Eden Island Luxe Huis Aanbiedingen

  • €1.150.000 tot €1.650.000 ($1.250.000 tot $1.815.000)
  • Luxe woningen met verhuurdienst
  • Huis
  • Te koop voor verhuur en privé
  • Eden Island, Mahé, Seychellen

Een Eden Island luxe huis is een halfopen bebouwing uitgerust met drie of vier slaapkamers. Elke slaapkamer heeft ook een grote en-suite badkamer (inclusief bad, douche en zelfs zitwasbak).

Deze luxe huizen op Eden Island maken deel uit van het Eden Island luxevastgoed in de Seychellen.

Op bovenstaande overzichtspagina vind je meer info over dit luxueuze privé eiland, de jachthaven, het ontwerp, de beschikbare types luxevastgoed, de onderhouds- en verhuurdienst, etc.

Buitenzijde van een Eden Island Luxe Huis

Elk Eden Island luxe huis is gebouwd op een lap grond met een oppervlakte die varieert van 230 tot 700 vierkante meter. De bewoonbare oppervlakte varieert van 173 tot 319 vierkante meter.

In geen geval zijn er meer dan drie luxe huizen verbonden met elkaar. Elk Eden Island luxe huis is tevens georiënteerd naar een andere richting om zo de privacy te verhogen.

Elk huis beschikt over een privétuin en de eigenaars hebben altijd de optie om een zwembad te laten plaatsen.

Binnenzijde van een Eden Island Luxe Huis

Het interieur van de luxe huizen reflecteert de lokale natuurpracht. Potentiële kopers kunnen namelijk kiezen uit drie interieuropties: ‘Zand’, ‘Schelp’ en ‘Rots’ (zie appartementen voor meer uitleg).

Elk huis is uitgerust met airconditioning, een hypermoderne keuken, een afwasmachine, een keramische kookplaat, een oven, een koelkast, een wasmachine, een droogkast en een private buitenkeuken in de tuin.

Onderaan deze pagina vind je de nog beschikbare luxe huizen met bijhorende prijzen en grondplannen. Op deze grondplannen kan je ook een goed idee krijgen van de inrichting van een luxe huis.

Extraatjes bij elk Eden Island Luxe Huis

Bovendien beschikt elk Eden Island luxe huis over een eigen aanlegsteiger! Deze bevindt zich ofwel pal aan de voorkant van het huis in een van de baaien. Ofwel kan je je eigen stek voor je luxejacht krijgen in de diepwaterjachthaven van Eden Island wat verderop.

Niks is heel ver verwijderd van elkaar op Eden Island en al zeker niet met je eigen elektrische golf buggy! Ook deze komt met een privé staanplaats bij elke Eden Island luxe huis!

Galerij

Grondplannen

Locatie

Adres: Eden Island, Mahé, Seychellen

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

    Privacybeleid *