• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Overzicht luxe immo Seychellen op Eden Island

Overzicht luxe immo Seychellen op Eden Island

 • €425.000 tot €4.850.000 ($455.000 tot $5.300.000)
 • Luxe vastgoed met verhuurservice
 • Flat, Huis, Villa
 • Te koop voor verhuur en privé
 • Eden Island, Mahé, Seychellen

Eden Island is een van de meest prestigieuze eilandjachthavens ter wereld. Het is een luxueus privé eiland met jachthaven en impressionant residentieel luxe immo in de aanbieding.

Eden Island ligt juist voor de kust van Mahé, het hoofdeiland van de Seychellen archipel. De internationale luchthaven ligt op slechts 10 minuten rijafstand.

Op dit kleine Eden Island in de Seychellen kan je een variëteit aan uitmuntende vastgoedaanbiedingen aan het water vinden.

Hieronder kan je een korte introductievideo bekijken [30 seconden] zodat je meteen snapt waarover het gaat:

Ontstaan van Eden Island

vaarwater immo seychellen eden island luxe immo

Eden Island is een nieuw eiland met een oppervlakte van 56 hectare. De volledige landoppervlakte werd er namelijk door landwinning (baggeren) verkregen op de plaats waar zich vroeger een koraalrif bevond.

Dit project trekt vermogende individuen aan van over de hele wereld: Amerikanen, Afrikanen, Arabieren, Aziaten, Australiërs, Nieuw-Zeelanders en Europeanen (zowel van West- als Oost-Europa).

Eilandhoppen vanaf Eden Island

Inwoners en bezoekers van Eden Island genieten van schitterende mogelijkheden om aan eilandhoppen of island hopping te doen in de archipel van de Seychellen. De nabijgelegen eilanden Cerf Island en Sainte Anne Island zijn bijvoorbeeld perfect hiervoor.

Andere eilanden zoals Praslin en La Digue liggen ook binnen acceptabele afstand indien men gebruik maakt van de bekende Cat Cocos ferrydienst. Deze ferry maakt meerdere trips per dag vanuit de haven van Victoria.

Victoria is de hoofdstad van de Seychellen op het hoofdeiland Mahé en bevindt zich op slechts 5 minuten rijden van Eden Island.

Voorzieningen Eden Island

Eden Island beschikt over vier exclusieve stranden en een zwembad voor de bewoners en gasten van dit luxueuze privé eiland.

Privézwembaden zijn standaard bij elke villa terwijl deze optioneel zijn bij de aankoop van een huis op Eden island.

Eden Island biedt naast het luxe immo ook moderne faciliteiten zoals een ruime fitness, een clubhuis, een tennisplein, een speelplein voor de kinderen en een prachtig winkelcentrum genaamd Eden Plaza.

Eden Plaza bestaat uit verschillende bars, restaurants, banken, een spa, een casino, een supermarkt en vele boetiekjes.

valavond immo seychellen eden island luxe immo

Hotel op Eden Island

Eden Island beschikt ook over een luxueus hotel genaamd Eden Blue Hotel.

Dit hypermoderne hotel beschikt over 87 luxueuze kamers en is een van de meest technologisch geavanceerde hotels in de regio van de Indische Oceaan.

Conferenties en banketten worden er ook met gemak georganiseerd.

Luxe immo op Eden Island

Eden Island beschikt zowel over begeerde luxevilla’s met zicht op de Indische Oceaan, alsook over luxe huizen en luxe appartementen aan de azuurblauwe waterkant.

Je kunt er genieten van spectaculaire uitzichten op de Indische Oceaan, de omringende eilanden en het bergachtige tropische regenwoud van Mahé.

Eden Island luxe immo biedt de ideale balans tussen ruimte en privacy en beschikt bovendien ook over 16 hectare privéwaterwegen.

Ontwerp van het luxe immo

eden island luxe appartementen baai 2 wereldwijdleven

Het beschikbare vastgoed is ruim met grote veranda’s, hoge rode daken en simpele, pure lijnen. Grote open deuren en dito ramen nodigen de natuur uit om deel te worden van het vastgoed.

De architecten van Eden Island lieten zich inspireren door de lokale architectuur van de Seychellen, welke zijn oorsprong vindt in de Franse, Victoriaanse, Arabische en Chinese architectuur.

Elk ontwerpelement werd zorgvuldig geselecteerd om zeker de inheemse cultuur van de Seychellen te reflecteren.

Zo werd bijvoorbeeld hout gebruikt om te wijzen op de weelderige bossen van de Seychellen. Tevens werden er verschillende types interieur ontworpen om de kleurenpracht en tinten van de Seychellen te portretteren en te accentueren.

Voorzieningen van het luxe immo

Alle vastgoed is uitgerust met airconditioning en een schitterende keuken van Miele.

Daarnaast beschikt elke vastgoedunit over een elektrisch aangedreven buggy met oplaadstation aan de voordeur. Wagens zijn namelijk niet welkom op het private, residentiële gedeelte van Eden Island.

jachthaven immo seychellen eden island luxe immo

Elke vastgoedunit beschikt ook over een eigen aanlegsteiger (de meeste van deze aanlegsteigers liggen pal voor de vastgoedunits).

Ook eigenaars van superjachten zijn welkom op Eden Island aangezien deze internationale jachthaven in staat is om superjachten van wel 100 meter lang te ontvangen.

Zo maakt sjeik Khalifa, president van de Verenigde Arabische Emiraten, geregeld gebruik van deze internationale jachthaven met zijn superjacht.

Er zijn ook overdekte parkeerplaatsen beschikbaar voor eigenaars van luxe immo op Eden Island. Personen welke een auto gekocht hebben of gewoon een auto huren wanneer ze op het eiland verblijven, kunnen hiervan gebruikmaken.

Aanbod Eden Island luxe immo

Concreet zijn er drie types eilandwoningen van hoge kwaliteit beschikbaar: appartementen, huizen en villa’s.

Overzicht Eden Island Luxe Appartementen
Eden Island Luxe Huis Aanbiedingen
Eden Island Luxevilla Aanbiedingen

Luxe appartementen

€425.000 tot €825.000
($455.000 tot $895.000)

Luxe huizen

€1.150.000 tot €1.650.000
($1.250.000 tot $1.815.000)

Luxe villa's

€2.500.000 tot €4.850.000
($2.745.000 tot $5.300.000)


Alle vastgoed types zijn goed ingericht, worden onberispelijk onderhouden en zijn waardevolle activa voor investeerders.

Deze vastgoedunits zijn ook uitstekende cash flow generators aangezien ze populair zijn onder toeristen. Wat is er namelijk leuker dan via Airbnb een luxueuze en comfortabele accommodatie te boeken op Eden Island?

Verhuur en onderhoud van Eden Island luxe immo

Er is een professionele verhuurdienst aanwezig die je kan helpen bij de verhuur van je vastgoed op Eden Island. Deze dienst beschikt over de nodige licentie om vastgoed te verhuren zowel voor korte, als voor lange termijn.

Volgens de lokale regelgeving in de Seychellen kan je namelijk niet zelf je vastgoed verhuren als particulier zonder vergunning.

Deze verhuurdienst neemt al je zorgen weg en registreert je vastgoedunit ook voor belastingen op verhuurinkomsten.

Goed nieuws: Indien je eigenaar wordt van een opbrengsteigendom op Eden Island betaal je geen belastingen op de huurinkomsten indien dit jouw enige eigendom is in de Seychellen.

Jouw stukje paradijs aan het water

zicht op mahe eden island luxevilla wereldwijd leven

Ongelofelijk maar waar: elke unit is voorzien van een private aanlegsteiger voor je vaartuig in je achtertuin of heel dichtbij.

Naast deze waterparkeerplaats beschik je bovendien ook over je eigen elektrisch aangedreven golf buggy en parkeerplaats met oplaadstation dichtbij je appartement!

Al deze voorzieningen maken het wel bijzonder makkelijk voor eigenaars en gasten om zich te verplaatsen op Eden Island.

Het is een waar plezier om erop uit te trekken en de groene parken en private stranden te gaan ontdekken.

De locatie van de Eden Island luxe appartementen is tevens uitstekend dichtbij het hoofdeiland Mahé en met goede verbindingen om de andere eilanden te ontdekken.

Van volledige toegang tot de internationale diepwaterjachthaven tot afgezonderde, paradijselijke stranden op Eden Island. De levensstijl hier staat in het teken van gemak en luxe.

De bewoners van dit unieke eiland hebben ook toegang tot het Eden Island Clubhouse. Hier kan je gebruikmaken van een fitnesscentrum, petanquebaan, tennisplein, lounge en zwembaden.

Promotiefilmpje

De videoclip hieronder [1 minuut en 37 seconden] toont het interieur en de afwerking van het luxe vastgoed, de privé aanlegsteiger en golf buggy, het Eden Island Clubhouse, een speelplein voor kinderen en het lokale Eden Plaza winkelcentrum:

Bekijk hieronder het Eden Island luxe vastgoed in de aanbieding en word misschien wel de trotse eigenaar van je eigen stukje paradijs in de Indische Oceaan!

Galerij

Locatie

Adres: Eden Island, Mahé, Seychellen

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *