daarbovenop wordt uw persoonlijke rendementssimulatie gekoppeld aan een passend appartement voor verhuur. Dit gaat steeds samen met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Opmerking: Ook in het kader van zelf een extra pensioen opbouwen en sparen voor een aanvullend pensioen met vastgoed, is deze beleggingsopportuniteit zeker en vast de moeite waard!

Waarom meer info aanvragen? Opbrengst­eigendom in Brussel te koop

Wenst u vastgoed te kopen en verhuren zonder zorgen, met een zorgeloze en passieve all-in verhuurservice?

Beschikt u over een eigen inbreng van 100.000 euro (dit mag een mix van diverse soorten kapitaal en vermogen zijn)?

En bent u in eerste instantie op zoek naar een veilige vastgoedbelegging met beperkt tot quasi geen risico?

Dan is deze aanbieding op een Brusselse toplocatie dé ultieme vastgoedbelegging voor u!

Defensief beleggen in onroerend goed kan absoluut in dit nieuwbouw project op een Brusselse toplocatie!

Een bijkomende troef is dat u kunt genieten van all-in rentmeesterschap en dat u hierdoor als investeerder in staat bent om een passief inkomen met vastgoed te verdienen.

Wat kunt u verwachten indien u meer info aanvraagt?

 • Vrijblijvende rendementssimulaties op maat van uw situatie, verlangens en beleggingshorizon
 • All-in begeleiding qua vastgoedfinanciering (klassiek, alternatief of hybride) beschikbaar indien gewenst
 • Een snelle dienstverlening daar het om een beperkt aanbod gaat dat de deur uitvliegt
 • Begeleiding qua fiscaliteit en successieplanning indien gewenst

Galerij

Locatie

Adres: Sint-Lambrechts-Woluwe, Brussel, België

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *