• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Nieuwbouwappartement kopen voor verhuur in Duitsland in Kiel

Nieuwbouwappartement kopen voor verhuur in Duitsland in Kiel

 • €55.500 minimale eigen inbreng
 • +/- 10% rendement per jaar
 • Flat
 • Te koop enkel voor verhuur
 • Kiel, Duitsland

In deze gloednieuwe residentie kunt u een nieuwbouwappartement kopen voor verhuur in Duitsland, inclusief contractueel gegarandeerde huurinkomsten voor een periode van 10 jaar én een all-in service qua beheer, verhuur en onderhoud.

De locatie van deze energie-efficiënte opbrengsteigendommen in de stad Kiel in het noorden van Duitsland zorgt ervoor dat u als investeerder kunt genieten van een mooi meerwaardepotentieel op lange termijn.

Lees zeker verder en ontdek meer details over de voordelen van dit stabiel Duits investeringsvastgoed, de vereiste investering, het aantrekkelijk te verwachten rendement van een dikke 10% per jaar en de details qua unieke zekerheden en garanties!

Inhoudsopgave

Nieuwbouwappartement kopen voor verhuur in Duitsland in Kiel: Samenvatting

 • Nieuwbouwappartementen te koop voor verhuur in de groeiende en prachtige havenstad Kiel in het noorden van Duitsland.
 • Als investeerder kunt u rekenen op een exclusief duo-rendement:
  • Zekere en gegarandeerde huurinkomsten gedurende 10 jaar (contractueel gewaarborgd door de financieel gezonde projectontwikkelaar).
  • Waardestijging van uw appartement (na 10 jaar kunt u hoogstwaarschijnlijk verkopen met een aanzienlijke meerwaarde gezien de stabiele huurdersmarkt, de prijsevoluties en het tekort aan kwalitatief hoogstaande moderne appartementen).
 • Beleggers kunnen de volle eigendom verwerven van een 1-slaapkamerappartement vanaf +/- 55 500 euro eigen inbreng, te voldoen als volgt:
  • +-/ 15 900 euro eigen inbreng bij aankoop
  • 3 960 euro eigen inbreng per jaar gedurende 10 jaar (dus 3 960 euro in het eerste jaar na oplevering, 3 960 euro in het tweede jaar na oplevering, enz.) voor een totaalbedrag van 39 600 euro eigen inbreng over een periode van 10 jaar.
 • Stabiele vastgoedinvestering dankzij de gegarandeerde huurinkomsten die na 10 jaar ongeveer 10,2% rendement per jaar oplevert (op dat geïnvesteerde eigen kapitaal van +/- 55 500 euro).
 • Er wordt gewerkt met een Duitse kredietmaatschappij om de rest van het aankoopbedrag te financieren. U kunt rekenen op een professionele begeleiding op het vlak van financiering inclusief het kosteloos vergelijken van tientallen Duitse banken om zodoende het scherpste interestpercentage te vinden voor uw dossier.
 • Duurzame belegging in energie-efficiënte nieuwbouw conform de KfW Efficiëntiehuis 55 norm (inclusief ramen en deuren met driedubbel glas (HR+++ isolerend hoogrendementsglas)).
 • Keuze uit 3 soorten appartementen te koop voor verhuur:
  • 1-slaapkamerappartementen
  • 2-slaapkamerappartementen
  • 3-slaapkamerappartmenten
 • Volledig planbare vastgoedinvestering zonder financiële verrassingen:
  • Alles ligt vast vóór de aankoop geschiedt want de huurinkomsten liggen contractueel vast voor 10 jaar, de interestvoet van uw financiering is gekend, uw jaarlijkse kapitaalaflossingen zijn gekend en ook uw bijdragen aan het reservefonds zijn transparant gekend.
  • De verhuurgarantie wordt gewaarborgd door een financieel gezonde bouwpromotor (dit wordt onafhankelijk bevestigd in een positief rapport van het Duitse kredietonderzoeksbureau Schufa).
 • Zorgeloze belegging voor Nederlanders en Belgen die zich niet willen/kunnen bezighouden met de verhuur en het beheer van een Duitse opbrengsteigendom:
  • Complete Nederlandstalige begeleiding van A tot Z voor een investering in deze nieuwbouwappartementen te koop, van bezoek aan de nieuwbouw, de selectie van uw opbrengsteigendom tot het regelen van een financiering in Duitsland met de laagste interestvoet tot de compleet zorgeloze en handenvrije verhuur en het onderhoud van uw appartement.
  • Geen last van leegstand, kopzorgen of stress want als eigenaar kunt u rekenen op een contractueel vastgelegde verhuurgarantie voor een periode van 10 jaar (10 jaar lang, 120 maanden lang, ontvangt u uw huurinkomsten sowieso op de rekening, gewaarborgd door de financieel gezonde projectontwikkelaar).

Videovoorstelling van dit nieuwbouwproject

Kiel: havenstad en toegangspoort tot de Baltische Zee

Kiel heeft een lange scheepsbouw- en marinetraditie maar wordt tegenwoordig ook gekenmerkt door zijn levendige studentenscene, relaxte levensstijl en stedelijke flair.

Levendige stad aan de haven waar studenten thuis zijn

U voelt deze aangename stedelijke energie zowel in het moderne stadscentrum als in de Dänische Strasse, een mooie straat met 19e-eeuwse gebouwen vol maritieme charme.

Water is het dominante element van deze stad, waar de zee een weg heeft gesmeed tot in het centrum van Kiel!

U kunt de magische maritieme sfeer van Kiel werkelijk overal voelen, zien en inademen! Zo komen er tijdens het piekseizoen ongeveer 10 000 toeristen per dag aan per cruiseschip in deze stad.

Zo is er veel te zien en beleven langs de kilometerslange Kieler Fjord, rond de haven van Kiel alsook tussen de iconische containerkranen van de scheepswerven die tot de grootste van Europa behoren.

De Gorch Fock, een prachtig Duits trainings- en opleidingsschip, is een populaire attractie in de haven van Kiel omdat dit schip echt deel uitmaakt van het stadsbeeld van Kiel!

En ook de enorme veerboten die aan de Skandinavienkai liggen aangemeerd, zorgen voor boeiende taferelen.

Het Kieler kanaal is de drukst bevaren waterweg ter wereld en verbindt de stad met de Noordzee.

Tip: Het grachtenpad voor voetgangers en fietsers is ideaal voor een dagje uit en voor het bezoeken van de gezellige restaurants die een prachtig uitzicht bieden op de vele schepen die door het kanaal varen op weg naar de grote wijde wereld.

Zeil- en muziekfestival in Kiel

De indrukwekkende regatta van de Kielweek, het jaarlijkse internationale zeilfestival, bevestigt de status van de stad als het maritieme centrum van het noorden.

Rond de gevestigde winkelstraat Dänische Strasse en het voetgangersgebied Holstenstrasse pronkt de binnenstad van Kiel met haar levendige flair.

Wist u dat Kiel een belangrijke gaststad is voor het muziekfestival van Sleeswijk-Holstein, een van de grootste klassieke muziekfestivals ter wereld?

Kasteel Kiel, de Kiel Fjorden, het operagebouw en zelfs de scheepswerven van Howaldt worden dan omgetoverd tot prachtige podia.

Tip voor cultuurliefhebbers: Ook de musea van Kiel zijn van een internationaal hoogstaand niveau.

Korte video over de stad Kiel

Waarom in de stad Kiel een appartement kopen om te verhuren?

Hoofdstad van deelstaat Sleeswijk-Holstein

De deelstaathoofdstad Kiel presenteert zich als het belangrijkste centrum van de deelstaat Sleeswijk-Holstein.

Met een kleine 250 000 inwoners is het de dichtstbevolkte stad van Noord-Duitsland.

Kiel is een havenstad die navenant aantrekkelijk is om te wonen en werken en die kenmerken van Antwerpen in België en Rotterdam in Nederland heeft.

De haven van Kiel biedt veerverbindingen aan met Scandinavië en is nog steeds de belangrijkste en centrale factor voor economische groei van de stad. De afgelopen eeuwen heeft zich in de omgeving een gigantische maritieme economie ontwikkeld.

Daarnaast zijn de IT-sector, bedrijven in de gezondheidszorg en een sterke verwerkende industrie belangrijke hoekstenen van de positieve ontwikkeling van de stad Kiel geworden.

Belangrijk gegeven: Ook de onderwijssector speelt een erg belangrijke rol in de stad. De vier instellingen voor hoger onderwijs met de Christian Albrecht University in het centrum van de stad aan de top leiden jaarlijks ongeveer 35 000 studenten op.

Prachtige fjord en dichtbij Baltische Zee

Kiel is een aangename plaats om te wonen en werkelijk een plek om van te houden, vooral vanwege de gelijknamige Kieler Fjord en de directe toegang tot de Oostzee en haar stranden.

Deze prachtige 17 kilometer lange fjord mondt uit in de Baltische Zee (ook gekend als de Oostzee) en er zijn talloze bezienswaardigheden te zien langs deze fjord.

Met haar maritieme karakter biedt Kiel als stad een heel bijzondere flair die zowel inwoners als bezoekers en toeristen wel weten te waarderen.

Het resultaat hiervan is dat Kiel in het jaar 2022 op de eerste plaats stond in de IW-Dynamik-Rankings, vóór alle andere Duitse steden.

Uitstekende infrastructuur en openbaar vervoer

Kiel ligt in het noordoosten van de deelstaat Sleeswijk-Holstein, direct aan de Kiel Fjord.

De stad Kiel is een van de twee beginpunten van het Kieler-kanaal. Dit is een van de drukst bevaren kunstmatige waterwegen ter wereld.

Zoals gebruikelijk voor een grote Duitse stad beschikt Kiel over een uitstekende infrastructuur.

De snelwegen A210 en A215 verbinden de stad met de grootste noord-zuidas van het Duitse snelwegennet, de A7.

Het station in Kiel is het knooppunt van het openbaar vervoer in de regio.

Naast de langeafstandstreinen van Deutsche Bahn rijden vanuit Kiel ook diverse regionale treinen naar Hamburg, Flensburg en Lüneburg. Een goed functionerend busnetwerk vult het openbaar vervoer verder aan.

Belangrijk weetje: Kiel heeft ook een regionale luchthaven!

Gunstige bevolkingsevolutie

Ook de prognose voor de bevolkingsontwikkeling in Kiel is positief voor vastgoedinvesteerders.

Duitse bevolkingsdeskundigen verwachten namelijk dat de bevolking met ongeveer 5 000 mensen zal toenemen tegen het jaar 2027.

Dit komt bovenop het lokaal gebrek aan energie-efficiënte nieuwbouwwoningen voor huurders!

Grote sportevenementen en clubs

Naast de Kielweek als een van de grootste zeilevenementen ter wereld, heeft de stad Kiel ook buiten haar grenzen naam en faam gemaakt met een breed scala aan culturele en recreatieve activiteiten.

Kiel staat ook bekend om zijn succesvolle sportteams, zoals de record brekende handbalkampioen THW Kiel en het tweede divisie voetbalteam Holstein Kiel.

Toplocatie van dit nieuwbouwproject in Kiel

Perfecte transportverbindingen voor bewoners/huurders

Deze nieuwbouwappartementen liggen in het noordoosten Kiel, een subregio waar +/- 12 000 inwoners leven.

Het gebouw zelf ligt in een zijstraat in een residentiële buurt (zie foto's onderaan deze pagina), op ruim voldoende afstand van de hoofdverkeerswegen om voldoende rust te kunnen bieden.

De woonwijk waar deze appartementen gelegen zijn, is dienovereenkomstig rustig te noemen.

En toch kunnen huurders van deze appartementen genieten van een vlotte en goede toegang tot de B502 federale weg. Deze hoofdweg ligt op +/- 1 minuut rijden met de wagen.

Ter info: Bewoners van deze nieuwbouwresidentie doen er met de wagen slechts 12 minuten over om met de wagen tot in het centrum van Kiel te rijden.

Er is ook een bushalte op slechts 100 meter afstand van dit nieuwbouwproject die toegang biedt tot het plaatselijke openbaar vervoer.

Weetje: Met de bus duurt een busrit van dit gebouw met appartementen naar het hoofdstation van Kiel nog geen half uurtje.

Bijkomende voordelen voor huurders

De inplanting van deze nieuwbouwresidentie is interessant voor investeerders omdat huurders er rustig kunnen wonen en werkelijk alles in de buurt kunnen vinden:

 • Gezinsvriendelijk georiënteerd want er is een kinderdagverblijf voorzien op het gelijkvloers, direct in het gebouw
 • Op slechts 20 kilometer afstand van de Baltische Zee en de natuur is vlot toegankelijk in de directe omgeving:
  • Er is een strand in de buurt op +/- 8 minuten fietsen afstand.
  • Het prachtig natuurreservaat Mönkeberger See bevindt zich ook vlakbij, op nog geen 10 minuutjes wandelafstand.
 • Binnen een straal van 500 meter van dit appartementsgebouw bevinden er zich ook 2 supermarkten (perfect voor de dagdagelijkse inkopen), een gemeenteschool en een speeltuin voor kinderen.
 • Gezien de lokale economie is het op deze locatie mogelijk om gezinsvriendelijk te wonen, omgeven door een maritieme flair dankzij de haven en de fjord.

Infographic van belangrijkste voorzieningen op wandelafstand dichtbij

Infographic Van Belangrijkste Voorzieningen In De Buurt Op Wandelafstand Handig Voor Huurders Die Opbrengstappartement Huren In Kiel Noord Duitsland

Zekerheden en garanties qua rendement van deze appartementen voor verhuur

Gegarandeerde huurinkomsten met verhuurgarantie: Nieuwbouwappartement kopen voor verhuur in Duitsland in deze residentie

U verwerft de volle eigendom van een 1 of 2-slaapkamerappartement in dit nieuwbouwproject.

Tegelijk sluit u een contract af met de bouwpromotor die uw huurinkomsten contractueel garandeert voor een periode van 10 jaar.

Dit betekent dat uw leegstand 0 is en uw bezettingsgraad 100% is. Het te verwachten rendement na 10 jaar is ongeveer 10,2% rendement per jaar berekend over de eigen inbreng (minimaal 55 500 euro).

Vanzelfsprekend is het met een dergelijke verhuurgarantie belangrijk dat de partij die borg staat voor de huurinkomsten, financieel gezond is.

En dit is het geval met deze bloeiende projectontwikkelaar uit het noorden van Duitsland!

De financiële betrouwbaarheid van deze ontwikkelaar werd namelijk onafhankelijk geverifieerd door Schufa, hét Duitse kredietonderzoeksbureau...

Door derden beoordeelde zekerheid dankzij Schufa

Als investeerder in deze nieuwbouwappartementen voor verhuur in Duitsland, kunt u op beide oren slapen inzake de 10-jarige verhuurgarantie!

Het Duitse kredietonderzoeksbureau Schufa stelt jaarlijks met een onafhankelijk analyse de kredietwaardigheid van deze bouwpromotor vast.

En sinds jaar en dag kent Schufa deze ontwikkelaar een uiterst positieve kredietbeoordeling toe.

Concreet stelt het meest recente Schufa rapport over deze projectontwikkelaar het volgende:

Betalingservaring: Er is geen informatie over betalingsproblemen beschikbaar voor dit bedrijf. Het risico dat er zich betalingsproblemen voordoen is sterk ondergemiddeld. Er is een minimale kans op wanbetaling van nog geen 0,3%.

Bron: Schufa bedrijfsinformatie over de projectontwikkelaar

Ervaren projectontwikkelaar met robuuste financiële positie

De projectontwikkelaar van dit nieuw appartementsgebouw heeft reeds 20 jaar ervaring in Duitsland op het vlak van klanten helpen met vermogensopbouw via vastgoed voor verhuur.

De verhuurservice afdeling van deze ontwikkelaar heeft in de loop der jaren een aanzienlijk te beheren vastgoedportefeuille opgebouwd van een kleine 900 miljoen euro.

Ter info: Gemiddeld genomen levert deze firma een kleine 600 wooneenheden per jaar op in Noord-Duitsland.

Aanzienlijk meerwaardepotentieel van dit residentieel vastgoed

Dit nieuwbouwvastgoed in Kiel biedt zekerheid voor vastgoedbeleggers.

Het is een groeiende havenstad met een goede reputatie en een aantrekkelijke jobmarkt.

Bovendien is er een stabiele huurdersmarkt aanwezig die onvoldoende bediend wordt met moderne nieuwbouwappartementen met energie-efficiënte eigenschappen.

Gezien de aantrekkelijke inplanting van dit nieuwbouwproject en het gebrek aan kwalitatief hoogstaande appartementen in de buurt, valt te verwachten dat de waarde van uw appartement gestaag zal toenemen de komende 10 jaren.

Weetje: De vastgoedprijzen in Kiel zitten al geruime tijd in een stijgende lijn en quasi alles wijst erop dat deze stijgende trend zich gaat doorzetten tijdens het komende decennium.

Wenst u zwart op wit de historische prijsevolutie te zien van vastgoed in Kiel? Dan kan dit via de Duitse immosite Wohnungsboerse via hun pagina die de evolutie van de vastgoedprijzen in Kiel weergeeft voor de voorbije 12 jaar.

Zorgeloze verhuur van A tot Z

Als eigenaar geniet u van een complete all-in verhuurservice inclusief rentmeesterschap.

Dit betekent dat de projectontwikkelaar de taak van rentmeester en de verhuurservice op zich neemt.

Concreet int u dankzij de 10-jarige verhuurgarantie (contractueel vastgelegd) elke maand uw huurinkomsten.

Bovendien dient u zich zelf niet te bemoeien met de verhuur, het onderhoud, de selectie en screening van huurders, het oplossen van problemen, enzovoort.

Al de taken van een verhuurmakelaar worden door de projectontwikkelaar op zich genomen.

Zorgeloos beleggen in Duits vastgoed is hier dus mogelijk.

Inclusief onderhoud en opfrissingswerken van uw appartement

De bouwpromotor van dit nieuwbouwproject verzorgt ook het onderhoud van uw appartement gedurende de 10-jarige verhuurperiode.

Opfrissingswerken en periodiek onderhoud van uw appartement worden gedekt door de bouwpromotor (dit wordt beschouwd als een onderdeel van de all-in verhuurservice naar investeerders toe).

Concreet betekent dit dat uw appartement na 10 jaar verhuur in goede staat zal zijn en dat alle onderhoudskosten ten gevolge van schade en slijtage uit de verhuur door de promotor gedekt zullen worden.

Dit is met andere woorden een vorm van extra verdoken rendement want dergelijke kosten kunnen op een periode van 10 jaar tijd al gauw oplopen tot een 12 500 à 15 000 euro in totaal.

Gunstige Duitse fiscaliteit bij een nieuwbouwappartement kopen voor verhuur in Duitsland

De interestbetalingen van uw financiering kunt u in mindering brengen van uw huurinkomsten.

U kunt rekenen op professionele begeleiding door een ervaren accountant om jaarlijks de noodzakelijke aangiftes te doen.

Concreet kan u er dankzij de interestbetalingen en een kostenforfait per pand voor zorgen dat uw Duits belastbaar huurinkomen stevig daalt en dat de uiteindelijke belastingdruk op uw Duitse huurinkomsten aangenaam laag uitvalt!

Bonus: Na het verstrijken van een periode van 10 jaar, hoeft u in Duitsland geen meerwaardebelasting te betalen op de winst die u maakt na verkoop.

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan voor de details hieromtrent.

Beschrijving van de appartementen te koop

Geïntegreerde apparatuur in een notendop

 • Volledig ingerichte keuken inclusief keukenapparatuur (dit is uitzonderlijk aantrekkelijk voor huurders in Duitsland want het merendeel van de huurwoningen in Duitsland wordt te huur aangeboden zonder keuken!).
 • Moderne badkamer met volledige uitrusting en sanitair.
 • Vloerverwarming in het hele appartement voor een gezellige warmte tijdens de koude wintermaanden.
 • Driedubbel glas in de ramen en deuren in de gevels (energie-efficiënte appartementen met als groot voordeel een lagere energiefactuur voor de huurders!).
 • Toegang tot elk appartement via een lift (handig om boodschappen naar boven te brengen).
 • Elk appartement is uitgerust met een loggia voorzien van een balustrade (dit is een inpandig overdekt terras dat gelijk zit met de gevel).
 • Elk appartement komt met een privatieve kelderruimte in de grote kelderruimte van het gebouw.

Diverse types appartementen te koop voor verhuur

In dit appartementsgebouw met 8 verdiepingen en een kelderruimte zijn er meer dan 60 appartementen in totaal te koop als opbrengsteigendom voor verhuur.

Het visuele hoogtepunt van dit flatgebouw is ontegensprekelijk de stijlvolle gebogen buitengevel van het gebouw, waardoor het reeds van veraf in het oog springt.

Er is keuze uit 1-, 2- en 3-slaapkamerappartementen te koop voor verhuur met een bewoonbare oppervlakte die varieert tussen een kleine 40 en een kleine 90 m².

Hierdoor kunnen investeerders met diverse types opbrengsteigendommen verschillende soorten huurders aantrekken.

Deze huurappartementen zijn concreet bijzonder interessant voor jonge gezinnen die wonen en werken in of rond Kiel.

Weetje: Op het gelijkvloers van dit flatgebouw wordt er een kinderdagverblijf geïntegreerd.

Energie-efficiënte nieuwbouw conform de Duitse energienormen

Het hele gebouw en alle appartementen worden gebouwd volgens de Duitse KfW Efficiëntiehuis 55 norm.

De KfW Efficiëntiehuis 55 norm is een zeer strikte en hoge energienorm.

Dit betekent dat een appartement in dit nieuwbouwproject zeer weinig energie vereist en dus bijzonder energie-efficiënt is.

Dit is de laatste nieuwe bouwnorm in Duitsland sinds de laatste wijziging van de energiewet voor gebouwen in Duitsland.

In de praktijk betekent dit dat alle vloeren, plafonds en muren goed geïsoleerd zijn. En er wordt met driedubbele beglazing gewerkt in de ramen en deuren.

Verwarmingsenergie en warm water worden in het gebouw geleverd door het systeem van stadsverwarming.

Weetje: Elke kamer van elk appartement wordt verwarmd door middel van gezellige vloerverwarming.

Aantrekkelijke voorzieningen voor huurders

Weetje: Elk appartement is uitgerust met een volledig uitgeruste keuken inclusief toestellen en mooie inbouwkasten (wat normaal niet gedaan wordt in Duitsland voor appartementen voor verhuur).

Tevens worden de badkamers modern ingericht, inclusief opbergruimte, sanitaire voorzieningen en een douche.

Elk appartement beschikt over een zogenaamde loggia die voorzien is van een balustrade.

Dit is een overdekt terras dat gelijkloopt met de gevel en dus niet vooruit springt zoals een klassiek balkon (zie foto's onderaan deze pagina).

De inrichting van elk appartement is visueel aantrekkelijk en van een niveau hoger dan het gemiddelde appartement dat te huur wordt aangeboden in deze streek.

Er worden hoogwaardige vinyl designvloeren gelegd in de woonkamer, keuken en slaapkamers en duurzame waterbestendige vloertegels in de badkamers.

Mooi gestucte muren en gedeeltelijk betegelde muren in de badkamer ronden het uitnodigend interieur af.

Ventilatie en vlotte toegang voorzien

Via een actief luchtafvoersysteem en buitenmuurroosters wordt voortdurend verse lucht naar de appartementen gevoerd.

Alle verdiepingen, inclusief de kelder, zijn gemakkelijk bereikbaar dankzij de geïntegreerde liften.

De wandelpaden en gangen naar alle appartementen zijn drempelvrij en dus rolstoelvriendelijk.

Bovendien is het interieur van één appartement per verdieping ook zo ontworpen dat de bewegingsruimten en doorgangsbreedten volledig rolstoelvriendelijk zijn (inclusief op maat gemaakte douche en toilet, enzovoort).

Extra bergingsruimte beschikbaar

In de grote kelderruimte zijn er privatieve kelderruimtes beschikbaar voor +/- de helft van de appartementen in het gebouw.

In de appartementen zelf bevinden zich nog meer bergingsruimtes.

Parkeerplaatsen aanwezig

Aan het flatgebouw is er plaats voor een kleine 50 geparkeerde wagens.

In de straat en in de nabije omgeving is er ook steeds ruim voldoende parkeerplaats te vinden.

Interesse in een nieuwbouwappartement kopen voor verhuur in Duitsland in deze residentie?

Bent u klaar om te investeren in een duurzame en zorgeloze vastgoedbelegging in Duitsland met gegarandeerde huurinkomsten en een groot meerwaardepotentieel op de lange termijn?

Dan zijn deze nieuwbouwappartementen te koop voor verhuur in het prachtige Kiel in Duitsland de ideale kans voor u!

Met volledige Nederlandstalige begeleiding van A tot Z, een contractueel gewaarborgde verhuurgarantie en een transparante financiële planning kunt u zonder enige stress en zorgen genieten van uw investering.

Vraag vandaag nog meer informatie aan over deze opbrengsteigendommen te koop voor verhuur in Duitsland in Kiel!

En ontdek hoe u kunt genieten van een stabiel en rendabel rendement van een dikke 10% per jaar op uw geïnvesteerde kapitaal.

Kom vrijblijvend de prijzen, financierings­mogelijkheden en rendementen te weten van de nog beschikbare appartementen


  Privacybeleid *