• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Duits vastgoed als investering met inkomstengarantie en professioneel beheer

Duits vastgoed als investering met inkomstengarantie en professioneel beheer

 • €104.500 Min. investeringskapitaal
 • Toplocatie met garanties
 • Flat
 • Te koop enkel voor verhuur
 • Hamburg-Billstedt, Hamburg, Duitsland

Dit Duits vastgoed als investering in Hamburg-Mitte, het stadscentrum van Hamburg, is een waardevast en zeker beleggingsalternatief voor particuliere beleggers die op zoek zijn naar meer vastgoedrendement zonder veel risico.

Deze nieuwbouwappartementen voor verhuur komen met 3 unieke garanties voor eigenaars, waaronder een contractueel vastgelegde verhuurgarantie voor een periode van 10 jaar.

Bent u als Nederlander of Belg op zoek naar zorgeloos en handenvrij Duits vastgoed als investering? Om te kunnen genieten van een stabiel wetgevend kader, lage belastingen, een stabiele huurmarkt en het unieke meerwaardepotentieel van deze markt?

Neem dan zeker en vast rustig de tijd om deze investeringsopportuniteit in het bloeiende Billstedt in het oostelijke deel van Hamburg en de voordelen ervan te bestuderen...

Inhoudsopgave

[VIDEO] Duits vastgoed als investering in Hamburg in de wijk Billstedt

Duits vastgoed als investering in Billstedt te Hamburg: Samenvatting

 • Prachtige nieuwbouwappartementen te koop in volle eigendom in het bloeiende en groeiende Hamburg, de op Berlijn na grootste stad van Duitsland (klassieke vastgoedaankoop via notariële akte, geen opstalrecht, geen erfpacht, geen obligaties, geen aandelen)
 • Vanaf 104 500 euro eigen inbreng in combinatie met een hypothecaire lening bij een Duitse bank
 • Aantrekkelijk jaarlijks rendement:
  • Met lening (en dus met financiële hefboom): 7 à 8% rendement per jaar berekend over uw eigen inbreng (die minimaal 104 500 euro dient te bedragen)
  • Onderbouwd met drie unieke waarborgen + een grote kans op waardegroei van vastgoed in deze wijk in Hamburg-Mitte, onderdeel van het stadscentrum van Hamburg.
  • Tip: Vraag vrijblijvend meer informatie alsook een rendementssimulatie op maat aan indien u interesse heeft.
 • Passief Duits investeringsvastgoed met laag risico en zonder zorgen, inclusief 3 unieke garanties voor buitenlandse investeerders:
 • Gezien de gunstige locatie is er een aanzienlijk meerwaardepotentieel op de middellange termijn (gelegen in een fantastische wijk in het oostelijk deel van Hamburg, een echte hotspot voor huurders met goedbetaalde jobs in het noorden van Duitsland).
 • Volledige Nederlandstalige begeleiding beschikbaar:
  • Een bezichtiging ter plaatse organiseren is mogelijk.
  • Bemiddelen bij Duitse banken om een geschikte hypothecaire lening aan de laagste intrestvoeten af te sluiten indien gewenst (80% en in sommige gevallen 100% lenen is mogelijk bij Duitse banken voor dit type vastgoed).
  • Volledige administratieve begeleiding tijdens de aankoopprocedure van dit Duits vastgoed als investering in Hamburg.
  • Rendementssimulaties op basis van de nog beschikbare units en uw beschikbaar kapitaal.
  • Hulp aanbieden bij de jaarlijkse afhandeling van administratieve verplichtingen, enzovoort.

Hamburg: De parel van het noorden

Hamburg is de top van de top in het noorden van Duitsland (en op Berlijn na de grootste stad van heel Duitsland).

Wanneer u door de straten en steegjes van Hamburg wandelt, voelt u er de energie, groei en vrijheid in de lucht hangen.

De haven van Hamburg heeft deze Elbe-metropool tot een bijzondere smeltkroes van culturen omgevormd. Weetje: De rivier de Elbe stroomt door Hamburg en verbindt de haven van Hamburg met de Noordzee.

Echte kosmopolitische stad

Hamburg is een stad die een belangrijke rol speelt in de wereldeconomie door de haven, het bedrijfsleven en de directe banden met multinationale bedrijven en het internationale financiële systeem.

Er wonen en werken hier veel Duitsers en expats en mensen uit de hele wereld ontmoeten elkaar hier.

Maar natuurlijk is de internationale flair van Hamburg lang niet alles wat deze kosmopolitische parel van het noorden te bieden heeft...

Uitstekende infrastructuur en voorzieningen

Naast de haven zijn enkele van de bekendste attracties en bezienswaardigheden het moderne concertgebouw Elbphilharmonie met de aangrenzende pakhuiswijk Speicherstadt waar de gebouwen op eiken stammen werden gebouwd.

Laten we de "Michel" ook niet vergeten, het beroemdste symbool van Hamburg. Deze kerk, officieel de hoofdkerk St. Michaelis genoemd, is hét herkenningsteken van de skyline van deze Hanzestad (synoniem voor Hamburg).

Zoals gebruikelijk voor een wereldstad is er in Hamburg eigenlijk weinig dat ontbreekt op het vlak van faciliteiten en infrastructuur.

Talloze winkelstraten met zelfstandige winkeliers en grote winkelcentra bedienen niet alleen de inwoners van de stad maar trekken ook veel (dag)bezoekers naar deze metropool.

Charmante woonwijken zijn ook aanwezig

De nieuwbouwappartementen van dit kleinschalig project bevinden zich in Billstedt, de op één na grootste buurt van Hamburg alsook van het stadscentrum van Hamburg.

Deze wijk straalt de unieke charme van een gezellige kleine stad uit. Het straatbeeld wordt er gedomineerd door proper en goed onderhouden vrijstaande huizen en rijwoningen met rustige achtertuintjes.

Bovendien stromen er verschillende beken door deze wijk die met hun water voor veel natuurlijk groen zorgen. Tip: Inwoners die fan zijn van de weelderige natuur komen vooral aan hun trekken in het grote en groene Öjendorfer Park.

In dit park bevindt zich ook de Öjendorfer See, een meer met een oppervlakte van +/- 46 hectare. Dit meer is ideaal voor lokale ontspanning en recreatie met onder andere twee zwemplekken, kleine zandstranden en ligweides. Er bevinden zich tevens ook snackbars, kiosken, speeltuinen en een minigolfbaan.

De afwezigheid van zware industrie en veel winkels maken van deze wijk vooral een aangename en uiterst rustige woonwijk. Perfect voor huurders die in of rond Hamburg werken en niet in het drukke centrum willen leven.

Maar opgelet: Wie van drukte houdt, komt hier ook aan zijn/haar trekken! Deze wijk biedt namelijk uitstekende vervoersverbindingen aan tot in het centrum van Hamburg.

Beschrijving van deze appartementen als beleggingsobject in Hamburg

duits vastgoed als investering met verhuurgarantie en professioneel beheer in hamburg in wijk billstedt

Unieke pluspunten

 • Nieuwbouw op een toplocatie in Hamburg
 • Badkamer en keuken inbegrepen (standaard is een compleet ingerichte keuken niet inbegrepen op de Duitse huurmarkt!)
 • Parkeerplaats of ondergrondse garage inbegrepen in de prijs!

Voorzieningen per appartement

 • Volledig uitgeruste badkamer met modern en kwalitatief hoogstaand meubilair en sanitair.
 • Volledig ingerichte moderne keuken inclusief alle keukenapparatuur (inclusief inbouwtoestellen van topkwaliteit) - Aantrekkelijk en comfortabel voor huurders want elders dienen ze zelf hun keuken mee te brengen...
 • De vloerbedekking is van een hoge kwaliteit.
 • Elk appartement komt met een privé parkeerplaats of een ondergrondse garage.
 • Elk appartement is uitgerust met een balkon / terras.
 • Gemeenschappelijke kelderruimte met een fietsenstalling.
 • Een gemeenschappelijke lift biedt een vlotte toegang tot alle appartementen (dit is handig om boodschappen naar binnen te brengen).

Indeling van de appartementen en het gebouw

nieuwbouw appartementsblok met schommel in achtertuin prachtige appartementen voor verhuur te koop in duitsland te hamburg

Dit pand is een stevig gebouwd nieuw appartementengebouw. Het is kleinschalig en bevat 20 moderne twee- en driekamerappartementen.

Deze bieden woonruimtes tussen de 60 en 95 vierkante meter in totaliteit aan.

De vier verdiepingen van het gebouw (zie foto's onderaan deze pagina), inclusief de kelder, zijn gemakkelijk bereikbaar via de gemeenschappelijke lift. 

Weetje: Elk appartement heeft een eigen balkon of terras dus huurders kunnen altijd een luchtje scheppen in de verse buitenlucht zonder dat ze hiervoor het gebouw moeten verlaten.

Elk appartement beschikt over een kelderruimte en een parkeerplaats. Concreet zijn er 14 parkeerplaatsen in de ondergrondse garage van het gebouw aanwezig en zijn er ook nog eens 6 parkeerplaatsen buiten aanwezig.

Er is ook een gemeenschappelijke berging voor fietsen in de kelder ingericht. In de kelder bevindt zich ook de centrale gasverwarming die alle appartementen in het gebouw van warm water en verwarming voorziet.

Interieur en vormgeving van deze appartementen in Hamburg

nieuwbouwproject gezien vanop straat in hamburg duits investeringsvastgoed met garanties en zekerheden

Binnen biedt elk appartement een volledig uitgeruste badkamer en een volledig ingerichte keuken.

Zoals eerder gesteld is een volledig uitgerust keuken echt een pluspunt want dit is standaard niet het geval voor Duitse verhuurappartementen.

De promotor werkt met hoogwaardige materialen en aldus wordt er uitsluitend met badkamermeubels en keukenapparatuur van gerenommeerde fabrikanten gewerkt.

De vloer- en wandbekleding in alle appartementen is onderhoudsvriendelijk en van hoge kwaliteit. Bovendien gaat het om mooie, stijlvolle en uitnodigende materialen.

In de hal en de woonkamers wordt er gewerkt met designvloeren in houtlook terwijl er in de badkamers keramisch tegelwerk wordt gebruikt dat goed op natuursteen lijkt.

In de badkamer wordt een moderne glaswand voor de douche gebruikt alsook hoogwaardig en visueel aantrekkelijk sanitair.

De grote glaspartijen in de appartementen zorgen voor veel natuurlijk daglicht in de ruimtes (dit is uitnodigend voor huurders die op zoek zijn naar een appartement dat niet te donker en somber is).

Locatie: Billstedt in het district Mitte in het oosten van Hamburg

Samenvatting van de uitstekende ligging in Hamburg

 • In deze wijk kunnen huurders in alle rust leven en wonen en beschikken ze tegelijkertijd ook over uitstekende verbindingen (onder andere naar het stadscentrum van Hamburg).
 • Deze nieuwbouwappartementen bevinden zich op slechts 10 minuten van het metrostation en op slechts een 2-tal minuten van de snelweg.
 • Goede locatie met voldoende voorzieningen vlakbij zoals diverse supermarkten, een basisschool, een kleuterschool, een publiek buitenzwembad en een aangenaam park in de onmiddellijke omgeving.
 • Huurders kunnen hier in moderne luxe en comfort rustig en vredig leven. Dit is een belangrijk voordeel voor mensen die waarde hechten aan een rustige woonomgeving. Ondanks de nabijheid van het stadscentrum van Hamburg is het hier helemaal niet zo druk of lawaaierig als in andere meer centraal gelegen wijken.

Transportverbindingen en mobiliteit

Dit nieuwbouwproject ligt aan de oostelijke grens van Hamburg in de buurt Billstedt en behoort tot het district Mitte (wat beschouwd wordt als het stadscentrum).

Deze wijk ligt vlakbij de autosnelwegen A1 (op 2 minuten afstand) en A24 en de rijksweg B5 en beschikt dus over uitstekende wegverbindingen.

Dit geldt ook voor het openbaar vervoer want Billstedt heeft maar liefst vier metrostations die bediend worden door de lijnen U2 en U4. Dit betekent dat het centrum van Hamburg in 20 à 25 minuten te bereiken is. 

Zo ligt het dichtstbijzijnde metrostation op slechts tien minuten wandelafstand. Vanaf hier rijdt de metrolijn om de 10 minuten naar het centrum van Hamburg en deze metrorit duurt minder dan 20 minuten.

Weetje: Abstractie makend van eventuele files duurt de reis met de wagen via de B5 naar het stadscentrum ongeveer even lang. 

Een uiterst efficiënt stadsbusnetwerk rondt het lokale vervoersaanbod verder af.

Infographic van alle voorzieningen in de buurt op wandelafstand

infographic voorzieningen in de buurt op wandelafstand van nieuwbouwproject in hamburg duitsland

Dankzij de centrale ligging scoort de locatie van dit nieuwbouwproject heel goed op het vlak van voorzieningen op wandelafstand. Zie infographic hierboven voor een grafische illustratie.

Binnen een straal van ongeveer 500 meter van de appartementen bevinden zich diverse winkels, horecazaken, supermarkten, een basisschool en een kinderdagverblijf.

En ook recreatie en ontspanning is niet veraf! Het nabijgelegen Öjendorferpark met het zwemmeer de Öjendorfer See ligt slechts op een tiental minuten wandelen.

Vastgoedinvestering met weinig tot geen risico

Duits investeringsvastgoed met 3 garanties

Deze appartementen te Hamburg zijn te koop als zorgeloze opbrengsteigendommen.

Alle wooneenheden werden nieuw gebouwd en zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen conform de lokale Duitse wetgeving.

Vanzelfsprekend kan u geheel vrijblijvend een bezichtiging aanvragen ter plaatse, samen met de Nederlandstalige vertegenwoordiger van dit project.

Het wordt aangeraden om deze due diligence in te plannen en te organiseren en er uw tijd voor te nemen.

Zo kan u zelf komen vaststellen dat het niet om Duits krotvastgoed gaat en kan u tevens kennismaken met de promotor en de medewerkers.

Inkomstengarantie voor dit Duits investeringsvastgoed

Als eigenaar van een nieuwbouwappartement voor verhuur in dit gebouw kan u rekenen op notarieel gegarandeerde huurinkomsten voor een periode van 10 jaar.

Een volledig nieuwbouwappartement levert hier met andere woorden direct en zeker rendement op.

Dankzij deze inkomstengarantie (vastgelegd bij de notaris) kan u dit Duits vastgoed als een investering zonder risico beschouwen.

De bouwpromotor staat garant voor uw maandelijkse huurinkomsten en deze verhuurgarantie wordt vastgelegd in een notariële akte.

Weetje: De bouwpromotor heeft een stevige financiële positie en kan een heel positief Schufa rapport voorleggen. Er is met andere woorden een rapport beschikbaar over de financiële gezondheid van de bouwpromotor afgeleverd door het gerenommeerde Schufa.

Deze inkomstengarantie zorgt ervoor dat u als eigenaar uw huurinkomsten en jaarlijks rendement kunt maximaliseren.

Immers, alle klassieke problemen van verhuur worden opgevangen door de promotor:

 • Een stokkende cashflow wegens wanbetalingen: Niet uw probleem. Elke maand wordt het huurgeld, dat contractueel vastgelegd wordt, stipt op uw rekening gestort.
 • Suboptimale bezettingsgraad door een periode van leegstand: Niet uw probleem. U krijgt de contractueel vastgelegde huurinkomsten stipt uitbetaald, maandelijks.
 • Schade en dringende problemen: Niet uw probleem. De huurgelden worden uitbetaald op uw rekening en schade en herstellingswerken zijn voor rekening van de rentmeester (professionele beheerder).

Syndicus uit Hamburg

Als eigenaar van een opbrengstappartement in dit gebouw, kan u rekenen op volledige transparantie qua kosten.

Dit betekent dat de kosten van de syndicus gedragen worden door de bouwfirma en promotor.

Met andere woorden, de notarieel bepaalde verhuurinkomsten worden vastgelegd en het hieraan verbonden rendement is een echt rendement.

De kosten van de Duitse syndicus worden achteraf niet in mindering gebracht van uw huurinkomsten.

Het ereloon van de syndicus wordt gedragen door de bouwpromotor die instaat voor de verhuur, het beheer, het rentmeesterschap, enzovoort.

Wenst u alle details te weten te komen over deze all-in verhuur- en beheerservice zonder verdoken kosten voor beleggers?

Aarzel dan niet langer en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Professioneel beheer (rentmeester) uit de regio

In dit Duits vastgoed beleggen, dat betekent terugvallen op een professionele rentmeester die lokaal actief is in Hamburg.

Met andere woorden, als eigenaar hoeft u zich niets aan te trekken over de verhuur, het beheer, het selecteren van geschikte huurders, het innen van huurgelden, herstellingswerken uitvoeren, enzovoort.

De opbrengsteigendommen beheren is met andere woorden niet uw verantwoordelijkheid.

Dankzij de unieke aanbieding van de promotor kan u als eigenaar rekenen op een professionele rentmeester die uw belangen behartigt.

En voor alle duidelijkheid: Dit wordt zonder verdoken kosten aangeboden. Dit betekent dat periodieke onderhouds- en opfrissingswerken gefinancierd worden door de bouwpromotor en dat uw appartement na 10 jaar terug in propere staat vrijkomt.

Met andere woorden, uw huurinkomsten (notarieel vastgelegd) dalen achteraf niet door een aftrek van verborgen kosten voor rentmeesterschap.

Bloeiende arbeidsmarkt in Hamburg zorgt voor aantrekkelijk huurderspubliek

De arbeidsmarkt in Hamburg en de grotere stadsregio van Hamburg is de laatste jaren sterk gegroeid en daar zijn verschillende gegronde redenen voor die we hieronder bespreken.

Dankzij deze bloeiende economie en de stabiele jobmarkt, in combinatie met Duitsland dat een echte huurmarkt is, is dit een interessante locatie voor vastgoedinvesteerders die verlangen naar een stabiel en financieel krachtig huurderspubliek.

Bloeiende en gediversifieerde economie

De eerste factor die bijdraagt aan de sterke arbeidsmarkt in en rond Hamburg, is de bloeiende economie van de stad en de stadsrand. 

Hamburg is de thuisbasis van een breed scala aan industrieën, waaronder de logistieke sector, de maritieme sector via de bekende haven, financiële dienstverlening, mediabedrijven en technologie. 

Dit heeft geleid tot de brede en stabiele economische basis van Hamburg.

Deze positieve ontwikkelingen lokken op hun beurt bijkomende nieuwe en bestaande bedrijven naar de stad, welke op hun beurt extra jobs en tewerkstelling creëren.

Bijzonder strategische ligging

Een andere cruciale factor die bijdraagt aan de sterke arbeidsmarkt van Hamburg, is de strategische ligging van deze stad in het noorden van Duitsland.

Deze stad ligt namelijk aan de rivier de Elbe en beschikt over een van de grootste havens van Europa.

Deze goed draaiende haven zorgt ervoor dat Hamburg een belangrijk knooppunt voor internationale handel en logistiek is.

En het heeft in de loop der jaren zeker en vast geholpen om een aanzienlijk aantal kleine, middelmatige en grote bedrijven aan te trekken.

Hoogopgeleide arbeidskrachten en de kenniseconomie

Hamburg staat in Duitsland gekend omwille van de grote aantallen hoogopgeleide arbeidskrachten die er jaarlijks afstuderen.

De stad is namelijk de thuisbasis van verschillende gerenommeerde universiteiten en onderzoeksinstellingen, die getalenteerde studenten en onderzoekers uit de hele wereld aantrekken.

Hierdoor is er een aantrekkelijke pool van getalenteerde, hoogopgeleide en bekwame werknemers ontstaan in en rond Hamburg. 

En het is natuurlijk ook dankzij deze schitterende instellingen voor hoger onderwijs dat Hamburg zo'n aantrekkelijke locatie voor bedrijven is geworden die op zoek zijn naar toptalent.

Moderne infrastructuur en stadsvoorzieningen

Tot slot hebben ook de investeringen van de stad Hamburg in infrastructuur en stadsontwikkeling bijgedragen aan de sterke arbeidsmarkt in Hamburg.

De stad heeft consistent en veel geïnvesteerd in het openbaar vervoer bijvoorbeeld waardoor de connectiviteit en toegankelijkheid in de hele regio uitstekend is.

Er werd ook geïnvesteerd in diverse grootschalige commerciële ontwikkelingen waardoor er nieuwe mogelijkheden voor extra bedrijven zijn ontstaan. Die op hun beurt ook extra werknemers en nieuwe inwoners (lees huurders) aantrekken!

Centrum van innovatie en economische activiteit in Duitsland

Hamburg is de thuisbasis van veel grote en bekende werkgevers uit diverse sectoren zoals de financiële, logistieke, maritieme, technologische en media sector.

Hieronder volgt een overzicht van enkele van de grootste en beste werkgevers in Hamburg (ter illustratie van de bloeiende economie en groeiende tewerkstelling in deze streek in het noorden van Duitsland):

 • Hapag-Lloyd AG: Hapag-Lloyd is een van 's werelds grootste containerrederijen en heeft zijn hoofdkantoor in Hamburg gevestigd. Met meer dan 13 000 werknemers wereldwijd, waarvan meer dan 4 000 werknemers in Hamburg, is Hapag-Lloyd een hele belangrijke werkgever in deze stad.
 • Airbus: Wie kent dit bedrijf niet? Airbus is een wereldwijd lucht- en ruimtevaartbedrijf dat een belangrijke aanwezigheid heeft in Hamburg, met een grote productiefaciliteit waar ongeveer 14 000 mensen werken. Het bedrijf produceert onderdelen voor verschillende Airbus-modellen, waaronder de A320, A330 en A350.
 • Beiersdorf AG: Beiersdorf is een Duits bedrijf voor populaire persoonlijke lichaamsverzorging. Het produceert onder andere huidverzorgings- en hygiëneproducten onder de enorm bekende merknamen Nivea, Eucerin en La Prairie. Dit bedrijf heeft ook zijn hoofdkantoor in Hamburg gevestigd en heeft wereldwijd ongeveer 18 000 werknemers.
 • Otto Group: Otto Group is een detailhandel- en e-commercebedrijf met het hoofdkantoor in Hamburg. Het bedrijf exploiteert verschillende merken, waaronder Otto, Bonprix en Crate & Barrel, en heeft wereldwijd meer dan 50 000 werknemers.
 • Hamburger Sparkasse AG: Hamburger Sparkasse is de grootste spaarbank in Duitsland met meer dan 5 000 werknemers. Deze bank heeft haar hoofdkantoor in Hamburg en heeft meer dan 120 filialen in de hele stad Hamburg!
 • Lufthansa Technik Group: Lufthansa Technik Group heeft het hoofdkantoor in Hamburg en heeft wereldwijd meer dan 20 000 medewerkers in dienst. Het is een toonaangevende leverancier van onderhoud, reparatie, revisie en modificatie van vliegtuigen voor de burgerluchtvaart, van commerciële vliegtuigen tot VIP-vliegtuigen en vliegtuigen voor speciale missies. Concreet werken er voor de onderhoudsfaciliteit op de luchthaven van Hamburg ongeveer 4 000 mensen.
 • IBM Duitsland: IBM is een wereldwijd gekend technologiebedrijf dat met ongeveer 2 000 werknemers ook een belangrijke aanwezigheid in Hamburg heeft. Deze multinational heeft verschillende bedrijfstakken ondergebracht in de stad, waaronder de tak cloud computing alsook een subdivisie kunstmatige intelligentie.
 • NDR: Norddeutscher Rundfunk (NDR) is een publieke omroep met het hoofdkantoor in Hamburg. Het bedrijf produceert verschillende radio- en televisieprogramma's en heeft ongeveer 3 000 werknemers.

De bovenstaande bedrijven zijn slechts enkele voorbeelden van de grootste en beste werkgevers in Hamburg. Maar er zijn dus nog veel meer grote en invloedrijke bedrijven in deze stad actief!

Hierdoor wordt Hamburg als het centrum van innovatie en economische activiteit in Duitsland beschouwd!

En dat is bijzonder interessant voor vastgoedinvesteerders die op zoek zijn naar een toplocatie in combinatie met een kapitaalkrachtig huurpubliek in een groeiende economie!

Conclusie: Groeiend economisch centrum in Europa

Hamburg biedt een combinatie van een bloeiende en groeiende economie, een strategische ligging in het noorden van Duitsland aan de rivier de Elbe, vele hoogopgeleide arbeidskrachten en gigantische investeringen in infrastructuur en stadsontwikkeling.

Al deze niet te onderschatten elementen hebben bijgedragen tot de bloeiende arbeidsmarkt van Hamburg en de grotere stadsregio Hamburg.

Deze positieve trend zal zich de komende jaren hoogstwaarschijnlijk voortzetten, aangezien de stad blijft groeien en zich blijft ontwikkelen als een belangrijk economisch en cultureel centrum in Duitsland én bij uitbreiding ook in Europa.

Toegankelijk voor diverse types beleggers

Duits vastgoed als investering voor beginners

Beginners die op zoek zijn naar naar een interessante vastgoedbelegging kunnen via deze aanbieding vrij risicoloos hun eerste beleggingspand aankopen.

Vanaf een bedrag van +/- 104 500 euro kan u reeds de volle eigendom van een nieuwbouwappartement verwerven (in combinatie met een lening bij een Duitse bank).

Dit is een vrij lage instapdrempel in vergelijking met andere vastgoedinvesteringen in Nederland of België bijvoorbeeld waarvan de vereiste eigen inbreng gemakkelijk 50 à 60% meer kan bedragen.

Bovendien zijn deze investeringsappartementen ook qua takenpakket en te investeren tijd en energie een hele toegankelijke optie om te investeren in vastgoed voor verhuur.

Dankzij de contractueel vastgelegde verhuurgarantie voor een periode van 10 jaar, inclusief een complete dienstverlening op het vlak van rentmeesterschap, syndicus en periodiek onderhoud, kan u compleet zorgeloos investeren in deze opbrengstpanden in Hamburg te Duitsland.

Passief beleggen in vastgoed is met andere woorden absoluut mogelijk via deze aanbieding! Wat betekent dat dit Duits beleggingsvastgoed een waardevol alternatief is voor andere passieve investeringsproducten!

Duits vastgoed als belegging voor ervaren investeerders

Ervaren vastgoedbeleggers kunnen hier een unit kopen met een maximale leverage tot 100% (natuurlijk dient men te voldoen aan enkele criteria).

Dit betekent dat een ervaren vastgoedbelegger met een bestaande vastgoedportefeuille met een hele beperkte eigen inbreng 1 of meerdere appartementen in dit nieuwbouwproject kan aankopen.

In het kader van een goed gediversifieerde vastgoedportefeuille opbouwen, zijn deze nieuwbouwappartementen voor verhuur in Hamburg een unieke en tijdelijke aanbieding op de Duitse vastgoedmarkt (op is op).

Aarzel dus niet om meer details aan te vragen gezien de kleinschaligheid van dit prachtig project!

Aantrekkelijk jaarlijks rendement op middellange termijn

Rendement van deze vastgoedinvestering in Duitsland

Afhankelijk van uw situatie, beschikbaar investeringsbudget, beleggingshorizon, waardestijging van het onroerend goed en uw wensen qua financiering, kan het jaarlijks rendement op uw geïnvesteerd kapitaal 7 à 8% bedragen.

Interesse? Aarzel geen seconde en vraag vrijblijvend meer informatie aan, toegepast op uw profiel, verlangens en budget.

Duits vastgoed voor verhuur levert mooi rendement op

Dit nieuw gebouwd Duits investeringsvastgoed in het bloeiende Hamburg kan beschouwd worden als een waardevaste investering met aanzienlijk, werkelijk rendement.

Een opbrengsteigendom kopen in dit nieuwbouwproject in deze prachtige en rustige wijk in Hamburg biedt enkele voordelen ten opzichte van een beleggingspand kopen in Nederland of België.

Een eerste pluspunt is dat de verhouding aankoopprijs/jaarlijkse huurinkomsten van Duits beleggingsvastgoed interessanter is dan diezelfde verhouding van opbrengstvastgoed in België of Nederland.

Het jaarlijks rendement, de effectieve huuropbrengsten, van Duits vastgoed als investering ligt hoger dan het rendement van investeringsvastgoed in België en Nederland.

Ten tweede zijn de aankoopkosten in Duitsland een pak lager! Dit betekent dat u deze via de waardestijging van uw pand veel sneller terug hebt verdiend in vergelijking met een aankoop in België of Nederland!

Ten derde is Hamburg qua economische kracht niet te vergelijken met de meeste Belgische en Nederlandse steden. Qua koopkrachtig huurpubliek en qua waardevermeerdering op de lange termijn zit u hier dus gewoon gebeiteld.

Wenst u een deel van uw spaargeld te beleggen aan een degelijk rendement en met beperkt risico?

Dan kan dit nieuw Duits onroerend goed in Hamburg met 10-jarige verhuurgarantie zeker een aantrekkelijke investeringsoptie zijn, ook in het kader van defensief beleggen in vastgoed!

In elk geval, dit type Duits vastgoed voor verhuur zit als belegging in de lift bij Nederlandse en Belgische particuliere beleggers.

Dit is evident daar een slimme belegger altijd zoekt naar de meest interessante rendement/risico verhouding.

Verschil tussen Duits versus Belgisch/Nederlands vastgoed: (geen) baksteen in de maag

Duitsers hebben geen baksteen in de maag.

In tegenstelling tot Belgen en Nederlanders hechten ze veel minder emotionele waarde aan een eigen huis/appartement.

Duitsers laten het geld rollen maar spenderen hun centen liever aan andere zaken (reizen, restaurantbezoekjes, een Duitse premium wagen met alle toeters en bellen, enzovoort).

Duitsers kopen wagens maar geen huizen: Slechts +/- 43% van de Duitsers is eigenaar van de woning die hij/zij betrekt. Dit is de laagste eigenaarsratio in de hele Europese Unie.

Dit verschil in mentaliteit vertaalt zich bijgevolg ook in de Duitse vastgoedmarkt, waar het merendeel van de Duitsers dus simpelweg huurder is!

U leest het goed, in Duitsland zijn er verhoudingsgewijs veel meer mensen die huren dan mensen die wonen in een eigen woning of flat.

De residentiële vastgoedmarkt in Duitsland is dus een echte huurdersmarkt (en geen kopersmarkt). Dit is net het tegenovergestelde van in België en Nederland.

Gevolgen voor Duits vastgoed als investering

Vanzelfsprekend heeft dit gevolgen voor de Duitse vastgoedprijzen en de jaarlijks te verdienen rendementen via het verhuren van residentieel vastgoed.

Ten eerste is de vraag naar kwalitatief hoogstaande huurappartementen en -woningen er stabiel en hoog.

De huurdersvraag is er zodanig hoog dat deze in vele streken het aanbod overtreft. Vooral goed uitgeruste nieuwbouwappartementen zijn er niet genoeg! Dit is het ultieme scenario voor een verstandige verhuurder van vastgoed.

Ten tweede zorgt de Duitse wetgeving voor voldoende rechten voor eigenaars die vastgoed verhuren.

Een huurder die een wanbetaler blijkt te zijn, kan u vrij snel en eenvoudig uitzetten. Kanttekening: De eerste tien jaar hoeft u zich hier geen zorgen om te maken want dergelijke problemen van wanbetaling zijn de zorg van de promotor die een 10-jarige contractueel vastgelegde verhuurgarantie biedt aan u.

Ten derde kan u in bepaalde Duitse streken investeren in een economisch sterke en groeiende regio (zoals in Hamburg absoluut het geval is). 

Wat bijzonder interessant is op het vlak van waardebeleggen in vastgoed. Om u een idee te geven: Hamburg is na Berlijn de grootste stad van Duitsland...

Op de middellange termijn maakt u hier realistisch gezien zeker kans op een aanzienlijke meerwaarde bij een latere verkoop (die vrijgesteld is van Duitse meerwaardebelasting indien het pand minstens 10 jaar in uw bezit was).

Een lening afsluiten voor Duits vastgoed als investering is mogelijk

Deze nieuwbouwappartementen zijn te koop in volle eigendom. Dit betekent dat u probleemloos kunt lenen om een deel van de aankoopprijs te financieren.

In de praktijk heeft u zelfs 2 opties om de beste lening en financiering te vinden: Lokaal in Duitsland lenen (u kunt rekenen op professionele begeleiding van lokale experts ter zake) of lenen in het land waar u woont en werkt (België of Nederland).

Lenen voor Duits vastgoed in Duitsland

De bouwpromotor van deze prachtige nieuwbouwappartementen onderhoudt goede banden met verschillende lokale banken en kredietverstrekkers in Hamburg. 

Bovendien kunt u rekenen op ervaren professionals die voor u de scherpste intrestvoet kunnen vinden.

Er is veel concurrentie bij Duitse banken (en er zijn er heel veel) dus het kan de moeite lonen om lokaal in Duitsland de beste (goedkoopste) lening uit te laten zoeken voor u.

In elk geval: Het is perfect mogelijk om in Duitsland een hypothecaire lening af te sluiten bij een Duitse bank.

Een Duitse bank kan namelijk vlot een hypotheek vestigen op uw pand in Duitsland en bijgevolg functioneert uw Duitse opbrengsteigendom dan als onderpand.

Aarzel niet om gedetailleerde informatie aan te vragen over de mogelijkheden, vereisten, tarieven en looptijden.

U kunt rekenen op een complete en professionele begeleiding door een ervaren team van professionals.

Lenen voor Duits vastgoed in België of Nederland

Woont en werkt u in België of Nederland? Dan kan u ook steeds lokaal een lening afsluiten, bij uw huisbankier of via een vergelijker.

Vanzelfsprekend dient u voldoende onderpand te kunnen verschaffen daar een Belgische of Nederlandse bank niet kan werken met Duits vastgoed als onderpand.

Opgelet: Het is niet noodzakelijk om met onroerend goed als onderpand te werken.

Er zijn nog andere manieren om een lening voor een Duitse opbrengsteigendom af te sluiten.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over de financieringsmogelijkheden van dit Duits vastgoed in Hamburg.

Voordelen van dit Duits vastgoed als investering

 • Passieve inkomsten verdienen met dit Duits nieuwbouwvastgoed is mogelijk dankzij de 3 unieke garanties aangeboden door de bouwpromotor (zie hierboven).
 • De Duitsers houden voornamelijk van vastgoed huren en minder van vastgoed kopen. Een meerderheid van de Duitsers huurt hun appartement/woning. Als buitenlandse vastgoedinvesteerder is een dergelijke huurderscultuur natuurlijk interessant. Zeker op een toplocatie in Hamburg!
 • Beleggen in vastgoed met een contractueel vastgelegde verhuurgarantie is hier geen utopie maar realiteit. Voor een periode van 10 jaar. Vraag meer informatie aan voor de details!
 • Qua aankoopprijs is Duits vastgoed als investering veel toegankelijker en laagdrempeliger dan beleggingspanden in België of Nederland. Via deze aanbieding komt u al vol aan de bak vanaf 104 500 euro. U verwerft de volle eigendom (en financiert een deel van de aankoopprijs met een lening).
 • De Duitse onroerend goed fiscaliteit is mild en gunstig. Het verschil tussen bruto en netto rendement is bijgevolg klein. Bovendien zijn er, mits de juiste boekhoudkundige en fiscale begeleiding, ook tal van fiscale aftrekposten te benutten om uw belastbare basis te drukken.
 • Duitsland is de motor van Europa en Hamburg is een sterke groeiregio met een enorme werkgelegenheid en veel goedbetaalde werknemers. Een dergelijke stad met veel bedrijven, veel jobs en veel koopkracht... Interessant!
 • Dit Duits nieuw gebouwd onroerend goed is een waardevast beleggingsalternatief dat qua verhouding rendement/risico helemaal niet moet onderdoen voor Belgisch of Nederlands investeringsvastgoed, integendeel zelfs...

Interesse in dit investeringsvastgoed te koop in Duitsland?

Bent u benieuwd naar dit Duits vastgoed als investering met drie unieke garanties? Vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan!

U kunt rekenen op een volledig Nederlandstalige begeleiding inclusief analyse van uw profiel en wensen.

Een financieel plan en rendementssimulatie op maat maken ook deel uit van deze dienstverlening.

Vanzelfsprekend krijgt u ook diepgaande en gedetailleerde informatie over de nog beschikbare opbrengsteigendommen te koop (inclusief lastenboek, grondplannen, enzovoort).

Indien u dat wenst, kunt u ook rekenen op professionele begeleiding inzake het vinden van de beste financiering in Duitsland!

Belangrijk: In het kader van het uitvoeren van een grondige due diligence, maakt de promotor er ook een punt van dat u persoonlijk op bezoek gaat. Zo kunt u zelf vaststellen wat de kwaliteit van dit nieuwbouwvastgoed is!

U wordt dus van ganser harte uitgenodigd om ter plaatse te gaan inspecteren in Hamburg.

Transparantie staat hier centraal waardoor u snel en duidelijk antwoorden kunt krijgen op al uw (gedetailleerde) vragen.

Kom vrijblijvend de prijzen, financierings­mogelijkheden en rendementen te weten van de nog beschikbare appartementen


  Privacybeleid *