• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Ethisch beleggen in vastgoed met weinig geld – Met huurgarantie & renovatiepremie

Ethisch beleggen in vastgoed met weinig geld – Met huurgarantie & renovatiepremie

 • €45.000 (min. eigen inleg)
 • Maatschappelijk verantwoord rendement
 • Huis, Maatschappelijk verantwoord vastgoed
 • Te koop enkel voor verhuur
 • Vlaanderen, België

Ethisch beleggen in vastgoed met weinig geld? Het is mogelijk dankzij de volgende vastgoedbelegging met sociaal doel!

Lees hieronder enkele sappige details en ontdek hoe u een toprendement kunt behalen met een beperkte minimum eigen inleg. Tegelijkertijd speelt u ook een rol van betekenis in de maatschappij en belegt u maatschappelijk verantwoord!

Via deze vastgoedbelegging draagt u uw steentje bij om het welvaartsniveau van de Vlaamse maatschappij en de sociale integratie op te krikken.

Waarom ethisch beleggen in vastgoed?

Ethisch beleggen in vastgoed is geschikt voor mensen die huiveren van puur kapitalisme zonder enige vorm van plichtsbesef en een vervaging van normen en waarden.

Niet iedereen voelt zich bijvoorbeeld goed bij het beleggen in aandelen van een multinational die mensen te werk stelt in erbarmelijke werkomstandigheden.

Misschien bent u wel een echte natuurfanaat en wenst u niets te maken te hebben met aandelen van bedrijven (of afgeleide beleggingsproducten hiervan zoals fondsen) die de natuur hevige schade toebrengen.

Daarnaast zijn er een pak mensen die alle vertrouwen in de banken verloren hebben.

De "banksters" maakten er de voorbije decennia een echt potje van en werden keer op keer gered met geld van de belastingbetaler... Uiterst bedenkelijk, niet echt koosjer, een moreel dilemma voor de politici, enzovoort.

Maar wat is dan het alternatief? Hoe kan u als private belegger iets ondersteunen dat de financiële ondersteuning waardig is?

Vastgoed dat maatschappelijk een rol speelt als investering

Beleggen in vastgoed in België is reeds langer populair (de befaamde baksteen in de maag)... Maar wist u dat het mogelijk is om te kiezen voor een zorgeloze vastgoedbelegging met uitgesproken sociale ambities?

U kan dus een deel van uw spaarcenten aanwenden om gerenoveerd vastgoed aan te kopen en ter beschikking te stellen voor betaalbaar en kwalitatief wonen in Vlaanderen.

U kan beleggen in vastgoed met weinig geld door de rest van het aankoopbedrag te lenen.

U krijgt het beste van beide werelden aangeboden:

 • Compleet zorgeloze belegging in vastgoed door het verwerven van de volle eigendom
 • Verhuur en beheer worden geregeld door de plaatselijke overheid en u kan rekenen op een huurgarantie door de overheid!
 • Dankzij enkele fiscale stimuli en subsidies kan u rekenen op een strak en aantrekkelijk rendement dat gegarandeerd is voor minstens negen jaar aan een stuk.
 • Tegelijkertijd zorgt u er samen met de overheid en de bouwpromotor voor dat meer mensen kunnen genieten van een prachtig gerenoveerde, duurzame en betaalbare huurwoning. Hierdoor helpt u als belegger om de sociale integratie en de welvaart in Vlaanderen te verbeteren.

Maatschappelijk verantwoord beleggen in sociaal vastgoed

Er is in Vlaanderen reeds jaren een probleem met het aantal beschikbare betaalbare huurwoningen (sociaal vastgoed).

Tientallen duizenden mensen staan op een wachtlijst en deze lijst blijft aandikken (er is dus te weinig aanbod voor de grote vraag naar betaalbare huurwoningen).

Er is een steeds groter wordende categorie mensen die:

 • Net te weinig verdienen om een woning te kunnen kopen via een hypothecaire lening, en
 • Die net uit de boot vallen voor een sociale woning omdat hun inkomsten net te hoog zijn hiervoor

Het gaat hier om een pak mensen die dus geen aanspraak kunnen maken op een pure sociale woning. Hierdoor blijft de vraag naar kwalitatief en betaalbaar wonen elk jaar verder stijgen (of op zijn minst stabiel).

De Belgische overheid is echter niet in staat om het probleem opgelost te krijgen. Wegens politiek getouwtrek en budgettaire redenen wordt er onvoldoende budgettaire aandacht besteed aan kwalitatieve en betaalbare huisvesting voor deze bevolkingsgroep!

Via deze vastgoedbelegging in Vlaams vastgoed kan u beleggen in vastgoed met weinig geld en dit in piekfijn gerenoveerd sociaal vastgoed.

U scoort een mooi gegarandeerd rendement, zonder zorgen, en tegelijkertijd betekenen uw spaarcenten iets voor mensen die op zoek zijn naar betaalbare en kwalitatieve huisvesting.

Dit is uw kans om te beleggen op een sociale manier en bij te dragen tot een welvarender en comfortabeler Vlaanderen!

Kenmerken van deze vastgoedbelegging

Deze vastgoedaanbieding biedt een combinatie van financiële en sociale voordelen en biedt een uitstekend alternatief voor sociaalvoelende spaarders en beleggers.

Hieronder leest u enkele unieke eigenschappen van dit uitstekende spaaralternatief dat u toelaat om te beleggen in vastgoed met weinig geld!

Beleggen in vastgoed met weinig geld is mogelijk

Voor deze belegging heeft u minimaal 45 000 euro ter beschikking nodig. Dit is voldoende qua eigen inbreng, de rest van het aankoopbedrag kan gefinancierd worden door het aangaan van een (hypothecaire) lening.

Deze vastgoedbelegging is dus ideaal voor:

 • Sociaalvoelende mensen met 45 000 euro op hun spaarboekje dat verwaarloosbare intresten opbrengt.
 • Mensen die een loonfiche kunnen voorleggen om op basis hiervan een (hypothecaire) lening te kunnen afsluiten bij de bank. Inkomsten en een vast contract kunnen aantonen is momenteel noodzakelijk bij de meeste kredietverleners om zo'n opbrengsteigendom te kunnen financieren.
 • Zelfstandigen of werknemers die reeds een aardig kapitaal hebben bijeen gespaard in hun IPT, VAPZ of groepsverzekering maar momenteel onvoldoende rendement halen op dit kapitaal. Het is mogelijk om dit opgebouwd aanvullend pensioen te gaan aanwenden voor deze vastgoedbelegging! Neem vrijblijvend contact op voor diepgaand gespecialiseerd advies op maat van uw situatie qua financiering.
 • Personen die wensen te beleggen in vastgoed met weinig geld (minder dan 100 000 euro bijvoorbeeld).
 • Ondernemers met opgebouwde reserves in de vennootschap.
 • Mensen met een aardige vermogensportefeuille die deels wensen te diversifiëren in vastgoed.
 • Belgische belastingplichtigen die momenteel geen hypothecaire lening meer aflossen en toch nog willen optimaliseren in de personenbelasting om jaarlijks minder belastingen te betalen! Deze belegging is hiervoor ideaal want ze kan u het fiscaal voordeel van federaal langetermijnsparen opleveren:
  • Voor alleenstaanden:
   • 7 170 euro extra belastingvermindering op tien jaar tijd (max. 717 euro per persoon per jaar vanaf aanslagjaar 2021)
  • Voor wettelijk samenwonenden en gehuwden:
   • 14 340 euro belastingvermindering op tien jaar tijd (max. 1 434 euro voor twee personen per jaar vanaf aanslagjaar 2021)
 • Belgische belastingplichtigen die op zoek zijn naar een vastgoedbelegging met huurzekerheid, overheidsgaranties en een pak subsidies die het rendement opkrikken.

Eigen inbreng wordt ruim geïnterpreteerd

Vanaf 45 000 euro eigen vermogen kan u dit maatschappelijk verantwoord vastgoed verwerven als opbrengsteigendom.

Beleggen in verhuurde woningen in Vlaanderen vanaf 45 000 euro, dat valt best wel mee, niet?

Dit eigen vermogen kan een mix zijn van:

 • Spaargeld op spaar- en zichtrekeningen
 • Tak 21-producten
 • Beleggingsportefeuilles met aandelen/effecten
 • (Deels) afgeloste eigendom(men) die kunnen dienen als onderpand
 • Opgebouwd aanvullend pensioenkapitaal zoals in een groepsverzekering als werknemer
 • Opgebouwd kapitaal in een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen
 • Opgebouwd kapitaal in een Individuele Pensioentoezegging voor Bedrijfsleiders
 • Liquiditeiten en reserves in een vennootschap

De rest van het aankoopbedrag kan opgevangen worden door middel van een (hypothecaire) lening. U ziet het, beleggen in vastgoed met weinig geld kan door de flexibele opties qua inbreng van het eigen vermogen!

Zorgeloze huurgarantie als beloning

Investeren in dit gerenoveerd sociaal vastgoed verloopt compleet zorgeloos. U geniet van een mooi rendement en de huurinkomsten worden contractueel gegarandeerd door de plaatselijke overheid.

Qua zekerheid en gemoedsrust is dit een vastgoedbelegging die zijn gelijke niet kent.

Een huurgarantie door de plaatselijke overheid voor minstens negen jaar is bijzonder aantrekkelijk! Qua garantie naar u als investeerder toe kan dit tellen...

Geen kopzorgen als huisbaas

U investeert, eventueel met behulp van een (hypothecaire) lening, en verwerft de volle eigendom van een compleet gerenoveerd pand in Vlaanderen.

U koopt zo'n pand en op dat moment werd reeds een huurintentieverklaring verkregen via de lokale overheid (professionele organisatie aangeduid door de plaatselijke overheid). Hierdoor heeft u als belegger de garantie dat uw pand voor minstens 9 jaar lang verhuurd is.

Leegstand heeft dus geen enkele invloed op uw rendement daar het de lokale overheid is die dit opvangt en deze kost draagt indien nodig. Maandelijks bent u dus 100% zeker van uw huurinkomsten!

Op deze manier kan u maandelijks huurinkomsten opstrijken zonder stress als huisbaas te hebben.

Het is namelijk zo dat de professionele organisatie met sociaal doel ook verantwoordelijk is voor het rentmeesterschap, de verhuur, het onderhoud, de papierwinkel, enz. Zij regelen alles en u doet niets (behalve maandelijks uw centen ontvangen op uw bankrekening).

Als belegger kan u met andere woorden genieten van een complete beheer- en verhuurservice van uw pand.

Zelfs eventuele huurschade is steeds contractueel gedekt (en wordt vastgesteld met behulp van plaatsbeschrijvingen). U kan dus op beide oren slapen: uw eigendom is in goede handen!

En dit rentmeesterschap kost u niets extra (u heeft dus geen last van een pak verdoken kosten die uw rendement naar beneden trekken). Als eigenaar van zo'n gerenoveerde verhuurwoning draagt u enkel de normale slijtage en de ouderdomsschade (steeds het geval bij vastgoedbeleggingen).

Subsidies geven extra boost aan rendement

De bouwpromotor zorgt voor een begeleiding van A tot Z, van financiering tot subsidies aanvragen tot financiële planning op maat van uw vermogen en doelstellingen.

U investeert en vervolgens wordt uw gerenoveerd pand kant en klaar opgeleverd, inclusief huurintentieverklaring door de plaatselijke overheid.

Bovendien kan u als investeerder genieten van stevige subsidies voor de renovaties aan het pand. Concreet wordt alles door de bouwpromotor georganiseerd opdat u tot 15 000 euro subsidies (renovatiepremies + verhoogde energiepremies) kan opstrijken!

Anders gezegd, indien u belegt in dergelijk gerenoveerd vastgoed krijgt u ineens tot 15 0000 euro terug van de overheid. En dit betekent natuurlijk een extra boost voor uw nettorendement!

Zelfs indien u later het pand verkoopt zonder enige meerwaarde (verkoopprijs = oorspronkelijke aankoopkost), zal u +/- 15 000 euro winst gemaakt hebben.

En dit kan ernstig doorwegen indien u wenst te beleggen in vastgoed met weinig geld van uw eigen vermogen en de rest leent via de bank! Dit is optimaal gebruik maken van een hefboomeffect!

Rendement van deze belegging

Afhankelijk van uw eigen inbreng, uw beschikbare middelen, de wijze van financiering en de eventuele fiscale voordelen hieraan verbonden, het aantal panden en uw doelstellingen op middellange tot lange termijn, kan u een gegarandeerd jaarlijks rendement van minstens 4 à 5 procent behalen.

Dit houdt nog geen rekening met een eventuele meerwaarde die u kan realiseren wanneer u het pand van de hand doet in de toekomst!

Dit rendement is gegarandeerd door contractueel vastgelegde overheidsgaranties voor minstens negen jaar lang. Het rendement ligt bovendien een pak hoger dan het gemiddelde rendement van spaarboekjes, groepsverzekeringen, IPT’s en VAPZ spaarplannen.

Beleggen in vastgoed met weinig geld en een stevig rendement zonder kopzorgen? Neem contact op met de bouwpromotor.

Inclusief indexering huurprijs

Als eigenaar van zo'n gerenoveerde woning heeft u het recht om elk jaar de huurprijs ervan te gaan indexeren.

Dit is een koppeling van de huurprijs aan de gezondheidsindex. Met andere woorden, de huurprijs die u ontvangt wordt periodiek aangepast aan de kosten van het levensonderhoud.

De huurprijs die u ontvangt stijgt dus naarmate het leven duurder wordt! Als belegger bent u dus beschermd tegen inflatie!

Gunstige belastingen op de aankoop

Dit maatschappelijk verantwoord vastgoed wordt voor u gerenoveerd waardoor de aankoopbelastingen een gunstige mix zijn van registratierechten en btw. De aankoopbelastingen die van toepassing zijn:

 • 7% registratierechten op de te renoveren woning, en
 • 6% btw op renovatiekosten

Standaard betaalt u 7% registratierechten op de volledige waarde van het nog te renoveren beleggingspand. Vervolgens wordt het pand gerenoveerd door de professionele bouwpromotor volgens een renovatieovereenkomst waarop u 6% btw betaalt.

Door deze gunstige opsplitsing (aankoop pand met 7% registratierechten + renovatieovereenkomst met 6% btw) betaalt u dus geen 7% registratierechten op de totale waarde.

Hierdoor betaalt u dus geen 7% op de totale waarde van het beleggingspand, maar 7% registratierechten op het nog te renoveren pand + 6% btw op de waarde van de renovatie.

Fiscale voordelen via hypothecaire lening

U kan, afhankelijk van uw specifieke situatie, optimaal gebruik maken van een financiële hefboom om deze belegging in ethisch verantwoord vastgoed te financieren.

Belgische rijksinwoners kunnen door het aangaan van een hypothecaire lening namelijk een fiscaal voordeel doen via het federale langetermijnsparen!

U leest het goed, beleggen in vastgoed met weinig geld van uzelf en met veel geld van de bank levert fiscale voordelen op!

Dit is een federale gunstmaatregel die u toelaat om een fiscaal voordeel te genieten voor de kapitaalaflossingen van de hypothecaire lening en de premies voor uw schuldsaldoverzekering.

Dit soort betalingen (kapitaalaflossingen en premies schuldsaldoverzekering) geven dan recht op de federale belastingvermindering voor het langetermijnsparen.

Het fiscaal voordeel van dit langetermijnsparen is een belastingvermindering van 30% op maximaal 2 390 euro per persoon per jaar (Aanslagjaar 2021).

Met andere woorden, elk jaar dat u de hypothecaire lening afbetaalt, levert dit een belastingvermindering van maximaal 717 euro per persoon per jaar op.

Het maximale bedrag van de lening dat u een fiscaal voordeel kan opleveren, bedraagt 79 570 euro. Al wat u boven dat bedrag leent, zal u dus geen extra voordeel langetermijnsparen opleveren. Maar mogelijk wel extra aftrekbare intresten!

Voor gehuwden en wettelijk samenwonenden is er goed nieuws

Gehuwden en wettelijk samenwonenden (Belgische rijksinwoners) kunnen mits voldoende hoge inkomsten en mits een lening van minstens 159 140 euro dus een dubbelslag slaan.

Voor een koppel bedraagt de belastingvermindering langetermijnsparen dan 1 434 euro per jaar (Aanslagjaar 2021).

De hypothecaire lening moet dan wel minstens tien jaar lang lopen en ze moet gewaarborgd zijn met een hypotheek.

Of u aanspraak kunt maken op het voordeel van het langetermijnsparen, hangt af van de vraag of u nog een of meerdere andere hypothecaire leningen aan het afbetalen bent...

Bent u dus bijvoorbeeld nog een lening voor de eigen woning aan het afbetalen of een lening voor uw tweede verblijf (waarvoor u het langetermijnsparen geniet)?

Dan zal uw fiscale korf langetermijnsparen reeds helemaal opgevuld zijn door de kapitaalaflossingen en interesten (die vallen onder de klassieke woonbonus) die u voor die lening afbetaalt.

Uw nieuwe lening zal u dan geen bijkomend voordeel van het langetermijnsparen meer opleveren.

Het bijkomende fiscaal geschenk langetermijnsparen levert u maximaal het volgende op:

 • Voor een alleenstaande: 7 170 euro belastingvermindering op tien jaar tijd (max. 717 euro per persoon per jaar vanaf aanslagjaar 2021)
 • Voor gehuwden / wettelijk samenwonenden: 14 340 euro belastingvermindering op tien jaar tijd (max. 1 434 euro voor twee personen per jaar vanaf aanslagjaar 2021)

Een koppel dat wenst te beleggen in vastgoed met weinig geld van het eigen vermogen en met veel vreemd vermogen kan dus een gigantische fiscale slag slaan via het federaal langetermijnsparen!

Gunstige fiscaliteit tijdens de looptijd van uw belegging

Gunstige onroerende voorheffing

U geniet jaarlijks van een verlaagd tarief qua verschuldigde onroerende voorheffing: 1,6% in plaats van 2,5%.

Gunstig belaste huurinkomsten

Ook voor wat betreft de belasting op de huurinkomsten zelf levert deze belegging een voordelige fiscale druk op.

U wordt namelijk niet belast op de werkelijke huuropbrengsten maar enkel en alleen op het geïndexeerde kadastraal inkomen van uw opbrengstpand, verhoogd met 40 procent. En dat is fiscaal gezien veel interessanter dan belast worden op de werkelijke huurinkomsten!

Financiert u de opbrengsteigendom met behulp van een lening, dan kan u bovendien de betaalde intresten aftrekken van deze onroerende inkomsten.

De intresten die u kunt aftrekken van uw huurinkomsten (geïndexeerd KI verhoogd met 40%), leveren u een belastingbesparing tot 50% plus gemeentebelastingen op!

Dit komt doordat onroerende inkomsten belast worden aan de progressieve schijven van de personenbelasting. En hier is al snel het toptarief van 50% plus gemeentebelastingen op van toepassing.

Afhankelijk van de exacte situatie kan het dus zijn dat uw belastbare huurinkomsten (geïndexeerd KI verhoogd met 40%) compleet geneutraliseerd worden dankzij de jaarlijkse intresten u betaalt.

De betaalde intresten kan u dus in mindering brengen van het belastbaar bedrag om in de praktijk weinig tot geen belastingen te betalen op uw huurinkomsten.

Type belegging en eigendomstype

U verwerft de volle eigendom van de opbrengsteigendom.

En dit is meteen het grootste voordeel van deze beleggingsopportuniteit in vergelijking met andere gelijkaardige aanbiedingen in Vlaanderen.

U verwerft de volle eigendom, heel simpel. Met andere woorden, hier geen verbloemde erfpacht- of opstalrechtconstructies.

U bent gewoon de eigenaar van de woning en u beslist zelf wat u doet met uw pand in de toekomst en wanneer.

U dient met niemand rekening te houden, ook niet met mede-eigenaars!

Dit is voordelig want stel dat u een opbrengstappartement koopt in een flatgebouw, dan heeft u af en toe wel last van mede-eigenaars en de manier waarop gezamenlijk beslissingen moeten genomen worden... Die niet noodzakelijk de uitkomst bieden die u wenst...

Rendement van deze maatschappelijk verantwoorde belegging

Het rendement van deze maatschappelijk verantwoorde vastgoedinvestering bestaat uit een aantal componenten:

Huurinkomsten

De verhuurwoning die u aankoopt, wordt verhuurd aan een professionele organisatie erkend door de plaatselijke overheid.

U krijgt hierdoor de garantie, welke contractueel wordt vastgelegd, dat het pand minstens negen jaar lang elke maand huurinkomsten zal opleveren.

Deze garantie is altijd van toepassing en leegstand en wanbetaling hebben er totaal geen invloed op.

Neem contact op voor een vrijblijvende simulatie op maat indien u wenst te beleggen in vastgoed met weinig geld en toch wilt genieten van een huurgarantie.

Fiscale voordelen

Als particuliere belegger kan u in bepaalde omstandigheden een hypothecair krediet afsluiten en genieten van jaarlijkse belastingverminderingen in de personenbelasting. Voor meer info zie hierboven (ondertitel: Fiscale voordelen via hypothecaire lening).

Dit komt bovenop de gunstigere verlaagde tarieven van de jaarlijks te betalen onroerende voorheffing.

En ook bovenop de renovatiepremie en verhoogde energiepremies, wat gecombineerd zware subsidies zijn die u maar liefst tot 15 000 euro rijker kunnen maken.

De filosofie achter deze subsidies is opnieuw heel logisch!

Mensen die zich inzetten om de welvaart in de Vlaamse maatschappij te verhogen, in dit geval door een oud pand te renoveren, moeten hiervoor financieel gestimuleerd en beloond worden.

Potentiële meerwaarde in de toekomst

Beleggen in vastgoed doet u op de middellange tot lange termijn. Gezien de steeds toenemende vraag naar sociaal vastgoed is een jaarlijkse waardestijging van uw compleet gerenoveerd beleggingspand absoluut mogelijk en realistisch.

Wenst u te investeren in vastgoed met waardepotentieel en tegelijkertijd te investeren in vastgoed met weinig geld? Dan is dit sociaal vastgoed de sleutel tot uw persoonlijk geluk!

Investeren in vastgoed met weinig geld dankzij hefboomeffect

Omwille van de huidige stand van de rentetarieven is het interessant om een deel van de aankoopprijs te financieren met een (hypothecaire) lening.

De gegarandeerde huuropbrengst (zwart op wit contractueel vastgelegd en gewaarborgd door de lokale overheid) ligt namelijk vele malen hoger dan de rente op het krediet waarmee u het pand financiert.

Hierdoor realiseert u het befaamde hefboomeffect en stijgt het rendement op uw eigen inbreng.

U kan dus beleggen in vastgoed met weinig geld en tegelijkertijd een hoog rendement scoren op uw eigen inbreng (dankzij deels te financieren met goedkoop vreemd vermogen).

Voordelen van dit ethisch beleggen in vastgoed

Tot slot nog enkele aantrekkelijke voordelen van dit type sociaal beleggingsvastgoed voor beleggers:

Gegarandeerde huurinkomsten

U heeft geen kopzorgen daar u een contract afsluit van minstens 9 jaar lang gegarandeerde huurinkomsten. Zorgeloos uw spaarcenten aan het werk zetten, hier kan het!

Rendementsgarantie

U kan rekenen op een cashflowgarantie. U heeft zwart op wit de garantie dat u elke maand betaald zal worden. Of er nu sprake is van leegstand en/of wantbetaling, dat maakt niets uit. U ontvangt maandelijks uw gegarandeerde huurinkomsten.

Inclusief rentmeesterschap

Als eigenaar verliest u geen minuut met de verhuur, het onderhoud, plaatsbeschrijvingen, enzovoort. Dit wordt door de plaatselijke overheid uitbesteed aan een professionele partner.

Beleggen in vastgoed met weinig geld qua eigen inbreng en minstens negen jaar lang genieten van zorgeloos rentmeesterschap?

Met dit maatschappelijk verantwoord vastgoed kan het! U verliest geen tijd en hoeft u geen zorgen te maken met het beheer van het pand.

Fiscaal interessant

Dit is een fiscaal interessante vastgoedbelegging:

 • Gunstige belasting van de huurinkomsten,
 • Verlaagd tarief registratierechten (7%),
 • Verlaagd tarief van de onroerende voorheffing,
 • 6% btw op de renovatie (versus normaliter 7% registratierechten op totaalbedrag)
 • Tot 14 à 15 000 euro pure subsidies (renovatiepremie + verhoogde energiepremies),
 • Eventueel jaarlijkse belastingvermindering dankzij federaal langetermijnsparen voor Belgische rijksinwoners
 • Aftrekbare intresten om de belastbare onroerende inkomsten te drukken

Wenst u te beleggen in vastgoed met weinig geld en toch te genieten van een pak fiscale voordelen? Dan is dit de ultieme vastgoedbelegging voor u!

Uitstekend meerwaardepotentieel

De renovatie gebeurt met kwalitatieve materialen en wordt van A tot Z geregeld door de bouwpromotor en de medewerkers (vakmannen). Een hoogwaardige afwerking zorgt voor uitstekend meerwaardepotentieel op de middellange tot lange termijn.

Maatschappelijk verantwoord beleggen

Dit is een ethische belegging waarbij u rendement scoort met een maatschappelijk verantwoorde belegging, niet onbelangrijk in deze tijden.

Wenst u terecht fier te zijn op uw beleggingsstrategie en tegelijkertijd te beleggen in vastgoed met weinig geld? Dan is dit sociaal vastgoed zeker en vast een optie voor u!

Beleggen in vastgoed met weinig geld? Neem contact op

Wenst u graag een concreet voorstel in functie van uw doelstellingen en beschikbare eigen middelen?

Vraag dan gerust meer info aan en vraag eventueel een afspraak aan. Vul uw gegevens in via het formulier en de bouwpromotor zal u contacteren voor een afspraak.

U kan vrijblijvend contact opnemen om meer informatie te vergaren over dit type vastgoed. Bovendien kan u op maat van uw situatie een financieel plan verkrijgen om deze vorm van investeren in vastgoed te simuleren.

Dit plan houdt rekening met de beleggingshorizon, uw huidige korf federaal langetermijnsparen, het gewenste bedrag dat u wenst te beleggen en uw financieringsmogelijkheden (opgebouwde kapitalen in groepsverzekering, vennootschap, IPT, VAPZ, spaarfondsen, enz.)

Galerij

Locatie

Adres: Vlaanderen, België

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *