Palm Grove Villa Island Cove Nevis

  • €1.450.000 ($1.550.000)
  • Passief rendement voor eigenaar
  • Villa
  • Te koop voor verhuur en privé
  • Four Seasons Resort, Nevis, Saint Kitts en Nevis

Deze villa bevindt zich in de prachtig aangelegde tuinen van het Four Seasons Resort op het Caribische eiland Nevis. Meer bepaald aan de achttiende fairway van het golfterrein, daar vind je deze Palm Grove Villa Island Cove Nevis.

Kamers | Palm Grove Villa Island Cove Nevis

Gelegen op wandelafstand van het resort en van het strand. Tegelijkertijd biedt deze charmante woning toch ook veel privacy en afzondering.

Deze halfopen bebouwing is een villa met twee slaapkamers dat jouw eigen stukje paradijs kan worden.

Net als in een kathedraal zijn de ruimtes voorzien van hoge plafonds met gewelfd dakgebinte. Zo word je het hele jaar door koel gehouden, ook dankzij de genereuze grootte van de kamers.

De Island Cove villa is het perfecte tropische rustoord waar je met vrienden en familie kan genieten.

Recent gerenoveerd | Palm Grove Villa Island Cove Nevis

Recent werd er verbouwd, heringericht en opnieuw geschilderd. De ramen in de leefruimte werden vergroot voor meer natuurlijk licht en voor een prachtig zicht op de groene omgeving.

Er is nieuw meubilair van het luxemerk Restoration Hardware. De nieuwe keuken werd afgewerkt met aanrechten in graniet en met nieuwe keukenapparaten vanuit het GE Profile productgamma.

Deze woning is volledig uitgerust en is helemaal klaar voor jou om je intrek te nemen.

Extra info | Palm Grove Villa Island Cove Nevis

Vooraan, linksom en achteraan de villa bevindt zich een bijzonder grote veranda. Deze is helemaal voorzien van horren (vliegenramen) en gunt je meer dan 89 m² extra ruimte waar je kan genieten van het tropische klimaat.

Er is ook een privé opbergruimte waarvan je kan gebruikmaken en welke je op slot kan doen.

Dankzij de locatie in het Four Seasons Resort kan je tevens rekenen op de onderhoud-, schoonmaak- en tuinierdiensten van topkwaliteit.

Bovendien kan je opteren om je villa te laten verhuren door de professionele verhuurdienst van het resort. Zo kan je ook anderen toelaten om van jouw stukje paradijs te genieten als jij er niet bent.

Het resort regelt alles waardoor jij geen kopzorgen hebt en toch kan genieten van rendement op je investering op deze prachtige locatie.

Galerij

Grondplannen

Locatie

Adres: Four Seasons Resort, Nevis, Saint Kitts en Nevis

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

    Privacybeleid *