• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Cashflowpositieve appartementen in Punta Prima in Spanje Te Koop

Cashflowpositieve appartementen in Punta Prima in Spanje Te Koop

 • €107.350 Startkapitaal
 • €1.060 Netto Inkomsten / Maand
 • Flat
 • Te koop voor verhuur en privé
 • Punta Prima, Alicante, Spanje

Deze nieuwe droomappartementen in Punta Prima bevinden zich op wandelafstand van zee en zijn een uitgelezen mogelijkheid om een uitzonderlijke belegging te doen.

Hier kan u namelijk investeren in een zonovergoten levensstijl, betrouwbare vermogensgroei en aantrekkelijke netto inkomsten uit kortetermijnverhuur op 300 meter van het strand.

Vanaf een eigen inbreng van 107.350 euro eigen kapitaal kunt u in combinatie met een Spaanse hypotheek de volle eigendom verwerven van een prachtig nieuwbouwappartement met 2 of 3 slaapkamers in dit kleinschalig project.

U kunt vervolgens volop zelf profiteren van uw eigen zonovergoten appartement met 2 of 3 slaapkamers (een topinvestering voor uw levenskwaliteit) én van 1.060 euro netto inkomsten per maand (of meer).

Dit maandelijks inkomstenbedrag is wat er overblijft van de huurinkomsten na betaling van de kapitaalaflossingen en interesten van een Spaanse hypotheek met een looptijd van 15 jaar als voorbeeld.

Ontdek hieronder meer details over deze schaarse nieuwbouwopportuniteit op 300 meter van zee...

Samenvatting van deze buitenkans in Punta Prima vlakbij Torrevieja in Spanje

 • Kleinschalig nieuwbouwproject met slechts 36 nieuwbouwappartementen op een steenworp afstand van de Middellandse Zee. Voor de snelle beslissers want verkocht is verkocht.
 • Hier kan u vanaf 107.350 euro eigen inbreng slim investeren in waardevast vastgoed op een echte toplocatie in Spanje aan de Costa Blanca.
 • De rest van het aankoopbedrag kan u vlot financieren met een Spaanse hypotheek (volledig Nederlandstalige hypotheekbegeleiding beschikbaar incl. een vergelijking van meer dan 20 Spaanse banken).
 • Elk appartement te koop is voorzien van 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers en sommige zijn gezegend met een adembenemend zeezicht.
 • Fantastische gemeenschappelijke faciliteiten op het dakterras (overloopzwembad, jacuzzi, ontspanningsruimte en 3 waterbedden) met fenomenale uitzichten over de zee en de omgeving.
 • U heeft de vrijheid om uw appartement aan zee te gebruiken zoals u dat zelf wilt: (1) als permanente woonplaats, (2) als vakantieappartement voor eigen gebruik of (3) als appartement voor eigen gebruik én verhuur.
 • Elke maand een mooi extra bedrag verdienen door te verhuren wanneer u er niet bent is hier perfect mogelijk, zelfs na het betalen van uw hypotheek. Zo'n 1.060 euro netto per maand met een lening op 15 jaar bijvoorbeeld. Meer info hieronder.

Troeven van deze locatie in Punta Prima

Hier ervaart u de verfrissende zeelucht van de Middellandse Zee en ruikt u de geur van het zout zeewater dat zich 300 meter verderop bevindt.

De inplanting van dit kleinschalig nieuwbouwproject is ronduit uitzonderlijk en geniaal, grenzend aan het lokale natuurgebied en met een fenomenaal panoramisch uitzicht over de Middellandse Zee.

Met andere woorden, of u zich nu in de woonkamer of op het terras van uw prachtig nieuwbouwappartement bevindt, hier voelt u in elk geval de aanwezigheid van de Middellandse Zee.

Vanaf een eigen inbreng van 107.350 euro eigen kapitaal kunt in combinatie met een scherpe Spaanse hypotheek uw nieuwbouwappartement aan zee verwerven hier in Punta Prima!

Dit project bevindt zich effectief op slechts 300 meter van het zandstrand en tevens op een korte 5 minuten rijden van Torrevieja (dé grotere kuststad van deze regio met ontzettend veel winkels en horeca).

Het uitzonderlijk dakterras van dit appartementsgebouw is toegankelijk voor eigenaars/huurders.

Het is de perfecte plek om te ontspannen in het overloopzwembad en om de spectaculaire zonsondergangen te bewonderen dankzij het panoramisch zicht van 360 graden.

Financiële vrijheid met behulp van deze vastgoedbelegging

Droomt u van financieel vrij worden of bent u het al? Zoekt u naar een manier om extra inkomsten te verdienen?

Dan zijn deze cashflowpositieve appartementen te koop in Punta Prima vlakbij Torrevieja aan de Costa Blanca in Spanje een bijzonder interessante kans!

Deze nieuwbouw droomappartementen kunnen de sleutel voor uw financiële vrijheid zijn, gelegen op 300 meter van het strand en de zee op een echte toplocatie aan de Costa Blanca.

Cashflowpositieve appartementen in Punta Prima als opbrengsteigendom

In het levendige Punta Prima, een snel ontwikkelend gebied nabij Torrevieja, bevinden zich deze exclusieve nieuwbouwappartementen te koop op amper 300 meter van de betoverende Middellandse Zee.

Indien u uw appartement gedeeltelijk verhuurt tijdens periodes dat u er zelf geen gebruik van maakt, kan u realistisch gezien rekenen op de volgende extra maandelijkse netto inkomsten:

 • 488 euro per maand netto inkomen na betaling van rente en aflossingen voor Spaanse hypothecaire lening met looptijd van 10 jaar en vaste rentevoet, of
 • 1.060 euro per maand netto inkomen na betaling van rente en aflossingen voor Spaanse hypothecaire lening met looptijd van 15 jaar en vaste rentevoet, of
 • 1.512 euro per maand netto inkomen na betaling van rente en aflossingen voor Spaanse hypothecaire lening met looptijd van 25 jaar en vaste rentevoet.

Opmerking: Bovenstaande simulaties gebruiken een vaste rentevoet om een realistische berekening mogelijk te maken, een variabele rentevoet of een mix (vast + variabel) is echter ook mogelijk via onze Nederlandstalige hypotheekbegeleiding.

Dit project biedt u een tijdelijke, unieke kans om te investeren in een fantastisch afgewerkt nieuwbouwappartement.

Dit gloednieuw en uitzonderlijk gelegen appartement maakt een zonnige levensstijl mogelijk aan de Costa Blanca en kan tevens functioneren als een betrouwbare bron van inkomsten na aflossing van de lening (kapitaalaflossingen + interesten).

Uw pad naar een zorgeloze toekomst start vanaf 107.350 euro

Met een vereiste minimum eigen inbreng vanaf 107.350 euro, aangevuld met aantrekkelijke lokale Spaanse financieringsopties, is uw droomappartement aan zee in Spanje plots een pak toegankelijker en betaalbaarder.

U kan rekenen op een volledig Nederlandstalige begeleiding op maat inzake het vinden van de beste hypotheek in Spanje indien u dat wenst.

Weetje: Spaanse banken bieden doorgaans betere tarieven en voorwaarden dan Belgische/Nederlandse banken omdat ze een hypotheek kunnen vestigen op het Spaans vastgoed.

Nieuwbouw appartementen in Punta Prima van topkwaliteit

De bouwpromotor van dit project is op en top professioneel en heeft een indrukwekkend track record opgebouwd.

Elk appartement in dit prachtige complex is ontworpen met oog voor detail en biedt moderne voorzieningen. De afwerking is hoogstaand en van topkwaliteit.

Hier maximaliseert u simpelweg uw woon- en leefgenot in het idyllische klimaat van de Costa Blanca in Spanje.

Bijkomend voordeel: U kan genieten van de 10-jarige aansprakelijkheid van de bouwpromotor omdat het hier om een investering in nieuwbouw gaat.

Cashflowpositieve investering waardoor uw financiële groei verzekerd is

Deze appartementen vertegenwoordigen een ideale investeringskans met een structureel positieve cashflow na maandelijkse aflossingen dankzij de sterke verhuurmarkt in de regio.

Dit betekent een gestage en betrouwbare inkomstenstroom waarmee u uw financiële doelen kunt bereiken.

De maandelijkse extra inkomsten die u met deze vastgoedbelegging kunt behalen, kunt u gebruiken om van te leven, om te herinvesteren of om te sparen bijvoorbeeld.

Strategische investering in een groeiende regio

Deze cashflowpositieve appartementen in Punta Prima bevinden zich in een gebied met een hoog potentieel voor waardestijging op de middellange termijn.

Op slechts 300 meter van het strand en met een natuurgebied in de achtertuin bieden deze nieuwbouwappartementen in Punta Prima een schitterende levensstijl en een solide investering voor uw toekomst.

Weetje: De nabijheid van Torrevieja, een havenstad die bekend staat om haar positieve invloed op de gezondheid en hoge levenskwaliteit, versterkt de waarde van uw investering verder.

Flexibele volle eigendom zonder verhuurverplichtingen

Terwijl de appartementen een aantrekkelijke verhuurmogelijkheid bieden, bent u niet verplicht deze verhuurpiste te volgen. Het is optioneel.

U heeft de vrijheid om uw eigendom te gebruiken als een permanente woonplaats, als vakantieverblijf of als appartement voor eigen gebruik en gedeeltelijke verhuur als een onderdeel van uw bredere investeringsportefeuille.

Dit is afhankelijk van uw persoonlijke en financiële doelstellingen.

Interesse in deze cashflowpositieve appartementen in Punta Prima? Vraag meer informatie aan

Bent u klaar om te investeren in een nieuwbouw eigendom die zowel zonnige levensvreugde als een positieve cashflow biedt?

Deze nieuwbouwappartementen in Punta Prima zijn de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een zonnige levensstijl gecombineerd met financiële groei.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over deze unieke kans indien u interesse heeft!

Tip: Aarzel niet om meer informatie aan te vragen bij interesse! De Nederlandstalige verantwoordelijke zal u spoedig verder inlichten en een vrijblijvend antwoord bieden op al uw vragen.

Wees er in elk geval snel bij want het aantal units is beperkt en de beste plaatsjes zijn eerst (en snel) weg!

Weetje: De oplevering van deze cashflowpositieve appartementen in Punta Prima is reeds gepland voor 15 juni 2024. U kan dus snel zelf genieten van deze appartementen en u kan ook heel snel extra inkomsten verdienen via kortetermijnverhuur indien gewenst.

Galerij

Locatie

Adres: Punta Prima, Alicante, Spanje

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *