• Home
 • »
 • Blog
 • »
 • Sleutel-op-de-deur beleggingsvastgoed inclusief rentmeesterschap: Wat is het?

Sleutel-op-de-deur beleggingsvastgoed inclusief rentmeesterschap: Wat is het?

min leestijd

sleutel op de deur vastgoed inclusief rentmeesterschap als belegging analyse beleggingsformule

In dit artikel worden de basisprincipes van sleutel-op-de-deur beleggingsvastgoed inclusief rentmeesterschap behandeld.

Het is belangrijk om een goed inzicht te krijgen in deze manier van investeren in vastgoed, gezien ‘sleutel-op-de-deur’ of ‘sleutelklaar’ een veelgebruikte term in marketing is.

Er zijn tal van bedrijven die dit woord slim gebruiken om consumenten hun producten en diensten te laten afnemen.

Daarom is het van belang om te begrijpen wat beleggen in sleutel-op-de-deur vastgoed inclusief rentmeesterschap inhoudt.

Zo zult u gemakkelijk de bedrijven die daadwerkelijk dit beleggingsmodel hanteren kunnen onderscheiden van de ondernemingen die de term enkel als holle slogan gebruiken om nieuwe klandizie te strikken.

In de kijker: Sleutel-op-de-deur beleggings­vastgoed

Aan de hand van de onderstaande informatie zult u bekend worden gemaakt met de betekenis van sleutel-op-de-deur beleggings­vastgoed.

Ook zal het traditionele model van dit type investeringsvastgoed worden uitgelegd.

Tenslotte zal er ook geschetst worden wat een ontwikkelaar van sleutel-op-de-deur investerings­vastgoed hoort te doen voor particuliere investeerders.

Wat betekent sleutel-op-de-deur?

In de vastgoedwereld wordt sleutel-op-de-deur beleggings­vastgoed omschreven als een bewoonbaar pand waarin huurders direct kunnen intrekken.

Een dergelijk sleutelklaar pand heeft geen klaarblijkelijke structurele gebreken of problemen met de elektrische installaties, het dak, het sanitair, enzovoort.

Er is dus geen renovatie nodig voordat nieuwe huurders het pand kunnen bewonen en u kunt als eigenaar onmiddellijk geld verdienen met de verhuur van het vastgoed.

Dergelijke kant-en-klare panden zijn volledig afgewerkt vooraleer een investeerder deze aankoopt bij een vastgoedbedrijf.

Nogal wat vastgoedpromotoren gebruiken ‘sleutel-op-de-deur’ voor marketingdoeleinden, waarbij het beleggingspand aan een investeerder wordt verkocht alvorens het gerenoveerd is.

Vervolgens zal zo’n ontwikkelaar het absolute minimum doen om het pand ‘bewoonbaar’ en ‘verhuurbaar’ te maken.

Kenmerken van een goede promotor van sleutel-op-de-deur beleggings­vastgoed

kenmerken van goede ontwikkelaar van sleutel op de deur investeringsvastgoed op rijtje voor slimme investeringskeuze

Als kleine particuliere belegger valt het aan te raden om te zoeken naar een ontwikkelaar van sleutel-op-de-deur opbrengsteigendommen die de volgende werkwijze hanteert:

 • Het vastgoedbedrijf vindt een geschikt beleggingspand (of een geschikt stuk bouwgrond)
 • Het bedrijf gebruikt eigen (en eventueel vreemd) kapitaal om het pand volledig te renoveren of te (ver)bouwen
 • Zodra het pand is opgeleverd als verhuurbaar actief worden potentiële investeerders betrokken om het vastgoed af te nemen uit de vastgoedportefeuille van het bedrijf
 • Tenslotte wordt het beleggingsvastgoed in naam van de particuliere investeerder beheerd door de ontwikkelaar (all-in beheer inclusief rentmeesterschap)

Wat houdt all-in beheer en rentmeester­schap precies in?

Sleutel-op-de-deur vastgoed kopen als belegging is één zaak. Een zorgeloze all-in beheerservice inclusief rentmeesterschap vinden is een ander paar mouwen.

Wat bent u namelijk met het aankopen van sleutel-op-de-deur vastgoed indien u zelf als huisbaas moet functioneren of indien u een verhuurmakelaar moet inschakelen die geld kost en uw werkelijk verhuurrendement naar beneden haalt?

Vanuit financieel oogpunt is het voor een particuliere vastgoedbelegger interessant om te beleggen in vastgoed inclusief beheer en rentmeesterschap.

Deze service zit met andere woorden in het totaalpakket dat de bouwpromotor aanbiedt.

Het voordeel hiervan is dat u zelf geen kopzorgen heeft en dat uw pand door de ontwikkelaar wordt beheerd en verhuurd.

De ontwikkelaar screent en selecteert huurders, onderhoudt het pand, zorgt voor reparaties van schade, verzekert alles, zorgt voor het respecteren van alle huurwetgeving, enzovoort.

Een sleutel-op-de-deur vastgoedbelegging die komt met een verhuurservice en gratis rentmeesterschap is een groot voordeel qua vermijden van stress en kopzorgen.

Daarbovenop heeft u als eigenaar ook geen last van verdoken kosten (van extra beheerskosten is geen sprake want de all-in beheerservice en het rentmeesterschap dekken alles).

Vaak met verhuur­garantie als extra bonus

Dergelijke all-in investerings­formules in vastgoed komen in de praktijk vaak met waarborgen en garanties zoals een verhuurgarantie.

Beleggen in vastgoed met verhuurgarantie, via een sleutel-op-de-deur formule en inclusief rentmeesterschap…

Het is de ultieme droom voor een belegger die niet actief wenst bezig te zijn met vastgoed kopen en verhuren.

Als eigenaar krijgt u maandelijks de huurinkomsten op uw bankrekening gestort.

Dit betekent dat u in geen geval last heeft van leegstand, schade of wanbetaling.

Dergelijke vervelende problemen worden allemaal opgevangen door de ontwikkelaar (deel van de beheerservice en het rentmeesterschap).

Indien u reeds een druk professioneel en/of gezinsleven leidt, kan dit dé manier zijn om toch te investeren in vastgoed voor verhuur zonder er zelf de dupe van te zijn qua te investeren energie.

Zorgeloos en passief beleggen als uitgangspunt

passieve huurinkomsten zonder stress of kopzorgen als groot voordeel van sleutel op de deur beleggingsvastgoed inclusief rentmeesterschap

Een vastgoedbedrijf dat niet elk aspect van beleggen in vastgoed verzorgt voor investeerders, van renovaties tot beheer en reparaties, kan niet worden beschouwd als een ontwikkelaar van sleutel-op-de-deur beleggingsvastgoed.

Als investeerder zou u zich enkel zorgen hoeven te maken over het rendement op uw investering. Bekijk hieronder enkele aanbiedingen van passief kant-en-klaar beleggingsvastgoed met mooie rendementen.

Een goede aanbieder van sleutel-op-de-deur investeringsvastgoed biedt een alomvattend servicepakket aan, inclusief beheer en rentmeesterschap.

Voor het gemak van de particuliere investeerders en eigenaars zal er door het vastgoedbedrijf ook vaak één aanspreekpunt worden aangesteld.

Investeerders zoals u wensen passief in vastgoed te beleggen en besteden het benodigde werk en de na te komen verantwoordelijkheden liever uit.

Daarom is het essentieel om voor een ervaren en gerenommeerde ontwikkelaar te kiezen die de capaciteit heeft om alle werkzaamheden binnen het bedrijf zelf uit voeren op betrouwbare wijze.

Grondige due diligence is cru­ciaal

Het is raadzaam om vastgoedontwikkelaars te zoeken die zeer bedreven zijn in het hoogwaardig renoveren en beheren van panden.

Een grondige due diligence uitvoeren als particuliere belegger is met andere woorden heel belangrijk in het kader van een pand kopen om het te verhuren.

Helaas zijn een aantal van de actieve vastgoedontwikkelaars die de term sleutel-op-de-deur gebruiken niet in staat zijn om hoogstaande kwaliteit en afwerking te leveren.

Goede en betrouwbare vastgoedbedrijven die u in staat stellen om passief te beleggen in sleutel-op-de-deur investerings­vastgoed zijn schaars en dun gezaaid.

Kortom, als investeerder bent u op zoek naar een totaalpakket als het gaat om investeren in sleutelklaar vastgoed inclusief rentmeesterschap.

U moet op zoek gaan naar bedrijven die bij elke stap betrokken zijn, van A tot Z.

Daarbij moeten deze bedrijven ervaren zijn en de behaalde successen met hun realisaties uit het verleden en de tevredenheid van bestaande investeerders kunnen aantonen.

Aanbod van sleutel-op-de-deur beleggings­vastgoed inclu­sief rentmeester­schap

aanbod passief sleutel op de deur vastgoed als investering inclusief verhuurgarantie

Interessant be­leggingsalternatief voor spaar­rekening

Spaargeld op een klassieke spaarrekening laten staan is onverstandig tegenwoordig.

De interestvoet is zodanig laag dat u in realiteit jaarlijks armer wordt (daar die interestvoet overtroffen wordt door het inflatiepercentage).

Om dus toch slim geld te beleggen is tegenwoordig meer nodig dan een klassieke bankrekening…

Beleggingspanden zijn bijvoorbeeld een interessant investerings­alternatief. Bakstenen zijn vrij waardevast in vergelijking met de volatiele aandelenbeurzen bijvoorbeeld.

Bovendien kan u zo’n belegging deels financieren met een lening, wat interessant kan zijn om het jaarlijks rendement op uw geïnvesteerde eigen middelen verder op te krikken.

Denkt u al een tijdje na over geld beleggen in vastgoed?

Dan is sleutel-op-de-deur investerings­vastgoed inclusief rentmeester­schap en verhuur­garantie een uitstekende oplossing…

Tip: Lees nog meer info over het belang van de juiste verhuurdienst kiezen indien u investeert in een buitenlands beleggingspand!

Aanbod van sleutel-op-­de-deur beleggings­vastgoed met verhuur­garantie

De volgende vastgoedbeleggingen komen inclusief verhuurservice, rentmeesterschap én verhuur­garantie.

U kunt als belegger bovendien rekenen op interessante rendements­voorwaarden.

Ontdek meer gedetailleerde info via de links hieronder…

Passief beleggings­vastgoed met verhuur­garantie in België

Passief sleutel-op-­de-deur beleggings­vastgoed in Frankrijk met rendements­garanties

 • Sla jaarlijks twee vliegen in één klap in het Wyndham Halcyon Retreat Golf & Spa Resort: (1) Tot 8% rendement per jaar en (2) 2 weken gratis privé gebruik per jaar cadeau. U koopt nieuw gebouwd of gerenoveerd luxe vastgoed in volle eigendom. Inclusief twee wederverkoopgaranties.
 • Vanaf 17 230 euro kan u participeren in Frans recreatievastgoed als belegging. Opklimmend jaarlijks rendement tot 8%. U kunt ook genieten van twee optioneel in te roepen wederverkoopgaranties. Privé gebruik is mogelijk tegen betaling.

Duits sleutel-op-­de-deur beleggings­vastgoed te koop voor verhuur

Zweedse alleen­staande gezins­woningen te koop voor verhuur

 • Zweeds huis te koop met huurinkomsten en aantrekkelijk rendement van 7% bruto per jaar. Aankoopprijs: 90 350 euro, inclusief Nederlandstalige begeleiding, professionele rentmeester en verhuurdienst
 • Beleggen in verhuurde panden in Zweden met Nederlandstalige rentmeester ter plaatse – Vanaf 30 000 euro inbreng eigen middelen aangevuld met financiering
 • Zweedse woning kopen met 2 slaapkamers als beleggingspand voor verhuur. Aankoopprijs: 89 000 euro, inclusief rentmeesterschap door Nederlandstalige verhuurmakelaar ter plaatse

Appartementen te koop aan de Costa del Sol voor gemengd gebruik

Spaanse appar­tementen te koop aan de Costa del Sol op een mooi golfresort met tal van faciliteiten en voorzieningen.

Geschikt voor privé gebruik en verhuur via de uitbater (in dat geval kan u rekenen op een zorgeloos verhuurrendement per jaar, inclusief uitbating, onderhoud en verhuurservice).

Luxe vastgoed in Montenegro te koop voor privé en verhuur

Immo in Montenegro te koop in de Tivat regio op een toplocatie met prachtige uitzichten.

Kleinschalig nieuwbouw resort op tien minuten van de internationale luchthaven.

Ofwel voor puur persoonlijk gebruik, ofwel 6 weken per jaar privé gebruik en de rest van de tijd voor verhuur inzetten via verhuurprogramma (naar schatting levert dit in de toekomst een bruto verhuurrendement van meer dan 7% op).

Sleutel-op-de-deur beleggings­vastgoed op Samos (Grieken­land)

Bent u een fan van Griekenland en meer bepaald de Griekse eilanden?

Overweeg dan Hera Bay Luxury Resort voor de aankoop van een luxe nieuwbouw hotel suite, studio, appartement, kampana of villa.

Met uitzichten over de fantastische baai ( Egeïsche Zee).

Met gratis weken eigen gebruik op jaarbasis + gewaarborgd rendement per jaar.

Passief beleggings­vastgoed met verhuur­garantie in de Verenigde Staten

 • Beleggen in Amerikaans vastgoed is mogelijk via deze mooie en aantrekkelijke alleenstaande woning voor verhuur in St. Louis – Vanaf 60.000 euro eigen middelen kan u de volle eigendom verwerven en een zorgeloos, passief jaarlijks netto rendement genieten dat minstens 11% bedraagt.
 • Woning te koop in Amerika als opbrengsteigendom in Philadelphia – Inclusief contractueel gewaarborgde verhuurinkomsten, pand te koop voor +/- 168.500 euro (afhankelijk van de wisselkoers) – 6% rendement per jaar VAST (berekend over de waarde van het pand), aangevuld met 1 à 2% rendement per jaar VARIABEL.
 • Investeren in Amerikaans vastgoed kan met behulp van deze interessante opbrengsteigendom met stevig rendement. Verkoopprijs: 91.000 euro (eventueel deels te financieren met een lening ten belope van maximaal 50% van de prijs).

Gerelateerde vervolgartikels van deze reeks

Hopelijk heeft u inzicht gekregen in het verschil tussen vastgoedontwikkelaars die daadwerkelijk sleutel-op-de-deur investeringsvastgoed opleveren en vastgoedbedrijven die het woord enkel gebruiken/misbruiken voor marketingdoeleinden.

U begrijpt nu ook beter wat een sleutel-op-de-deur vastgoed­belegging inclusief rentmeesterschap en verhuur­garantie voor u kan betekenen.

Met deze kennis op zak is het tijd om door te gaan naar de volgende artikels:

Ontdek de bovenstaande passieve sleutel-op-de-deur vastgoed­beleggingen en vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan.

Gerelateerde Artikelen:

Contacteer ons   ↙ Uw landcode *

  Privacybeleid *