• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Appartement Kopen in Spanje Voor Verhuur: De Ultieme Investeringsstrategie

Appartement Kopen in Spanje Voor Verhuur: De Ultieme Investeringsstrategie

 • €212.000 (Vanaf) Excl. Kosten
 • 8 à 9% Netto: Ongeëvenaard
 • Flat
 • Te koop voor verhuur en privé
 • Costa Blanca en Costa Cálida, Spanje

Wat denkt u van een nieuw, prachtig appartement kopen in Spanje voor verhuur met volledige eigendomsrechten en een ongeëvenaard nettorendement van 8 à 9% per jaar? En dit in combinatie met een 5-tal weken privégebruik per jaar?

Bent u op zoek naar een slimme investering die niet alleen een aantrekkelijk rendement oplevert, maar u ook de kans biedt om te genieten van een luxueus verblijf in het zonnige Spanje?

Dit is uw kans om te profiteren van korte termijn verhuuropbrengsten in de populaire regio's Costa Blanca en Costa Cálida.

Inhoudsopgave

Samenvatting van deze beleggingsappartementen in Spanje

 • U koopt de volle eigendom van een prachtig nieuwbouwappartement (geen erfpacht, geen opstalrecht, geen obligaties, geen aandelenconstructies)
 • Ouderdom van het onroerend goed in Spanje: Nieuwbouw
 • Type appartementen: 2 slaapkamers + 2 badkamers
 • Status bouw: Keuze uit net opgeleverd / reeds in aanbouw / off-plan
 • Soort opbrengsten: Korte Termijn Verhuuropbrengsten (vakantieverhuur) uit de verhuur van het appartement in Spanje
 • Mogelijke regio's: Costa Blanca én Costa Cálida
 • Betaalbare appartementen als belegging:
  • Vanaf 212 000 euro excl. kosten voor een nieuwbouw 2-slaapkamer appartement met 2 badkamers.
  • Deels financieren kan mits u beroepsactief bent en de nodige waarborgen kunt bieden qua onderpand.
  • Vraag vrijblijvend meer informatie aan om meer te weten te komen over de beschikbare opties!
 • Ongeëvenaard nettorendement:
  • 8 à 9% nettorendement per jaar
  • Dit nettorendement van 8 à 9% is berekend met inachtneming van 5 weken privégebruik van het appartement op jaarbasis (zie hieronder voor meer info).
  • Rendement gebaseerd op de realiteit met track record:
   • Case study en nacalculatie beschikbaar op aanvraag.
   • Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor alle details (ontdek de bezettingsgraden, de huurinkomsten, enzovoort).
  • Berekend ten opzichte van de totale aankoopkost als volgt:
   • (Totale verhuuropbrengsten op jaarbasis - commissies van boekingplatformen - kost van dienstverlening door keyholder) / (Aankoopprijs nieuwbouwappartement + btw en kosten + kosten van inrichting en meubelpakket) x 100
 • Twee opties qua verhuur: 
  • Semi-Passief Verhuren:
   • Als u liever zelf de verhuur regelt, kunt u dat doen via populaire platforms zoals Booking.com, Airbnb, enzovoort (zie hieronder voor meer info).
   • U ontvangt en beheert zelf de boekingen, regelt zelf de planning qua invulling van de weken en geeft de boekingen door aan de keyholder die alles ter plaatse regelt zoals overhandiging van de sleutels, een woordje uitleg geven, schoonmaak en wassen van beddengoed, enzovoort).
   • Voordeel: Maximaal rendement + U houdt zelf de touwtjes in handen.
  • Volledig Passief Verhuren:
   • Er wordt een lokale professionele makelaar ingeschakeld die de verhuur regelt en maximaliseert.
   • Deze partij ontvangt de boekingsaanvragen en regelt zelf de boekingen en planning. Per verhuur krijgt u een overzicht doorgemaild. Dit is tevens de keyholder die verantwoordelijk is voor de overhandiging van de sleutels aan huurders, een woordje uitleg geven, schoonmaken en wassen van het beddengoed, enzovoort).
   • Voordeel: Gemak, compleet passief, en zorgeloos (alles wordt voor u gedaan, inclusief het beheren van boekingsaanvragen) tegen een marktconforme vergoeding.
 • Keuze uit diverse geschikte nieuwbouwprojecten op toplocaties voor verhuur in diverse prijsklassen aan de Costa Blanca en de Costa Cálida.
 • Heeft u vragen of interesse in een nieuw appartement kopen in Spanje voor verhuur volgens deze formule? Vraag dan gerust vrijblijvend meer informatie aan. U kunt rekenen op professionele Nederlandstalige begeleiding van A tot Z en een bezichtiging ter plaatse behoort ook steeds tot de mogelijkheden!

Appartement kopen in Spanje voor verhuur: Inleiding

roze valies met hoedje en miniatuurvlagje van spanje appartement kopen in spanje voor verhuur is in trek bij nederlanders en belgen

Met een budget vanaf 212 000 euro (excl. kosten) kunt u eigenaar worden van een prachtig nieuw 2-slaapkamer appartement met 2 badkamers op diverse goed gelegen toplocaties.

Het gaat om prachtig afgewerkte appartementen van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van alles wat u maar wensen kan (inbouwkasten, sanitair van topkwaliteit, klimaatregeling, volledig afgewerkte keukens, stevige kortingen op een meubelpakket, enzovoort).

Bovendien gaat het om uiterst goed gelegen appartementen, vlakbij zee en in kleinschalige residenties met mooie tuinen en fantastische voorzieningen zoals gemeenschappelijke zwembaden!

Dergelijke appartementen zijn vakantiewoningen in Spanje die enorm in trek zijn bij huurders die op verlof gaan in Spanje!

Deels financieren is mogelijk, mits u beroepsactief bent en de nodige waarborgen kunt bieden.

U heeft de keuze uit diverse nieuwbouwprojecten op toplocaties, net opgeleverd, reeds in aanbouw of off-plan.

Qua verhuur kunt u kiezen voor semi-passieve verhuur, waarbij u zelf de boekingen regelt en beheert en dan alles doorspeelt aan de keyholder, of voor volledig passieve verhuur, waarbij een lokale professionele makelaar alles voor u regelt.

Het geafficheerde rendement van 8 à 9% is gebaseerd op de realiteit met een bewezen track record. Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor de details, inclusief een case study en nacalculatie.

Mis deze unieke kans niet om te investeren in Spaans vastgoed met een hoog rendement. Vraag vandaag nog meer informatie aan om uw investeringsmogelijkheden te bespreken!

Deze unieke investeringsmogelijkheid wordt aangeboden door dé specialisten in opbrengsteigendommen in de prachtige regio's Costa Blanca en Costa Cálida in Spanje.

Waarom investeren in Spaans vastgoed?

eurobiljetten munstukken rekenmachine en spaanse vlag waarom in vastgoed investeren in spanje

Spanje, met zijn zonnige klimaat, prachtige stranden en rijke cultuur, is een populaire bestemming voor vakantiegangers en tevens voor vastgoedinvesteerders.

De vraag naar vakantiehuizen en appartementen te huur voor korte termijnen is hoog op bepaalde locaties aan de Costa Blanca én Costa Cálida.

Dit betekent dat het kopen van een nieuw appartement voor verhuur een uitstekende investeringsmogelijkheid kan zijn.

Appartement kopen in Spanje voor verhuur: Waar op letten?

Het kopen van een appartement in Spanje voor verhuur vereist een zorgvuldige due diligence en een grondige voorbereiding.

U moet letten op de locatie, de staat van het appartement, de vraag naar verhuur in de omgeving, en de potentiële opbrengsten rekening houdend met eigen privégebruik en realistische bezettingsgraden.

Vraag gerust vrijblijvend meer info aan. Er is keuze uit een aantal gekwalificeerde nieuwbouwprojecten, wat betekent dat u een gloednieuw appartement koopt, klaar om te verhuren en/of zelf te genieten.

Regels voor het verhuren van een vakantiehuis in Spanje

Het verhuren van een vakantiehuis of appartement in Spanje kan wat complex zijn vanwege allerhande regels (opgelegd door de (lokale) overheid en/of door de vereniging van mede-eigenaars)... Maar maak u geen zorgen!

U kunt rekenen op een professionele keyholder ter plaatse die alles voor u regelt, van het onderhoud van uw appartement tot de sleuteloverdracht.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de details; u ontvangt gewoon een overzicht na elke verhuur.

Hoe het appartement verhuren in Spanje: Twee opties

gele pijl plan a roze pijl plan b symbool voor twee opties om appartement te verhuren in spanje

Het verhuren van een appartement in Spanje kan een lucratieve onderneming zijn! Maar...

Het is belangrijk om de verschillende verhuuropties te overwegen om te bepalen welke optie het beste bij uw behoeften, karakter en wensen past.

Concreet zijn er twee mogelijke verhuuropties, elk met hun respectievelijke voor- en nadelen:

Semi-Passief Verhuren

stijgende grafiek met euroteken op bord getekend kenmerk van semi passief verhuren voor maximaal rendement

Via deze optie gaat u zelf de verhuur en boekingen regelen via online platforms zoals Booking.com en/of Airbnb.

Voordelen

Controle: Door zelf de verhuur te regelen, heeft u volledige controle over wie uw appartement huurt en tegen welke prijs.

Hogere netto huuropbrengsten en winst: Aangezien u geen makelaarskosten hoeft te betalen, kunt u een hogere winst maken en uw verhuurrendement maximaliseren.

Nadelen

Tijdsintensief: Het zelf beheren van de verhuur van uw appartement kan tijdrovend zijn, vooral als u meerdere boekingen heeft.

Kennis van de lokale markt vereist: Tenzij u ervaring heeft met de lokale verhuurmarkt, kan het moeilijk zijn om steeds de juiste marktconforme huurprijs voor uw appartement te bepalen.

Tip: Dit nadeel valt weg via deze semi-passieve verhuurformule. U kunt rekenen op complete begeleiding als investeerder, u wordt hierin bijgestaan met handige richtlijnen door een expert ter zake.

Verantwoordelijkheid: U bent verantwoordelijk voor het regelen van de sleuteloverdracht en het onderhoud van het appartement. Maar via de semi-passieve verhuurformule valt ook dit nadeel weg. Dit wordt uitbesteed aan een betrouwbare en professionele lokale keyholder.

Volledig Passief Verhuren

woord stress doorstreept met woord ontspannen in plaats symbool voor volledig passief verhuren optie

Via deze verhuurformule schakelt u een lokale makelaar in om de volledige verhuur in goede banen te leiden.

Voordelen

Gemak: De makelaar neemt alle verantwoordelijkheden op zich, van het onderhoud van het appartement tot het regelen van de boekingen, de planning en de verhuur. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het dagelijkse beheer van het appartement.

Professionaliteit: De lokale makelaar in kwestie heeft kennis van de lokale markt en kan u helpen om de beste huurprijs voor uw appartement te krijgen.

Transparantie: De makelaar stuurt u een overzicht door van elke verhuur, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt.

Nadelen

Kosten: Het inschakelen van een makelaar kost geld aangezien hij/zij meestal een percentage van de huurprijs in rekening brengt voor de geleverde prestaties. Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan voor de details.

Minder controle: Hoewel het uitbesteden van het beheer van uw appartement u tijd en moeite kan besparen, betekent dit ook dat u minder controle heeft over wie uw appartement huurt en hoe het wordt beheerd.

Conclusie: Beide verhuuropties hebben hun eigen unieke voordelen en nadelen, en de beste keuze hangt af van uw persoonlijke situatie, uw karakter en uw voorkeuren.

Het is belangrijk om alle factoren in overweging te nemen voordat u een beslissing neemt.

Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan om dit eventueel ook eens in detail te bespreken met de vertegenwoordiger van deze aanbieding!

Rendement is gebaseerd op de realiteit: Case study en nacalculatie beschikbaar

klassieke rekenmachine in vorm van huis rendementsberekening van dit spaans opbrengstvastgoed is nacalculatie op basis van echte cijfers uit verleden

Het genoemde rendement van 8 à 9% is geen fictief getal, maar is gebaseerd op recente, concrete cijfers uit de praktijk.

Deze cijfers zijn afkomstig van actuele verhuurtransacties, wat betekent dat ze een realistische weergave zijn van het nettorendement dat u kunt verwachten van uw investering.

Tip: Om u een nog duidelijker beeld te geven van wat u kunt verwachten, is er een case study (een rendementsberekening in de vorm van een nacalculatie) beschikbaar op aanvraag.

Deze case study biedt een gedetailleerd overzicht van een specifieke investering in een nieuw tweeslaapkamerappartement, inclusief alle kosten en inkomsten, zodat u een goed begrip krijgt van hoe het nettorendement wordt berekend.

Met andere woorden, de rendementsberekening neemt de werkelijke cijfers van een specifieke investering en berekent het rendement op basis van deze cijfers.

man in maatpak tekent taartdiagrammen en grafieken op bord rendementsberekening op basis van realiteit beschikbaar

Dit geeft u een nauwkeurige en realistische schatting van het rendement dat u kunt verwachten.

Het is belangrijk om te benadrukken dat, hoewel deze cijfers gebaseerd zijn op recente gegevens, het rendement van een investering altijd kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de marktcondities en de specifieke kenmerken van het pand.

Daarom is het altijd raadzaam om professioneel advies in te winnen voordat u een investeringsbeslissing neemt. Vraag dus gerust vrijblijvend meer informatie aan om dit alles even in detail te kunnen bespreken.

Combo van investeren én genieten: Rendement én privégebruik van uw Spaans Vastgoed

voorarmen van tiental mensen allemaal met duim omhoog fans van combo rendement en privégebruik met spaans vastgoed

Het genoemde rendement van 8 à 9% houdt rekening met de persoonlijke gebruiksmogelijkheden van de verhuurder.

Anders gesteld, in de berekening van dit nettorendement is er rekening gehouden met het feit dat de verhuurder zelf ook gebruik maakt van het appartement voor vakantiedoeleinden.

Concreet betekent dit dat er in de rendementsberekening 5 weken privégebruik zijn opgenomen voor de verhuurder:

 • 2 weken privégebruik in de zomervakantie, 
 • 1 week privégebruik in de kerstvakantie, en 
 • 2 weken vakantie buiten het seizoen (bijvoorbeeld in de maand mei).

Tijdens deze periodes wordt het appartement niet verhuurd en genereert het dus geen inkomsten want u geniet er zelf met volle teugen van.

Dit alles toont aan dat het mogelijk is om een aanzienlijk nettorendement te behalen op uw investering, zelfs als u zelf ook gebruik maakt van het appartement (5 weken per jaar in deze berekening).

Dit nieuwbouw vastgoed in Spanje biedt u de flexibiliteit om te genieten van uw investering als een vakantiehuis, terwijl u tegelijkertijd ook mooie inkomsten genereert uit de korte termijn verhuur.

Korte Termijn Verhuur in Spanje: Online platforms, voordelen en hoger rendement

houten blokjes met denkende hoofden op en brandend lampje eureka in context van appartement kopen in spanje voor verhuur op korte termijn in spanje via online platforms voor hoog rendement

Korte termijn verhuur in Spanje verwijst naar het verhuren van een appartement of woning voor een periode van minder dan zes maanden, bijvoorbeeld 1 of 2 weken.

Dit soort verhuur is populair bij vakantiegangers en zakenreizigers van overal ter wereld die op zoek zijn naar een tijdelijke verblijfsplaats en niet op hotel willen gaan.

En het is een populaire manier voor huiseigenaren om extra inkomsten te genereren.

Appartement kopen in Spanje voor verhuur via online platformen

Er zijn verschillende platformen waarop u korte termijn verhuur in Spanje kunt aanbieden. Enkele van de meest populaire zijn:

 1. Airbnb: Dit is waarschijnlijk het bekendste platform voor korte termijn verhuur. Het biedt een gemakkelijke manier om uw appartement of woning te verhuren aan reizigers van over de hele wereld.
 2. Booking.com: Dit platform is vooral bekend voor hotelreserveringen, maar het biedt ook de mogelijkheid om privéwoningen te verhuren.
 3. HomeAway: Dit platform is gespecialiseerd in vakantiewoningen en is een goede optie als u een woning in een populaire vakantiebestemming hebt.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het verhuren van je woning op korte termijn in Spanje.

man houdt handen rond berekeningen en groeiende torentjes euromunten opbrengsteigendom spanje

Hieronder volgen een 4-tal grote voordelen van dit type korte termijn verhuur:

 1. Hoger rendement: Korte termijn verhuur kan vaak (veel) meer inkomsten genereren dan lange termijn verhuur. Dit komt omdat de huurprijzen per nacht meestal hoger zijn.
 2. Flexibiliteit: U kunt ervoor kiezen om uw appartement alleen te verhuren wanneer het u uitkomt. Dit betekent dat u het appartement zelf kunt gebruiken wanneer u maar wilt.
 3. Potentieel voor hogere bezettingsgraad: Vooral in populaire toeristische gebieden (zoals bepaalde gebieden aan de Costa Blanca en de Costa Cálida) is de vraag naar korte termijn verhuur hoog, wat tot een hogere bezettingsgraad dan bij lange termijn verhuur kan leiden op jaarbasis.
 4. Mogelijkheid om te profiteren van piekseizoenen: In toeristische gebieden kunt u de huurprijs verhogen tijdens het hoogseizoen om zo de huurinkomsten te maximaliseren tijdens het hoogseizoen.

Opmerking: Er komen ook bepaalde verantwoordelijkheden en regelgevingen kijken bij het verhuren van uw appartement op korte termijn in Spanje.

Tip: Laat u goed informeren en win eventueel professioneel advies in voordat u begint met het verhuren van uw vakantiewoning.

Weetje: De aanbieder van deze appartementen begeleidt u van A tot Z en zorgt ervoor dat u in regel bent met alle lokale regelgevingen en verplichtingen.

Volledige begeleiding bij uw Spaanse vastgoedinvestering: De voordelen van een Nederlandstalige expert

man die naar brandend lampje tussen vraagtekens wijst bij vragen vraag meer info aan ter verduidelijking van appartement kopen in spanje voor verhuur

Via deze aanbieding kunt u zorgeloos vastgoed in Spanje kopen onder begeleiding van een Nederlandstalige vastgoedprofessional.

Deze unieke service biedt u een stressvrije ervaring, waarbij u kunt profiteren van deskundige begeleiding en ondersteuning bij elke stap van het proces.

Vanzelfsprekend staat een bezichtiging ter plaatse ook altijd op de agenda!

Een van de belangrijkste voordelen van deze service is de grondige kennis van de lokale verhuurwetgeving en verhuurmarkt.

Men zorgt er met andere woorden voor dat u volledig op de hoogte bent van uw rechten en verplichtingen als verhuurder, zodat u met vertrouwen kunt investeren.

Daarnaast biedt men ook een professionele keyholder service aan. Dit betekent dat er altijd iemand beschikbaar is om uw appartement te beheren en te onderhouden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de dagdagelijkse zaken.

Bovendien krijgt u als klant/investeerder ook toegang tot een exclusief meubelpakket tegen een verlaagd tarief.

Dit pakket bevat alles wat u nodig heeft om uw nieuw appartement in te richten, van comfortabele meubels tot stijlvolle decoratie.

Complete begeleiding van A tot Z: Appartement kopen in Spanje voor verhuur

Maar het stopt hier niet. De complete begeleiding van A tot Z omvat ook hulp bij het verkrijgen van uw NIE-nummer, een essentieel document voor buitenlanders die in Spanje willen kopen.

Men zorgt ervoor dat dit proces soepel en efficiënt verloopt, zodat u zich kunt concentreren op het genieten van uw nieuwe woning.

Kortom, het kopen van vastgoed in Spanje onder begeleiding van een Nederlandstalige vastgoedprofessional biedt u een zorgeloze en lonende ervaring.

Profiteer dus van deze expertise en geniet van de vele voordelen die deze service biedt.

Bonus: U kan rekenen op handige tips, tricks en voorbeelden om uw verhuurpotentieel te maximaliseren:

Maximaliseer uw verhuurpotentieel: Tips, tricks en benchmarks voor uw Spaanse vastgoed

maximaliseer uw verhuurpotentieel met tips tricks en benchmarks voor uw Spaans vastgoed

Naast de uitgebreide begeleiding bij de aankoop van uw appartement voor verhuur, kunt u als klant ook rekenen op waardevolle inzichten en advies om uw appartement zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële huurders op boekingsplatformen zoals Booking.com en Airbnb.

De ervaren professionals van dit Spaans beleggingsvastgoed zullen hun tips, tricks en best practices met u delen om ervoor te zorgen dat uw advertentie en aanbieding opvalt en aantrekkelijk is voor bezoekers van deze platforms.

Men zal u begeleiden met raad en tips bij het creëren van een overtuigende beschrijving, het maken en selecteren van aantrekkelijke foto's en het benadrukken van de unieke kenmerken en voordelen van uw appartement en de locatie!

Daarnaast kan men ook benchmarks van soortgelijke units met u delen die al succesvol en frequent verhuurd worden.

man houdt tablet horizontaal in handen met woord cashflow boven opbrengst uit verhuur van appartement in spanje

Deze benchmarks (de online aanbiedingen/advertenties) kunnen dienen als een bron van inspiratie en u helpen om te begrijpen wat werkt en wat niet in de korte termijn verhuurmarkt.

Men kan u vanzelfsprekend ook helpen om realistische verwachtingen te stellen over de potentiële verhuuropbrengsten van uw appartement.

Kortom, het doel is om u niet alleen te helpen bij de aankoop van uw vastgoed, maar ook om u te ondersteunen bij het succesvol verhuren ervan.

Met deze professionele Nederlandstalige hulp en advies kunt u uw appartement optimaal positioneren op de lokale verhuurmarkt en het maximale rendement uit uw investering halen!

Interesse in een appartement kopen in Spanje voor verhuur? Vraag meer info aan

Is het verstandig om een appartement voor verhuur te kopen in Spanje? Wij geloven van wel, vooral als u kiest voor een goed gelegen beleggingspand in Spanje.

Op dit moment zijn er diverse projecten in de aanbieding die een nettorendement van 8 à 9% per jaar kunnen opleveren.

Weetje: De korte termijn verhuur in de regio Costa Blanca en de Costa Cálida is zeer populair bij Belgen, Nederlanders, Zweden, Noren en Spanjaarden (burgers uit Murcia) die er graag op verlof komen en niet op hotel willen gaan.

Mis deze kans niet om te investeren in een opbrengsteigendom in Spanje en tegelijkertijd te genieten van uw eigen vakantieverblijf.

Vraag vandaag nog vrijblijvend meer informatie aan!

Veelgestelde vragen inzake een appartement kopen in Spanje voor verhuur

vraagteken in tekstballon symbool voor veelgestelde vragen inzake een appartement kopen in spanje voor verhuur

Waar zijn huizen goedkoop in Spanje?

De Costa Blanca en Costa Calida regio's bieden een scala aan betaalbare opties, van appartementen aan zee tot huizen in rustige, landelijke gebieden.

En ook op goed gelegen plaatsen die in trek zijn bij huurders komt u al aan uw trekken vanaf 212 000 euro excl. kosten voor een nieuw tweeslaapkamerappartement!

Tip: Vraag vrijblijvend meer info aan en ontdek wat er mogelijk is voor uw situatie en wensen!

Wat is lange termijn verhuur in Spanje?

Lange termijn verhuur verwijst naar het verhuren van een appartement of woning voor een langere periode, vaak voor zes maanden, een jaar of langer.

Wat is korte termijn verhuur in Spanje?

Korte termijn verhuur verwijst naar het verhuren van een appartement of woning voor korte periodes, zoals bijvoorbeeld een week of 2 weken.

Dit kan een stabiele bron van inkomsten zijn en is een populaire optie voor nogal wat Belgen en Nederlanders.

Een appartement kopen in Spanje voor verhuur: Is dat verstandig?

doorzichtig spaarvarkentje met vraagteken in in context van huis kopen in spanje verstandig of niet

Wij geloven van wel. Met de juiste kennis en begeleiding kan het kopen van een appartement in Spanje een uitstekende investering zijn, zowel financieel als qua levensstijl.

Vanuit rendementsperspectief kan het ook een verstandige investering zijn, vooral als u van plan bent om het appartement te verhuren.

De vraag naar vakantiewoningen te huur in Spanje is hoog, en de huurinkomsten kunnen wel degelijk een aanzienlijk rendement op uw investering opleveren.

Hoe zit het met de opbrengst van de verhuur van een appartement in Spanje?

De opbrengst kan variëren afhankelijk van factoren zoals de locatie van het appartement, de grootte, de staat, de (gemeenschappelijke) voorzieningen zoals een zwembad, een tuin, enzovoort en de vraag naar korte termijn verhuur in de omgeving.

De opbrengst kan echter wel aanzienlijk zijn (zoals het nettorendement laat zien).

Wat is de opbrengst van de verhuur van een appartement in Spanje?

opbrengst verhuur appartement spanje tussen 8 en 9 procent netto per jaar unieke mogelijkheid

De opbrengst kan variëren afhankelijk van de locatie, de grootte en de kwaliteit van het appartement, en de huurprijs die u in rekening brengt.

Vraag gerust meer informatie aan voor meer details!

Wat is een opbrengsteigendom in Spanje?

Een Spaanse opbrengsteigendom is een onroerend goed dat is gekocht met het doel om inkomsten te genereren, meestal door het te verhuren.

Investeren in een Spaans beleggingspand kan een uitstekende manier zijn om een passief inkomen te genereren en tegelijkertijd te profiteren van de waardestijging van het onroerend goed op lange termijn.

Galerij

Locatie

Adres: Costa Blanca en Costa Cálida, Spanje

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *