• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Gesubsidieerd vastgoed in Vlaanderen – Unieke belegging met subsidies & zekerheid

Gesubsidieerd vastgoed in Vlaanderen – Unieke belegging met subsidies & zekerheid

 • €50.000 (min. eigen middelen)
 • 5 à 6% gegarandeerd rendement
 • Gesubsidieerd vastgoed, Huis
 • Te koop enkel voor verhuur
 • Vlaanderen, België

Gouden verhuurgarantie

Contractueel gewaarborgde huurinkomsten door de Belgische overheid, inflatiebestendige belegging!


Fiscale stimuli en subsidies

Belastingvoordelen bij aankoop en unieke combinatie van premies en subsidies van de Vlaamse overheid!


Extra uitdovend fiscaal voordeel

Nog tot einde 2023 kan u ook nog gebruikmaken van het fiscaal voordeel van langetermijnsparen. U dient hiervoor echter actie te ondernemen ten laatste op 15 september 2023, dat is nog slechts:

63
Dagen
:
 
07
Uren
:
 
49
Minuten
:
 
08
Seconden

You missed out!

Wist u dat u kunt beleggen in uw achtertuin in Vlaanderen, in gesubsidieerd vastgoed door de plaatselijke overheid?

U kan genieten van huurinkomsten die gegarandeerd worden door de lokale overheid en u dient zich niets aan te trekken van het onderhoud, het beheer en de verhuur. U kan het slechter treffen als particuliere belegger...

Deze belegging is een buitenkans voor diegenen die geloven in de stabiliteit van Vlaams vastgoed en gegarandeerde huurinkomsten door de overheid.

Een combinatie van allerlei overheidspremies en subsidies (ten belope van maar liefst 25.000 euro) geven bovendien een stevige extra boost aan het jaarlijks rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen!

Lees zeker verder indien u op zoek bent naar zorgeloos beleggingsvastgoed met huurgarantie én ongeziene subsidies en premies...

Inhoudsopgave

Samenvatting van deze Vlaam­se vastgoedin­ves­te­ring

 1. Handenvrije belegging (zonder zorgen over de papierwinkel, de verhuur, het onderhoud, eventuele schade, leegstand of wanbetaling)
 2. U verwerft de volle eigendom (hier dus absoluut geen erfpacht of recht van opstal)
 3. 5 à 6% gegarandeerd huurrendement (via contractueel gegarandeerde huurinkomsten door de overheid)
 4. Door met een financiële hefboom te werken (renteloze lening in combinatie met een hypothecaire lening), is het mogelijk om tot 9% rendement per jaar te behalen op uw geïnvesteerde eigen middelen.
 5. Geniet van een renteloze lening (leen tot €60.000 gratis geld per opbrengstpand) dankzij ongeëvenaarde rentesubsidies van de Vlaamse overheid (de Vlaamse overheid betaalt de intresten in uw plaats gedurende de looptijd van deze renteloze lening)
 6. Compleet veilig alternatief voor het spaarboekje - Er zijn waterdichte overheidsgaranties van toepassing (qua huurinkomsten én qua premies en subsidies)
 7. Vanaf €50.000 eigen vermogen (inclusief opgebouwd kapitaal in groepsverzekeringen, IPT, VAPZ, TAK-21 spaarproducten, aandelen- en/of effectenportefeuilles, liquiditeiten en reserves in een vennootschap, reeds (deels) afbetaalde onroerende goederen of liquide middelen zoals spaargeld)
 8. GIGANTISCHE fiscale voordelen en subsidies, ongeëvenaard in België

Details van deze beleggingsoppor­tuni­teit

Wie komt in aan­merking?

Vanaf 50.000 euro eigen vermogen kan u dit gesubsidieerd vastgoed verwerven als opbrengsteigendom. Dit eigen vermogen kan een mix zijn van:

De rendementen hieronder vermeld zijn van toepassing op Belgische belastingbetalers. Met andere woorden, deze belegging is ideaal voor Vlamingen, Walen en Brusselaars.

Eigendomstype

U verwerft 100 procent van de volle eigendom van de opbrengsteigendom.

En dit is meteen een groot voordeel van deze beleggingsopportuniteit in vergelijking met andere gelijkaardige aanbiedingen.

U verwerft de volle eigendom van het pand, heel simpel. Met andere woorden, hier is er geen sprake van verbloemde erfpacht- of opstalrechtconstructies.

Jaarlijks rendement

Basisrendement

Afhankelijk van de specifieke details behaalt u een gegarandeerd jaarlijks rendement van minstens 5 à 6 procent.

Dit rendement ligt een pak hoger dan het gemiddelde rendement van spaarboekjes, groepsverzekeringen, IPT's en VAPZ spaarplannen.

Bovendien wordt het rendement gegarandeerd door de lokale overheid. U leest het goed, de huurinkomsten worden gegarandeerd door de lokale overheid.

Op het vlak van beleggen zonder zorgen en qua zekerheid is dit een groot voordeel wat echt de doorslag kan geven in uw beslissingsproces.

Extra rendement via financiële hefboom

Gesubsidieerd beleggen in dit Vlaams vastgoed kan u een mooi rendement opleveren dankzij de enorme subsidies en fiscale stimuli.

En indien u handig gebruik maakt van het hefboomeffect, kunt u het jaarlijks rendement op de geïnvesteerde eigen middelen verder de hoogte injagen.

Hoger rendement op eigen middelen

Het is via zo'n financiële hefboom mogelijk om het rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen richting de 9% per jaar te duwen!

Mét de wetenschap dat de overheid garant staat voor uw inkomsten, contractueel gegarandeerd.

Renteloze lening inbegrepen

Voor dit type opbrengsteigendom kunt u genieten van een renteloze lening.

U kan per opbrengsteigendom tot €60.000 renteloos lenen dankzij de Vlaamse overheid die de intresten op dit bedrag betaalt. 

Dit is het enige type opbrengsteigendom in België en Vlaanderen waarvoor u meer dan €10.000 rentesubsidie kunt genieten (bekeken over de hele looptijd van de renteloze lening).

Dankzij deze renteloze lening kunt u gratis geld lenen en het rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen maximaliseren.

Dit komt doordat uw rentekosten een pak lager uitvallen in vergelijking met een klassieke opbrengsteigendom die niet in aanmerking komt voor een renteloze lening.

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan voor een simulatie op maat van uw budget, doelstellingen en beleggingshorizon.

Rendementssimulaties op maat

Vraag vrijblijvend enkele rendementssimulaties op maat aan.

Hierbij wordt rekening gehouden met uw beschikbaar onderpand, inkomsten, beleggingshorizon, wensen qua cashflow (cashflow positief, cashflow neutraal?), de beschikbare ruimte in uw fiscale korven in de personenbelasting, enzovoort.

Recht op indexatie van de huurprijs

Als eigenaar kan u elk jaar de huurprijs indexeren, ook gekend als huurindexatie.

Dit is een koppeling van de huurprijs aan de gezondheidsindex. Met andere woorden, de huurprijs die u ontvangt wordt periodiek aangepast aan de kosten van het levensonderhoud.

De huurprijs die u ontvangt stijgt dus naarmate het leven duurder wordt! U bent als belegger dus beschermd tegen inflatie!

Subsidies en belasting­voor­delen

Als belegger wordt u getrakteerd op voordelige belastingen op het moment van aankoop:

Gunstige aankoop­con­structie

Het gaat om gesubsidieerd vastgoed dat voor u gerenoveerd wordt. 

Hierdoor zijn de belastingen op de aankoop van zo'n beleggingspand een voordelige mix van:

 • 7% registratierechten op het te renoveren pand, en
 • Slechts 6% btw op de kosten van de renovatie

Standaard betaalt u slechts 7% registratierechten op de volledige waarde van de nog te renoveren gezinswoning. Dit is dus 5% minder dan de standaard 12% die in Vlaanderen geldt voor een andere dan de enige eigen woning.

Vervolgens wordt het pand gerenoveerd volgens een renovatieovereenkomst waarop u slechts 6% btw betaalt.

Door deze gunstige opsplitsing (aankoop te renoveren pand met 7% registratierechten + renovatieovereenkomst met 6% btw) betaalt u dus geen 12% registratierechten op de totale waarde van het pand na renovatie die in Vlaanderen geldt voor een andere dan de enige eigen woning.

Met andere woorden: U betaalt 7% registratierechten op het nog te renoveren pand + 6% btw op de waarde van de renovatie.

Fiscaal geschenk 1 - Eengemaakte Vlaamse verbouwpremie

Via deze belegging in gesubsidieerd vastgoed maakt u aanspraak op een verbouwpremie welke een combinatie is van renovatiepremies én premies voor energiebesparende investeringen.

Wegens de aard van de beleggingspanden (gerenoveerde panden + type verhuur) en de manier waarop de bouwpromotor het aanpakt, kan u bovendien ook nog eens aanspraak maken op de hoogste premies als belegger.

Combinatie van 6 verschillende premies

Als eigenaar van zo'n gerenoveerd pand voor verhuur kan u rekenen op een combinatie van de volgende verhoogde premies:

Premie voor isolatie en renovatie (incl. fundering) van de vloer
 • Premie voor isolatie en renovatie van vloeren.
 • Deze premie bedraagt 1.500 euro (50% van een maximaal investeringsbedrag van 3.000 euro).
 • Weetje: Een renovatie van vloeren en funderingen zonder vloerisolatie komt niet in aanmerking voor de premie. De beleggingspanden worden echter voorzien van vloerisolatie waardoor u als belegger aanspraak maakt op de volle premie voor de vloer.
Premie voor binnenrenovatie van binnenmuur, plafond en trap
 • Premie voor de renovatie van de binnenmuren, het plafond en de trap.
 • Deze premie bedraagt bedraagt 2.500 euro (50% van een maximaal investeringsbedrag van 5.000 euro).
 • Weetje: Ook de bepleistering van muren en het plaatsen van vaste trappen met inbegrip van borstweringen en leuningen komt in aanmerking.
Premie voor elektriciteit en sanitair
 • Premie voor de elektrische installatie, het vervangen van de leidingen van de centrale verwarming en de sanitaire uitrusting.
 • Deze premie bedraagt 3.750 euro (50% van een maximaal investeringsbedrag van 7.500 euro).
 • Weetje: Ook het vernieuwen van leidingen, afvoeren en bestaand sanitair en het plaatsen en vervangen van een regenwaterinstallatie komt in aanmerking.
Premie voor glas en buitenschrijnwerk van ramen en deuren
 • Premie voor nieuw glas- en buitenschrijnwerk (ramen en deuren).
 • Deze premie bedraagt 5.500 euro (50% van een maximaal investeringsbedrag van 11.000 euro).
 • Weetje: Alle kosten inzake de afbraak en de plaatsing van ramen met hoogrendementsglas (Umax 1.0 W/m²K), volle buitendeuren (Umax 2.0 W/m²K) en borstweringen of balustrades bij lage ramen komen in aanmerking. Bij het plaatsen van ramen zijn er specifieke ventilatievereisten van toepassing. Als belegger in deze beleggingspanden kan u in elk geval genieten van de volle en maximale premie.
Premie voor isolatie en renovatie van het dak
 • Premie voor de renovatie en isolatie van het dak
 • Deze premie bedraagt 5.750 euro (50% van een maximaal investeringsbedrag van 11.500 euro).
 • Weetje: Alle kosten inzake de plaatsing van een nieuw onderdak, een nieuwe dakbedekking, nieuwe afvoeren en goten, nieuwe dakvlakramen en de behandeling van een houten dakstructuur tegen zwammen en insecten komen in aanmerking. Een dakrenovatie zonder dakisolatie komt echter niet in aanmerking. Als belegger kunt u rekenen op de bouwpromotor om ook voor deze premie het onderste uit de kan te halen!
Premie voor isolatie en renovatie van de buitenmuur
 • Premie voor muurisolatie en eventuele buitenmuurrenovatie.
 • Deze premie bedraagt 6.000 euro (50% van een maximaal investeringsbedrag van 12.000 euro).
 • Weetje: Alle kosten van de behandeling van muren tegen optrekkend vocht, de binnenbepleistering van de buitenmuren en de afwerking van de buitenmuur met gevelsteen, pleister of andere bekleding komen in aanmerking. Een muurrenovatie zonder muurisolatie komt echter niet in aanmerking voor de premie. Dankzij de deskundige begeleiding van de promotor kan u als investeerder zorgeloos genieten van de maximale premie.
Totale Vlaamse verbouwpremie: 25.000 euro

Concreet kan u voor de 6 bovenstaande componenten rekenen op in totaal maar liefst 25.000 euro aan verbouwpremies van de Vlaamse overheid!

Met andere woorden, via deze maximale verbouwpremies recupereert u 25.000 euro van uw belegging.

Dit terugvorderbaar bedrag van 25.000 euro betekent een ernstige boost voor het rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen.

Deze vastgoedbelegging zorgt er dus voor dat u 25.000 euro terugkrijgt van de Vlaamse overheid via de eengemaakte Vlaamse verbouwpremie!

Het gaat hier gecombineerd over maximaal 25.000 euro subsidies, ongezien op Vlaamse en Belgische bodem. Dit bedrag recupereert u dus sowieso als u voor deze belegging gaat.

Complete begeleiding van A tot Z

Voor het verkrijgen van alle mogelijke maximale subsidies wordt u volledig begeleid en met raad en daad bijgestaan.

U hoeft dus zelf geen tijd te steken in de omgang met logge overheidsinstanties en in tijdrovende bureaucratie.

De promotor neemt al deze zaken op zich waardoor u zorgeloos en op maximale wijze alle beschikbare subsidies kunt recupereren van de Vlaamse overheid!

Fiscaal geschenk 2 - Afhankelijk van uw situatie

U kan nog tot het einde van 2023 (in de praktijk echter slechts tem 15 september 2023) optimaal gebruik maken van een financiële hefboom om deze belegging in gesubsidieerd vastgoed te financieren.

Als Belgisch rijksinwoner kan u namelijk door het aangaan van een hypothecaire lening namelijk van een tweede fiscaal voordeel genieten via het federale langetermijnsparen!

Dit fiscaal voordeel verdwijnt echter op 1 januari 2024, waardoor u niet lang meer heeft om zich aan te melden voor dit fiscaal voordeel.

Praktisch gezien zou u eigenlijk dit traject moeten starten ten laatste op 15 september 2023, om nog voldoende tijd over te hebben om de administratie af te ronden tegen 31 december 2023, dat is nog slechts:

63
Dagen
:
 
06
Uren
:
 
23
Minuten
:
 
08
Seconden

You missed out!

Wat is het federale langetermijnsparen?

Het is een federale gunstmaatregel die u toelaat om een fiscaal voordeel te behalen op kapitaalaflossingen van een hypothecaire lening en de premies voor uw schuldsaldoverzekering.

Dit soort betalingen (kapitaalaflossingen + premies schuldsaldoverzekering) geven dan recht op de federale belastingvermindering voor het langetermijnsparen.

Hoeveel bedraagt deze belastingvermindering?

Het fiscaal voordeel van dit langetermijnsparen is een belastingvermindering van 30% op maximaal 2.350 euro per persoon per jaar (geen indexatie van dit bedrag tot en met inkomstenjaar 2023).

Met andere woorden, elk jaar dat u de lening afbetaalt, levert dit een belastingvermindering van maximaal 705 euro per persoon op (geen indexatie van dit bedrag tot en met inkomstenjaar 2023).

En voor de wettelijk samenwonenden en gehuwden is er extra goed nieuws! Zij kunnen mits voldoende hoge inkomsten een dubbelslag slaan.

Voor een koppel bedraagt de belastingvermindering langetermijnsparen dan 1.410 euro per jaar (geen indexatie van dit bedrag tot en met inkomstenjaar 2023).

Wanneer kan u genieten van dit lange­termijn­sparen bij deze vastgoed­belegging?

1ste Vereiste: Voor deze belegging heeft u +/- 50.000 euro eigen middelen nodig.

De rest van het te investeren bedrag kan gemakkelijk geleend worden bij de bank (daar de overheid de huurinkomsten zwart op wit garandeert en er ook steeds een hypotheek kan gevestigd worden op het pand in kwestie).

Indien uw fiscale korf langetermijnsparen nog niet of niet meer (volledig) gevuld is, kan u via zo'n hypothecaire lening een mooie fiscale optimalisatie bekomen.

De hypothecaire lening moet dan wel minstens 10 jaar lang lopen en ze moet gewaarborgd zijn met een hypotheek.

2de vereiste: Dit fiscaal voordeel dooft uit op 1 januari 2024.

Dat wil zeggen dat u er snel nog als de kippen bij moet zijn om aanspraak te maken op dit fiscaal voordeel van het langetermijnsparen.

U dient hierbij rekening te houden met de administratieve procedures en de tijd die hiervoor nodig is.

In de praktijk dient u hierdoor actie te ondernemen ten laatste op 15 september 2023, om nog voldoende tijd over te hebben om de administratie af te ronden voor het eindejaar, dat is nog slechts:

63
Dagen
:
 
06
Uren
:
 
23
Minuten
:
 
08
Seconden

You missed out!

3de vereiste: Of u aanspraak kunt maken op het voordeel van het langetermijnsparen hangt ook af van de vraag of u nog een of meerdere andere hypothecaire leningen aan het afbetalen bent.

Bent u dus bijvoorbeeld nog een lening voor uw eigen woning aan het afbetalen of een lening voor uw tweede verblijf (waarvoor u het langetermijnsparen reeds geniet)?

Dan zal uw fiscale korf langetermijnsparen reeds helemaal opgevuld zijn door de kapitaalaflossingen en interesten (die onder de klassieke woonbonus vallen) die u voor die lening afbetaalt.

Uw nieuwe lening zal u dan geen bijkomend voordeel voor het langetermijnsparen meer opleveren.

Conclusie

Deze fiscale stimuli hebben een positieve invloed op het rendement van deze belegging!

Want u kan bijkomstig, bovenop de gegarandeerde huurinkomsten, 25.000 euro subsidies opstrijken.

Zelfs bij een latere verkoop van het pand zonder enige meerwaarde (verkoopprijs = oorspronkelijke aankoopkost), zal u dus +/- 25.000 euro winst maken.

En indien u de korf langetermijnsparen nog kunt benutten, kan u nog bijkomend geld recupereren en op zak steken.

Als alleenstaande investeerder steekt u via deze piste nog eens maximaal 7.050 euro in uw zakken. En als koppel kan u dit verdubbelen en tot 14.100 euro extra belastingvermindering opstrijken en recupereren.

Dit fiscale voordeel langetermijnsparen komt dus bovenop de gigantische renovatiepremie (subsidie) van maar liefst 25.000 euro die u sowieso recupereert.

Het bijkomende fiscaal geschenk langetermijnsparen levert maximaal het volgende op:

 • Voor een alleenstaande: 7.050 euro belastingvermindering op 10 jaar tijd (max. 705 euro per persoon per jaar)
 • Voor gehuwden / wettelijk samenwonenden: 14.100 euro belastingvermindering op 10 jaar tijd (max. 1.410 euro voor 2 personen per jaar)

Als koppel dat de korf langetermijnsparen nog kan opvullen, kunnen jullie dus in totaliteit tot 39.100 euro recupereren van de totale belegging en aankoopprijs van het beleggingspand. En dat is direct een pak extra rendement voor jullie investering!

Bent u een alleenstaande die de korf langetermijnsparen nog kan opvullen, dan kan u tot 32.050 euro recupereren van de totale belegging! Van een rendementsboost gesproken...

Bijkomende fiscale voordelen van deze zorge­loze opbrengst­eigen­dom

Gunstige onroerende voorheffing

U geniet jaarlijks van een verlaagd tarief op de onroerende voorheffing: 1,6% in plaats van 2,5%.

Gunstig belaste huur­inkom­sten

Ook wat betreft de belasting op de huurinkomsten zelf zit u goed.

U wordt namelijk niet belast op de werkelijke huuropbrengsten maar enkel op het geïndexeerde kadastraal inkomen van uw opbrengstpand, verhoogd met 40 procent.

En dat is fiscaal gezien veel gunstiger en interessanter.

Financiert u het beleggingspand met een lening, dan kan u bovendien de betaalde intresten aftrekken van deze onroerende inkomsten in het kader van uw personenbelasting.

De interesten die u kunt aftrekken van uw huurinkomsten (geïndexeerd KI verhoogd met 40%), leveren u een belastingbesparing tot 50% plus gemeentebelastingen op!

Dit komt doordat onroerende inkomsten belast worden aan de progressieve schijven van de personenbelasting. En hier is al snel het toptarief van 50% plus gemeentebelastingen van toepassing.

Afhankelijk van de exacte situatie kan het dus zijn dat uw belastbare huurinkomsten (geïndexeerd KI verhoogd met 40%) compleet geneutraliseerd kunnen worden dankzij de intresten die u jaarlijks betaalt.

Lees: de betaalde intresten kan u aftrekken en zorgen ervoor dat u weinig tot geen belastingen betaalt op uw huurinkomsten.

Handenvrije be­legging in Vlaams ge­subsi­dieerd vast­goed

Deze belegging gebeurt via een professioneel bedrijf dat de hele papierwinkel, de verhuur en het onderhoud op zich neemt.

Er wordt toezicht gehouden op het onderhoud van uw opbrengstpand.

Het bedrijf zorgt ervoor dat u het pand in de oorspronkelijke staat terugkrijgt, rekening houdend met de normale slijtage, na afloop van de overeenkomst met huurgarantie.

Het bedrijf zoekt ook huurders, organiseert en bekostigt plaatsbeschrijvingen, verzekert de woning tegen brand en schade en staat in voor onderhouds- en herstellingswerken die voor rekening van de huurder zijn.

Ook voor het verkrijgen van alle mogelijke subsidies wordt u met raad en daad bijgestaan. U hoeft dus zelf geen tijd te steken in de omgang met logge overheidsinstanties.

Daarnaast krijgt u ook persoonlijke begeleiding om het pand zo slim en zo gunstig mogelijk te financieren.

Dus ook van de financiering hoeft u niet wakker te liggen want u krijgt hulp en advies op maat. Alles wordt voor u in goede banen geleid.

Voor wie is deze belegging in gesubsidieerd vastgoed ideaal?

Deze belegging in gesubsidieerd vastgoed is ideaal voor iedereen die beroepsmatig een inkomen verdient en een eigen vermogen van minimum 50.000 euro heeft.

U kan ook perfect uw opgebouwd kapitaal in uw groepsverzekering, VAPZ of IPT gebruiken als onderpand voor de financiering van het pand! Ook uw eigen woning kan trouwens dienst doen als onderpand.

Opgelet: Om zo'n gesubsidieerd beleggingspand te kunnen financieren met een krediet, moet u beroepsmatig een inkomen kunnen aantonen.

Deze belegging is ideaal voor:

 • Mensen met minstens 50.000 euro op hun spaarboekje dat quasi niets meer opbrengt (en de inflatie niet meer kan bijhouden).
 • Particuliere beleggers die nog beroepsactief zijn. Inkomsten aantonen is noodzakelijk om een krediet te verkrijgen om deze opbrengsteigendom te financieren.
 • Mensen die zelf niets te maken willen hebben met onderhoud en de verhuur van het vastgoed. Het gaat hier om een handenvrije en zorgeloze belegging. U krijgt uw gegarandeerde inkomsten gewoon op uw bankrekening gestort.
 • Mensen die door hun groepsverzekering, IPT of VAPZ in de steek worden gelaten qua rendement. Nu weet u het: U kan dit opgebouwd kapitaal gebruiken om er een gesubsidieerd beleggingspand mee te financieren.
 • Ondernemers met opgebouwde reserves in de vennootschap welke dienen te worden belegd.
 • Particuliere beleggers die op zoek zijn naar een belegging met overheidsgaranties, huurzekerheid en tal van subsidies door de Vlaamse overheid (25.000 euro per pand).
 • Belgische rijksinwoners die geen hypothecaire lening meer lopen hebben en toch willen optimaliseren in de personenbelasting. Deze belegging in gesubsidieerd vastgoed kan u het fiscaal geschenk langetermijnsparen opleveren! En dat betekent:
  • Voor een alleenstaande:
   • 7.050 euro extra belastingvermindering op 10 jaar tijd (max. 705 euro per persoon per jaar).
  • Voor gehuwden / wettelijk samenwonenden:
   • 14.100 euro extra belastingvermindering op 10 jaar tijd (max. 1.410 euro voor 2 personen per jaar).

Waarom nu meer info aan­vragen?

Wenst u te beleggen in vastgoed zonder zorgen? Met een zorgeloze verhuurgarantie door de overheid én met een eigen inbreng van minimaal 50 000 euro (rest van het aankoopbedrag via financiering)?

En wenst u ook te genieten van een pak fiscale voordelen, in combinatie met premies en subsidies, ongeëvenaard in België en Vlaanderen? Dan is dit dé ultieme vastgoedbelegging voor u!

Vraag nu meer informatie aan:

 • Vrijblijvende simulaties op maat van uw situatie, verlangens en beleggingshorizon.
 • All-in begeleiding qua financiering beschikbaar indien gewenst.
 • Beperkt en gelimiteerd aanbod van gesubsidieerd vastgoed met ongeëvenaarde fiscale voordelen.
 • Compleet zorgeloos beleggen in vastgoed met huurgaranties door de lokale overheid! Uniek in zijn soort in België!
 • Begeleiding van A tot Z om 25.000 euro aan subsidies terug te vorderen. Dit zorgt voor aanzienlijk wat extra meerwaardepotentieel op de middellange tot lange termijn!
 • Uitdovend fiscaal voordeel van langetermijnsparen, u heeft hiervoor nog slechts:
63
Dagen
:
 
06
Uren
:
 
23
Minuten
:
 
08
Seconden

You missed out!

Ten slotte: Vergelijken met andere beleggingen kost u niets, enkel wat tijd!

Locatie

Adres: Vlaanderen, België

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

   ↙ Uw landcode *

  Privacybeleid *