• Home
 • »
 • Immo Spanje
 • »
 • Villa met 3 Slaapkamers in Rojales Te Koop: Nieuwgebouwde Woningen met Luxueuze Voorzieningen

Villa met 3 Slaapkamers in Rojales Te Koop: Nieuwgebouwde Woningen met Luxueuze Voorzieningen

 • Villa
 • Rojales, Alicante, Spanje
 • €442.000

Overzicht

 • 3 Slaapkamers
 • 2 Badkamers
 • Zwembad: Ja
 • Bebouwd: 120 m²
 • Perceel: 588 m²
 • Laatst bijgewerkt: Meer dan een week geleden

Beschrijving

Proef van een exclusieve woonervaring in het zonovergoten Spanje met deze nieuw gebouwde residentiële villa’s met 3 slaapkamers te koop in de aantrekkelijke omgeving van Rojales.

Deze luxueuze woningen zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van comfort, stijl en kwaliteit. Elk van de villa’s biedt drie ruime slaapkamers, twee verfijnde badkamers, een moderne open keuken met woonkamer, en een uitnodigend terras — allemaal gestructureerd op zelfstandige percelen waar privacy en exclusiviteit centraal staan.

Voor gezinnen en levensgenieters uit België en Nederland vormt dit de perfecte gelegenheid om te genieten van het mediterrane klimaat, verrijkt met een privétuin, eigen parkeerplaats en een persoonlijk zwembad. De mogelijkheid om een privésolarium toe te voegen, tilt uw levenskwaliteit naar een nog hoger niveau.

Binnen het interieur van deze villa’s weerspiegelt de individuele aanpasbaarheid de persoonlijke smaak van de eigenaar. Kies uit een breed scala aan materialen en stijlen voor binnendeuren, kasten, vloer- en wandtegels.

Dit persoonlijke palet wordt aangevuld door luxe standaardvoorzieningen, zoals vloerverwarming in de badkamers en een vooraf geïnstalleerd airconditioningsysteem met onzichtbare kanalen. Elke keuken is op maat gemaakt, volgens uw wensen, inclusief kleurkeuze en werkbladen.

De luxueuze uitstraling strekt zich ook uit naar buiten met een scala aan esthetische keuzes voor het zwembad, de toegangspoorten en het terras. De hoogwaardige ramen bieden uitstekende isolatie en warm water wordt voorzien door een zonnepaneelsysteem, in lijn met de nieuwste milieunormen.

Voor actieve bewoners biedt de omgeving drie golfbanen en blauwe vlag stranden op slechts tien minuten rijden. Rojales zelf, met alle benodigde voorzieningen zoals supermarkten, apotheken en banken, verrijkt het dagelijks leven. Culturele uitstapjes, gastronomische exploratie en shopping kunnen allemaal deel uitmaken van uw nieuwe levensstijl.

De centrale ligging ten opzichte van de luchthavens van Alicante en Murcia (45 minuten rijden) maakt deze villa’s tot een ideaal tweede thuis voor diegene die wil genieten van alle aspecten van een ontspannen levensstijl onder de Spaanse zon.

Bent u geïnteresseerd in een luxueuze toekomst in deze schitterende omgeving van Rojales? Neem dan hieronder vrijblijvend contact op voor meer informatie.

De Nederlandstalige verantwoordelijke staat 100% klaar om u verder te helpen met al uw vragen, bedenkingen en wensen.

Galerij

Locatie

Adres: Rojales, Alicante, Spanje

Jammer! Maar niet getreurd...

Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar. Verkopen gaan nl. zeer snel in deze regio.

Het goede nieuws is dat het aanbod continu wordt vernieuwd waardoor u zeker en vast een soortgelijke aanbieding kan vinden.

Hieronder enkele voorbeelden van nog beschikbare villa's in Spanje:

Bent u echter volledig overdonderd door het enorme aanbod op de Spaanse vastgoedmarkt?

Geniet dan van Persoonlijke Begeleiding & Toegang tot Exclusieve Deals!

Vul hieronder uw gegevens in en de Nederlandstalige adviseur zal u binnen 1 werkdag contacteren om uw situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken.

Deze Spaanse ImmoScan op maat is gratis en vrijblijvend!