• Groot genoeg om het verschil te maken in uw voordeel
 • Klein genoeg om u echt persoonlijke aandacht te bieden

Makelaar Spanje: Gratis ImmoScan op Maat

Vul hieronder uw gegevens in en de Nederlandstalige adviseur zal u binnen 1 werkdag contacteren om uw situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken. 

Exclusieve Toegang

Uw Belangen Eerst

Tijds- & Geldbesparing

Deskundige Onderhandelingen

Zorgeloze Ervaring


  Uitstekende service en uitstekende marktinzichten

  "Mijn ervaring met ImmoScan Spanje was niets minder dan voortreffelijk. Na een aanvraag in te dienen op de website ontvingen we snel doelgerichte en diepgaande marktanalyses en updates die cruciaal waren voor onze besluitvorming. De niet-bindende voorselectie van woningen en appartementen hielp ons ook enorm bij het vormen van een duidelijk beeld van onze mogelijkheden."

  Pieter en Suzanne

  Breda

  "

  Een openbaring in de zoektocht naar onze Spaanse vakantiewoning

  "Vanaf het eerste moment voelde ik me op mijn gemak. De website bood in eerste instantie uitgebreide informatie die direct antwoord gaf op al mijn vragen. De persoonlijke aandacht van deze makelaar in Spanje en het inzicht in tijdelijke deals gaven ons een voorsprong die ik elders niet vond. Het was alsof ik eindelijk door de mist zag."

  Anna en Christophe

  Gent

  "

  Persoonlijk, professioneel en snel

  "Het contact met ImmoScan Spanje overtrof al mijn verwachtingen. Snelheid en professionaliteit kenmerkten hun dienstverlening vanaf het moment dat ik mijn aanvraag indiende. De toegewijde hulp van hun team, met name de gerichte adviezen van deze makelaar in Spanje, heeft ons zoekproces aanzienlijk versneld en vereenvoudigd. We zochten nieuwbouw aan de scherpst mogelijke prijs en het werd realiteit dankzij een uitzonderlijke lanceringsvoorwaarde."

  Sofie en Maarten

  Amsterdam

  "

  Exclusieve Toegang

  Inzage in speciale marktdeals en tijdelijke nieuwbouwkortingen van 10 à 15%.

  Uw Belangen Eerst

  Betrouwbare makelaar in Spanje met Nederlandstalig team met kennis en ervaring beschermt u tegen verborgen gebreken.

  Tijds- & Geldbesparing

  Snel het juiste huis of appartement vinden tegen de beste prijs.

  Deskundige Onderhandelingen

  Scherpe aankoopvoorwaarden dankzij lokale ervaring en inzichten.

  Zorgeloze Ervaring

  Volledige begeleiding, van juridische zekerheid tot praktische en administratieve zaken na de aankoop.

  Hoe zou u zich voelen als wij u helpen om uw droomwoning te vinden, tegen de juiste prijs en op de juiste locatie, voordat anderen die kans krijgen?

  Stel u voor dat u elke avond met een glimlach thuis komt en uw hart zingt van geluk…

  Dat is precies waar deze ImmoScan Spanje dienst in uitblinkt.

  Of u nu een appartement, huis of villa in Spanje wilt kopen, als tweede woning of als hoofdverblijfplaats, wij ontzorgen u en besparen u kostbare tijd.

  Rode speld die vastgeprikt zit op landkaart in land Spanje verwijzing naar zoektocht geschikte woning of appartement te koop in Spanje

  Makelaar Spanje:

  Vind uw weg in de Spaanse vastgoedjungle met ImmoScan Spanje

  Onze ImmoScan in Spanje dienstverlening maakt het verschil door Belgen en Nederlanders van alle achtergronden te assisteren bij het vinden van hun ideale woning in Spanje, van de Costa Blanca tot de Costa Cálida.

  Bent u op zoek naar een Nederlandse makelaar in Spanje of een Belgische makelaar in Spanje?

  Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

  Makelaar Spanje met Exclusieve Toegang tot Off‑Market Deals en Uitzonderlijke Kortingen

  We bieden toegang tot een compleet marktaanbod, inclusief off-market deals die vaak tegen scherpere prijzen beschikbaar zijn.

  Dit dankzij een doorgedreven proactieve aanpak en focus op kleinschalige nieuwbouwprojecten die tijdelijke maar uitzonderlijke lanceringsvoorwaarden met 10 à 15% korting bieden.

  Voelt u zich overweldigd door de honderden immobiliën te koop in Spanje?

  Doe dan beroep op de ImmoScan Spanje dienstverlening en laat u voorzien van deskundig, vrijblijvend Nederlandstalig advies om de perfecte tweede woning in Spanje te vinden die aan al uw wensen voldoet.

  Hoe Deze Vrijblijvende Spaanse ImmoScan U Helpt bij het Vinden en Veilig Kopen van Uw Droomhuis in Spanje

  man die wijst naar groene smiley tevreden dankzij ImmoScan Spanje en besparing van tijd energie en geld

  Toegang tot Elke Woning op de Markt

  Via deze vrijblijvende ImmoScan kan u rekenen op een ervaren team van Nederlandstalige makelaars die toegang hebben tot elk pand op de markt, inclusief panden die nog niet officieel te koop staan en off-market mogelijkheden.

  Belangenbehartiging voor de Koper,
  Niet de Verkoper

  Verkopers en bouwpromotoren hebben een vastgoedmakelaar die hun belangen behartigt. Besef dat deze makelaar een aantal zaken over het pand en het project in kwestie weet die hij/zij liever niet onthult.

  Een vastgoedprofessional aan de zijde van de koper is daarom essentieel om dure fouten te vermijden. En dat is waar deze ImmoScan voor staat.

  Onderzoek & Perspectief Bespaart Geld

  Het selecteren van de juiste woning of appartement in Spanje vereist tijdrovend onderzoek en een realistisch perspectief om vele factoren te interpreteren.

  Denk bijvoorbeeld aan:

  • eerder opgeleverde projecten door de promotor (is het kwaliteit en betrouwbaar?);
  • de staat van de lokale gemeenschap en het zakenleven;
  • huidige en toekomstige infrastructuurprojecten die de waarde van uw vastgoed kunnen beïnvloeden;
  • de mogelijkheid om te verhuren mits verkrijgen van een verhuurlicentie, enzovoort.
  houten kubusjes met veel rode kruisjes en een groen vinkje verwijzing naar doorgedreven onderzoek van vastgoedprojecten in Spanje

  Ervaring van een Makelaar in Spanje Bespaart Tijd

  Op zoek gaan naar de juiste woning of het perfecte appartement in Spanje neemt veel tijd in beslag.

  Indien u kiest voor een vrijblijvende ImmoScan, dan worden er grondige voorbereidingen getroffen om een shortlist van geschikte panden te presenteren aan u voor een eventuele bezichtiging ter plaatse.

  Profiteer van Lokale Ervaring

  Maak gebruik van de lokale marktkennis van het team van professionele Nederlandstalige aankoopbegeleiders die een jarenlange ervaring hebben op de lokale vastgoedmarkt in Spanje.

  Hun uitgebreide professionele netwerk kan helpen om sneller uw droomwoning te vinden.

  vergrootglas over allerlei vastgoedaanbiedingen te koop symbool voor ImmoScan Spanje op maat door team van ervaren Nederlandstalige vastgoedexperts

  Onderhandelingen Namens Kopers

  Uitstekende onderhandelingsvaardigheden zorgen voor een gelijk speelveld.

  De onderhandelaars van ImmoScan Spanje spreken dezelfde taal en doorzien de trucs die verkoopmakelaars en bouwpromotoren uithalen.

  Men tracht deze trucs trouwens altijd in het voordeel van u als koper uit te spelen, waaronder bijvoorbeeld een doorgedreven focus op kortlopende lanceringsvoorwaarden.

  Zo kan u scherper dan scherp aankopen op een toplocatie, doorgaans via kleinschaligere nieuwbouwprojecten.

  Door een focus op lanceringsvoorwaarden en het onderhandelen van aankoopprijzen, biedt ImmoScan de mogelijkheid om woningen of appartementen aan te kopen met 10 tot 15% korting op de marktwaarde. 

  Dit unieke voordeel zorgt ervoor dat kopers onmiddellijk meerwaarde realiseren op het moment van oplevering waardoor een investering in vastgoed niet alleen veilig maar ook bijzonder rendabel wordt op de middellange termijn.

  Vermindering van Stress door Deskundigheid

  Een huis, villa of appartement kopen in Spanje kan een zeer stressvolle ervaring zijn.

  Een professionele begeleiding gedurende het gehele proces, inclusief het coördineren van alle benodigde ondersteunende diensten maakt het proces zo zorgeloos mogelijk voor u.

  Denk aan:

  • juridische bijstand;
  • administratieve verplichtingen;
  • hypotheekadviseurs;
  • bouwinspecteurs en andere experts;
  • de aankoop van meubilair, enzovoort.

  Veilige Aankoop van Uw Droomwoning in Spanje

  Er wordt voldoende tijd genomen om aan het begin van het zoekproces uw behoeften en langetermijndoelstellingen te bepalen.

  Hierdoor kan men een favorietenlijst aanleggen met panden die aan alle eisen en parameters voldoen, waarna een veilige begeleiding door het gehele aankoopproces van vastgoed in Spanje wordt geboden.

  Zekerheid door Professionele Juridische Vertegenwoordiging

  Als extra laag van zekerheid werkt deze ImmoScan dienstverlening ook altijd samen met een professioneel advocatenkantoor in Spanje dat beschikt over een derdenrekening

  Deze aanpak garandeert dat uw geld veilig wordt beheerd en pas aan de bouwpromotor wordt uitbetaald na een correcte oplevering van het pand, precies zoals afgesproken.

  Dit biedt een extra niveau van bescherming en gemoedsrust, verzekert de kwaliteit van uw investering en waarborgt de naleving van alle afspraken.

  Er wordt trouwens ook gecontroleerd of de bouwheer in orde is met alle verzekeringen inzake de tienjarige aansprakelijkheid voor nieuwbouw.

  Stempel in kleuren van Spaanse vlag met daarop 10 jaar garantie verwijzing naar 10 jarige aansprakelijkheidsperiode van bouwpromotor in Spanje

  Zonder Zorgen Uw Droomhuis in Spanje Vinden: ImmoScan Maakt het Mogelijk

  Uw droomhuis of -appartement vinden in Spanje wordt veel eenvoudiger met het efficiënte team van ImmoScan Spanje aan uw zijde (dat voor u werkt in plaats van voor een verkoper of bouwpromotor).

  Normaal gesproken is het kopen van een huis of appartement een belangrijke ervaring, omkaderd met nogal wat stress, opwinding, plezier, trots, twijfels en angst. Het hele proces zal veel van uw kostbare tijd, geld en energie in beslag nemen.

  En het is net daarom dat het team van deze ImmoScan Spanje dienstverlening ter beschikking staat om u te begeleiden tijdens het proces van het kopen van vastgoed in Spanje.

  U kan rekenen op complete hulp en advies van A tot Z om het juiste huis of appartement te vinden, op de juiste locatie en tegen de best mogelijke prijs.

  Het kiezen van het juiste onroerend goed komt voor u neer op weten wat u nodig heeft, weten wat u zich kunt veroorloven en precies weten wat er beschikbaar is (aan de scherpste prijzen) op het moment dat u klaar bent om te kopen.

  Gebieden van Expertise

  ImmoScan Spanje beschikt over een team van lokale Nederlandstalige aankoopmakelaars die niet alleen in vastgoed gespecialiseerd zijn maar ook een diepgaande affiniteit hebben met de regio waarin ze opereren.

  man houdt met linkerhand een miniatuurhuisje vast boven een wereldkaart met focus op Spanje en verschillende regio's

  Als makelaar in Spanje aan de Costa Blanca is onze kennis van de lokale markten zo verfijnd dat het u direct een ongeëvenaard voordeel biedt…

  Costa Blanca Noord

  De Noordelijke Costa Blanca is gezegend met een serene schoonheid, adembenemende landschappen, ongerepte stranden en levendige dorpjes, steden en gemeenschappen.

  Van de historische charme van Altea tot de dynamische sfeer van Benidorm, elk gebied aan deze costa biedt een unieke levensstijl en diverse aantrekkelijke investeringsmogelijkheden.

  Enkele hotspots onder Belgische en Nederlandse kopers zijn de volgende:

  • Altea: Betoverende oude stad met artistieke flair.
  • Benidorm: Levendige bestemming met prachtige stranden en een bruisend nachtleven.
  • Calpe: Bekend om de iconische Peñón de Ifach en de prachtige zandstranden.
  • Denia: Gezegend met een rijke geschiedenis, een prachtige haven en overheerlijke gastronomie.
  • Javea: Kuststadje met eeuwenoude geschiedenis, idyllische stranden met kristalhelder water, grotten en beschermde natuurgebieden.
  • Moraira: Dit juweeltje aan de Noordelijke Costa Blanca staat bekend om zijn ontspannen levensstijl, verfijnde charme en beschutte baaien met een harmonieuze balans tussen luxe en eenvoud.

  Costa Blanca Zuid

  De Costa Blanca Zuid verwelkomt u met warme zonneschijn, uitgestrekte zandstranden en een breed scala aan recreatiemogelijkheden.

  Van de zoutmeren van Torrevieja tot de diverse prachtige golfbanen van de Orihuela Costa, deze regio belooft een leven vol zon en ontspanning.

  Enkele populaire vastgoedlocaties in deze regio zijn de volgende:

  • Torrevieja: Gezegend met gezellige boulevards, een grote jachthaven en de unieke zoutmeren.
  • Orihuela Costa: Prestigieuze golfbanen en een prachtige kustlijn met diverse kuststadjes en dorpen met uitstekende vastgoedaanbiedingen.
  • Guardamar del Segura: Gezegend met uitgestrekte stranden omgeven door dennenbossen en natuurgebied.
  • La Zenia: Voorzien van levendige winkelcentra en familievriendelijke stranden.
  • Cabo Roig: Een uitzonderlijke locatie met schilderachtige kliffen en een luxe jachthaven.
  • Pilar de la Horadada: Gezegend met rustige stranden en dropjes met een aangename, traditionele Spaanse cultuur.

  Costa Cálida

  De Costa Cálida, ook gekend als de “warme kust,” is een prachtige costa met veel culturele rijkdom, natuurlijke schoonheid, ontspannende wateren, thermale baden en de Mar Menor, Europa's grootste zoutwaterlagune. 

  Deze costa is de ideale bestemming voor Belgen en Nederlanders die verlangen naar een mix van traditionele Spaanse cultuur, natuurlijke wonderen, veel zon, een uitstekend klimaat en een ontspannende levensstijl.

  Enkele interessante plekjes om er een appartement of huis te kopen zijn de volgende:

  • La Manga: Een unieke landstrook bekend om haar watersportmogelijkheden en prachtige uitzichten tussen twee zeeën (de Mar Menor en de Middellandse Zee).
  • Los Alcázares: Een serene badplaats aan de Mar Menor, beroemd om haar kalme wateren en prachtige stranden waar wind- en kitesurfers zich thuis voelen. Ook enorm wat horecazaken met scherpe prijzen hebben er hun thuisbasis.
  • Santiago de la Ribera: Schilderachtig en rustig dorpje met mooie stranden en een traditionele promenade langs de kust (gezegend met standbeelden van piloten en vliegtuigen).
  • Águilas: Águilas vermengt geschiedenis met toerisme langs een kust van 34 kilometer. Er is een Romeinse vissershaven, een 19e-eeuws mijnbouwcentrum en er zijn ook levendige tuinen, historische bouwwerken, prachtige stranden en uitstekende plekken voor duikliefhebbers. Het carnaval van Águilas is trouwens de moeite en internationaal erkend.
  • San Pedro del Pinatar: Beroemd om zijn helende modderbaden en beschermde natuurgebieden. Deze locatie biedt een oase van rust en natuur en biedt vlotte toegang tot zowel de Mar Menor als de Middellandse Zee.
  • Cartagena: Deze bruisende havenstad is rijk aan geschiedenis en architectuur, waar oude ruïnes hand in hand gaan met levendige stadspleinen. Echt wel de moeite!

  Deze specifieke regio's, elk met hun eigen karakter en mogelijkheden, zijn Spaanse Costa’s waar veel expertise en passie samenkomen om u te voorzien van ongeëvenaarde begeleiding

  Het is onze toewijding om u te ondersteunen bij het ontdekken van uw droomwoning of -appartement in een van deze begeerde locaties.

  U wordt bij elke stap van het aankoopproces bijgestaan met diepgaande inzichten, kennis van de streek en de bouwpromotoren, alsook met formele precisie (ook op het vlak van de scherpste prijs verkrijgen en een juridisch waterdichte aankoop realiseren).

  Hoe Deze Makelaar in Spanje Zich Onderscheidt op de Spaanse Vastgoedmarkt

  Houten hartje met Spaanse nationale vlag op strand aan Middellandse Zee illustratie levensgenot dankzij aankoop perfecte vakantiewoning in Spanje

  Lokale Marktkennis

  gouden en zilveren label met Spaanse vlag en premium kwaliteit verwijzing naar ImmoScan Spanje voor beste vastgoed aan de scherpste prijs

  Met het team van ImmoScan Spanje aan uw zijde kantelt het speelveld in uw voordeel.

  U ontvangt marktinformatie van aan de bron in Spanje die onbetaalbaar is dankzij onze uitgebreide lokale marktkennis, contacten en ervaring.

  Het vergt enkele decennia werk en ervaring om hetzelfde kennisniveau te bereiken als dat van ImmoScan Spanje. Slechts weinigen hebben namelijk écht ervaring als aankoopmakelaar in Spanje.

  Ervaring / Perspectief

  Het team van ImmoScan Spanje heeft een diepgaand begrip van de vastgoedmarkt en kent de kleine details en specifieke weetjes van de diverse vastgoedlocaties.

  Maak gebruik van deze deskundigheid en inzichten, verfijnd door een expertise die opgebouwd is over verschillende decennia.

  Zo zorgt u ervoor dat u de juiste eigendom koopt op de juiste locatie en aan de beste prijs die trouwens niet alleen vandaag maar ook morgen nog perfect bij u past.

  Het niveau van expertise zit hoog in vergelijking met het gemiddelde van de markt.

  Test het zelf vrijblijvend uit door meer informatie aan te vragen!

  Onderhandelings­vaardigheden

  ImmoScan Spanje gelooft dat Nederlandstalige klanten uit zowel Nederland als België een voorsprong verdienen op het vlak van hun vastgoedonderhandelingen.

  Er wordt dus hard gewerkt om ervoor te zorgen dat u altijd de beste prijs betaalt onder voorwaarden die u uitkomen.

  Er wordt ook continu in het oog gehouden waar u op het juiste moment kunt profiteren van lanceringsvoorwaarden en kortlopende aanzienlijke kortingen op het aankoopbedrag…

  De meeste aankoopmakelaars zijn ongetwijfeld enthousiast om hun cliënten te helpen, maar hebben doorgaans niet het juiste uitgebreide netwerk alsook niet de vereiste jarenlange onderhandelingservaring.

  Uitgebreid Netwerk

  Nederlandstalige vastgoedmakelaar vult formulier in op tablet om juiste woning te vinden in Spanje aan juiste prijs op de beste locatie

  Door langdurige relaties op te bouwen met een groot aantal vastgoedprofessionals, biedt ImmoScan Spanje u een concurrentievoordeel met vroege toegang tot alle eigendommen op de markt, evenals voorverkoop- en off-market mogelijkheden.

  De meeste aankoopmakelaars daarentegen richten zich voornamelijk op het afronden van een vastgoedtransactie en beschikken niet over hetzelfde netwerk en middelen die beter geconnecteerde teams kunnen bieden.

  Makelaar Spanje: 
  5 Stappen voor de Aankoop van Uw Woning of Appartement in Spanje

  makelaar houdt virtueel scherm vast met daarop due diligence en aandachtspunten voor veilige aankoop van droomwoning in Spanje

  Stap 1

  We beginnen met een vrijblijvende kennismaking om meer te weten te komen over uw wensen en ambities en om u beter te laten kennismaken met ons dienstenaanbod en onze ImmoScan.

  Stap 2

  Zodra we uw huidige en toekomstige wensen en behoeften begrijpen, stellen we een gedetailleerd plan op en bepalen we samen uw budget (holistisch, all-in, zonder verrassingen achteraf).

  Stap 3

  Vervolgens starten we met het onderzoek en zoeken we naar zowel op de markt beschikbare als off-market eigendommen te koop voor u.

  We houden hierbij rekening met specifieke wensen en vereisten (wenst u bijvoorbeeld kost wat kost nieuwbouw aan lanceringsvoorwaarden en 10 à 15% korting aan te kopen, dan maken we dit mogelijk).

  Stap 4

  We presenteren u een selectie van geschikte woningen en appartementen (zo veel als nodig is) totdat we uw droomwoning of -appartement in Spanje voor u hebben gevonden.

  Dit gebeurt ter plaatse in Spanje met een volledige begeleiding en professionele Nederlandstalige omkadering van A tot Z.

  koppel op terras in achtertuin dat samen met makelaar een vrijstaande woning te koop bezoekt in Spanje

  Stap 5

  U wordt van A tot Z bijgestaan op het vlak van administratieve en juridische verplichtingen.

  Daarnaast krijgt u hulp bij alle praktische zaken en regelingen (aansluitingen nutsvoorzieningen, meubilair aanschaffen en plaatsen, klimaatregeling organiseren indien van toepassing, enzovoort).

  Er wordt tevens samengewerkt met een juristenkantoor om een waterdichte aankoop te realiseren (inclusief het gebruik van een derdenrekening om de fondsen pas uit te betalen op het moment van de correcte en volledige oplevering van het nieuwbouw onroerend goed).

  Heeft u interesse? 

  Laat ImmoScan Spanje dan vrijblijvend de moeite en tijd wegnemen bij het vinden van uw droomhuis of -appartement in Spanje. 

  Bent u klaar om een gesprek te beginnen met uw makelaar in Spanje? Aarzel dan niet en neem contact op!

  Hoe een betrouwbare vastgoedmakelaar in Spanje kiezen? Opties en Tips

  Veel mensen willen investeren in onroerend goed in Spanje. Maar voordat u aan een aankoopproces begint, is het echter raadzaam om u te omringen met de juiste mensen.

  Bijvoorbeeld met een betrouwbare en professionele vastgoedmakelaar in Spanje die u kan helpen bij het vinden van het juiste vastgoed in Spanje en u kan begeleiden tijdens het hele aankoopproces.

  Maar hoe kiest u nu de juiste vastgoedmakelaar in Spanje? Er zijn zoveel opties en het kan soms echt lastig zijn om door de bomen nog het bos te zien...

  Hoe een vastgoedmakelaar in Spanje kiezen? Eerste bedenkingen

  vergrootglas dat verschillende woningen bekijkt in context van geschikte vastgoedmakelaar in spanje vinden

  Hieronder zullen we enkele handige tips en adviezen met u delen om u te helpen om de juiste vastgoedmakelaar in Spanje te vinden die echt 100% bij uw specifieke verlangens, behoeften en wensen past.

  We bespreken verschillende opties die beschikbaar zijn, zoals klassieke vastgoedmakelaars enerzijds en vastgoedjagers die speciaal op maat van uw profiel op zoek gaan anderzijds (de ImmoScan in Spanje (zie hierboven) valt in deze laatste categorie).

  Als u een tweede woning in Spanje wilt kopen, zult u onvermijdelijk overwegen om een klassieke makelaar in te schakelen. Maar u kunt ook een beroep doen op de diensten van een vastgoedmakelaar die als uw persoonlijke vastgoedjager in Spanje functioneert.

  Deze werkt op maat van uw wensen en verlangens en heeft tot taak die zeldzame parel te vinden die volledig aan uw criteria en verwachtingen voldoet.

  Maar hoe werkt een dergelijke vastgoedmakelaar op maat in Spanje en is dit de beste keuze voor uw vastgoedproject?

  Hieronder maakt u kennis met de rol van een vastgoedmakelaar in Spanje die maatwerk levert. U krijgt tevens advies over hoe u de juiste keuze kunt maken.

  Bovendien geven we ook handige aandachtspunten en tips over waar u op moet letten bij het kiezen van een vastgoedjager. Denk aan ervaring, kennis van de lokale markt, een professionele presentatie, een goede reputatie (online en offline), de tarieven, de aard van de diensten en nog veel meer.

  Lees dus zeker en vast nog even verder om een beter inzicht krijgen in hoe u de juiste vastgoedjager kunt kiezen om uw droomhuis of -appartement in Spanje te vinden.

  Wat is het verschil tussen een klassieke makelaar en een makelaar die speciaal voor u op zoek gaat?

  vraagteken in tekstballon in context van verschillende soorten vastgoedmakelaars qua dienstenpakket in spanje

  Eerst en vooral is het essentieel om te begrijpen dat een klassieke vastgoedmakelaar in Spanje met een voorraad woningen en appartementen werkt.

  Dit in tegenstelling tot de makelaar die op maat werkt en dus eigenlijk als uw privé vastgoeddetective functioneert...

  Deze heeft als taak om uw toekomstige woning, villa, penthouse of appartement te zoeken op basis van uw instructies, wensen en budget.

  Klassieke makelaar versus vastgoedjager in Spanje

  Een klassiek makelaarskantoor werkt voor een eigenaar van onroerend goed die onroerend goed wil verkopen. Het doel van een dergelijke vastgoedexpert is om het onroerend goed in kwestie koste wat kost te verkopen.

  Een vastgoedjager die op maat van uw profiel vastgoed in Spanje zoekt, werkt voor u als potentiële toekomstige eigenaar en koper en biedt u een veel persoonlijkere service op maat aan.

  Of u wilt werken met een klassieke makelaar of een vastgoedjager die op maat zoekt voor u, hangt dus volledig af van wat u zelf wilt en verlangt.

  Sommige mensen geven inderdaad de voorkeur aan een gespecialiseerde vastgoedjager in Spanje om de bovengenoemde redenen alsook om stress te vermijden.

  De meeste mensen voelen zich ook zekerder bij een vastgoedjager omdat die op maat voor u werkt en zoekt en niet specifiek voor een andere persoon die verkoopt of een bouwpromotor.

  Wat is een vastgoedjager in Spanje precies?

  vraagtekens gevormd door wolken in blauwe hemel in kader van verschillende soorten dienstverlening door spaanse vastgoedmakelaars

  Allereerst is een vastgoedjager geen tussenpersoon of "klassiek" makelaarskantoor.

  U zou hem/haar kunnen definiëren als een professional (vastgoedmakelaar of niet) die onafhankelijk is en wiens hoofdactiviteit erin bestaat om u te adviseren bij een aankoop van onroerend goed in Spanje en uw perfecte eigendom te vinden.

  Anders gesteld, het is ook zijn/haar job om u te helpen om de klassieke valkuilen van vastgoed kopen in Spanje volledig te vermijden!

  Voor sommige Belgen en Nederlanders is dit misschien een ietwat "vreemd" concept, maar in de Verenigde Staten is het een volwaardige professionele activiteit!

  Heel vaak heeft de vastgoedjager in Spanje al ervaring met investeringen in Spaans onroerend goed. Het is dus sterk aanbevolen om een vastgoedexpert in Spanje te kiezen die al ervaring heeft met de Spaanse vastgoedmarkt.

  Anders gesteld, vermijd een beginnende of "geïmproviseerde" vastgoedprofessional die niet professioneel genoeg is en nog te weinig ervaring en kennis van zaken heeft.

  Vergeet niet dat de aankoop van een huis, appartement of ander immo in Spanje een aanzienlijke aankoop is en dat het daarom essentieel is om op veilig te spelen en uw project in handen te geven van een gekwalificeerd persoon die uw belangen voor de volle 100% behartigt!

  Als de vastgoedexpert al bekend is met de Spaanse vastgoedmarkt en er veel kennis van heeft, zal hij of zij ook effectiever zijn in het vinden van uw toekomstige woning of flat.

  Vergeet niet dat de rol van de vastgoedjager in Spanje erin bestaat u zo goed mogelijk te adviseren en uw droomhuis of -appartement in Spanje te vinden.

  Waarom zou u kiezen voor een vastgoedjager met een gepersonaliseerde aanpak in Spanje? Redenen

  dame aan het werk op computer in spaans makelaarskantoor op zoek naar een goede vastgoeddeal voor klant

  Sommige mensen besluiten om een vastgoedjager die maatwerk levert in te schakelen om verschillende redenen.

  In de eerste plaats kan dit worden verklaard door de geografische afstand tussen Spanje enerzijds en België en Nederland anderzijds. Dit komt omdat de potentiële koper geen tijd genoeg wil of kan besteden aan het zoeken naar zijn toekomstige woning of flat in Spanje.

  Ten tweede verkiezen sommige kopers gebruik te maken van de gepersonaliseerde diensten op maat van een professionele vastgoedjager in Spanje omdat ze niet weten hoe ze naar de juiste deal moeten zoeken.

  Of gewoon omdat ze bereid zijn om te betalen voor deze professionele dienst van een echte lokale vastgoedprofessional.

  Een andere reden is de taalbarrière. Het inschakelen van een lokale vastgoedjager die Spaans kan spreken met de eigenaars/verkopers kan een bijkomend groot voordeel zijn.

  Een andere verklaring is dat de toekomstige koper gefrustreerd is... Na verschillende websites van makelaars te hebben afgespeurd naar interessant vastgoed te koop in Spanje, heeft hij/zij zijn/haar toekomstige woning of appartement nog steeds niet gevonden...

  De frustratie borrelt op (wat een tijdverlies!) en daarom wil hij/zij dat een gespecialiseerde vastgoedjager de zeldzame parel vindt op basis van specifieke instructies en richtlijnen.

  Goed om te weten inzake Spaans vastgoed kopen: Niet alle op de markt beschikbare huizen, appartementen, penthouses en villa's verschijnen publiek in de catalogi van de makelaars in Spanje.

  Er zijn dus wel degelijk een pak off-market deals ook... En de ImmoScan in Spanje service (zie hierboven) biedt toegang tot deze off-market deals en periodieke, aantrekkelijke lanceringsaanbiedingen.

  Indien u hele specifieke wensen heeft en redenen waarom u wilt beleggen in Spaans vastgoed, kan dit dus ook een oplossing bieden!

  Welke diensten op maat biedt een vastgoedzoeker op maat in Spanje?

  vastgoedmakelaar geeft advies van een blauwdruk aan klant met behulp van tabletcomputer

  Het is belangrijk om te weten dat elke vastgoedjager in Spanje zijn/haar eigen manier van werken heeft.

  Voor sommigen is het slechts een kwestie van advies geven (wat minder aan te raden is!).

  Anderen focussen zich meer op het doelgericht zoeken naar en vinden van uw gedroomd vastgoed om u vervolgens te begeleiden bij de ondertekening van de koop voor de notaris.

  Zij zullen de rest van het werk qua juridische aandachtspunten en checks doorgeven aan een Spaanse advocaat die u ook moet betalen.

  Nog andere vastgoedjagers in Spanje bieden nog uitgebreidere en gepersonaliseerde pakketten qua dienstverlening en maatwerk aan. De ImmoScan dienstverlening in Spanje (zie bovenaan deze pagina) valt in deze laatste categorie.

  Hoe is het om met een vastgoedjager te werken?

  makelaar zoekt via tandwiel naar symbolen die informatie kunnen bevatten betreft een aankoopproject in spanje

  Vindt u het idee van een vastgoedjager die voor u op zoek gaat naar uw droomwoning in Spanje best wel interessant? Maar vraagt u zich af hoe dit in de praktijk verloopt?

  Hieronder volgt een voorbeeld van hoe het werkt wanneer u een ervaren vastgoedjager in Spanje inschakelt...

  Merk op dat dit slechts een voorbeeld is dat ter illustratie dient en dat alle vastgoedjagers in Spanje natuurlijk hun eigen specifieke manier van werken hebben.

  Praktijkvoorbeeld van een vastgoedjager die op maat werkt in Spanje

  Deze vastgoedjager vraagt u als toekomstige koper om alle nodige informatie over uw gedroomd aankoopproject in Spanje te bezorgen.

  Concreet betekent dit dat jullie samen een profiel opmaken aan de hand van verschillende kenmerken, eigenschappen en uw persoonlijk klantenprofiel:

  • Het type vastgoed dat u zoekt: studio, appartement, halfopen bebouwing, 2-onder-1-kap, vrijstaande villa, penthouse, enzovoort.,
  • Nieuwbouw (net gebouwd of op plan) inclusief 10-jarige aansprakelijkheidsgarantie van de bouwheer of tweedehands onroerend goed,
  • Locatie: gewenste stad of regio in Spanje,
  • Het gewenst aantal slaapkamers en badkamers,
  • Lanceringsvoorwaarden van 10 à 15% korting zijn belangrijk voor u: ja of neen?,
  • De stijl: modern of traditioneel (finca-stijl of eerder Andalusische stijl zoals in Marbella en Estepona vaak te zien is?),
  • Uw budget, dat tevens ineens rekening houdt met belastingen zoals btw en AJD voor nieuwe gebouwen (10% van de aankoopprijs + AJD die varieert per regio) of ITP,
  • Aanvullende wensen, eisen en verlangens: bijvoorbeeld accommodatie met of zonder zwembad, met of zonder tuin, op het gelijkvloers, rolstoelvriendelijk, huisdiervriendelijk, dicht bij een ziekenhuis, diensten, winkels, enz.,
  • Persoonlijke wensen qua maximale gemeenschappelijke kosten per maand indien het om vastgoed in een Spaanse urbanisatie gaat,
  • Op wandelafstand van het strand (of aan het strand),
  • Afstand tot diensten en horecazaken,
  • Wanneer wilt u kopen? Wat is uw tijdshorizon om de aankoopprocedure op te starten?

  Op basis van deze (en nog vele andere) antwoorden gaat uw vastgoedjager vervolgens gepersonaliseerd op maat van uw profiel en wensen op zoek naar uw toekomstig huis of appartement in Spanje! Fantastisch, toch?!

  Hoe vindt een vastgoedjager uw toekomstig huis of appartement in Spanje?

  In het algemeen zoekt een professionele vastgoedjager in Spanje naar uw toekomstige eigendom via verschillende databases en raadpleegt hij/zij ook vastgoedadvertenties in diverse professionele catalogi.

  De rol en taak van een dergelijke vastgoedexpert is dus ook om andere klassieke vastgoedmakelaars te contacteren en zijn/haar netwerk te laten "werken" op zoek naar uw droompand in Spanje.

  Weetje: Een dergelijke professionele vastgoedjager maakt gebruik van diverse tools en instrumenten die uitsluitend voorbehouden zijn aan vastgoedprofessionals in Spanje.

  Dankzij deze instrumenten kan hij/zij de Spaanse vastgoedmarkt met een vergrootglas bestuderen en de beste deals eruit halen die passen bij uw budget, wensen en verlangens!

  Enkele adviezen voor het kiezen van een geschikte vastgoedmakelaar die op maat gaat zoeken in Spanje

  bedrijfsteam van makelaars in spanje die werken op kantoor met moderne digitale computerlaptop

  Nu u de diensten en de werking van een vastgoedjager op maat in Spanje beter begrijpt, rest enkel nog de keuze van de juiste professional.

  Doe dus eerst en vooral voldoende onderzoek naar de mogelijke vastgoedjagers die in eerste instantie uw aandacht trekken...

  Vraag gerust naar een website waar zijn/haar diensten worden vermeld en analyseer de beoordelingen van andere klanten op zijn/haar professionele pagina's.

  Over het algemeen is deze persoon waarschijnlijk ook te vinden op diverse sociale media kanalen.

  Breng een bezoekje aan al deze communicatiekanalen om vast te stellen wat ze over zichzelf zeggen en let ook op hun interacties met andere mensen.

  Hieronder volgen nog enkele andere tips voor het kiezen van een geschikte professionele vastgoedjager in Spanje:

  Vastgoedmakelaar in Spanje kiezen die een professionele website heeft

  Hoewel het tegenwoordig misschien voor de hand ligt, zijn er nog steeds vastgoedjagers actief in Spanje die geen website of sociale media pagina hebben waarop hun diensten, contactgegevens en tarieven vermeld staan.

  Dit betekent niet noodzakelijk dat ze niet bekwaam zijn... Maar laat ons eerlijk zijn, het hebben van een website is een teken dat een vastgoedjager serieus en professioneel met zijn/haar vak bezig is.

  Kies een vastgoedjager die in Spanje woont

  kaart spanje met de regio murcia in rood aangeduid met de bedoeling daar een vastgoedmakelaar te vinden voor aankoop vastgoed in die streek

  Het is het beste om te kiezen voor een vastgoedjager die zelf in Spanje woont en actief is, vooral als die persoon de Spaanse en Engelse taal spreekt.

  Het is ook raadzaam om te kiezen voor een Nederlandstalige vastgoedjager zodat u uw verwachtingen beter kunt overbrengen en communiceren.

  Kies een vastgoedjager in Spanje die een specifiek gebied beheerst

  Sommige vastgoedjagers bieden hun zoekservice aan in heel Spanje en dekken zogezegd alle mogelijke gebieden in Spanje. Wees hier echter voorzichtig mee!

  Hoe kan iemand die bijvoorbeeld in Andalusië woont degelijk en met kennis van zaken zoeken naar uw eigendom op Tenerife of aan de Costa Brava bijvoorbeeld?

  Kortom, het is het beste om een professionele vastgoedjager te selecteren die gespecialiseerd is in zijn of haar specifieke regio en die ervoor kan zorgen dat u het neusje van de zalm uit die specifieke regio gepresenteerd krijgt!

  Tip: Regel een bezoek van enkele dagen zodat u samen met uw vastgoedjager het vastgoed kunt bezichtigen in Spanje.

  Wat zijn de tarieven voor de diensten van een vastgoedjager?

  een onroerendgoedmakelaar met transparante prijzen geeft vertrouwen als die duidelijk weergegeven worden

  Meestal staan de tarieven vermeld op de website van de vastgoedjager. Vaak vindt u hier verschillende prijspakketten met verschillende soorten diensten.

  Het is in de praktijk ook mogelijk dat de vastgoedjager door de verkoper wordt vergoed. Vooral in het geval van nieuwbouwprojecten is dit courant het geval. Bespreek dit in elk geval op voorhand.

  Weetje: Een betrouwbare vastgoedmakelaar in Spanje die op maat werkt en zoekt en die serieus en professioneel is, begrijpt dat transparantie in termen van prijzen, vergoedingen en vertrouwen essentieel zijn voor zijn/haar beroep.

  Een van de taken van de vastgoedjager in Spanje is ook om u uit te leggen wat wel en niet haalbaar is

  vastgoedmakelaar op wazige achtergrond met uitgestoken hand vol met vraagtekens

  Wanneer de vastgoedjager alle informatie heeft over het pand dat hij/zij dient te zoeken voor u, beoordeelt hij/zij ook of uw project "haalbaar" en realistisch genoeg is.

  Mensen die in Spanje willen kopen, hebben namelijk vaak een grote onwetendheid over de Spaanse vastgoedmarkt.

  Ze vinden het bij wijze van spreken moeilijk om te begrijpen dat de vastgoedprijzen niet meer dezelfde zijn als 25 jaar geleden (wat niet wegneemt dat u nog steeds kunt onderhandelen over de vraagprijs van een woning in Spanje).

  Soms is het gezochte type eigendom bijzonder schaars of is het helaas niet verenigbaar met het budget van de klant.

  Daarom zal de rol van de vastgoedjager er ook in bestaan u te wijzen op de realiteit en u te vertellen wat realistisch gezien haalbaar is en wat niet.

  Uiteindelijk zal het u echt wel helpen om uw project te heroverwegen en aan te passen.

  Dit kan zeker en vast helpen om later problemen en frustraties te vermijden, bijvoorbeeld indien uw doel is om later effectief te wonen in Spanje terwijl de woning eigenlijk te klein blijkt daarvoor achteraf...

  Een lokale vastgoedjager kiezen: Regionale tip

  Kies voor een vastgoedjager die alleen het gebied waar hij of zij woont en enkele aangrenzende gebieden voorstelt.

  Als u een lokale vastgoedjager kiest, weet die professional perfect waar hij/zij het over heeft.

  Het is absoluut beter en verstandiger om zo iemand te kiezen dan iemand die een gebied in Spanje voorstelt waar hij/zij nog nooit zelf is geweest.

  Dus schakel een vastgoedjager in die zelf in Spanje woont in het gebied waarin u geïnteresseerd bent.

  Weetje: De ImmoScan in Spanje dienstverlening (zie hierboven) wordt aangeboden door een team van Nederlandstalige vastgoedmakelaars in Spanje waardoor er meerdere regio's op professionele wijze gedekt worden.

  Hoe een vastgoedmakelaar in Spanje kiezen? Conclusie

  een succesvolle deal van professionele spaanse vastgoedmakelaar met kopers op de achtergrond

  Steeds meer Nederlanders en Belgen die vastgoed in Spanje willen kopen, maken gebruik van de diensten van een professionele vastgoedjager met een gepersonaliseerd dienstenpakket.

  In tegenstelling tot een klassieke makelaar die voor een eigenaar werkt en als doel heeft het vastgoed te verkopen, werkt een vastgoedjager voor de koper en zorgt hij/zij ervoor dat hij het vastgoed vindt dat aan de verwachtingen van de koper voldoet.

  Het is raadzaam uw vastgoedjager zorgvuldig uit te kiezen, bij voorkeur één die slechts één regio bestrijkt (en niet heel Spanje).

  Dit om er zeker van te zijn dat hij/zij een prachtig appartement of huis vindt dat aan uw criteria voldoet.

  Weetje: Wanneer u een makelaar inschakelt die op maat van uw wensen en budget op zoek gaat, kunt u er zeker van zijn dat hij of zij voor u werkt en zijn of haar best zal doen om het perfecte pand te vinden voor u!