• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Beleggen in onroerend goed in Duitsland met zorgeloze huurgarantie & beheerservice

Beleggen in onroerend goed in Duitsland met zorgeloze huurgarantie & beheerservice

 • €72.500 Min. eigen inbreng
 • 6,56% jaarlijks rendement
 • Flat
 • Te koop enkel voor verhuur
 • 23843 Bad Oldesloe, Duitsland

Bent u een Nederlandse of Belgische investeerder en op zoek naar een veelbelovende plek om te beleggen in onroerend goed in Duitsland? Zoek dan niet verder dan Bad Oldesloe in Noord-Duitsland.

Dit charmante stadje ligt tussen Hamburg en Lübeck en heeft een benijdenswaardige ligging in de metropoolregio Hamburg.

Hierdoor is het gemakkelijk bereikbaar vanuit diverse grote steden en de prachtige stranden van de Oostzee.

In dit nieuwbouwproject kunt u vanaf een eigen inbreng van +/- 72 500 euro (aangevuld met een Duitse hypothecaire lening) de volle eigendom verwerven van een gloednieuw appartement voor verhuur.

Ontdek hieronder alle details over:

 • De contractueel gegarandeerde huurinkomsten,
 • Het aantrekkelijk jaarlijks rendement van +/- 6,56%,
 • De toplocatie en het potentieel van dit vastgoed, en 
 • De complete ontzorging voor buitenlandse investeerders (gratis beheer- en verhuurservice, inclusief rentmeesterschap en periodiek onderhoud).

Inhoudsopgave

Samenvatting van deze Duitse appartementen te koop als investering

 • Keuze uit meer dan 50 nieuwbouwappartementen als opbrengsteigendom te koop in de bloeiende stadsregio van Hamburg (een regio met veel kapitaalkrachtige huurders die beroepsactief zijn in en rond Hamburg).
 • U koopt de volle eigendom van een 1- of 2-slaapkamerappartement (hier dus geen constructies op basis van erfpacht, opstalrecht, leningen, aandelen of obligaties).
 • +/- 6,56% jaarlijks rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen (vraag vrijblijvend meer informatie aan voor verduidelijkingen).
 • Maandelijks gegarandeerde huurinkomsten voor een periode van 10 jaar, vastgelegd in een contract en gewaarborgd door een financieel stabiele en kapitaalkrachtige Duitse projectontwikkelaar.
 • Het onafhankelijke Duitse kredietonderzoeksbureau Schufa analyseert jaarlijks de kredietwaardigheid van deze bouwpromotor. Concreet is er een minimale kans op wanbetaling van nog geen 0,3% volgens Schufa. Met andere woorden, de kans is kleiner dan 1 op 333 dat deze ontwikkelaar de 10-jarige verhuurgarantie niet kan nakomen.
 • Deze zorgeloze huurgarantie neemt uw zorgen inzake risico weg. Leegstand is uw zorg en probleem niet en is volledig voor rekening van de promotor!
 • Gezien de lokale bevolkingsgroei en het tekort aan energie-efficiënte nieuwbouwwoningen in de streek is er sprake van een aanzienlijk meerwaardepotentieel op de middellange tot lange termijn.
 • Deze nieuwe wooneenheden voor verhuur zijn te koop vanaf +/- 72 500 euro eigen inbreng, aangevuld met een Duitse hypothecaire lening (u kunt hiervoor rekenen op een in-house team van experts die voor u op zoek gaan naar een Duitse lening aan de beste intrestvoorwaarden).
 • Deze appartementen zijn voorzien van een balkon, terras of dakterras en elk appartement komt inclusief een parkeerplaats en bergingsruimte.
 • Volledig Nederlandstalige begeleiding beschikbaar van A tot Z (inclusief bezichtiging ter plaatse en het zoeken en selecteren van de meest interessante Duitse hypothecaire lening)
 • Unieke 10-jarige premium dienstverlening en dienst na verkoop:
  • 10 jaar lang gratis all-in beheer (plaatsbeschrijvingen, selectie van huurders en verhuur, verzekeringen in orde brengen, onderhouds- en opfrissingswerken uitvoeren, enzovoort zijn voor rekening van de ontwikkelaar).
  • Kosten van onderhoud en opfrissingswerken worden gedekt door de ontwikkelaar, u ontvangt na 10 jaar een goed onderhouden appartement terug (contractueel vastgelegd).

Beleggen in onroerend goed in Duitsland in Bad Oldesloe: Inleiding

dronebeeld van nieuwe gebouwen met parkeerplaatsen voor vlakbij autosnelweg station en stadscentrum van bad oldesloe ideaal om te beleggen in onroerend goed in Duitsland

Als vastgoedbelegger zult u waarderen dat Bad Oldesloe deel uitmaakt van het district Stormarn, dat een groeiende economie en een sterke koopkracht heeft en vaak in de top tien staat van welvarende districten in Duitsland.

Met meer dan 12 000 actieve bedrijven die lokaal jobs verschaffen, vindt u in dit gebied volop investeringsmogelijkheden voor verhuur aan huurders met een stabiel inkomen.

Bad Oldesloe is goed verbonden met een eigen op- en afrit naar de A1 snelweg, waardoor uw huurders in +/- een half uur tijd in het centrum van Hamburg staan.

Er is ook een lokaal treinstation met goede verbindingen naar Hamburg, Lübeck en Kiel.

Dankzij de gematigde kosten van levensonderhoud in Bad Oldesloe (in vergelijking met het duurdere Hamburg bijvoorbeeld), kunnen uw huurders bovendien genieten van een comfortabele levensstijl terwijl u investeert in deze levendige gemeenschap.

Investeren in deze beleggingspanden in Bad Oldesloe betekent in feite investeren in een gemeenschap met een hoge levenskwaliteit.

Met een levendig stadscentrum, een ruim scala aan vrijetijdsactiviteiten, waaronder +/- 200 sport- en vrijetijdsclubs, een openluchtzwembad en een overdekt zwembad, vinden inwoners volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van het nieuwbouw appartement dat ze huren (uw investering).

Interessant pluspunt: Met een verscheidenheid aan lokale scholen, die zowel algemeen als beroepsonderwijs aanbieden, is dit ook een uitstekende locatie voor gezinnen met kinderen waarvan een of beide partners een goed betaalde job in Hamburg uitoefenen bijvoorbeeld.

Mis uw kans dus niet om te investeren in deze bloeiende Duitse gemeenschap met zowel stedelijke als landelijke charme.

Dit terwijl u tegelijkertijd profiteert van de voordelen van de gunstige ligging van deze beleggingspanden in de grotere metropoolregio Hamburg.

Bad Oldesloe is een slimme investeringskeuze voor Nederlandse en Belgische vastgoedinvesteerders die op zoek zijn naar een veelbelovende kans in Duitsland.

Beleggen in onroerend goed in Duitsland in Bad Oldesloe

Tussen Hamburg en de Oostzee en dus in het zuidoosten van Sleeswijk-Holstein ligt de stad Bad Oldesloe.

Deze unieke ligging in de metropoolregio Hamburg zorgt voor korte afstanden naar Hamburg en naar de stranden van de Oostzee en de Hanzestad Lübeck

In combinatie met een mix van kleinstedelijke en landelijke flair biedt Bad Oldesloe een ideale woonomgeving voor huurders aan.

Het stadsbeeld wordt gekenmerkt door de historische oude stad én de twee rivieren Trave en Beste.

Als zetel van het district Stormarn is Bad Oldesloe het economische, culturele en politieke centrum van de regio.

Het centrum zelf biedt alle noodzakelijke plaatselijke voorzieningen voor de 25 000 inwoners. Zo zijn er talloze horecazaken, supermarkten, apotheken, speciaalzaken, banken, verzekeraars en geneesheren in Bad Oldesloe gevestigd. 

Het scholenaanbod is goed uitgebouwd met drie basisscholen, drie gemeenschapsscholen en een gymnasium. Ook de beroepsscholen van het district Stormarn bevinden zich in Bad Oldesloe. 

De stad heeft ook een eigen ziekenhuis. In het levendige stadscentrum vinden inwoners een evenwichtig winkelaanbod van grote ketens tot diverse detailhandelaars.

Op het gebied van vrijetijdsbesteding zorgt een breed scala aan clubs en verenigingen voor afwisseling. 

Bad Oldesloe heeft ook een openluchtzwembad aan de Poggensee en een groot overdekt zwembad, het Travebad.

De recreatiemogelijkheden worden vervolledigd door de toeristische attracties langs de Oostzeekust, die op slechts een half uur van Bad Oldesloe liggen met de wagen.

Zorgeloos beleggen in onroerend goed in Duitsland via deze nieuwe appartementen

moderne duitse appartementen te koop als investering passieve belegging met gratis verhuur en beheer

Verlangt u naar zorgeloos beleggen in onroerend goed in Duitsland? In deze nieuwbouwresidentie is het mogelijk!

Hier kunt u namelijk de eigenaar worden van één of meerdere appartementen met een mooie en gegarandeerde huuropbrengst.

Uw eigendom wordt beheerd door een professioneel bedrijf (uw opbrengsteigendom beheren is dus niet uw zorg!)

Via een officieel contract worden uw huurinkomsten bovendien voor een periode van 10 jaar gegarandeerd. Zo hoeft u niet wakker te liggen van leegstand, wanbetaling door huurders, schade, enzovoort.

Dankzij de premium service neemt de promotor ook het periodiek onderhoud van uw appartement op zich. 

Dit betekent dat u, zonder hiervoor extra kosten te moeten betalen, op het einde van de 10-jarige huurperiode terug over uw opbrengsteigendom beschikt die zich in een goede en goed onderhouden staat bevindt.

Kortom, u hoeft zich dus niets aan te trekken van het beheer, de huurinkomsten en schade en kosten eigen aan de huurder. Passief beleggen in Duits vastgoed is hier met andere woorden absoluut mogelijk!

U ontvangt maandelijks de huur rechtstreeks op uw rekening. De huur is voor een periode van 10 jaar contractueel vastgelegd in de koopakte. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over leegstand en schade.

Kortom, geld verdienen met Duits vastgoed kan hier zonder zorgen en met zekerheden, met een heel beperkt risico, via deze aanbieding.

Details over deze wooneenheden voor verhuur

Hieronder krijgt u enkele details over deze lichtrijke nieuwbouwappartementen op een toplocatie met goede verbindingen naar diverse grootsteden:

 • Nieuwbouwproject in Bad Oldesloe
 • Meer dan 50 nieuwbouwappartementen te koop (met 10 jaar huurgarantie)
 • Elk appartement heeft een autostaanplaats of garage ter beschikking
 • Keuze uit verschillende soorten appartementen te koop:
  • 1-slaapkamer appartementen
  • 2-slaapkamer appartementen
 • Vanaf 72 500 euro kunt u beleggen in onroerend goed in Duitsland in dit project én de volle eigendom van dit pand verwerven (hier geen erfpacht op opstalrecht!)
 • Zorgeloos geld verdienen met verhuren van vastgoed kan hier dankzij de all-in service van de promotor inclusief verhuurgarantie van 10 jaar

Toplocatie voor residentiële verhuur tussen Hamburg en Lübeck

Voor huurders van uw volledig uitgerust nieuwbouwappartement is het tof en residentieel wonen in deze stad en buurt met alle voorzieningen.

De meer dan 50 appartementen bevinden zich in Bad Oldesloe, een erg gunstig gelegen plaats met zowel stedelijke als landelijke charme.

Infographic met alle voorzieningen op wandelafstand van de appartementen

infographic voorzieningen in de buurt op wandelafstand van nieuwbouwproject met opbrengsteigendommen te koop met verhuurgarantie in duitsland

Gunstige transportverbindingen voor huurders

De inplanting van deze nieuwbouwappartementen in Bad Oldesloe in de metropoolregio Hamburg is aantrekkelijk voor huurders die in of rond Hamburg of Lübeck werken.

Toplocatie tussen Hamburg en Lübeck om te beleggen in onroerend goed in Duitsland

De ligging van Bad Oldesloe is opmerkelijk te noemen. De stadsgrenzen van Hamburg liggen 30 kilometer ten zuidwesten van de stad.

En op +/- dezelfde afstand, maar in de tegenovergestelde richting, liggen de Hanzestad Lübeck en de stranden van de Oostzee in het noordoosten.

De verbindingen met beide grote steden zijn dus perfect voor mensen die beroepsactief zijn in deze steden.

Binnen Bad Oldesloe staat deze nieuwbouwresidentie dicht bij het centrum en is het gunstig gelegen.

Het treinstation ligt op nog geen 10 minuten wandelen en de rit naar de dichtstbijzijnde oprit naar de A1 duurt 5 à 10 minuten.

Goed wegennetwerk

Aangezien de snelweg A1 direct langs Bad Oldesloe loopt, duurt een rit naar het centrum van Hamburg ongeveer 35 minuten en naar Lübeck minder dan een half uur.

Uitstekende treinverbindingen

Met de trein verloopt het transport nog sneller (inderdaad, Bad Oldesloe heeft een eigen treinstation, opnieuw een pluspunt voor huurders!).

Vanaf hier duurt de treinverbinding 26 minuten naar het hoofdstation van Hamburg en 18 minuten naar Lübeck. De frequentie van de treinen is zeer strak met ongeveer één trein per half uur. 

Huurders kunnen te voet naar het treinstation (de wandeling duurt nog geen 10 minuten).

Aantrekkelijke lokale voorzieningen en infrastructuur

De bushalte voor het busvervoer ligt op 1 minuut wandelafstand van dit nieuwbouwproject. 

En diverse supermarkten, restaurants, banken, parken en speeltuinen liggen allemaal binnen de vijf minuten wandelafstand van de appartementen.

Zelfs een wandeling naar het levendige stadscentrum met zijn historische gebouwen en vele winkelmogelijkheden duurt slechts ongeveer 10 minuten

Anders gesteld, alles wat van belang is, ligt op een paar minuten wandelafstand van dit nieuwbouwproject.

Pluspunten qua ligging van deze appartementen voor huurders

 • Heerlijk rustig wonen tussen Hamburg en Lübeck
 • Minder dan 30 minuten met de trein en auto naar Hamburg of Lübeck
 • Op 40 kilometer van de Oostzee
 • Treinstation, supermarkten, horeca, parken, etc. op 5 minuten wandelafstand

Pluspunten qua ligging van deze appartementen voor verhuurders/investeerders

Er zijn enkele goede redenen om voor Bad Oldesloe te kiezen voor uw volgende vastgoedbelegging:

Sensationele ligging tussen Hamburg en Lübeck

 • Locatie, locatie, locatie: Check
 • 30 kilometer tot de stadsgrenzen van Hamburg
 • Een half uur rijden naar Lübeck en de stranden van de Oostzee
 • Onderdeel van de stadsregio Hamburg
 • Kortom: Een toplocatie voor beroepsactieve huurders in de regio

Gelegen in Stormarn is een groeiende stadswijk

 • Het district Stormarn staat vaak in de top 10 van alle districten in Duitsland qua koopkracht
 • Stormarn telt een kleine 250 000 inwoners en de bevolking is er sinds 1995 elk jaar gegroeid (een groeiende bevolking in combinatie met een gebrek aan hoogwaardige nieuwbouwappartementen is interessant voor beleggers).
 • Ongeveer 12 000 bedrijven zorgen er voor een stabiel en groeiend aantal arbeidsplaatsen. Deze regio verschaft goedbetaalde jobs en is dus automatisch ook een magneet voor mensen die er in de buurt willen huren.

Korte afstanden vanaf dit nieuwbouwproject

 • Eigen op- en afrit naar de snelweg A1 met een rijafstand van 35 minuten naar het centrum van Hamburg.
 • Er is een treinstation dat een snelle verbinding garandeert naar Hamburg en Lübeck en om het half uur is er een trein.
 • Per trein 26 minuten naar het centraal station van Hamburg en op 18 minuten naar Lübeck.

Leefbare en aantrekkelijke locatie om te beleggen in onroerend goed in Duitsland

 • Levendig stadscentrum (aantrekkelijk voor huurders).
 • Gematigde kosten van levensonderhoud (Bad Oldesloe in Stormarn is dus een interessante locatie om te wonen voor huurders in combinatie met een goed betaalde job in Hamburg!).
 • Volledig lokaal aanbod van diensten en vrijetijdsactiviteiten ter plaatse.
 • Ruim aanbod aan vrijetijdsactiviteiten met +/- 200 clubs, het openluchtzwembad Poggensee en een overdekt zwembad.

Kenmerken van de appartementen te koop in dit flatgebouw

nieuwe 1 en 2 slaapkamerappartementen te koop met verhuurgarantie tussen hamburg en lübeck in noord duitsland

De appartementen zijn verdeeld over in totaal 2 nieuw gebouwde flatgebouwen, elk met 3 volledige verdiepingen en een etage.

Alle verdiepingen zijn verbonden via een lift (handig voor de boodschappen).

Ruime keuze voor beleggers

Met 1 of 2 slaapkamers en aangename woonruimtes is er een ruime keuze aan verschillende flatgroottes beschikbaar.

Elke flat is uitgerust met een balkon, terras of dakterras en buiten is er ook een parkeerplaats per appartement voorzien.

Energiezuinige appartementen (interessant voor huurders) 

De gebouwen zijn volledig geïsoleerd en worden voorzien van verwarming en warm water via een moderne combinatie van een warmtepomp en een gasgestookte piekbelastingsketel

Er werd geopteerd voor kunststof ramen met driedubbele beglazing en elektrische rolluiken, wat voor een laag energieverbruik zorgt.

Dergelijke energie-efficiënte appartementen zijn enorm gewild op de Duitse huurmarkt in de stadsregio van Hamburg!

Volledig uitgeruste keuken en badkamer

Naast de woon- en slaapkamers beschikken de appartementen ook over een keuken en een badkamer.

Bovendien is er per wooneenheid ook een berging voorzien, direct in de flat zelf of in de gangen. Weetje: Sommige appartementen hebben ook een dressing.

De keuken en de badkamer zijn volledig uitgerust, wat uniek is voor Duitsland!

Het is namelijk standaard de gewoonte in Duitsland dat de huurder zelf zijn/haar keuken meebrengt... U begrijpt dat dit voor huurders wel wat werk en frustratie oplevert.

Maar hier is dit dus niet het geval. Huurders krijgen hier een nieuwe en volledig uitgeruste keuken ter beschikking, wat een enorm groot pluspunt is!

Zo zijn alle belangrijke elektrische apparaten aanwezig in de designkeuken, van het fornuis en de koelkast tot de vaatwasser en de afzuigkap. 

Deze toestellen zijn allemaal van bekende fabrikanten die alleen maar hoogwaardige toestellen op de markt brengen. 

De badkamer is uitgerust met kwalitatief hoogstaand sanitair, een moderne douche, een badkamermeubel onder de wastafel en een mooi verlichte spiegel. 

In de badkamer zijn de vloeren en wanden tot het plafond betegeld met tegels van groot formaat (daar waar het nat kan worden). 

In de rest van het woongedeelte zorgen netjes gepleisterde en geschilderde muren en hoogwaardige vinyl designvloeren in houtlook voor een geslaagde visuele afwerking. 

Aangename vloerverwarming

De vloerverwarming in het appartement zorgt in alle vertrekken voor een behaaglijke warmte.

Een energiezuinig nieuwbouwappartement met vloerverwarming op een toplocatie, dit is inderdaad een interessante investering voor verhuur...

Uitrusting van de appartementen in een notendop

 • Berging
 • Driedubbele beglazing en elektrische rolluiken
 • Centrale verwarming
 • Vloerverwarming
 • Lift die alle verdiepingen dekt (handig voor de boodschappen)
 • Badkamer met volledige uitrusting en sanitair
 • Volledig ingerichte keuken inclusief keukenapparatuur (uniek in Duitsland op de huurdersmarkt)
 • Parkeerplaats / garage
 • Balkon / Terras
 • 1 of 2 slaapkamers

Waarom is Bad Oldesloe een interessante stad om te beleggen in vastgoed voor verhuur?

Bad Oldesloe is een stad in het district Stormarn in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein. Deze stad ligt ongeveer 30 kilometer ten noordoosten van Hamburg en telt ongeveer 24 000 inwoners.

Enkele belangrijke weetjes en feiten over de stad Bad Oldesloe die van belang zijn voor vastgoedinvesteerders, zijn de volgende:

Geschiedenis en cultuur: Video

Bad Oldesloe heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot in de Middeleeuwen.

Wanneer u op verkenning gaat in het oude stadsgedeelte, zult u snel opmerken dat de historische wijk van de stad over verschillende opmerkelijke gebouwen en monumenten beschikt.

De stad heeft ook een ruim aanbod aan culturele activiteiten te bieden, waaronder een theater, een bioscoop, verschillende musea en jaarlijkse culturele evenementen.

Onderwijs en scholen

Bad Oldesloe heeft een 12-tal verschillende scholen, waaronder verschillende basisscholen, een middelbare school, een beroepsschool en enkele alternatieve scholen.

De stad is ook de thuisbasis van de Theodor-Mommsen-Schule, een Gymnasium dat algemeen en beroepsonderwijs biedt.

Vervoer en transport

Bad Oldesloe ligt aan de snelwegen A1 en A21, waardoor de nabijgelegen steden Hamburg en Lübeck gemakkelijk bereikbaar zijn met de wagen. 

De stad heeft ook een treinstation met verbindingen (om de 30 minuten) naar Hamburg, Lübeck en Kiel.

Recreatiemogelijkheden en vrijetijdsbesteding

Bad Oldesloe heeft verschillende parken en groenvoorzieningen, waaronder het Bürgerpark en het Kurpark. Dit zijn perfecte opties voor de vrijetijdsbesteding van uw huurders:

Kurpark en video

Naast het Bürgerpark is het Kurpark de grootste groene ruimte in de binnenstad van Bad Oldesloe. Het is ook het kleinste beschermde landschapsgebied in Sleeswijk-Holstein en is officieel aangeduid als bos (de rivier de Beste stroomt er doorheen).

Het Kurpark verbindt de woonwijken in het zuiden (met name de Vogelsiedlung) met het stadscentrum.

Dit park bevat een gevarieerd netwerk van paden die Kurparkallee, Hamburger Straße, Rümpeler Weg, Am Kurpark, Sülzberg, het station en het Kurparkstadion te voet met elkaar verbinden en een verbinding vormen met bovenregionale wandelpaden (oude EBOE-route).

Het kuurpark is gezegend met een zoutbron, waterrijke gebieden en bossen, maar ook intensief gebruikte gebieden zoals het gebied met ligweide, tennisbanen, het kuurparkpodium, een barbecue paviljoen, een speeltuin en een plein met outdoor trainingstoestellen.

Echt een plekje waar uw huurders in het groen en in de natuur kunnen gaan ontspannen met andere woorden!

Het kuurpark wordt op vele manieren gebruikt en is altijd vrij toegankelijk vanaf vele ingangen. Een groot aantal bankjes zorgt voor veel zit- en rustmogelijkheden.

De stad Bad Oldesloe organiseert een wekelijkse boerenmarkt en diverse andere seizoensgebonden evenementen.

Anders gesteld, Bad Oldesloe biedt een goed gebalanceerde mix van historische charme, culturele activiteiten en handige vervoersverbindingen naar Hamburg en Lübeck.

Het is zonder enige twijfel een aantrekkelijke locatie voor wie in een kleinere (minder dure) stad wil wonen en toch toegang wil hebben tot de nabijgelegen steden (Hamburg en Lübeck) en hun jobs en voorzieningen.

Brenner Moor natuurreservaat en video

Wandelen en de natuur observeren in een natuurgebied... Dat betekent een genieten van een omgeving die helemaal anders is dan onze dagelijkse omgeving.

Hier is Moeder Natuur de baas, met haar specifieke habitats voor diverse planten- en diersoorten. En dit geldt zeker en vast voor het Brenner Moor natuurreservaat!

Vanwege de voor Sleeswijk-Holstein vrijwel unieke geologische omstandigheden worden hier zoutwaterbronnen beschermd die zeer zeldzaam zijn.

Om ervoor te zorgen dat planten en dieren niet worden verstoord en hier op lange termijn ongestoord kunnen leven, moeten er in dit natuurreservaat dus speciale regels in acht worden genomen.

Er zijn 10 specifieke stops/posten in het natuurgebied om te ontdekken.

Elk van deze 10 observatieposten behandelt een ander onderwerp. De afzonderlijke stations bouwen niet op elkaar voort en kunnen onafhankelijk van elkaar worden bezocht.

Weetje: Wat er kan worden waargenomen, hangt natuurlijk ook af van het specifiek seizoen (winter, lente, zomer of herfst).

Waarom Stormarn in Sleeswijk-Holstein een goede plek is om te beleggen in onroerend goed in Duitsland

Stormarn is een district in de Duitse deelstaat Sleeswijk-Holstein, met Bad Oldesloe als grootste stad. Dit district ligt in het noorden van Duitsland, tussen de steden Hamburg en Lübeck.

Videovoorstelling over het district Stormarn

Belangrijke weetjes over Stormarn

Hieronder volgen enkele belangrijke feiten over het district Stormarn:

 • Bevolking: Stormarn telt momenteel een kleine 250 000 inwoners (met een kleine 25 000 daarvan die in de stad Bad Oldesloe leven). Deze bevolking groeit al decennialang (het is een goede uitvalsbasis voor mensen die een job uitoefenen voor een bedrijf uit Hamburg of Lübeck).
 • Economie: De economie van Stormarn is vrij gediversifieerd met meerdere belangrijke sectoren zoals de maakindustrie, gezondheidszorg, onderwijs en een sterke dienstensector. Weetje: Veel bedrijven in het Stormarn district zijn kleine en middelgrote ondernemingen.
 • Vastgoedmarkt: De vastgoedmarkt in Stormarn is stabiel met een matige groei van de vastgoedprijzen gedurende de laatste jaren. De huurmarkt is er tevens sterk dankzij een grote en stabiele vraag naar huurwoningen dankzij de vele werknemers uit de grootstedelijke regio's van Hamburg en Lübeck die hier graag wonen.

In het algemeen biedt Stormarn een fantastische mix van stedelijk en landelijk wonen, met een gevarieerde economie, goede vervoersverbindingen en een ruim scala aan culturele en recreatieve activiteiten.

Unieke opportuniteit voor investeerders en huurders tegelijk

De locatie van deze nieuwe appartementen in Bad Oldesloe is niet alleen aantrekkelijk voor huurders die in of rond Hamburg of Lübeck werken, maar biedt ook een unieke kans voor investeerders uit Nederland en België.

Met een groeiende bevolking, een stabiele en groeiende arbeidsmarkt en een locatie met een uitstekend wegennet en efficiënt openbaar vervoer is Bad Oldesloe een uitstekende locatie voor vastgoedinvesteringen.

Met de combinatie van gematigde kosten van levensonderhoud en een aantrekkelijk stadscentrum zal dit stedelijk gebied hoogstwaarschijnlijk een aantrekkelijke bestemming blijven voor huurders.

Als belegger zou u de voordelen van investeren in deze regio dus serieus in overweging moeten nemen (en huurders zouden de kans om op zo'n bloeiende en gunstige locatie te wonen niet mogen missen).

Meer info | Beleggen in onroerend goed in Duitsland in de rand van Hamburg

Dit kwalitatief hoogstaand nieuw onroerend goed in Duitsland als belegging is een interessant alternatief om een deel van uw spaarcenten in te diversifiëren.

Beleggen in dit vastgoed met een 10-jarige verhuurgarantie biedt diverse voordelen en garanties:

 • Zorgeloos beleggen en met lage instapkosten in vergelijking met Belgisch of Nederlands onroerend goed voor verhuur.
 • Aantrekkelijk jaarlijks rendement met op de middellange tot lange termijn een aantrekkelijk én realistisch meerwaardepotentieel.
 • De eerste 10 jaar geniet u van een contractueel vastgelegde huurgarantie (u vermijdt leegstand en behaalt een 100% bezettingsgraad) en tevens geniet u van +/- 6,56% jaarlijks rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen.

Heeft u vragen over investeren in dit nieuwbouwvastgoed in Duitsland, opmerkingen of wenst u gewoon nog meer details over de beschikbare appartementen te koop, de prijzen en/of wenst u een bezichtiging ter plaatse te organiseren?

Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Via een optioneel vrijblijvend verkennend gesprek kan u alles tot in de details te weten komen over deze beleggingsopportuniteit. Alles start met een goed gesprek waarin vooral geluisterd wordt naar u als potentiële belegger.

Galerij

Grondplannen

Locatie

Adres: 23843 Bad Oldesloe, Duitsland

Kom vrijblijvend de prijzen, financierings­mogelijkheden en rendementen te weten van de nog beschikbare appartementen


  Privacybeleid *