• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Nieuwbouw appartementen te koop Costa del Sol (met zicht op zee en bergen)

Nieuwbouw appartementen te koop Costa del Sol (met zicht op zee en bergen)

 • €325.000 (Vanaf prijs)
 • Value For Money
 • Flat
 • Te koop voor verhuur en privé
 • Casares Costa, Málaga, Spanje

Dit prachtig gelegen project biedt nieuwbouw appartementen te koop aan de Costa del Sol met 2 slaapkamers vlakbij het strand, de Casares Costa en de heuvels van Casares.

Eigenaars van een nieuwbouw appartement in deze residentie kunnen genieten van een vooruitstrevend ontwerp en een uitzicht op de zee en de bergen!

De architectuur en het ontwerp van de appartementen bieden namelijk een uitzicht van 360 graden!

Samenvatting van deze appartementen te koop aan de Costa del Sol met zeezicht

 • Type wooneenheden: Appartementen
 • Aantal slaapkamers: 2
 • Aantal badkamers: 2
 • Bouwlaag: Gelijkvloers of op het verdiep
 • Vlakbij het strand
 • Privé garage: Elk appartement komt met een ondergrondse privé parkeergarage
 • Berging: Elk appartement komt ook met een aparte bergingsruimte ondergronds (handig om boodschappen en andere zaken in op te bergen)
 • Inclusief privé terras en/of tuin
 • Oppervlaktes van de appartementen: Tussen de 100 en 120 m²
 • Toegang tot gemeenschappelijke tuinen, zwembaden en club voor ontspanning, activiteiten en evenementen
 • Prijzen van deze nieuwbouw appartementen: Vanaf 325 000 euro

Inleiding: Nieuwbouw appartementen te koop Costa del Sol

Als eigenaar van een appartement in deze residentie kunt u genieten van diverse gemeenschappelijke voorzieningen zoals een zwembad voor volwassenen, een zwembad voor kinderen, prachtige groene ruimtes en tuinen en een plek om een glaasje te drinken en gezellig samen te zijn met andere eigenaars.

Topografisch gezien zijn deze appartementen uniek gelegen! Deze units bevinden zich op een heuvel en elk appartement werd voorzien van een fantastisch groot balkon dat uitkijkt over de gemeenschappelijke voorzieningen en de zee!

Weetje: Elk nieuwbouwappartement is gezegend met een privé buitenruimte (een terras en/of tuin). Zo kan u als bewoner optimaal genieten van het fantastische klimaat in deze regio!

Het ontwerp van de appartementen is modern en conform de laatste energienormen (BREEAM zegel, meer informatie hierover kan u hieronder lezen).

De inrichting voldoet ook aan de hoogste eisen op het vlak van comfort en kwaliteit.

Denk hierbij aan klimaatregeling in alle kamers (combi van airconditioning en verwarming), volledig gemeubileerde en uitgeruste keukens met de integratie van toestellen van topkwaliteit, inclusief zorgvuldige afwerkingen.

De twee badkamers zijn uitgerust met inloopdouches en modern sanitair. Er werd ook gedacht aan ingebouwde kleerkasten van hoogwaardige afwerking.

Kenmerken van deze appartementen te koop

 • Panoramisch uitzicht op de zee en de bergen
 • Twee badkamers en suite in elk appartement
 • Gemeenschappelijke zwembaden voor volwassenen en kinderen
 • Gelegen dichtbij het strand, op wandelafstand
 • Grote ramen voor extra veel natuurlijke lichtinval
 • Gemeenschappelijke tuinen beschikbaar
 • Ingebouwde kasten van topkwaliteit
 • Dubbele beglazing
 • Ingerichte badkamers met mooi en duurzaam sanitair
 • Dichtbij diverse golfbanen (unieke uitvalsbasis voor fans van golf)
 • Ingerichte keuken met kwalitatief hoogstaande toestellen (kookplaat, oven, microgolf, afzuiging, koelkast, diepvriezer)
 • Strakke en moderne inrichting met veel open ruimte
 • Klimaatregeling ingebouwd (airco en verwarming ineen)

Exacte locatie van deze nieuwbouw appartementen

Dit nieuwbouwcomplex heeft een bevoorrechte ligging in de wijk Casares Costa, op wandelafstand van het strand en de diverse plaatselijke voorzieningen.

Deze nieuwbouw appartementen te koop aan de Costa del Sol zijn georiënteerd op het zuidoosten en bieden adembenemende uitzichten op de zee en de heuvels van Casares.

Casares behoort tot de westelijke Costa del Sol, een regio die langzaam uitgroeit tot een spectaculaire verzameling van stijlvolle residenties en nieuwbouw ontwikkelingen en kan genieten van continue verbeteringswerken aan de infrastructuur.

Deze regio aan de Spaanse Costa del Sol voldoet aan de eisen van Belgen en Nederlanders die een luxueuze levensstijl wensen in een fantastisch klimaat of gewoon op zoek zijn naar een opmerkelijke investeringsmogelijkheid in een tweede verblijf.

Faciliteiten in de buurt van de residentie

Vlakbij deze nieuwbouw residentie zijn er talrijke faciliteiten aanwezig.

Dit is bijvoorbeeld de ideale uitvalsbasis indien u van golfen houdt! Er bevinden zich diverse golfbanen van topniveau in de buurt, zoals bijvoorbeeld de spectaculaire Finca Cortesin golfbaan.

Daarnaast kan u gezellig kuieren op een van de lange stranden of een bezoekje brengen aan een van de talrijke jachthavens.

In deze streek zal u ook nooit omkomen van de dorst of van de honger! Restaurants en bars zijn er namelijk in overvloed en dit op een korte rijafstand.

Weetjes:

 • Estepona en La Duquesa Marina liggen op minder dan 10 minuten rijafstand met de wagen.
 • Ook het blitse en hippe Marbella en Sotogrande liggen op een korte rijafstand.
 • Qua luchthavens heeft u 2 opties:
  • Zowel de luchthaven van Gibraltar als die van Malaga liggen op minder dan 60 minuten rijafstand met de wagen.

Bouwspecificaties van de appartementen in deze nieuwbouw residentie

Funderingen en structuren

De structuur van uw appartement is gemaakt van gewapend beton met bidirectionele vloerplaten boven het maaiveld, altijd met inachtneming van de geldende voorschriften, waaronder het Technisch Bouwbesluit.

De funderingen zijn ontworpen volgens de conclusies van de Geotechnische Studie.

Gevels en buitenmuren

Opdat u optimaal van uw nieuw appartement zou kunnen genieten, worden de gevels van het gebouw zodanig ontworpen om de energie-efficiëntie van de appartementen te verbeteren.

Denk aan een keramische buitenplaat, een tussenliggende spouw (luchtkamer) met thermische isolatie en gelamineerde bepleisterde binnenmuren.

De buitengevel wordt opgeleverd met een dubbele laag cementmortel die afgewerkt wordt met plastic verf die bestand is tegen een zeewateromgeving en door middel van keramische bekleding, afhankelijk van de specifieke delen van de gevels.

Buitenschrijnwerk en beglazing

De combinatie van buitenschrijnwerk en beglazing garandeert de naleving van de Technische Bouwcode (meer bepaald van het Document Basis voor Energiebesparing en het Document Bescherming tegen Lawaai).

Hierdoor wordt het comfort voor de bewoners gemaximaliseerd op het vlak van temperatuur en geluid.

Concreet is het buitenschrijnwerk van de appartementen van geanodiseerd aluminium met koudebrugonderbreking ter verbetering van de thermische isolatie.

Qua beglazing en verduistering wordt er gewerkt met een systeem dat rolluiken met PVC lamellen in de slaapkamers bevat. Er wordt overal gewerkt met dubbele beglazing met geïntegreerde thermische demping voor een betere energie- en geluidsefficiëntie.

Weetje: De leuningen en balustrades op de buitenterrassen bestaan uit metalen profielen die behandeld zijn tegen corrosie alsook uit doorzichtig glas.

Daken

Om een betere thermische isolatie te verzekeren, wordt er isolatiemateriaal gebruikt in alle waterdicht gemaakte dakruimtes boven ruimtes die voor bewoning worden gebruikt.

De belangrijkste terrassen en zolders van de appartementen krijgen een afgewerkte vloerbedekking met keramische tegels die niet glad zijn, en die vooraf waterdicht gemaakt zijn door middel van een speciaal asfaltverwerkingssysteem.

De secundaire terrassen en de terrassen op de begane grond van de appartementen worden uitgerust met stenen antislipvloeren en op de plaatsen waar dat nodig is, zullen er plinten aangebracht worden die uit exact hetzelfde materiaal bestaan.

Wat betreft de daken die bestemd zijn voor het onderbrengen van de gemeenschappelijke voorzieningen, zal er gewerkt worden met niet-toegankelijke platte daken met een afwerking in aggregaat.

Binnenindeling van deze nieuwbouw appartementen te koop Costa del Sol

De interne verdelingen van elk appartement worden uitgevoerd door middel van een droog scheidingssysteem, bestaande uit gelamineerde gipsplaten die met een dragend systeem aan de bouwconstructie worden bevestigd.

Hieraan wordt in alle gevallen een thermisch-akoestische isolatie toegevoegd.

In de ruimten die grenzen aan vochtige ruimten, zullen deze gelamineerde gipsplaten vochtwerend zijn.

De scheidingen tussen de appartementen worden gebouwd met behulp van droge scheidingswanden, inclusief de toevoeging van thermisch-akoestische isolatie in beide appartementen. In de ruimtes van de appartementen die grenzen aan vochtige kamers, zullen de gipsplaten opnieuw vochtwerend zijn.

Voor de scheidingswanden tussen de appartementen en de gemeenschappelijke ruimten wordt geopteerd voor een structurele oplossing van droge scheidingswanden met toevoeging van thermisch-akoestische isolatie in het woongedeelte en gelamineerde gipsplaten in de gemeenschappelijke ruimtes.

Weetje: In de woonruimtes die grenzen aan vochtige ruimten, zullen deze platen vochtwerend zijn.

Binnenschrijnwerk

Een lokaal professioneel bedrijf ontfermt zich over het binnenschrijnwerk zodat u van alle details van uw nieuw appartement kunt genieten.

De hoofdingangsdeur van elk appartement wordt verstevigd met een tussenplaat van staal die voorzien is van een gelakte gladde spaanplaatafwerking aan beide zijden.

Deze hoofdingangsdeur is tevens uitgerust met een veiligheidsslot, anti-hefboomscharnieren, een kijkgaatje en een handvatknop (uit chroom of roestvrij staal).

De deuren aan de binnenkant van het appartement zijn massieve deuren. Ze zijn afgewerkt met één of twee platen wit gelakte afwerking en met aluminiumkleurig of verchroomd beslag.

Hierdoor krijgt het interieur van het appartement een elegante en moderne uitstraling. De deuren van de grote slaapkamer en de tweede badkamer kunnen op slot gedaan worden.

De ingebouwde kleerkasten in het appartement zijn van het bloktype, met wit gelakte scharnierbladen die uitstekend bij de rest van het schrijnwerk passen.

Het interieur van deze inbouwkasten wordt gecoat en bevat een bagagerek en een rail om hemden en jurken aan op te hangen.

Vloeren en tegelwerk

Hal, zitkamer, gang en slaapkamers

De vloerbedekking van de binnenkamers van het appartement bestaat uit porcellanato tegels op stootvaste platen om de akoestische demping te verbeteren.

Alle vloeren van de kamers behalve de badkamers zijn afgewerkt met een plint met een wit gelakte afwerking, passend bij het binnenschrijnwerk om een volledig geïntegreerde sfeer met de rest van het appartement te creëren.

Terrassen

De betegeling van de terrassen bestaat uit stenen antislip tegels en wordt afgewerkt met plinten van hetzelfde materiaal.

Badkamers

De muren en wanden in de grote en kleine badkamer worden bekleed met keramische tegels in de vochtige zones van de douches, gecombineerd met zones van plastic materiaal.

Keukens

De wanden en muren van de keukens worden geverfd (behalve het gedeelte van het aanrecht).

Plafonds van deze nieuwbouw appartementen te koop Costa del Sol

Het hele appartement bestaat uit een doorlopend systeem van gelamineerd pleisterwerk voor de bekleding van de plafonds.

Dit geldt ook voor de kleine badkamer en/of in de kamers die toegankelijke installaties onder een vals verlaagd plafond hebben zitten.

Beschildering

De muren en plafonds van de rest van het appartement worden geschilderd met effen, witte verf (of verf van een hele zachte tint).

Verlichting

De verlichting van uw appartement bestaat uit stijlvolle armaturen in de gemeenschappelijke ruimten en op de buitenterrassen volgens het algemeen ontwerp.

De algemene verlichting van de gemeenschap zal bestaan uit een LED-systeem om het energieverbruik te minimaliseren.

Ingebouwde LED-vormige halogeenranden worden geïntegreerd in de gangen, slaapkamers, badkamers en de keuken.

Productie van warm water, airconditioning en verwarming

De installatie voor de productie van warm water is een extern acquisitiesysteem dat gebruik maakt van de energie in de omgeving voor de verwarming van het water, aangevuld met één enkel energieverbruik via de elektriciteitsvoorziening.

Dit systeem houdt een energiebesparende maatregel in ten opzichte van meer conventionele systemen waardoor de benodigde energie-input van de elektriciteitsvoorziening wordt verminderd.

Elk appartement is voorzien van een waterverwarmer.

De allesomvattende klimaatregeling (inclusief airconditioningsysteem) van het appartement garandeert een probleemloze temperatuurregeling op zowel warme als koudere dagen (inclusief koel- en verwarmingsfunctie).

Binnenin de appartementen bevinden zich de luchttoevoereenheden en in het buitengedeelte worden de compressoren en acquisitie-eenheden geïnstalleerd.

De verdeling van de lucht in de airconditioningstand geschiedt via correct geïsoleerde luchtkanalen alsook via aanvoer- en retourroosters op kamerniveau.

Weetje: Het koelmiddel dat in het systeem voor de klimaatregeling wordt gebruikt, is milieuvriendelijk.

Elektriciteit en communicatie

Ieder appartement is uitgerust met de diensten die geregeld worden door de Spaanse Telecommunicatie Infrastructuur Verordening (ICT) en de elektrische installatie is conform de bestaande Spaanse normen.

Elk appartement is uitgerust met een video-deurstation met kleurenscherm die toelaat om bezoekers van buitenaf toegang te verlenen tot het gebouw.

Weetje: Alle terrassen en het solarium (indien van toepassing) zijn voorzien van stopcontacten die geschikt zijn voor outdoor gebruik.

Keuken

De keuken van een nieuwbouwappartement in deze residentie is uitgerust met moderne, mooie wand- en vloerkasten met een wit gelakte afwerking.

Het aanrecht van de keuken en de voorkant tussen de wand- en vloerkasten zijn van compact kwarts.

Er is tevens een roestvrij stalen gootsteen geïnstalleerd inclusief een lagedruk mengkraan waardoor het waterverbruik beperkt wordt.

De keuken omvat onder andere de volgende uitrusting en toestellen:

 • Vaatwasser
 • Inductiekookplaat
 • Wasmachine
 • Elektrische oven en magnetron
 • Koelkast (inclusief vriesvak)
 • Afzuigkap

Hoofd- en bijbadkamers

Zowel de grote als de kleinere badkamer zijn voorzien van sanitair en sanitaire toestellen met een modern design (inclusief spiegels die langs achter verlicht worden).

De toiletten zijn uitgerust met een dubbele spoelfunctie om water te besparen en met een pneumatisch deksel om het risico op schade te beperken.

De grote badkamer is uitgerust met een wastafel en een grote inloopdouche. De secundaire kleinere badkamer heeft ook een wastafel en een douche.

Alle wastafels zijn uitgerust met mengkranen inclusief beluchters om de druk te verbeteren en zo het waterverbruik te verminderen.

Weetje: De douches zijn voorzien van een geavanceerd thermostatisch systeem.

Gemeenschappelijke ruimtes

In de hal van de benedenverdieping en de toegang tot het gebouw is mooie decoratie aangebracht met fijne materialen, lambrisering, bekleding, natuursteen en decoratieve verf.

De hallen van de bovenverdieping zijn uitgerust met een natuurstenen vloer, in overeenstemming met het ontwerp voor de ingangslobby's.

De verlichting in al deze gemeenschappelijke ruimtes bestaat uit LED-armaturen met tijdschakelaars en aanwezigheidsmelders die per verdieping ingesteld en gezoneerd zijn.

Het gebouwencomplex van deze residentie bestaat uit 3 woongedeelten en verschillende polyvalente ontspannings- en amusementsruimtes, waaronder twee zwembaden voor volwassenen (in één ervan kan vrij gezwommen worden).

In de omgeving van deze polyvalente ruimtes worden ook toiletten en kleedkamers ter beschikking gesteld.

De gemeenschappelijke buitenruimte wordt ingericht met voetpaden, fietspaden en een toegang voor wagens waar nodig.

Er wordt ook uitvoerig aandacht besteed aan de nodige landschapsdecoratie, betonnen bestrating en algemene tuinafwerking, afhankelijk van de locaties.

Alle tuinafwerking wordt ingericht op basis van lokale landschappelijke criteria.

Er wordt dus gebruik gemaakt van specifieke aanplantingen en bomen die bij voorkeur inheems zijn en een laag waterverbruik hebben.

Het bewateringssysteem wordt voorzien van de nodige installaties om de watertoevoer voor de planten te regelen.

Tevens wordt er aandacht besteed aan de mechanisatie van de kleppen naar gelang het gebied in de tuinen, als maatregel om het waterverbruik te beperken en optimaliseren.

Garages

Per appartement bevindt er zich een garage in de kelders onder de bouwgrond.

De toegang hiertoe werd geïmplementeerd zonder de voetgangerscirculatie in de residentie te hinderen of in gevaar te brengen.

Weetje: Bent u milieubewust en rijdt u met een hybride of volledig elektrisch voertuig? Dan is deze residentie iets voor u! Er werd namelijk gedacht aan de nodige voorzieningen voor het opladen van elektrische voertuigen.

De algemene toegangspoort tot de ondergrondse garages voor de voertuigen is mechanisch en automatisch inclusief een magnetische sleutel en een afstandsbediening om ze te openen.

Weetje: De vloer van de parkeergarage in de kelderverdieping is van beton.

In de ondergrondse parking bevinden er zich ook gemeenschappelijke technische ruimten en een privé bergingsruimte per appartement. Daarnaast zijn er ook brandblusinstallaties met controle van het CO-niveau en getimede verlichting aanwezig.

Liften

De nieuwbouw gebouwen zijn uitgerust met veilige, moderne elektrische liften met automatische deuren, telescopische opening, overbelastingsdetectie en telefoonaansluiting.

Deze liften hebben tevens een aantal efficiënte energie-eigenschappen:

 • Stand-by modus
 • Cabine met efficiënte energetische verlichting
 • Aandrijving met snelheidsregeling, vermogen en variabele frequentie

Weetje: Deze liften dekken alle bouwlagen inclusief de kelder van elk gebouw, handig voor boodschappen!

Appartementen die zorg dragen voor het milieu

Bent u op zoek naar ecovriendelijke nieuwbouw appartementen te koop Costa del Sol? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Deze nieuwbouw residentie wordt namelijk gekenmerkt door de duurzame BREEAM®-zegel.

BREEAM® stimuleert een duurzamere bouw die leidt tot economische, ecologische en sociale voordelen voor alle mensen die met de levensduur van een gebouw te maken hebben.

Met andere woorden, de richtlijnen van het BREEAM® duurzaamheidsprotocol werden gerespecteerd voor de ontwikkeling van deze prachtige nieuwbouw residentie aan de Costa del Sol.

Casares: Troeven van dit pittoreske heuveldorp

Droomt u van een buitenverblijf aan de Costa del Sol? Met adembenemende bergachtige landschappen en een pittoreske kustlijn?

Dan is Casares dé ideale bestemming voor u in Spanje!

Casares is een witgekalkt dorp op een klif dat gewoon spectaculair, landelijk en indrukwekkend gedurfd is qua architectonische opmaak.

Vanzelfsprekend is het een gedroomde locatie om enkele kiekjes met vrienden en familie te nemen!

Intrigerend Spaans dorpsleven

Als u de kustweg nadert, rijdt u door een van de schilderachtigste landschappen die er aan dit gedeelte van de Spaanse kust te vinden zijn.

Een wandeling maken door de heuvels is beslist een goed idee. Complete stilte wordt er afgewisseld met vogelgezang en het geluid van krekels.

Weetje: Als u in Casares aankomt, ligt het dorp eigenlijk onder u. De steile en oneffen geplaveide straten voeren u naar het hart van het dorp.

Bijkomend weetje: In dit dorpje staan talloze voordeuren gewoon nog wagenwijd open om de luchtstroom te optimaliseren en de verkoeling te maximaliseren.

Restaurants en bars

Het nachtleven van Casares is in vergelijking met dat van Marbella vrij mager en het tegenovergestelde van spectaculair.

En dit kan absoluut een voordeel zijn indien u specifiek op zoek bent naar een appartement in een streek zonder extreem feestgedruis tijdens het hoogseizoen.

Weetje: Er zijn echter verschillende bars die tot laat open blijven en in het weekend veel plaatselijke bewoners aantrekken.

Tip: Verlang je naar wat meer actie en leven? Dan kan u afdalen richting de kustlijn. Daar kan u terecht om heerlijke tapas te delen met je vrienden en familie, in combinatie met een verfrissend glaasje.

De meeste kleinere bars in Casares bieden een smakelijke selectie van klassieke gerechten en dranken.

De grotere restaurants aan de rand van het dorp serveren een wat gevarieerder aanbod van à la carte maaltijden.

In een aantal restaurants kan u trouwens ook al fresco dineren, met een adembenemend mooi uitzicht over de Middellandse Zee (kijken richting het continent Afrika).

Betaalbaar tafelen op een toplocatie

Kunt u het zich al voorstellen? Na een heerlijke dag van ontspanning aan het zwembad begint u honger te krijgen... De vraag van 1 miljoen: Zelf koken of gaan dineren en genieten in een lokaal restaurant?

Wel, in Casares kan deze laatste optie op perfect betaalbare wijze! Vergezeld van een glas heerlijke wijn en je geliefden.

De locatie zorgt voor de extra dimensie! Op een klifachtige heuvel met uitzicht over de Middellandse Zee, niet zo ver van Afrika in vogelvlucht bekeken!

Bezienswaardigheden in Casares

Als u goede benen heeft zoals wielrenners dat soms stellen, kunt u het hele dorp in een paar uurtjes zien en ontdekken.

U dient eerst af te dalen richting het pittoreske centrum dat op de bodem van een indrukwekkend steile vallei ligt.

De centrale fontein en de aangrenzende cafés en restaurants zullen u zeker bekoren om uw dorst te lessen en uw honger te stillen.

Vervolgens kunt u kiezen om verder af te dalen en naar beneden te gaan, richting de voet van de klif waarop het dorp Casares ligt.

Of u kunt de tegenovergestelde beweging maken en u richting de top begeven waar u beloond wordt met een prachtig uitzicht en waar u tevens een lekker hapje kunt eten in diverse uitstekende restaurants.

Weetje: Als u naar boven bent geklommen, kunt u over de overblijfselen van een oud Moors garnizoensfort klauteren. U kan dan ook een kijkje nemen op het kerkhof, naar de nieuwe kerk wandelen en vervolgens naar beneden staren.

Tips:

Weetje: Vergeet ook niet de onvergetelijke uitzichten op Gibraltar en Marokko en de uitstekende wandelmogelijkheden richting het binnenland. Ook paardrijden is trouwens perfect mogelijk in deze streek!

Galerij

Grondplannen

Locatie

Adres: Casares Costa, Málaga, Spanje

Kom vrijblijvend de prijzen te weten van de nog beschikbare appartementen!


  Privacybeleid *