• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Hotelkamer kopen in Kaapverdië inclusief zorgeloos rendement

Hotelkamer kopen in Kaapverdië inclusief zorgeloos rendement

 • €150.000 (Vanaf prijs)
 • Niche: All Inclusive + Adults Only
 • Hotelkamer
 • Te koop voor verhuur en privé
 • Sal, Kaapverdië

Een hotelkamer kopen in Kaapverdië inclusief zorgeloos rendement én recht op persoonlijk gebruik… In een volledig operationeel 5-sterrenhotel met prachtige bezettingsgraden!

Het kan de ideale investeringskeuze zijn indien u een mix nastreeft van:

 • Beleggen in tastbaar onroerend goed,
 • Een contractueel gegarandeerd jaarlijks rendement van minimum 5%, én
 • Unieke lifestyle mogelijkheden (5 weken gratis persoonlijk gebruik per jaar) in een all-in, adults only tropisch kader!

In dit volledig operationeel all inclusive en adults only hotel op het eiland Sal in Kaapverdië kan u vanaf 150 000 euro de volle eigendom verwerven van een mooie hotelkamer.

Ontdek hieronder alle details over een tweede verblijf kopen op deze paradijselijke locatie, inclusief een aangenaam klimaat gedurende het hele jaar.

Inhoudsopgave

Samenvatting van deze beleggingsopportuniteit

 • Zonovergoten bestemming met witte zandstranden, warm kristalhelder water en af en toe een verkoelend briesje
 • Aankopen van een hotelkamer in volle eigendom kan vanaf 150 000 euro in dit prachtig 5-sterrenhotel aan zee
 • Rendement van deze investeringseigendom:
  • Een gegarandeerd minimum rendement van 5% per jaar (contractueel vastgelegd) voor de eerste 3 jaar
  • Vanaf jaar 4 een variabel rendement op basis van de bezettingsgraad (er is een heel mooi track record uit het verleden die een hoge bezettingsgraad en rendement na kosten aantoont – Vraag vrijblijvend meer info aan hieromtrent)
 • Als eigenaar heeft u recht op 5 weken gratis persoonlijk gebruik van de hotelkamer op jaarbasis
 • 100% operationeel resort dat wordt uitgebaat door 2 gerenommeerde spelers in de hotelindustrie (direct rendement als belegger zonder vertragingen met andere woorden)
 • Bijzonder populair 5-sterrenhotel met hoge bezettingsgraden dankzij de faciliteiten, de all inclusive en adults only formule
 • Gelegen op een mooie locatie aan het strand op het eiland Sal
 • Volledig Nederlandstalige begeleiding op maat beschikbaar zonder tussenpersonen (u komt rechtstreeks in contact met de Nederlandstalige verantwoordelijke van de promotor)
 • Een bezichtigingsreis van een week in dit hotel met een all inclusive formule voor 2 personen kan georganiseerd worden inclusief Nederlandstalige begeleiding ter plaatse en de kostprijs hiervan wordt integraal afgetrokken van de aankoopprijs van de hotelkamer indien u beslist om te investeren
 • Weetje: Betalen kan trouwens ook met cryptomunten daar deze promotor vooruitstrevend is en een professionele account bij Kraken aanhoudt

Video: Investeringsmogelijkheid in hotelkamers in dit luxe resort

Investeren in Kaapverdië met een zeker rendement én voordelen in natura qua eigen gebruik…

Bekijk de video van dit hotel als investeringsopportuniteit hieronder en laat u betoveren:Hotelkamer kopen in Kaapverdië: Inleiding

Kaapverdië of Cabo Verde is een eilandengroep die bestaat uit 10 eilanden en 5 kleine eilandjes en is gelegen in de Atlantische Oceaan.

Meer specifiek liggen de Kaapverdische eilanden voor de westkust van Afrika en op slechts een uur ten zuiden van de Canarische Eilanden.

gemiddelde temperatuur per maand in kaapverdië aangenaam klimaat het hele jaar door

Kaapverdië is een idyllische locatie waar de zon altijd schijnt en de verfrissende lichte bries helpt om het hele jaar door van een heerlijk aangenaam klimaat te kunnen genieten.

Deze unieke en levendige plaats biedt een charmante mix van Afrikaanse en Europese cultuur in een warm, gematigd klimaat.

Stevige groei van de lokale toeristische sector

Kaapverdië is de dichtstbijzijnde groep “tropische” eilanden bij Europa en beleeft momenteel een aanzienlijke groei van het toerisme.

Het eiland Sal waar dit prachtig en volledig operationeel hotel gevestigd is, is goed voor meer dan 60% van het totale aantal bezoekers van Kaapverdië op jaarbasis.

Weetje: Een van de internationale luchthavens van Kaapverdië bevindt zich ook op dit eiland.

De archipel van de Kaapverdische eilanden, die bekend staat om zijn warme en gastvrije bevolking, is de laatste 2 decennia synoniem geworden met toeristen die goed weten wat ze willen.

Mensen die naar Kaapverdië op verlof gaan, willen genieten van de zon, willen volledig tot rust komen en willen gewoon heerlijk ontspannen.

Stijgende vraag naar toeristische luxe accommodatie

Naarmate de populariteit van Kaapverdië toeneemt, stijgt ook de vraag naar luxe accommodaties aan het strand.

Dit trekt allerlei vastgoedinvesteerders uit Europa en daarbuiten aan die hun graantje willen meepikken van de steeds grote wordende toeristische aantrekkingskracht van Kaapverdië.

Dit bloeiende paradijs biedt de juiste omstandigheden en ingrediënten voor een duurzaam verhuurrendement voor wat betreft de economie, het toerisme, de aanvliegroutes, de politiek, het heerlijke klimaat en het milieu.

Investeringspotentieel van Kaapverdië in de kijker

Kaapverdië biedt veel potentieel en is is toenemende mate een magneet voor vastgoedinvesteringen aan het worden.

Deze prachtige eilandengroep biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor groei op de lange termijn en tevens aantrekkelijke rendementen.

Waarom investeren in Kaapverdië een goed idee is

 • Strenge milieucontroles en voorschriften voor toeristische ontwikkeling met een focus op duurzaamheid en ethiek
 • Directe vluchten vanuit Nederland en België duren slechts 5,5 uur. Dat is tenslotte toch dichter bij huis dan andere tropische bestemmingen zoals het Caraïbisch gebied (en u vermijdt een jetlag)
 • Spectaculaire groei van het toerisme met een stijging van meer dan 100% sinds het jaar 2000 (Nationaal Instituut voor de Statistiek van Kaapverdië)
 • De Kaapverdische eilanden zijn een bekende zonbestemming die het hele jaar door een stabiel en aangenaam klimaat biedt. Denk aan constant warme temperaturen van 25° C tot 30° C overdag.
 • Qua aanvliegroutes gaat het de goede richting uit met deze archipel. Er zijn rechtstreekse vluchten beschikbaar vanuit alle continenten en vanuit vele Europese en grote steden in de wereld.
 • De bloeiende toeristische sector van Kaapverdië is een belangrijke motor voor de lokale economie, met een verwachte verdere groei van +/- 5% per jaar
 • Politiek is dit een stabiele en groeiende bestemming en dit reeds sinds eind de jaren 90
 • De Kaapverdische eilanden zijn gezegend met enkele van de mooiste top 50 stranden ter wereld

Waarom is Kaapverdië zo populair en succesvol?

Kaapverdië heeft sinds het begin van de jaren 2000 een spectaculaire stijging van het toerisme ervaren.

De succesformule van Kaapverdië is een eenvoudige mix van de volgende zaken:

 • Prachtige witte zandstranden
 • Een gastvrije cultuur
 • Werkelijk het hele jaar door zon (dus de bezettingsgraad van de hotelkamer wordt niet in gevaar gebracht door de seizoenen en het weer)
 • Op iets meer dan 5 uur vliegafstand van West-Europa

Goede aanvliegroutes naar de Kaapverdische eilanden

directe vluchten naar kaapverdische eilanden vanuit de hele wereld inclusief belgië en nederland

De connectiviteit van deze eilandengroep is uitstekend, wat niet onbelangrijk is om te weten indien u een vastgoedbelegging in dit luxe hotel zou willen maken…

Er zijn directe vluchten beschikbaar vanuit Parijs (rechtstreeks), Brussel (rechtstreeks) en Amsterdam (rechtstreeks) en vanuit vele andere steden in Europa en daarbuiten.

En er zijn indirecte vluchten beschikbaar vanuit Eindhoven (met tussenstop), Rotterdam (met tussenstop), Antwerpen (met tussenstop), Oostende (met tussenstop) en Charleroi (met tussenstop).

Nu er steeds meer aanvliegroutes worden aangeboord, is de verwachting dat de bezoekersaantallen de komende 2 decennia gestaag zullen blijven doorstijgen.

Stijgende vraag naar luxe accommodatie

Dit betekent dus ook dat de vraag naar hoogwaardige accommodatie in de komende jaren veel groter is dan het lokale aanbod, een trend die ook op de middellange termijn zal aanhouden.

En als de vraag naar luxe hotelkamers groter is dan het aanbod, schept dit de perfecte omstandigheden om eigenaar te worden van een hotelkamer voor verhuur (en deels voor eigen gebruik).

Als investeerder profiteert u niet alleen van uitstekende verhuurrendementen op lange termijn…

Er is ook een grote kans dat u dankzij een mogelijke waardestijging van het pand een mooie meerwaarde kunt boeken op de lange termijn.

En dit is een belangrijk gegeven daar dit meerwaardepotentieel iets is waar de meeste andere opkomende markten alleen maar van kunnen dromen.

Goed gereguleerd kader voor investeringen

Weetje: Ivesteringen in onroerend goed in Kaapverdië worden beschermd en gereguleerd door een streng wetgevend kader.

Hierdoor kunnen alleen ontwikkelingsprojecten met een vrij lage dichtheid en met een ontwerp van laagbouw doorgaan.

Hierdoor blijft het oorspronkelijke karakter van de Kaapverdische eilanden behouden.

En tegelijk wordt er ook een overontwikkeling voorkomen die kan leiden tot een overaanbod.

Waardoor uw investering in een hotelkamer in de toekomst beschermd wordt door de lokale overheid.

Financiële aspecten en rendement van hotelkamer kopen in Kaapverdië

Dit 5-sterrenhotel biedt beleggers een ongeëvenaarde kans om op zorgeloze wijze een consistent, duurzaam en billijk huurrendement op te strijken.

Uw hotelkamer (waarvan u de volle eigendom voor 100% bezit) wordt automatisch opgenomen in het verhuursysteem van de hotelgroep in kwestie.

Dit verhuursysteem zorgt voor een consistent rendement voor alle eigenaars van een hotelkamer in dit hotel.

Rendement van een hotelkamer kopen in Kaapverdië in dit hotel

De eerste 3 jaren: Vast rendement

De eerste drie jaar kunt u als eigenaar van een hotelkamer rekenen op een vast, contractueel gegarandeerd minimum rendement van 5% netto per jaar.

De uitbater van het hotel regelt alles voor u en u heeft zelf geen kopzorgen qua onderhoud, opvolging, schoonmaak, enzovoort.

Vanaf jaar 4: Variabel rendement

Vanaf jaar 4 wordt er overgeschakeld op een variabel rendement dat tot stand komt via een rotatiesysteem.

De huurinkomsten van het hotel worden dankzij dit rotatiesysteem namelijk op een eerlijke en billijke manier verdeeld.

Concreet worden alle kosten van de bruto verhuurinkomsten afgetrokken om tot een nettoresultaat te komen.

Vervolgens wordt dit nettoresultaat verdeeld als volgt:

 • 50% voor de uitbater
 • 50% voor de hotelkamereigenaars

Het variabel rendement is een groepsgebeuren (via een rotatiesysteem)

De aankoop van een luxueuze hotelkamer in dit hotel geeft recht op het delen in de huurinkomsten die in het hele hotel worden gegenereerd.

De eerste drie jaar kan u voor uw gemoedsrust rekenen op een contractueel gewaarborgd rendement van minimum 5% berekend over de aankoopprijs.

Vanaf jaar vier wordt dit een variabel rendement dat voortspruit uit een gezamenlijk rotatiesysteem.

Dat betekent dat u, ongeacht de bezettingsgraad van uw individuele hotelkamer, elk jaar een eerlijk en billijk rendement ontvangt.

Vijftig procent van de netto huurinkomsten wordt uitgekeerd aan de eigenaars van de hotelkamers, waardoor alle beleggers de kans krijgen op een uitstekend rendement.

Weetje: Er is al een track record opgebouwd over de jaren heen waardoor u een zeer goed beeld kunt krijgen van het netto variabel rendement dat u kunt verdienen vanaf jaar 4. Tip van de sluier: Het is niet noodzakelijk minder dan het gegarandeerd minimum rendement van 5% uit de eerste drie jaar… Het verwacht variabel rendement ligt namelijk tussen de 4 à 7% (vraag vrijblijvend meer info aan voor meer details).

Meerwaardepotentieel kan voor aangename verrassing zorgen

Naast de jaarlijkse huurinkomsten kunt u als eigenaar van een hotelkamer in dit luxehotel ook profiteren van een uitstekend groeipotentieel.

De huuropbrengsten, de superieure kwaliteit van het hotel, de ideale ligging aan het strand en de groeiende populariteit van het eiland Sal vormen samen de perfecte ingrediënten voor een uitstekende kapitaalgroei.

Dat betekent dat u niet zomaar overzees vastgoed koopt, maar wel investeert in een bijzonder mooi hotel aan het strand in een snelgroeiende en bloeiende toeristische markt.

De vraag naar onroerend goed en tweede verblijven in Kaapverdië zal naar verwachting toenemen in lijn met de aanzienlijke toename van het toerisme.

Hierdoor wordt verwacht dat de waarde van mooi afgewerkt en kwalitatief hoogstaand onroerend goed ook zal stijgen.

Een belangrijke factor op dit gebied is dat de lokale overheid een streng regulerend kader hanteert qua nieuwbouwprojecten aan het strand en absoluut overontwikkeling wil voorkomen.

Bovendien wordt het algemene commerciële succes en de bezettingsgraad van het hotel ondersteund door beheersovereenkomsten met 2 van ’s werelds grootste exploitanten van resorthotels.

De troeven van dit 5-sterren hotel

Toplocatie aan het strand op het eiland Sal

Dit goed draaiend hotel is gelegen aan een adembenemend mooi strand aan de zuidwestkust van het eiland Sal.

Voor hotelgasten is een verblijf hier werkelijk opwindend en tegelijk ontspannend, een unieke toeristische ervaring met andere woorden.

Dit 5-sterrenhotel is qua voorzieningen en gastvrijheid van het personeel de top van de top in Kaapverdië.

Adults only (een formule die aan populariteit wint)

Het hotel wordt uitgebaat door 2 verschillende internationaal gerenommeerde spelers in de internationale toeristische sector.

Los van hun onderlinge verschillen hebben ze ook enkele gemeenschappelijke punten:

 • Focus op volwassen gasten (adults only formule), zodat de individuele behoeften van elke volwassen gast op het vlak van rust en ontspanning gewaarborgd blijven.
 • All inclusive formules beschikbaar (zonder financiële verrassingen met volle teugen genieten is hier mogelijk met andere woorden).

Diverse types hotelkamers beschikbaar: Hotelkamer kopen in Kaapverdië

Er zijn diverse soorten hotelkamers te koop, die verschillen van elkaar op het vlak van grootte, slaapcapaciteit en stijl en inrichting.

U kan enkele grondplannen en afbeeldingen van deze hotelkamers onderaan terugvinden om een idee te krijgen van de indeling.

In elk geval, elke hotelkamer is stijlvol en elegant ingericht. Net wat een gestresseerde toerist nodig heeft om alle zorgen en stress van thuis even te vergeten!

Wenst u vrijblijvend een overzicht te krijgen van de hotelkamers die momenteel te koop zijn?

Aarzel dan zeker en vast niet en vraag vrijblijvend meer informatie aan onderaan deze pagina.

Aantrekkelijke faciliteiten voor iedereen

Sport en ontspanning

Dankzij de verschillende overloopzwembaden van het hotel is een dag ontspannen en luieren aan het zwembad in de zon altijd mogelijk.

De luxe faciliteiten van dit 5-sterren hotel bieden in elk geval voor iedereen voldoende mogelijkheden om te ontspannen en relaxen.

Zo is er een mooie, rustige Spa in het hotel waar u in alle rust kunt genieten van een massage (alleen of samen met uw partner), diverse schoonheids- en gezondheidsbehandelingen, een bezoekje aan de sauna of aan het vochtigere Turks stoombad.

Uitrusten met een goed boek of ontspannende muziek kan in de ontspanningsruimte van deze Spa, eventueel met een heerlijk drankje zoals vers geperst vruchtensap of een theetje.

Er werd ook gedacht aan de gasten die gesteld zijn op hun sportschema.

De luxe fitnessruimte van dit hotel is uitgerust met alle toestellen die nodig zijn om alle spiergroepen te trainen en alle soorten conditietraining te ondernemen.

Gastronomie

Op culinair vlak wordt er alles aan gedaan om zelfs de verwachtingen van de meest veeleisende fijnproever te overtreffen.

Zo kunnen gasten dineren in buffetvorm of à la carte.

Of ze kunnen genieten van een luxueuzere ervaring zoals een fijnproeverij in een privé kader.

Daarnaast hebben hotelgasten ook steeds de mogelijkheid om vol verbazing een extravagante showcookingsessie bij te wonen, echt de moeite!

In elk geval, geen enkele gast lijdt hier honger daar men hier zonder enige twijfel kan genieten van de beste gerechten uit de hele wereld.

Bars en dansen

Voor degenen die aan het eind van een lange dag graag tot rust komen met een welverdiende aperitief of slaapmutsje, biedt een ruime keuze aan bars de perfecte paradijselijke retraite.

Voor wie wat energieker is en al graag eens zijn/haar beste dansmoves tevoorschijn tovert, is de chique nachtclub in het hotel perfect voor plezier en vertier tot in de vroege uurtjes.

Al deze prestigieuze elegantie wordt verzorgd door twee van ’s werelds grootste resorthoteliers onder hun prestigieuze 5-sterrenmerken voor een totaal verrijkende ervaring.

Unieke activiteiten en faciliteiten voor hotelgasten

Een hotelkamer kopen in dit hotel met een aantrekkelijk verhuurrendement… Maar wat krijgt u er concreet voor in de plaats op het vlak van privégebruik (5 weken per jaar gratis)?

Wel, als u zelf gebruik maakt van uw hotelkamer, is dit persoonlijk gebruik tot 5 weken per jaar gratis.

Weetje: U kan deze weken gratis persoonlijk gebruik zelf vrij inplannen (2 weken in het hoogseizoen en 3 weken in het laagseizoen, afhankelijk van de beschikbaarheden)

U kunt net zoals gewone hotelgasten gebruik maken van alle faciliteiten en voorzieningen van dit 5-sterrenhotel!

Hotelkamer kopen in Kaapverdië met enorme lifestylevoordelen

Dompel uzelf onder in een wereld van pure elegantie, superieure service en de beste faciliteiten die u zich maar kunt voorstellen:

Veel voordelen

 • Een adembenemende locatie aan het strand en aan zee voor het meest inspirerende uitzicht van het eiland Sal over de Atlantische Oceaan
 • Het hotel wordt beheerd door 2 van ’s werelds grootste resorthotelketens onder hun prestigieuze 5-sterrenmerken (wat voor een stabiele influx van terugkerende en nieuwe hotelgasten uit hun bestaand cliënteel zorgt ook)
 • Beide hotelexploitanten hebben een uitstekende staat van dienst qua stimuleren van de verhuurboekingen en het genereren van commercieel succes (vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan over de bezettingsgraden (die van belang zijn voor u als investeerder vanaf jaar 4)
 • Diverse eigentijdse types hotelkamers, allemaal uniek, stijlvol en uitgerust en ingericht volgens de hoogste standaarden van bij ons in Nederland en België
 • Unieke formule met een focus op adults-only voor een optimale gastenervaring (deze formule wint enorm aan populariteit)
 • Diverse luxueuze overloopzwembaden te midden van prachtige, weelderige tropische tuinen die voor een totale ontspanning en verwennerij zorgen

Verwennerij

 • Een heerlijk aanbod van alternatieve eetervaringen (in buffetvorm of à la carte) zodat werkelijk iedereen aan zijn/haar trekken komt
 • Ruime keuze aan traditionele en moderne bars, geschikt voor elke gelegenheid (zoals rustig genieten van een drankje met twee of een wilder dansavondje uit met vriendinnen of vrienden)
 • Er werd gedacht aan de nachtuilen onder de gasten… Dansen kan de hele nacht in de aangename en chique nachtclub van het hotel.
 • Laat u verwennen in de Spa met een schoonheidsbehandeling of een deugddoende massage. Deze Spa is de ultieme rustgevende omgeving om uw zintuigen te stimuleren en tot rust te komen.
 • Genieten van een trainingssessie kan in de ultramoderne fitnessruimte met moderne Technogym-toestellen terwijl u naar uw favoriete satelliettelevisiekanaal kijkt bijvoorbeeld.
 • Er is tevens een speciaal gedeelte met kamers waar gasten op een nog aandachtigere en persoonlijkere service kunnen rekenen, waaronder VIP check-In, superieur comfort op de kamer en een privé lounge en conciërgeservice.

Twee van de grootste resorthoteliers ter wereld als uitbater

Quasi geen enkele andere hotelexploitant is beter geplaatst om commercieel succes te boeken:

 • Al decennialang toonaangevende hoteliers in de toeristische sector
 • Marktleiders in Spanje voor zowel de recreatieve als de zakelijke toeristische sector
 • Wereldwijde merkleiders in Latijns-Amerika en het Caribisch gebied
 • Een gezamenlijke jaarlijkse wereldwijde omzet van meer dan 1 miljard euro en meer dan 35 000 werknemers
 • De grootste groep ‘hotels ter wereld met een aanwezigheid op 4 continenten en tientallen landen.
 • Hun websites worden elke maand door meer dan 5 miljoen mensen van overal ter wereld bezocht
 • Een wereldwijde beheergroep die een van de hoogste bezettingsgraden ter wereld realiseert

Beide hotelgroepen worden beschouwd als markt- en wereldleiders in de vrijetijds- en zakelijke toerisme-industrie.

Deze hoteluitbaters stellen de behoeften en verwachtingen van de klanten centraal bij alles wat ze doen.

Ze worden met andere woorden wereldwijd erkend als leveranciers van ongeëvenaarde toeristische kwaliteit.

Geoliede marketingmachines die voor maximale bezettingsgraad zorgen

En wat belangrijk is: Beide hotelmerken hebben ook sterke commerciële banden met diverse grote touroperators en reisbureaus over de hele wereld.

En dit is de meest kritieke factor in de marketing van hotels en resorts als ze eenmaal operationeel zijn.

Gezien het mooie track record van dit 5-sterrenhotel qua gerealiseerde bezettingsgraad in het verleden, is uw hotelkamerinvestering in handen van de grootste en beste hotelexploitanten die er al jarenlang commercieel succes mee boeken.

Een 5-sterren ervaring voor onvergetelijke momenten

Dit hotel herdefinieert de betekenis van ontspanning en comfort op een zonnige vakantiebestemming.

De kenmerkende, stijlvolle en compromisloze luxe van dit hotel past perfect bij de waarden van hotelgasten die in essentie op zoek zijn naar luxe, rust, comfort en kwaliteit.

In dit hotel draait alles om het creëren van een unieke ervaring om zelfs de meest veeleisende smaak te bevredigen.

Dit 5-sterrenhotel op het eiland Sal is de bestemming bij uitstek voor gasten die op zoek zijn naar iets extra speciaals.

Het hoogtepunt van die onvergetelijke ervaring wordt gevormd door het verbluffende aanbod aan restaurants.

Men kan rekenen op een keuken van wereldklasse en er wordt vakkundig een unieke eetervaring voor elke gast en elke avond gecreëerd.

Dit hotel biedt een superieure service, of men nu aan het zwembad ligt of aan de bar of in een hotelsuite, het maakt niet uit…

Het hoogste niveau van service is hier altijd binnen handbereik en wordt altijd met veel plezier én oog voor detail aangeboden.

Dit hotel staat voor een onvergetelijke ervaring die pure elegantie, volledige verwennerij, heerlijk eten en pure ontspanning combineert.

Kortom, voor hotelgasten wordt een adembenemende en onvergetelijke ervaring elke keer weer gegarandeerd.

Het prachtige zonovergoten eiland Sal als locatie

Met een prachtig klimaat het hele jaar door en prachtige pittoreske stranden straalt geen enkel ander eiland van Kaapverdië meer dan Sal.

Sal in een notendop

 • Het eiland Sal ligt aan de basis van de investeringsgolf in Kaapverdië en vertegenwoordigt tegenwoordig meer dan 60% van de hele verhuurmarkt
 • Aanzienlijke internationale investeringen in hotels, resorts, golfresorts, jachthavens, waterparken en commerciële centra
 • Thuisbasis van de internationale luchthaven van Kaapverdië (IATA-luchthavencode SID) die elk jaar groeit met een toenemend aantal bezoekers
 • Sal is gezegend met enkele van de beste stranden ter wereld, ideaal om van de zon te genieten maar ook om een reeks watersporten te beoefenen zoals kitesurfen, snorkelen en duiken
 • De belangrijkste badplaats van Sal is Santa Maria. Deze plek biedt veel kleur en lokale cultuur om te verkennen evenals een reeks charmante restaurants, bars en winkels

Veelbelovende toekomstperspectieven

Het eiland Sal is zich pijlsnel aan het ontwikkelen tot een toeristische bestemming van wereldklasse.

Toeristen en grote en kleinere investeerders worden dus aangetrokken tot Sal (mede door de prachtige, ongerepte stranden met zuiver wit zand).

Het warme kristalheldere water is perfect voor een verkoelende duik in de oceaan en voor actievere bezigheden zoals diverse watersporten en duiken.

U kunt er trouwens ook een dagje gaan walvissen kijken of gaan sportvissen op grotere vissen, er zijn echt wel mogelijkheden genoeg!

De belangrijkste badplaats van Sal is Santa Maria, een bruisend plaatsje vol energie, leven, geuren, muziek en kleuren.

Hier vindt u een grote keuze aan bars en restaurants waar u kunt genieten van de lokale cultuur en keuken. Dit is echt de perfecte uitstap en toevoeging aan een luie dag op het strand.

Magneet voor buitenlandse investeerders

Er worden tegenwoordig honderden miljoenen euro’s geïnvesteerd in het eiland Sal.

Dit gaat onder andere over streng gereglementeerde nieuwe toeristische ontwikkelingen aan het strand.

En het gaat tevens om aanzienlijke overheidsuitgaven en -investeringen ter verbetering van de openbare infrastructuur, diensten en nutsvoorzieningen.

Dit betekent dat het eiland Sal eigenlijk alles biedt wat nodig is voor een investering in onroerend goed:

 • Veel grote investeringen om de infrastructuur te verbeteren
 • Het hele jaar door een tropisch klimaat
 • Bijzonder mooie en schilderachtige stranden
 • Uitstekende reisverbindingen vanuit West-Europa en tot ver daarbuiten.

Voor wie is een investering in hotelkamers in dit hotel in Kaapverdië interessant?

Wat uw aspiraties, levensstijl of investeringsdoelstellingen ook zijn, dit volledig operationeel 5-sterrenhotel biedt alles wat nodig is om u te verrijken op financieel en persoonlijk vlak:

Enkele troeven voor investeerders

 • Dit luxe hotel is gelegen aan het strand op het bloeiende paradijselijke eiland Sal in Kaapverdië, met een uitstekend klimaat het hele jaar door, prachtige stranden en een bloeiende toeristische sector
 • Gebouwd door een projectontwikkelaar met financiële zekerheid, inclusief een aanzienlijke bewezen staat van dienst en inclusief een grondig en volledig due diligence dossier dat reeds aanwezig en consulteerbaar is
 • De 2 uitbaters van dit luxehotel zijn twee hotelgroepen die wereldleider zijn en over de nodige vaardigheden, ervaring en wereldwijde merkaanwezigheid beschikken om het potentieel van Kaapverdië optimaal te benutten
 • Een ongeëvenaarde investeringsmogelijkheid voor uitstekende en duurzame verhuurinkomsten (eerst minimum 5% voor de eerste 3 jaar, daarna variabel (wat niet noodzakelijk slecht is gezien de verwachtingen van 4 à 7% per jaar variabel))
 • De juiste locatie is een van de belangrijkste factoren bij het investeren in overzees onroerend goed. En dit hotel is qua locatie ontzettend interessant!

Andere pluspunten die dit hotel investeringswaardig maken

Er zijn nog enkele andere belangrijke factoren die van dit hotel een interessante investeringsopportuniteit maken:

 • Een groeiende lokale economie
 • Een toenemende toeristische vraag
 • Continue en stevige overheidsinvesteringen in de lokale infrastructuur
 • Volledig operationeel hotel dat gebouwd werd door een ontwikkelaar met een mooi track record
 • Uitgebaat door 2 hotelexploitanten van wereldklasse

Al deze puntjes zorgen ervoor dat dit een interessante en lonende investeringsmogelijkheid is op de wereldwijde overzeese vastgoedmarkt.

Dit hotel, omgeven door prachtige stranden, is de perfecte bestemming voor het toenemende aantal toeristen op zoek naar een tropisch paradijs dichter bij huis dan het Caraïbisch gebied.

Hotelkamer kopen in Kaapverdië kan met cryptomunten hier

Qua betalingsmodaliteiten kan u betalen in euro maar tevens in allerlei soorten cryptomunten.

Deze vastgoedbelegging is dus uiterst interessant voor particuliere beleggers die om fiscale redenen liever crypto dan euro uitgeven…

De promotor is vooruitstrevend en houdt een professionele account bij de Kraken exchange.

In deze hotelkamers kunt u met andere woorden investeren met cryptomunten zoals Bitcoin, Zcash (de verbeterde versie van Bitcoin met meer privacy), Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, enzovoort.

Volledig operationeel hotel mét bewezen bezettingsgraad

De ontwikkelaar van het hotel is er één met een bewezen staat van dienst qua leveren van luxe en hoogstaande kwaliteit en afwerking.

Deze graad van afwerking kan u zelf vaststellen ter plaatse tijdens een bezichtigingsreis (lees er hieronder meer over).

Een supergrote troef in vergelijking met bepaalde andere hotelkameraanbiedingen is dat dit hotel volledig operationeel is en beheerd wordt door 2 wereldberoemde merken die wereldleider zijn op het gebied van hotelexploitatie.

Andere omgevingsfactoren vormen ook een laag risico voor beleggers.

Zo zijn er bijvoorbeeld geen orkanen (in de Caraïben is dit wel het geval) en is er ook geen vervelend laagseizoen dat de bezettingsgraad naar beneden duwt.

Er is ook een vrij hoog investeringsniveau door de overheid in allerlei openbare infrastructuur en er wordt een strikte wetgeving gehanteerd die overontwikkeling en marktverzadiging voorkomt.

Dit alles vormt een unieke beleggingsmogelijkheid die op lange termijn uitzonderlijke rendementen kan opleveren (gezien de potentiële waardestijging van het onroerend goed).

Uw tweede verblijf in Kaapverdië is binnen handbereik

U hoeft niet langer te dromen van een luxe buitenverblijf in het buitenland…

Uw dromen kunnen werkelijkheid worden en u kunt uw investeringsdroom vervullen in dit hotel vanaf een bedrag van 150 000 euro.

Door een hotelkamer te kopen in dit 5-sterrenhotel kunt u genieten van een luxueuze levensstijl (5 weken gratis verblijf per jaar) en aantrekkelijke rendementen.

Bent u op dit moment ontgoocheld in het rendement op uw spaargeld, aandelen, obligaties of andere beleggingen?

Of heeft u reeds heel wat overwaarde opgebouwd in uw eigen woning die u zou kunnen gebruiken om een tweede verblijf mee te financieren?

Dan dient u zeker en vast deze beleggingsmogelijkheid te overwegen!

Kaapverdië is een sterk opkomende reisbestemming die op dit moment uitstekende rendementen biedt.

Een investering in dit hotel kan dus het rendement én de aangename voordelen qua lifestyle opleveren die u zoekt!

En het is veel toegankelijker dan u denkt want vanaf 150 000 euro verwerft u de volle eigendom van een hotelkamer in dit 5-sterrenhotel.

Deze vastgoedinvestering is niet uitsluitend voor vermogende of deskundige beleggers toegankelijk.

Integendeel, een hotelkamer kopen in Kaapverdië in dit prachtig hotel in Sal is vrij laagdrempelig en geschikt voor iedereen die zijn geld harder wil laten werken en meer vermogen wil opbouwen.

Interesse in een hotelkamer kopen in Kaapverdië in dit hotel? Zet de volgende stap!

Dit 5-sterrenhotel biedt een unieke kans op een aanzienlijk en duurzaam rendement op uw investering.

Overweeg dus om (een deel van) uw spaargeld en bestaande activa en beleggingen te herinvesteren in een hotelkamer in dit resort, tastbaar onroerend goed dat een substantiëler en duurzamer rendement kan opleveren.

Investeren in dit hotel is eenvoudig en compleet zorgeloos. Zo kan u rekenen op professionele Nederlandstalige begeleiding om u van A tot Z het hele proces te begeleiden.

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan om te ontdekken wat de mogelijkheden op dit moment zijn.

U kan ook rekenen op allerlei aanvullende hulp en advies indien u dat wenst.

Tip: Vraag vrijblijvend meer informatie aan en vraag een bezichtigingsreis aan met Nederlandstalige begeleiding ter plaatse!

De kostprijs hiervan krijgt u integraal terugbetaald in de vorm van een korting op het aankoopbedrag indien u beslist om een hotelkamer aan te kopen.

Het is de beste strategie om zelf ter plaatse vast te gaan stellen hoe dit prachtige hotel draait!

Kom vrijblijvend de prijzen te weten van de nog beschikbare hotelkamers!


   ↙ Uw landcode *

  Privacybeleid *