• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Huis kopen in Zweden voor verhuur met aantrekkelijk bruto verhuurrendement!

Huis kopen in Zweden voor verhuur met aantrekkelijk bruto verhuurrendement!

 • €50.000 (min. eigen inbreng)
 • 7% bruto verhuurrendement
 • Huis
 • Te koop enkel voor verhuur
 • Zweden

Een huis kopen in Zweden voor verhuur, als opbrengsteigendom, kan interessant zijn als Belg of Nederlander. Tenminste indien u de juiste keuzes maakt en met correcte partners in zee gaat.

Dit huis met drie slaapkamers en twee badkamers op een mooi stuk grond is nu te koop.

Het pand is reeds verhuurd en u geniet als eigenaar dus direct van een mooi verhuurrendement van +/- 7% bruto op jaarbasis.

Ontdek hieronder alle basisinformatie over deze investeringsopportuniteit in Zweden.

Samenvatting van dit huis kopen in Zweden als belegging

 • Bruto verhuurrendement van +/- 7% per jaar (na belastingen gaat het nog steeds om een gigantisch interessant rendement (zie verder))
 • U koopt het huis in volle eigendom, dus hier geen erfpacht of recht van opstal (u wordt 100% eigenaar)
 • Investeren kan vanaf 50.000 euro eigen middelen (de rest van het aankoopbedrag kan u vlot financieren met behulp van een lening indien u voldoende onderpand heeft in België of Nederland – Denk qua onderpand aan onroerend goed dat u reeds heeft afbetaald, aan een aanvullend pensioen, een groepsverzekering, een VAPZ, een IPT, een beleggingsportefeuille, enzovoort).
 • Compleet passief investeren in Zweeds vastgoed is mogelijk met dit opbrengstpand dankzij een ervaren Nederlandstalige rentmeester ter plaatse die volcontinu uw belangen behartigt
 • Huis is in goede staat en netjes onderhouden. Bovendien is de locatie ervan top, ideaal voor een gezin, gebouwd in een prachtige regio van Zweden
 • Deze woning ondergaat momenteel een renovatie en de foto’s (ook van het interieur) dateren van voor de renovatie. De buitenzijde wordt nog opnieuw geschilderd in de Zweedse traditionele kleuren (Rood – Wit – Grijs)
 • Traditionele Zweedse bouwstijl
 • Rekenvoorbeeld qua terugverdientijd:
  • Met een eigen inbreng van 50.000 euro eigen middelen, bedraagt de terugverdientijd van uw belegging (dankzij de huurinkomsten) +/- 10 jaar

Interessante weetjes over dit Zweeds beleggingspand

 • Huis in goede staat, op een mooi stuk grond
 • Direct rendement want inclusief verhuurcontract met familie huurders
 • Maandelijks worden de huurgelden op uw rekening gestort, passiever wordt het niet (ideaal om zelf extra passieve pensioeninkomsten op te bouwen met vastgoed, perfect om uw levensstandaard te behouden op uw oude dag!)
 • Lage notaris- en registratierechten zorgen voor een extra hoog rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen want de niet te recupereren kosten worden tot een minimum herleid (zeker in vergelijking met de Belgische vastgoedmarkt)
 • Met dit huis is het mogelijk om 100% passief in vastgoed te beleggen dankzij een professionele Nederlandstalige rentmeester ter plaatse die uw belangen behartigt

Dit huis kopen in Zweden als belegging biedt troeven

 • Een bijzonder aantrekkelijk rendement van +/- 7% bruto per jaar. Dit rendement is berekend over de aankoopwaarde van de woning.
 • Met andere woorden, indien u deels financiert met vreemd vermogen, dan kan u het rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen verder de hoogte injagen dankzij optimaal gebruik van het hefboomeffect.
 • Het gaat om een bronzen verhuurgarantie, waarbij een ervaren lokale Nederlandstalige rentmeester de verhuur en het onderhoud van het huis op zich neemt. Deze zal de verhuurinkomsten van het huis maximaliseren. Dankzij het bestaande huurcontract en de typische Zweedse huurdersmarkt komt dit in de praktijk neer op een quasi verhuurgarantie.
 • In vergelijking met België en Nederland zijn Zweedse huizen qua aankoopprijs veel toegankelijker. Een huis zoals dit met drie slaapkamers en twee badkamers op een mooie lap grond, dat is echt waar voor uw geld.

Kenmerken van dit huis te koop

 • Type: Gezinswoning
 • Slaapkamers: 3
 • Tuin: Ja
 • Parking: Ja
 • Ruime keuken met alle voorzieningen
 • 2 goed uitgeruste badkamers
 • Goed gelegen, ideaal voor een gezin met kinderen
 • Reeds verhuurd dus direct rendement

Naast de zaken hierboven vermeld zijn er nog bepaalde andere items die zeker en vast uw aandacht verdienen.

Wilt u een huis kopen in Zweden, dan dient u bijvoorbeeld te begrijpen dat witgoed (kookfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasmachine, koelkast, diepvriezer, wasmachine en droogtrommel) in de regel inbegrepen zijn.

In dit huis met drie slaapkamers is dit witgoed inderdaad inbegrepen en bovendien compleet functioneel en bruikbaar door de huurders.

Vindt u een huis kopen in Zweden als belegging interessant? Dan dient u ook zeker en vast de watervoorziening van de woning na te gaan. Hoe zit het qua aanvoer van vers water? Bij dit huis is alles conform de wet en de lokale vereisten.

Zowel op het vlak van waterleidingen als riolering is alles in orde. Met andere woorden, u dient hier dus geen onverwachte, verdoken kosten te verwachten.

Zes unieke voordelen van dit huis te koop in Zweden voor verhuur

Investeren in Zweden = Beleggen met zekerheid in stabiel land

Zweden wordt gekenmerkt door atypische beleidsmakers met aandacht voor de middellange en lange termijn. De laatste illustratie hiervan is hun aanpak van de Coronacrisis. Daar geen paniekreacties en alles kortzichtig op slot.

Neen, men analyseert objectief de voor- en nadelen van bepaalde beleidskeuzes en kiezen dan een weg die het beste is voor de hele maatschappij op middellange en lange termijn.

Zweden is stabiel, vermogend en onafhankelijk. Een uniek land, dat qua stabiliteit met een eigen munt (Zweedse kroon) een unieke diversificatiemogelijkheid biedt.

Vooral de residentiële vastgoedmarkt voor verhuur biedt unieke mogelijkheden, ook voor buitenlandse investeerders zoals Belgen en Nederlanders.

Perfect als passieve inkomstenbron

Door eigenaar te worden van dit huis, kan u dit pand gaan beschouwen als een passieve opbrengsteigendom zonder zorgen.

Met andere woorden, u hoeft zelf geen huisbaas te spelen want alles wordt voor u geregeld ter plaatse. Als particuliere belegger in vastgoed wordt u met andere woorden volledig ontzorgd.

U hoeft ook uw slaap niet te laten op het vlak van een kat in een zak kopen. Dit huis is compleet opgeknapt en onderging een grondige renovatie.

Bovendien is het huis al verhuurd aan een familie, het komt dus inclusief lopend huurcontract en direct rendement is het logisch gevolg.

Direct een extra passief inkomen met vastgoed verdienen met behulp van dit huis met drie slaapkamers is perfect mogelijk en budgettair heel toegankelijk. U hoeft geen honderdduizenden euro’s vrij te hebben om te kunnen beleggen! Vanaf 50.000 euro eigen middelen (in combinatie met een lening) is het uw opbrengsteigendom!

Geen taalbarrière – Het hele proces verloopt in het Nederlands!

Voelt u zich niet 100% comfortabel in het Engels? Geen enkele probleem. Hier kunt u terecht in het Nederlands, uw moedertaal, zonder enig probleem. Dit geldt voor alle aspecten van het aankoopproces. Alsook voor de verhuur, het onderhoud, enzovoort.

Er is namelijk een ervaren Nederlandstalige rentmeester verantwoordelijk voor de verhuur van dit huis. Dit is natuurlijk een heel groot pluspunt want u heeft een directe lijn met uw Nederlandstalig verlengstuk ter plaatse.

Deze ervaren verhuurmakelaar is een echte professional met jaren ervaring in de lokale verhuurmarkt.

Dit biedt uitstekende opportuniteiten voor particuliere beleggers uit het buitenland want een opbrengsteigendom laten beheren door deze partij betekent optimaal rendement voor uw Zweedse opbrengsteigendom.

Gunstige fiscale behandeling – Huis kopen in Zweden

Internationale vastgoedfiscaliteit is simpel in essentie. Koopt u als Belg of Nederlander een opbrengsteigendom in Zweden, dan is Zweden bevoegd om belastingen te heffen op uw huurinkomsten.

Simpelweg omdat het vastgoed op Zweeds grondgebied gelegen is.

Vervolgens dient u de huurinkomsten aan te geven in uw aangifte personenbelasting in België of Nederland. Maar uw woonland dient vrij te stellen daar het dubbelbelastingverdrag dit zo regelt.

En wat betekent nu concreet voor dit huis? Wel, eerst nog even de focus op de Zweedse vastgoedfiscaliteit. Het is namelijk zo dat Zweden een bijzonder gunstig fiscaal stelsel hanteert voor huurinkomsten uit vastgoed in Zweden als alternatieve belegging.

Reden? Op jaarbasis kunt u er +/- 50 000 Zweedse kroon aan huurinkomsten belastingvrij opstrijken. Dit is, afhankelijk van de koers van dit moment, +/- 4 600 euro aan huurinkomsten die u er lokaal belastingvrij kunt opstrijken.

De Zweedse registratierechten die u dient te betalen, berekend over de aankoopprijs, bedragen slechts 1,5%. Dit is heel positief voor uw jaarlijks rendement en een groot verschil met de registratierechten in België bijvoorbeeld.

Als eigenaar van dit huis dient u ook een jaarlijkse een hele beperkte onroerend goed belasting te voldoen. Details zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Financiering met hypothecaire lening of bullet lening is mogelijk

Leuk weetje: Indien u voldoende onderpand heeft in België of Nederland, kan u probleemloos een lening afsluiten om een Zweedse tweede woning te kopen als opbrengsteigendom.

Zweden behoort tot de Europese Economische Ruimte dus er zijn kredietverstrekkers die zeker en vast een lening kunnen voorzien voor u! U kunt hier vanzelfsprekend ook advies voor krijgen.

Vanaf een eigen inbreng van 50.000 euro komt u reeds in aanmerking om een geschikte financiering te vinden.

Ook niet onbelangrijk om te weten: In Zweden kunt u in het koopcontract ontbindende voorwaarden laten opnemen die u indekken voor het geval u de financiering van het huis niet zou kunnen afronden.

De Zweedse overheid zorgt voor transparantie

Uw geld beleggen in vastgoed doet u het liefst in een land waar er een stabiel economisch klimaat heerst. Wel, Zweden is zo’n land.

Maar wat ook belangrijk is, is de rol van de overheid in de vastgoedsector. En ook op dit gebied is Zweden bijzonder aantrekkelijk.

Dankzij enkele nationale en regionale systemen is het heel evident voor eigenaars en verhuurmakelaars om een degelijke achtergrondcheck van kandidaat-huurders uit te voeren.

Met andere woorden, de overheid legt transparantie op wat natuurlijk heel interessant is voor vastgoedeigenaars. Het concept verzorgingsstaat krijgt ineens een rendements- en zekerheidsdimensie. Bijzonder interessant dus!

U weet op die manier 100% zeker wat voor vlees u in de kuip heeft (in deze situatie is het de Nederlandstalige verhuurmakelaar die de juiste keuze kan maken qua huurders).

Dit huis kopen in Zweden interesseert u? Vraag meer info aan

Wenst u meer details te weten te komen over financieringsmogelijkheden, rendementssimulaties of aankoopprocedures?

Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend meer informatie aan. Immo in Zweden kopen als duurzame investering in een stabiele economie, dat vergt om een woordje uitleg qua details, werkwijze en procedures.

De Nederlandstalige vertegenwoordiger van de promotor die dit huis te koop aanbiedt, zal u spoedig contacteren om al uw vragen vrijblijvend te beantwoorden.

Galerij

Locatie

Adres: Zweden

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *