• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Investeren in vastgoed Spanje: Rendement én genot aan de Costa Blanca

Investeren in vastgoed Spanje: Rendement én genot aan de Costa Blanca

 • €83.000 Eigen Inbreng
 • Tot 9% Rendement
 • Flat
 • Te koop voor verhuur en privé
 • Benijófar, Alicante, Spanje

Bent u klaar om te investeren in vastgoed in Spanje? Om uw financiële toekomst zelf in handen te nemen aan de Costa Blanca met meer dan 300 dagen zon per jaar?

Vanaf een eigen inbreng van slechts 83 000 euro wordt u reeds de volle eigenaar van deze prachtige 2-slaapkamerappartementen (de rest kan u vlot financieren met een hypotheek en toch nog maandelijks cashflowpositief draaien).

Dit is uw kans om te profiteren van deze bloeiende lokale Spaanse vastgoedmarkt, met een jaarlijks verhuurrendement van 4 tot 9% en recht op privégebruik zoals u het wilt.

Lees verder en ontdek wat dit land, deze streek en deze specifieke nieuwbouwaanbieding zo aantrekkelijk maakt voor investeerders uit de Lage Landen.

Inhoudsopgave

Samenvatting van deze investeringsopportuniteit: Investeren in vastgoed Spanje

 • Kleinschalig en hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwproject aan de Costa Blanca met zwembad op het dak
 • Nieuwbouwappartementen met 2 slaapkamers te koop met terrassen
 • Gelegen aan de Costa Blanca op een toplocatie op de rand van het dorp Benijófar vlakbij alle voorzieningen (en ook het strand en de zee zijn dichtbij)
 • Vanaf 83 000 euro eigen inbreng wordt u eigenaar van een nieuwbouw 2-slaapkamerappartement in combinatie met een hypothecaire lening.
 • Keuze uit verschillende hypotheekopties:
  • Spaanse hypotheek: Lokaal lenen aan de beste rentevoet dankzij een Nederlandstalige lokale hypotheekmakelaar die meer dan 20 Spaanse banken met elkaar vergelijkt voor u
  • Belgische / Nederlandse hypotheek: Lenen in uw woonland indien u over voldoende onderpand in uw woonland beschikt
 • 4 à 9% rendement per jaar (berekend over de aankoopprijs)
 • Keuze uit twee verhuurformules:
  1. Semi-passief: U houdt zelf de verhuurkanalen onder controle (maximaal rendement maar wat meer werk)
  2. Volledig passief: Een Nederlandstalige en professionele sleutelbeheerder houdt uw verhuurkanalen onder controle en verzorgt de marketing, de verhuur, het beheer en de schoonmaak (zorgeloos aan iets lager rendement)
 • Cashflowpositieve vastgoedbelegging dankzij voldoende hoge eigen inbreng en huurinkomsten en financieringsmogelijkheden in Spanje op maat van uw situatie en wensen
 • Recht op eigen gebruik en genot naar keuze (u bepaalt zelf hoeveel weken/maanden u zelf gebruik maakt van uw eigendom, uiteraard beïnvloedt dit uw jaarlijks rendement)
 • Volle eigendom (dus geen opstalrecht of erfpacht), u bent voor 100% eigenaar van het appartement
 • Nederlandstalige begeleiding en ontzorging beschikbaar van A tot Z, van financiering tot een bezichtigingsreis, van aankoop tot beheer en meubilering, van het verkrijgen van uw verhuurlicentie tot de aansluiting van de nutsvoorzieningen, van verhuur tot onderhoud, van NIE-nummer verkrijgen tot jaarlijkse belastingaangifte in Spanje indienen, enzovoort.

Een unieke vastgoedinvestering aan de Costa Blanca: Voornaamste troeven

Overweeg dan zeker en vast deze exclusieve kans: Een kleinschalig, hoogwaardig afgewerkt nieuwbouwproject aan de Costa Blanca met een aantrekkelijk zwembad op het dak.

Deze nieuwbouwappartementen, elk met 2 slaapkamers en ruime terrassen, bevinden zich op een toplocatie aan de rand van het charmante dorp Benijófar en biedt aanzienlijke voordelen:

Uw investering, uw keuze qua verhuurformule

U bepaalt zelf hoe u wilt investeren:

 • Semi-passief, waarbij u zelf de controle houdt over de verhuurkanalen, of
 • Volledig passief, waarbij een professionele, Nederlandstalige sleutelbeheerder alles voor u regelt: van marketing tot beheer, van onderhoud tot schoonmaak.

Beide opties bieden een aantrekkelijk rendement, met de mogelijkheid voor cashflowpositieve beleggingen dankzij een slimme financiering en sterke huurinkomsten die op jaarbasis de aflossingen van de lening overtreffen.

Laagdrempelig en betaalbaar

Met een eigen inbreng van +/- 83 000 euro eigen geld wordt u de volle eigenaar van een gloednieuw 2-slaapkamerappartement in deze nieuwbouwresidentie aan de Costa Blanca.

Om de rest van het aankoopbedrag te financieren, heeft u de keuze uit flexibele hypotheekopties:

 • Spaanse hypothecaire lening via een Nederlandstalige hypotheekmakelaar die de beste deal vindt bij meer dan 20 Spaanse banken (met vestiging van hypotheek op uw appartement in Spanje), of
 • Vastgoedfinanciering in uw woonland (Nederland of België) indien u over voldoende onderpand beschikt (met vestiging van hypotheek op een eigendom in Nederland/België).

Volle eigendom en flexibiliteit

Als eigenaar verwerft u de volle eigendom van het appartement. Het gaat dus niet om een aandelenconstructie en ook niet om opstalrecht of erfpacht.

Bovendien bepaalt u volledig zelf hoe vaak u gebruik maakt van uw eigendom (met de flexibiliteit om uw jaarlijkse rendement naar wens aan te passen en bij te sturen).

Dankzij een volledig Nederlandstalige begeleiding en ontzorging van A tot Z, van financiering tot onderhoud en verhuur, kunt u zorgeloos investeren in Spanje via dit project aan de Costa Blanca.

De kracht van een toplocatie: Investeren in vastgoed Spanje

Deze investeringsopportuniteit ligt op een strategische locatie aan de Costa Blanca, bekend om zijn prachtige klimaat, sterke vastgoedmarkt en levendige expatgemeenschap.

Benijófar combineert rust en toegankelijkheid met de nabijheid van alle nodige voorzieningen waardoor het een ideale investeringslocatie is.

Bovendien is Benijófar vlot bereikbaar vanuit Nederland en België, met twee nabijgelegen luchthavens: Alicante-Elche en Región de Murcia International Airport...

Locatie, locatie, locatie: Check

Deze locatie biedt het beste van beide werelden: Dichtbij alle voorzieningen (winkels, horeca, enzovoort) en tevens op slechts een steenworp afstand van het strand en de zee.

Bij vastgoedbeleggingen draait alles rond de P van Plaats.

Een goede vastgoedinvestering is een belegging op de middellange termijn op een goed toegankelijke en aantrekkelijke plaats vlakbij alle voorzieningen.

Deze opportuniteit op de rand van het dorp Benijófar aan de Costa Blanca voldoet aan deze omschrijving:

Costa Blanca: Investeringstroeven

 • Prachtige locatie met een topklimaat.
 • Sterke vastgoedmarkt en divers aanbod aan vastgoed.
 • Stabiele jaarlijkse instroom van toeristen en huurders (kortetermijnverhuur) uit binnen- en buitenland.
 • Levendige expatgemeenschap.
 • Vlot bereikbaar vanuit Nederland en België.

Benijófar: Beste van beide werelden

 • Ideale locatie voor rust en toegankelijkheid.
 • En toch vlakbij alle voorzieningen (winkels, horeca, de zee, enzovoort).
 • Groeiende populariteit en lokale charme.
 • Gunstige prijs-kwaliteitverhouding.
 • Vlot bereikbaar via twee luchthavens:
  1. Alicante-Elche Luchthaven (Aeropuerto de Alicante-Elche: ALC), en
  2. Región de Murcia International Airport (Aeropuerto Internacional Región de Murcia: RMU).

Potentiële waardestijging: Bonusrendement van uw vastgoedinvestering

Naast het aantrekkelijke jaarlijkse verhuurrendement van 4 tot 9% schuilt er een extra dimensie van winstpotentieel in deze investering in nieuwbouwvastgoed aan de Costa Blanca.

Dit is uw kans om niet alleen te profiteren van directe inkomsten uit verhuur maar ook van een potentieel aanzienlijke meerwaarde op de middellange termijn.

Een toekomst vol mogelijkheden

Deze tweeslaapkamerappartementen zijn strategisch gelegen aan de rand van het charmante Benijófar, dichtbij alle essentiële voorzieningen en het sprankelende blauw van de Middellandse Zee.

Het is het soort kwalitatief hoogstaand en kleinschalig vastgoed dat langzaam maar zeker groeit in waarde op de middellange termijn.

De combinatie van een toplocatie, hoogwaardige afwerking en de immer groeiende vraag naar vastgoed (te huur én te koop) in deze zonovergoten regio vormt de perfecte situatie voor kapitaalgroei op de middellange tot lange termijn.

Meer dan gewoon rendement uit verhuur van appartement in Spanje

Beleggen in dit nieuwbouwproject aan de Costa Blanca is niet alleen een slimme zet voor directe verhuuropbrengsten. Het is namelijk ook een strategische investering in de toekomst.

De waarde van kwalitatief hoogstaand vastgoed op zulke gewilde locaties heeft de neiging om op de middellange termijn te stijgen.

Wat betekent dat uw investering vandaag een aanzienlijk hogere waarde kan opleveren in de toekomst.

Dit meerwaardepotentieel bovenop uw jaarlijks verhuurrendement maakt deze investering nog aantrekkelijker voor mensen met een voldoende lange beleggingshorizon.

Bepaalde nieuwbouwprojecten, vooral op locaties zoals Benijófar aan de Costa Blanca, bieden een unieke kans voor investeerders.

U geniet niet alleen van moderne voorzieningen en minimale onderhoudskosten maar u positioneert uzelf ook optimaal om te profiteren van de waardestijging van uw vastgoed dankzij de aantrekkingskracht van deze zonovergoten kustregio.

Verstandige investering voor slimme vastgoedbeleggers

Dit is uw kans om deel uit te maken van een selecte groep eigenaars die het ware potentieel van deze vastgoedinvestering begrijpen.

Hier kijkt u verder dan uw neus lang is...

Hier gaat u verder dan het traditionele verhuurrendement van verhuur op lange termijn en omarmt u het rendement van verhuur op korte termijn.

Bovendien profiteert u op de middellange termijn ook van de mogelijkheid op een bonusrendement door een waardestijging.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Dit is een kleinschalig nieuwbouwproject... Door de beperkte beschikbaarheid van het aantal appartementen te koop is het essentieel om nu te handelen om snel in contact te komen met de Nederlandstalige verantwoordelijke voor dit project.

Neem vandaag nog contact op hieronder om een antwoord te krijgen op al uw vragen en om meer te weten te komen over de actuele beschikbaarheden en de financieringsmogelijkheden...

Financiering op maat: Hypotheekoplossingen voor uw Spaanse vakantiewoning

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor de financiering van uw droomappartement in Spanje? Dan krijgt u via deze aanbieding een voortreffelijke oplossing gepresenteerd.

In samenwerking met een vooraanstaande Nederlandstalige onafhankelijke hypotheekmakelaar gevestigd in Spanje krijgt u vrijblijvend toegang tot op maat gemaakte hypotheekoplossingen via Spaanse banken.

Deze onafhankelijke expert heeft sterke relaties opgebouwd met meer dan 20 verschillende vooraanstaande Spaanse banken wat resulteert in uitzonderlijk gunstige voorwaarden voor vastgoedkopers.

Wat maakt deze dienstverlening uniek?

 • Aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden: Dankzij de substantiële volumes en de hoogwaardige klantenportefeuille van de hypotheekmakelaar in kwestie kan u genieten van exclusieve, zeer competitieve rentetarieven bij diverse banken.
 • Aanbod voor Belgen en Nederlanders: De hypotheekoplossingen in Spanje zijn beschikbaar voor alle niet-residenten in Spanje, dus zowel Belgen als Nederlanders komen in aanmerking.

Voordelen voor klanten uit België en Nederland

 • Aantrekkelijke rentekortingen: Profiteer van rentekortingen die mogelijk worden gemaakt door het aanzienlijke volume aan transacties.
 • Flexibele voorwaarden: De maximale leeftijdsgrens bedraagt 80 jaar en de maximale looptijd van een hypotheek in Spanje bedraagt 30 jaar (dit biedt een maximale flexibiliteit).
 • Efficiëntie en discretie: Vermijd lange wachttijden bij Spaanse banken en geniet van een service die zowel gemakkelijk als discreet is.
 • Persoonlijke dienstverlening: Deze dienstverlening is persoonlijk en op maat van uw profiel met ondersteuning in uw eigen taal.
 • Onafhankelijk zonder productverkoop: U wordt geadviseerd door een onafhankelijke hypotheekmakelaar die meer dan 20 verschillende banken in Spanje met elkaar vergelijkt voor u. Dit betekent dat men de beste voorwaarden gaat zoeken en vinden voor u als klant.

De voordelen van investeren aan de Costa Blanca

De Costa Blanca staat bekend om haar uitgestrekte witte zandstranden, kristalheldere Middellandse Zee en het zonnig klimaat.

Dit zorgt ervoor dat het een ideale bestemming is voor vakantiegangers uit binnen- en buitenland en overwinteraars uit heel Europa.

Deze kustregio biedt een perfecte mix van ontspannen levensstijl, rijke cultuur, aangename en betaalbare gastronomie en een fantastisch sociaal leven.

Dit maakt het aantrekkelijk voor een breed publiek, van jonge gezinnen tot gepensioneerden.

Sterke lokale huurmarkt

De constante vraag naar vakantiehuurwoningen biedt eigenaars van onroerend goed een uitstekende gelegenheid om een stabiel huurinkomen te genereren.

Vooral de kustgebieden zijn populair bij toeristen (zowel Spanjaarden als buitenlanders), wat resulteert in een hoge bezettingsgraad en aantrekkelijke huurprijzen.

Waardebehoud en groeipotentieel

Onroerend goed aan de Costa Blanca heeft historisch gezien een sterke waardevastheid getoond, met potentieel voor waardegroei op de lange termijn.

Dit maakt het een veilige en winstgevende investering indien u kwalitatief hoogstaand vastgoed koopt op de juiste locatie (deze aanbieding valt in deze categorie).

Fantastische levenskwaliteit: Investeren in vastgoed Spanje

Naast het financiële rendement levert een vastgoedinvestering hier ook puur persoonlijk genot op.

Investeren in dit nieuwbouw onroerend goed aan de Costa Blanca betekent dus ook verstandig investeren in uw persoonlijke levensstijl en levensgenot.

Met meer dan 300 zonnige dagen per jaar, een uitstekende gastronomie en tal van recreatiemogelijkheden (golfbanen, watersporten, wandel- en fietsroutes), biedt dit kustgebied een aantrekkelijke levenskwaliteit.

Helemaal top dus om er zelf op vakantie te gaan. In het dorp zelf er is ook ruim voldoende horeca aanwezig bijvoorbeeld, echt een goede uitvalsbasis...

Infrastructuur en lokale dienstverlening van hoog niveau

Naast de verbluffende natuurlijke schoonheid biedt de Costa Blanca ook een goed ontwikkelde infrastructuur en een ruim aanbod aan diensten van topkwaliteit.

Steden zoals Alicante, Benidorm en Valencia hebben uitstekende transportverbindingen, eersteklas gezondheidszorgfaciliteiten, kwaliteitsonderwijs en een breed scala aan commerciële en vrijetijdsmogelijkheden te bieden.

Deze solide en continu ontwikkelende infrastructuur aan de Costa Blanca werkt positief en als een magneet en ondersteunt de waarde en vraag naar eigendommen te koop en te huur in de regio.

Rentabiliteit en groeipotentieel van deze vastgoedinvestering in Spanje

Investeren in deze eigendommen aan de Costa Blanca garandeert niet alleen marktstabiliteit maar biedt ook groeipotentieel en rentabiliteit.

De vraag naar zowel vakantie- als residentiële woningen en appartementen te huur is hier het hele jaar door hoog.

Bovendien is de vastgoedmarkt in deze regio in de loop van de tijd veerkrachtig gebleken met een gestage groei die een solide en winstgevende investering belooft indien u het juiste pand op de juiste plaats koopt.

Juridische stabiliteit en transparant aankoopproces

Spanje biedt solide juridische stabiliteit voor buitenlandse investeerders met een duidelijke regelgeving en goed gedefinieerde procedures voor de aankoop van eigendommen.

Dit zorgt voor een duidelijk en transparant aankoopproces waardoor complicaties worden geminimaliseerd en investeerders gemoedsrust krijgen.

Tip: Deze vastgoedinvestering verloopt via de derdenrekening van een advocaat die de hele aankoopprocedure in goede banen leidt.

Regionale focus: Waarom investeren in Benijófar?

Benijófar biedt een unieke combinatie van de rust van een authentiek Spaans dorp met de nabijheid van alle noodzakelijke voorzieningen.

Dit maakt het een aantrekkelijke keuze indien u van de voordelen van de Costa Blanca wilt profiteren terwijl u toch een stap terug doet van de drukte van de echte toeristische hotspots.

Voordelen van Benijófar als locatie om investeringsvastgoed te kopen

 • Opkomende markt: Benijófar presenteert zich als een opkomende markt met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor nieuwbouwinvesteringen vergeleken met meer gevestigde locaties langs de kust. Dit biedt een aantrekkelijk groeipotentieel naarmate het gebied verder ontwikkeld en bekender wordt.
 • Hoge levenskwaliteit en aangename lokale cultuur: Benijófar is trots op zijn rijke lokale cultuur en hechte gemeenschapszin met markten, festivals en evenementen die bijdragen aan de levendigheid en charme van het gebied. Het dorp biedt een vredige en veilige omgeving, ideaal voor gezinnen en iedereen die op zoek is naar een ontspannen levensstijl.
 • Strategische locatie: Dankzij de nabijheid van de stranden van Guardamar, de luchthaven van Alicante, en andere belangrijke voorzieningen biedt Benijófar het beste van twee werelden: de rust van het dorpsleven met uitstekende verbindingen naar grotere steden, de nabije zandstranden en attracties.
 • Duurzame investering: De focus op duurzaamheid en het behoud van groene ruimtes in Benijófar verhoogt de leefbaarheid en draagt bij aan de potentiële waardestijging van onroerend goed in het gebied op de middellange tot lange termijn.
 • Verbeterde toegankelijkheid en infrastructuur: Recente upgrades in wegen en openbaar vervoer hebben Benijófar beter toegankelijk gemaakt, wat de levenskwaliteit voor bewoners verbetert en het gebied aantrekkelijker maakt voor toeristen en potentiële huurders.
 • Groeipotentieel: De vastgoedmarkt in Benijófar vertoont aanzienlijk groeipotentieel. De toenemende bekendheid en vraag naar onroerend goed in dit charmante dorp zullen waarschijnlijk leiden tot waardevermeerdering en een goed rendement op uw investering.
 • Gemeenschapsgevoel: Het sterke gemeenschapsgevoel en de warme ontvangst in Benijófar worden vaak geprezen door investeerders en bewoners. Dit draagt niet alleen bij aan een verhoogde levenskwaliteit, maar maakt het gebied ook ideaal voor langdurige verhuur en perfect voor gezinnen en mensen op zoek naar een tweede thuis.

Ervaar de magie zelf met een persoonlijke bezichtigingsreis

Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid en het onbegrensde potentieel van de Costa Blanca met uw eigen ogen.

Wij nodigen u uit voor een exclusieve bezichtigingsreis, compleet met Nederlandstalige begeleiding, om de ware essentie van Benijófar en de omliggende regio te ervaren.

Gedurende een of twee overnachtingen krijgt u de kans om niet alleen de locatie van uw toekomstige investering te verkennen, maar ook de levendige cultuur, de adembenemende landschappen en de warme gemeenschap die deze streek zo uniek maakt.

Deze bezichtigingsreis is een kennismaking en een diepgaande verkenning die u zal inspireren en informeren.

Onder begeleiding van de Nederlandstalige expert, die de regio door en door kent, zult u ontdekken waarom zoveel investeerders kiezen voor de Costa Blanca.

Van de strategische ligging van uw potentiële nieuwe thuis tot de nabijheid van alle essentiële voorzieningen en natuurlijke schoonheden, elke stap van deze reis is ontworpen om u het ongekende potentieel van uw investering te tonen.

Deze unieke kans om met eigen ogen de potentie van de Costa Blanca te zien, gecombineerd met onze deskundige financiële begeleiding, opent nieuwe deuren voor uw toekomst.

Interesse in deze opportuniteit? Vraag meer info aan | Investeren in vastgoed Spanje

Eventueel interesse om zelf te genieten van uw eigen stukje paradijs in Spanje? Ondersteund door een solide investering die verhuuropbrengst oplevert en ook nog eens kan groeien in waarde op de middellange termijn?

Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan hieronder en laat u begeleiden en verder inlichten. Uw Spaans droomappartement wacht op u en men staat klaar om uw investeringsdroom werkelijkheid te laten worden.

Deze tweeslaapkamerappartementen te koop zijn meer dan een goed renderende investering in vastgoed! Beschouw het gerust ook als een investering in uw levenskwaliteit en toekomst.

Met een sterke lokale vastgoedmarkt, aantrekkelijke financieringsopties en de zekerheid van Nederlandstalige begeleiding van A tot Z, is dit misschien wel het perfecte moment voor u om te investeren in Spanje.

Bent u klaar om uw droom van een eigen plekje aan de Costa Blanca op de kop te tikken? Met groot verhuurpotentieel?

Neem dan vandaag nog contact met op hieronder om meer diepgaande informatie te ontdekken over deze unieke investeringskans.

Van het verkennen van de aankoopopties tot de oriëntering en het afsluiten van de perfecte hypotheek, de Nederlandstalige professionals die verantwoordelijk zijn voor deze aanbieding bieden de kennis en ondersteuning die u nodig heeft.

Dus aarzel niet en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Galerij

Grondplannen

Locatie

Adres: Benijófar, Alicante, Spanje

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *