• Home
 • »
 • Vastgoed
 • »
 • Appartement kopen en verhuren in Duitsland – Verhuurgarantie + Rentmeesterschap

Appartement kopen en verhuren in Duitsland – Verhuurgarantie + Rentmeesterschap

 • €78.375 min. eigen inbreng
 • 7,2% rendement/jaar
 • Flat
 • Te koop enkel voor verhuur
 • Norderstedt, Duitsland

Een appartement kopen en verhuren in Duitsland kan u in dit nieuwbouwproject vlakbij Hamburg (in Norderstedt) een mooi jaarlijks én zorgeloos rendement van +/- 7,2% per jaar opleveren!

Waarom zou u als Nederlander of Belg namelijk zelf alle kopzorgen en stress van de verhuur opvangen? Terwijl u eigenlijk genoeg zaken aan uw hoofd heeft qua job, vrienden en familie en u bovendien eigenlijk ook wat te ver woont om kort op de bal te spelen...

Maar niet getreurd... Dit project focust op passieve vastgoedinvesteerders die de verhuur, het beheer, het onderhoud en alle andere zaken willen uitbesteden aan een professionele partner ter plaatse.

Met andere woorden, de bouwpromotor van dit project focust op een internationaal publiek van beleggers en kent en begrijpt de wensen en vereisten van een dergelijk investeerderspubliek.

Een complete ontzorging voor de eigenaars/verhuurders staat centraal, inclusief gratis rentmeesterschap en contractueel gewaarborgde huurinkomsten voor een periode van 10 jaar.

Daarenboven zijn deze scherp geprijsde nieuwbouwappartementen energie-efficiënt en klaar voor de toekomst (zonder vervelende financiële verrassingen), en zijn ze gelegen in een bloeiende regio.

Lees verder en ontdek alle details over deze passieve beleggingsmogelijkheid in residentieel vastgoed voor verhuur in Duitsland.

Inhoudsopgave

[VIDEO] Samenvatting van Appartement kopen en verhuren in Duitsland in Norderstedt

Samenvatting van deze beleggings­opportuniteit

 • Geen makelaarskosten bij een aankoop van deze appartement(en) (u koopt rechtstreeks van de promotor, zo scherp mogelijk).
 • Vanaf 78 375 euro eigen middelen kunt u hier een nieuwbouwappartement verwerven in volle eigendom (het resterende bedrag van de aankoopprijs kunt u vlot via een Duitse lening financieren).
 • U koopt de volle eigendom (dus het gaat hier niet om constructies rond erfpacht of opstalrecht).
 • Als eigenaar kunt u rekenen op gegarandeerde huurinkomsten voor een periode van 10 jaar (verlengbaar). De bouwpromotor die borg staat hiervoor, heeft een uitstekende financiële positie (onafhankelijk geverifieerd door het Duitste kredietbureau Schufa).
 • Met een beleggingshorizon van 10 jaar kunt u rekenen op een jaarlijks rendement op uw eigen middelen van +/- 7,2% per jaar (conservatief berekend).
 • Compleet uitbatingspakket inclusief onderhoud, beheer, een volledig en professioneel rentmeesterschap, enzovoort. Kortom, hier kan u zorgeloos beleggen als passieve investeerder.
 • Een bezichtiging ter plaatse is mogelijk en wordt echt aangeraden en gestimuleerd door de promotor (u kan dan zelf de kwaliteit van dit nieuwbouwproject inspecteren).
 • U kan tevens rekenen op rendementssimulaties op maat van uw situatie en beleggingshorizon en op hulp en begeleiding met het vinden van de beste Duitse financiering.
 • U kunt met andere woorden rekenen op volledige begeleiding op het vlak van het vinden van de goedkoopste en meest interessante Duitse hypothecaire lening.
 • Volledig Nederlandstalige begeleiding van A tot Z (stel gerust uw vragen, vrijblijvend).

Norderstedt: Interessante locatie met meerwaardepotentieel

Norderstedt ligt direct aan de noordgrens van de Hanzestad Hamburg. Hoewel de stad al in de deelstaat Sleeswijk-Holstein ligt, is zij in de praktijk naadloos geïntegreerd in het stadsgebied van Hamburg.

Zo lopen zelfs de straten over de staatsgrens heen, met behoud van de naam en voortzetting van de nummering. Weetje: Norderstedt is ook aangesloten op het goed georganiseerde metronetwerk van Hamburg.

De stad Norderstedt heeft sinds jaar en dag geprofiteerd van deze unieke ligging. De bevolking neemt bijgevolg al jaren toe.

Woonden er in 1970 nog iets minder dan 56 000 mensen, dan is de bevolking gegroeid tot ongeveer 82 000 inwoners op dit moment.

De trend qua bevolkingsgroei is nog steeds stijgend en men verwacht dat deze trend zich rustig gaat doorzetten.

Behalve de nabijheid van de Elbe-metropool (Hamburg) heeft Norderstedt zich ook ontwikkeld tot een economisch zwaargewicht in de streek.

Het is de thuisbasis van verschillende hoofdkantoren van grote bedrijven met een wereldwijde reputatie, zoals Blume 2000, Casio en tesa. Norderstedt staat dus garant voor duizenden banen in verschillende industriegebieden.

Interessant weetje: Norderstedt is lid van het Nordgate-initiatief, waarin verschillende steden ten noorden van Hamburg zich hebben verenigd tot een economische ruimte. Dit heeft de stad een extra impuls gegeven, ook in termen van koopkracht.

Naast de sterke economie biedt Norderstedt ook een leefbaar en aangenaam woongebied met veel groen. Huurders van deze appartementen kunnen dus genieten van veel meer rust (en wat lagere huurprijzen) dan in het centrum van Hamburg.

Op veel plaatsen is de dorpsstructuur van de gemeenten Friedrichsgabe, Garstedt, Glashütte en Harksheide goed bewaard gebleven, waaruit in het jaar 1970 dan Norderstedt is ontstaan.

De mensen en inwoners van Norderstedt zijn vriendelijk, op een Scandinavische wijze, en cultiveren er een gemoedelijke sfeer waar iedereen zich welkom voelt.

Dit blijkt onder andere uit de vele aanwezige clubs en verenigingen die interessante activiteiten voor jong en oud aanbieden!

Modern wonen aan de poorten van de wereldstad Hamburg

Appartement Kopen En Verhuren In Duitsland Met Verhuurgarantie Vlakbij Hamburg In Norderstedt

Ligging van deze opbrengsteigendommen in een notendop

 • Huurders van deze investeringsappartementen doen er met de wagen en de trein +/- 30 minuten over naar het centrum van Hamburg.
 • Op een uurtje staat men aan de Baltische Zee met de wagen.
 • Binnen een straal van 1 kilometer bevinden zich maar liefst 5 supermarkten, een apotheek, een benzinestation en verschillende scholen.

Infographic van alle voorzieningen op wandelafstand van deze wooneenheden in Norderstedt

Hieronder in de infographic ziet u hoeveel minuten het wandelen is voor huurders naar alle voorzieningen in de buurt van de appartementen:

Infographic Van Voorzieningen Op Wandelafstand Van Appartementen In Norderstedt Vlakbij Hamburg

Omschrijving van de locatie van deze appartementen in Norderstedt

Samenvatting

 • Toplocatie aan de stadsgrens van Hamburg.
 • Perfecte aansluiting op het openbaar vervoer (en metro) in Hamburg.
 • Uitstekende plaatselijke voorzieningen voor de huurders (zie infographic hierboven).

Uitgebreide uiteenzetting over de ligging van deze appartementen in Norderstedt

Helikopterzicht Van Project Met Flats Te Koop Om Te Verhuren Met Zekere Huurinkomsten Voor Periode Van 10 Jaar In Norderstedt

Norderstedt ligt ten noorden van Hamburg en grenst direct aan het stadsgebied van de metropool aan de Elbe. De vervoersverbindingen naar Hamburg zijn echt uitstekend, wat perfect is voor huurders met een job bij een bedrijf uit Hamburg.

Norderstedt is met de U1-lijn aangesloten op het metronetwerk van Hamburg en heeft verschillende metrostations. Afhankelijk van waar men instapt, duurt de reis naar het hoofdstation van Hamburg 30 tot 40 minuten.

Het ICE-station biedt een overstap op het langeafstandsnetwerk van Deutsche Bahn.

Tegelijkertijd ligt de stad Norderstedt aan de regionale spoorlijn A2 van de AKN, die Norderstedt verbindt met Kaltenkirchen in het noorden.

De reis naar het centrum van Hamburg kan ook met de auto in een half uur worden afgelegd. Via de rijksweg B432 is de op- en afrit Schnelsen-Nord van de A7 binnen enkele minuten te bereiken.

Binnen Norderstedt liggen deze nieuwe appartementen aan de zuidoostelijke grens. In vogelvlucht bedraagt de afstand tot de stadsgrenzen van Hamburg nog geen kilometer.

Er zijn twee bushaltes aanwezig direct voor de deur. De bussen brengen passagiers in minder dan tien minuten naar het metrostation Ochsenzoll van de U1-lijn en in 15 minuten naar het S-Bahn-station Poppenbüttel van de S1-lijn met bestemmingen in het westen en het centrum van Hamburg.

Het metrostation Kiwittsmoor, ook op de U1-lijn, ligt op ongeveer 2,7 kilometer afstand van de appartementen (en dus op fietsafstand).

De reis naar het hoofdstation van Hamburg duurt ongeveer 30 minuten vanaf alle direct toegankelijke metro- en voorstadshaltes.

Naast de zeer goede vervoersverbindingen biedt Norderstedt ook uitstekende lokale voorzieningen.

Er zijn vijf supermarkten, een apotheek, een tankstation en een kappersalon aanwezig binnen een straal van een kilometer (bekijk de infographic hierboven voor een visueel inzicht). 

Speeltuintje Met Houten Schommel Centraal Gelegen Tussen De Nieuwe Gebouwen Met Opbrengsteigendommen Te Koop In Norderstedt

Het is tevens +/- 5 minuten fietsen naar het zuidelijke schoolcentrum met de lokale gemeenteschool en de middelbare school. Wat betekent dat gezinnen met kinderen dus ook perfect kunnen wonen en leven in deze prachtige nieuwbouwappartementen.

Voorzieningen en apparatuur van de nieuwe appartementen

 • Kelderruimte
 • Lift
 • Ondergrondse parkeergarage
 • Badkamer met volledige uitrusting en hoogwaardig sanitair
 • Ingerichte keuken inclusief keukenapparatuur van topkwaliteit (uniek in Duitsland daar een huurder normaliter zelf een keuken moet meebrengen)
 • Vloerverwarming voor een gezellige warmte
 • Balkons / Terras aanwezig

Grootste pluspunten voor huurders

Parkeerplaatsen Tussen De Gebouwen En Buxushaag En Gazon Van Gemeenschappelijke Tuinen

Als vastgoedinvesteerder bent u op zoek naar hoogwaardig afgewerkte wooneenheden die energie-efficiënt én goed gelegen zijn. Dit is voor deze prachtige appartementen te koop voor verhuur het geval:

 • Moderne nieuwbouw op een aantrekkelijke locatie met goede transportverbindingen
 • KfW Efficiëntiehuis 55 EE (vereist weinig energiekosten want uiterst goed geïsoleerd, wat aantrekkelijk is voor huurders)
 • De badkamer en de keuken zijn volledig gemeubileerd (enorm aantrekkelijk want de meeste verhuurappartementen op de markt zijn te huur zonder keuken...)
 • Alle appartementen zijn voorzien van een terras of balkon

Details van deze appartementen te koop voor verhuur in Norderstedt vlakbij Hamburg

Residentie Met Nieuwbouwflats Als Beleggingspand Te Koop Gezien Vanop Straat In Norderstedt In De Buurt Van Hamburg

In dit nieuwbouwproject worden twee moderne appartementsgebouwen gebouwd.

Details van de gebouwen en appartementen 

Het eerste appartementsgebouw biedt plaats aan 10 appartementen en 2 commerciële eenheden, terwijl het tweede appartementsgebouw plaats biedt aan 17 appartementen en 3 commerciële eenheden. 

De appartementen te koop voor verhuur zijn tussen de 54 en 82 vierkante meter groot en hebben twee tot drie kamers.

De commerciële eenheden, van 69 tot 82 vierkante meter, bevinden zich allemaal op de begane grond. Naast de begane grond en de twee bovenste verdiepingen zijn de gebouwen ook volledig onderkelderd.

In deze kelder bevinden zich de ondergrondse garages (zie foto's onderaan deze pagina), die aan elk appartement een parkeerplaats toewijzen.

Er zijn ook gemeenschappelijke bergingen voor fietsen en kinderwagens in de kelders voorzien!

Extra fietsparkeerplaatsen zijn trouwens ook buiten beschikbaar. Alle verdiepingen (en alle appartementen) van de gebouwen zijn gemakkelijk bereikbaar met de gemeenschappelijke lift (handig voor huurders en hun boodschappen).

Weetje: Elk appartement heeft ook een terras of een balkon (pluspunt voor huurders).

Energie, verwarming en ventilatie

Rustige Locatie In Groene Omgeving Met Parkeerplaatsen En Tuintjes Aantrekkelijk Voor Huurders Die Niet Te Ver Van Hamburg Stad Willen Wonen Appartement Kopen En Verhuren In Duitsland

Qua energie voldoen deze nieuwbouwappartementen aan de norm van een KfW-Efficiëntiehuis 55.

De gevels, kelderplafonds en daken zijn geïsoleerd en er zijn ramen met driedubbel glas geplaatst.

Dit zorgt voor een laag warmteverbruik in de winter en zonwering en koele temperaturen in de zomer.

De verwarming wordt verzorgd door een modern en milieuvriendelijk verwarmingssysteem. In alle kamers van de appartementen is trouwens vloerverwarming geïnstalleerd! 

Een gedecentraliseerd ventilatiesysteem zorgt ook voor een aangename en constante luchtverversing.

Volledig ingerichte keuken en badkamer

De individuele appartementen zijn ultramodern en bij oplevering ook voorzien van een inbouwkeuken en een volledig ingerichte badkamer.

De keuken overtuigt niet alleen met glanzende frontpanelen, maar ook met hoogwaardige apparatuur, zoals een keramische kookplaat met afzuigkap, een oven met convectie en een ruime diepvrieskoelkast van een vooraanstaand Duits merk.

Ook de badkamers zijn hoogwaardig uitgerust en voorzien van een visueel aantrekkelijke wastafel, een spiegel met LED-verlichting, een hangtoilet en een ruime, op vloerhoogte geplaatste comfortdouche.

De natte ruimtes zijn betegeld met grootformaat tegels op de vloer en deels op de wanden. In de overige ruimtes is een hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke vinyl designvloer gelegd. 

De binnenwanden van de appartementen zijn in het wit gepleisterd, wat een stijlvolle toets toevoegt aan de moderne en tijdloze uitstraling.

Waarom Norderstedt interessant is om in Duitse beleggingspanden te investeren

Hieronder volgen enkele mogelijke redenen waarom investeren in onroerend goed om te verhuren in Norderstedt een goed idee is:

Uitstekende locatie qua appartement kopen en verhuren in Duitsland

Norderstedt ligt dicht bij Hamburg, een belangrijk economisch centrum en een van de rijkste steden van Duitsland.

Dit maakt Norderstedt aantrekkelijk voor huurders die in de buurt van hun werk en alle voorzieningen in Hamburg willen wonen maar tegelijk ook rustiger willen wonen in een minder drukke omgeving!

Bekijk de volgende video voor een impressie van het park in Norderstedt, inclusief meer voor watersporten, speeltuinen en bosgebieden:

Continue bevolkingsgroei en video

Norderstedt heeft de afgelopen jaren een gestage bevolkingsgroei gekend waardoor de vraag naar huurappartementen er sowieso continu is en zelfs in stijgende lijn zit.

Norderstedt doet er trouwens alles aan om mee te zijn met de laatste technologische innovaties via het Norderstedt Smart City Offensief (bekijk de video hieronder voor meer informatie hieromtrent):

Tegelijkertijd is er een gebrek aan kwalitatief hoogstaande nieuwbouwappartementen te huur dus dit project met nieuwbouw appartementen voor verhuur is interessant voor beleggers (door het spel van vraag en aanbod).

Vervoer en transport

Norderstedt biedt uitstekende vervoersverbindingen, waaronder een hele vlotte toegang tot verschillende snelwegen alsook tot een goed en efficiënt openbaar vervoer.

Dit maakt het voor huurders van deze appartementen veel gemakkelijker om naar hun werk te pendelen of te genieten en profiteren van alle voorzieningen in de grootstad Hamburg.

Moderne voorzieningen en video

Norderstedt heeft verschillende parken, supermarkten, winkelcentra, winkels en culturele attracties, waardoor het een aantrekkelijke plaats is voor huurders om er te wonen.

Bekijk de volgende video die een duidelijk beeld geeft van het Herold winkelcentrum in Norderstedt (een impressie van de fantastische voorzieningen voor huurders van deze nieuwbouwappartementen):

Bijzonder goede levenskwaliteit

Norderstedt scoort constant hoog in diverse officiële onderzoeken die de kwaliteit van leven in Duitsland onderzoeken.

Hierdoor wordt deze stad als een aantrekkelijke plaats voor huurders beschouwd, niet te ver van Hamburg maar toch op een rustige plaats.

Sterke en heel stabiele huurmarkt

Hamburg heeft een uiterst sterke en stabiele huurmarkt, met een grote vraag naar huurwoningen en -appartementen en stabiele huurprijzen.

Dit gegeven is ook van toepassing in groot Hamburg, inclusief Norderstedt.

Met deze prachtig afgewerkte en energie-efficiënte appartementen is het met andere woorden een fluitje van een cent om degelijke huurders te vinden (en aan boord te houden).

Kanttekening: Dankzij de 10-jarige verhuurgarantie is uw bezettingsgraad sowieso 100% (het vinden van huurders is uw probleem niet maar wel dat van de bouwpromotor). U krijgt maandelijks uw huurinkomsten op de rekening gestort!

Veel potentieel voor vermogensgroei met behulp van appartement kopen en verhuren in Duitsland

Afhankelijk van de marktomstandigheden kan investeren in onroerend goed in Norderstedt op de lange termijn zeker en vast het potentieel bieden voor aanzienlijke vermogensgroei.

Hierdoor kan de waarde van uw investering stijgen en kan u een aantrekkelijk eindrendement behalen op uw geïnvesteerde eigen middelen. 

Deze vastgoedinvestering in Norderstedt dient u het best te benaderen met een minimum beleggingshorizon van 10 jaar. Waarom? Omdat u geen meerwaardebelasting betaalt als u het pand langer dan 10 jaar in bezit heeft.

Volledig beheer: Appartement kopen en verhuren in Duitsland

Appartement Kopen En Verhuren In Duitsland Met Prachtige Balkons En Terrassen Op Toplocatie In Norderstedt Dichtbij Metro

De bouwpromotor is een ervaren speler met meer dan 20 jaar ervaring in de Duitse residentiële vastgoedmarkt en biedt een complete beheersformule aan voor uw opbrengsteigendom(men).

Dit vooral om in te spelen op de wensen van Duitse en buitenlandse investeerders die geen interesse hebben in zelf als huisbaas te functioneren.

Concreet kan u rekenen op een complete begeleiding, een verhuurservice, een volledig dienstenpakket en een zorgeloze uitbating van A tot Z.

Periodieke opfrissingswerken en onderhoudswerken worden uitgevoerd door de promotor en de kosten hiervan worden tevens door de bouwpromotor gedragen.

Daarbovenop kan u rekenen op een contractueel gewaarborgde verhuurgarantie voor een periode van 10 jaar (verlengbaar) en zodoende gegarandeerde verhuurinkomsten.

Tip: Vraag meer informatie aan om het onafhankelijke Schufa-rapport te zien te krijgen. Hierin wordt de financiële gezondheid van de bouwpromotor toegelicht (dit is belangrijk zodat u zicht krijgt op de financiële stabiliteit en slagkracht van deze partij die borg staat voor uw verhuurgarantie!).

Er wordt in elk geval gefocust op transparantie waardoor alles klaar en duidelijk wordt gecommuniceerd. Met deze nieuwbouwappartementen zal u dus geen last hebben van vervelende financiële verrassingen achteraf. 

Er zijn geen verdoken kosten van toepassing die uw uiteindelijk rendement naar beneden trekken. Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan bij interesse!

Financiële details | Appartement kopen en verhuren in Duitsland

Kleinschalig Nieuwbouwproject Met Prachtige Verhuurobjecten Te Koop In Noorden Van Duitsland Vlakbij Hamburg

Via dit project kan u een nieuw appartement kopen en verhuren in Duitsland aan de grenzen van Hamburg. Bovendien kan u hier investeren in opbrengsteigendommen in Duitsland op automatische piloot zonder zorgen.

U bent in dit geval geen huisbaas met kopzorgen maar louter een passieve vastgoedbelegger zonder zorgen.

Dit biedt onbetwistbare voordelen gezien de taalbarrière en de afstand indien u in België of Nederland woonachtig bent.

Investeren in Duits vastgoed hoeft dus niet noodzakelijk met kopzorgen en stress te komen! Want hier kan u compleet passief beleggen in Duits onroerend goed!

Qua rendement is het heel simpel: Het rendement bedraagt +/- 7,2% per jaar op uw geïnvesteerde eigen middelen (conservatieve parameters).

De bouwpromotor biedt contractueel gewaarborgde verhuurinkomsten voor een periode van 10 jaar (verlengbaar) die maandelijks uitbetaald worden op uw rekening.

Weetje: Indien u gebruik maakt van leverage (een financieel hefboomeffect door grotendeels met vreemd vermogen te financieren) en dus deels gaat lenen voor de financiering van deze opbrengsteigendommen, kan het jaarlijks rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen nog hoger uitvallen.

Vraag in deze context zeker en vast een of meerdere simulaties op maat aan om te ontdekken wat een appartement kopen en verhuren in Duitsland in deze residentie in Norderstedt kan opleveren qua rendement.

Interesse in een appartement kopen en verhuren in Duitsland vlakbij Hamburg op zorgeloze wijze?

Heeft u interesse in wat deze nieuwe appartementen met verhuurgarantie voor uw spaarcenten kunnen betekenen? Vraag dan zeker en vast vrijblijvend meer informatie aan.

Het grootste voordeel van deze onroerend goed aanbieding is dat u kunt genieten van de voordelen van fysiek vastgoed, in volle eigendom. Zonder dat u zelf moet opdraaien voor de verhuur, het beheer, de kleine en grote problemen, het onderhoud, enzovoort.

De opbrengsteigendommen beheren, dat is hier de verantwoordelijkheid van de promotor en absoluut niet van de eigenaar/investeerder.

Een appartement kopen en verhuren in Duitsland via een zorgeloze investeringsformule? Hier kan het met andere woorden!

Een passief beleggingspand in Duitsland kopen is hier mogelijk aan voorwaarden die contractueel verankerd worden.

Als passieve belegging in Duits vastgoed kan dit dus absoluut tellen als onderdeel van een goed gediversifieerde vastgoedportefeuille.

Kom vrijblijvend de prijzen, financierings­mogelijkheden en rendementen te weten van de nog beschikbare appartementen


  Privacybeleid *