• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Appartement met zeezicht te koop in de Dominicaanse

Appartement met zeezicht te koop in de Dominicaanse

 • €100.000 tot €600.000 ($110.000 tot $655.000)
 • 6% bruto verhuurrendement
 • Flat
 • Te koop voor verhuur en privé
 • Badplaats Juan Dolio in San Pedro de Macoris, Dominicaanse Republiek

Dit project heeft een van de meest adembenemende uitzichten over de oceaan in de Caraïben. Wat meer is, hier vind je een appartement met zeezicht te koop in de Dominicaanse Republiek dat tevens kan dienstdoen als opbrengsteigendom!

Met andere woorden, je kan in dit condominium hotel project investeren en zo je graantje meepikken van de bloeiende toerismesector van de Dominicaanse Republiek.

Concept van deze belegging | Werking

Dit complex is een luxueus condominium hotel complex. Dit betekent dat het gebouw uit twee delen bestaat:

 1. Een hotel dat een deel van de kamers opeist en uitbaat, en
 2. Een residentieel gedeelte met privé appartementen

De appartementen die te koop zijn in het residentieel gedeelte zijn echte opbrengsteigendommen (voor gemengd gebruik) waarover later meer.

De appartementen en de gasten in het residentieel gedeelte van het complex kunnen gebruik maken van alle diensten en faciliteiten van het hotel in datzelfde complex!

Aankoopdetails van deze appartementen in de Dominicaanse Republiek

 • Je koopt zo’n appartement (met zeezicht) aan in volle eigendom
 • Geen registratierechten te betalen bij aankoop (vrijstelling van het standaardtarief van 3 procent registratierechten)
 • Geen jaarlijkse onroerend goed belasting te betalen gedurende een periode van 15 jaar. Deze onroerend goed belasting bedraagt normaliter standaard 1 procent jaarlijks.
 • Je ondertekent een uitbatingsovereenkomst met de uitbater van het hotel voor een minimumperiode van drie jaar. Gedurende deze periode zal jouw appartement in het verhuurprogramma van het hotel terechtkomen.
 • Als eigenaar kan je 30 dagen per jaar kosteloos gebruik maken van jouw appartement. De enige beperking is dat dit niet kan gedurende de eindejaarsperiode en de paasvakantie.
 • Jouw flat wordt volledig gemeubeld door het hotel en dit ter waarde van enkele duizenden euro’s, afhankelijk van de grootte van jouw flat. Omdat jouw appartement in het verhuursysteem van het hotel zit draagt het hotel de volledige kost van het meubilair.
 • Een bijkomend voordeel is dat zo’n appartement je gratis toegang verleent tot de strandbar en de golfclub van de Metro Country Club die op een boogscheut van het complex ligt.

Rendement van deze appartementen in het residentieel gedeelte

Het verhuurprogramma biedt een gegarandeerd jaarlijks rendement van 6 procent bruto.

Een rekenvoorbeeld kan dit verduidelijken. Stel je koopt een appartement met zeezicht ter waarde van € 150.000. In zo’n geval zal je jaarlijks € 9.000 bruto verdienen via het verhuurprogramma.

De Dominicaanse Republiek houdt wel 10% bronbelasting in op dergelijke verhuurinkomsten betaald aan buitenlandse eigenaars.

Concreet levert deze belegging je dus een jaarlijks rendement op van 5,4 procent netto vóór belasting in jouw land van verblijf (België of Nederland in de meeste gevallen).

Vergeet ook niet dat je bovendien een maand per jaar gratis gebruik kan maken van jouw appartement. Het meubilair krijg je bovendien cadeau dankzij het verhuurprogramma.

Na de eerste drie jaar van het verhuurprogramma kan je beslissen om jouw appartement niet meer te verhuren of je kan beslissen om het opnieuw in het verhuurprogramma te laten opnemen.

Types opbrengstappartementen in dit condominium hotel complex

Er zijn verschillende types beleggingseigendommen te koop in dit complex:

 • Studio’s
 • Appartementen met 1 slaapkamer
 • Appartementen met 2 slaapkamers
 • Appartementen met 3 slaapkamers
 • Penthouses

De prijzen variëren van USD 110.000 (ca. EUR 100.000) voor een studio op de tweede verdieping tot USD 655.000 (ca. EUR 600.000) voor een penthouse flat met 5 slaapkamers.

Onderaan deze pagina vind je een overzicht van nog beschikbare types met meer details en bijhorende prijzen.

Troeven van deze vastgoedbelegging

Dit land is populair als vakantiebestemming bij zowel Amerikanen als Europeanen! Het toerisme viert er hoogtij en de ligging van dit land in de tropische Caraïben heeft hier zeker mee te maken.

Het project ligt in Juan Dolio, een toeristische strandbestemming aan de zuidkust van de Dominicaanse Republiek.

Je kan hier genieten van wonderbaarlijke zonsondergangen in een tropische omgeving. Vergis je niet, dit condominium hotel complex is gelegen in een aantrekkelijke en populaire regio van de Dominicaanse Republiek.

Het gebouw wordt gekenmerkt door een spectaculaire en moderne inrichting in combinatie met een unieke architectuur. Elegantie en harmonie met de natuur van de Dominicaanse Republiek staan centraal in dit stukje paradijs.

Er zijn maar liefst 290 units beschikbaar in dit strandcomplex in de Dominicaanse Republiek. Een groot deel hiervan is gezegend met prachtige uitzichten over de Caraïbische Zee!

Een ander deel van de units biedt dan weer een uitzicht over de tuin en het binnenland van Juan Dolio en San Pedro de Macoris.

Interieur | Appartement met zeezicht te koop in de Dominicaanse Republiek

De inrichting en het design van de appartementen is spectaculair. De afwerking van de appartementen is modern en zorgt voor een warm thuisgevoel in de Caraïben.

Er wordt onder andere gebruik gemaakt van hout en witte natuursteen. De glaspartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval.

In dit condominium hotel complex zijn alle appartementen en hotelkamers klassevol ontworpen en ingericht.

Gasten die in jouw opbrengsteigendom verblijven kunnen genieten van grote ruimtes en alle comfort. Bovendien is de architectuur simpelweg mooi!

Faciliteiten in dit condominium hotel complex

Er is een groot zwembad voorzien alsook een unieke lagune die overgaat in de Caraïbische Zee. Deze staan garant voor verfrissing en een vakantiegevoel onder de zon.

Het condominium hotel bevat twee restaurants en een spa voor de ultieme ontspanning.

Voor de sportievelingen werd er een fitnessruimte geïmplementeerd alsook enkele tennispleinen.

Qua ontspanning en sociale evenementen kunnen bezoekers van dit condominium hotel genieten van:

 • Een theater en disco lounge
 • Een sigarenlounge
 • Een dakterras met bar

Voor de kinderen werd er een speeltuin voorzien.

In het gebouw kan je ook een apotheek, supermarkt en wasserij vinden!

Ligging | Appartement met zeezicht te koop in de Dominicaanse Republiek

Deze condominium hotel toren is gelegen op een geprivilegieerde locatie in de Dominicaanse Republiek. Het complex ligt in Juan Dolio en is omringd door unieke natuurlijke schoonheid.

Bovendien ligt het vakantiecomplex op een boogscheut van een van de meest tot de verbeelding sprekende stranden van de Dominicaanse Republiek: het strand van Juan Dolio.

Ook de boulevard van Juan Dolio is niet veraf, waar je kan genieten van een ruim aanbod van lokale en internationale gastronomie.

Om een idee te krijgen van de locatie van dit complex maakten we een kort overzicht:

 • Op 10 minuten van San Pedro de Macoris
 • Op slechts 20 minuten van de internationale luchthaven Las Americas
 • Op 40 minuten van het centrum van Santo Domingo, de hoofdstad van de Dominicaans Republiek met bijna drie miljoen inwoners.

Het complex ligt ook dichtbij twee golfclubs: de Metro Country Club en de Guavaberry Golf en Country Club.

Ben je dus op zoek naar een investering in een bloeiende toerismesector? Dan kan een appartement met zeezicht te koop in de Dominicaanse Republiek een optie zijn!

Je kan er een bovendien zelf een maand per jaar gebruik van maken!

Galerij

Grondplannen

Locatie

Adres: Badplaats Juan Dolio in San Pedro de Macoris, Dominicaanse Republiek

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *