• Home
 • »
 • Immo Spanje
 • »
 • Stijlvolle Villa met Zwembad in Golfresort in Orihuela Te Koop op Mooi Perceel

Stijlvolle Villa met Zwembad in Golfresort in Orihuela Te Koop op Mooi Perceel

 • Villa
 • Orihuela, Alicante, Spanje
 • €760.000

Overzicht

 • 3 Slaapkamers
 • 3 Badkamers
 • Zwembad: Ja
 • Bebouwd: 165 m²
 • Perceel: 849 m²
 • Laatst bijgewerkt: Meer dan een week geleden

Beschrijving

Deze stijlvolle villa is fantastisch ontworpen en ligt in een prachtig golfresort in Orihuela waardoor u hier optimaal van de serene pracht van de Costa Blanca Zuid kunt genieten.

In het prestigieuze golfresort, een groene enclave waar rust en ruimte de boventoon voeren, vindt u diverse moderne villa’s te koop die onmiddellijk een oase van comfort en privacy uitstralen.

Elke villa is ontworpen met oog voor detail en beantwoordt aan de hoogste verwachtingen van elegantie en functionaliteit.

De villa’s beschikken over drie ruime slaapkamers en drie stijlvolle badkamers. Het hart van het huis wordt gevormd door een open keuken en een lichte woonkamer, die samen een uitnodigende ruimte voor gezellig samenzijn creëren.

Ingebouwde kasten zorgen voor een naadloze integratie van opslagruimte, terwijl uitgestrekte terrassen en een privétuin met zwembad de belofte van een ongestoord buitenleven waarmaken.

De villa’s bevinden zich in een harmonieus landschap waar de mediterrane flora bloeit en garant staat voor volledige privacy.

De omliggende natuur, rijk aan citrusgaarden en inheemse planten, nodigt uit tot ontspannende wandelingen en een leven in symbiose met de omgeving.

Deze ontwikkeling geldt als een toonbeeld van ecologische architectuur, doordat de bebouwing subtiel is verweven met de natuurlijke omgeving.

Voor golfliefhebbers is dit een werkelijk paradijs, met een toonaangevende golfbaan die meandert door het landschap, terwijl de nabijheid van de kust ontelbare mogelijkheden biedt voor waterrecreatie en watersporten.

Met Alicante en Murcia op korte afstand, zijn vluchten vanuit België en Nederland vlot te plannen, waardoor dit een ideale bestemming is voor zowel permanente bewoning als een tweede woning in Spanje.

Gezinnen zullen de ruimte en veiligheid die de gemeenschap biedt waarderen terwijl de nabijheid van lokale steden en dorpen garant staat voor levendige culturele ervaringen, authentieke gastronomie en een divers winkelaanbod.

Staat u al te trappelen om uw leven een nieuwe wending te geven aan de Costa Blanca? Dan kan u altijd vrijblijvend meer informatie aanvragen over deze unieke villa te koop in dit golfresort via het formulier hieronder.

De Nederlandssprekende verantwoordelijke staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden met de meest actuele informatie en persoonlijk advies op maat.

Galerij

Locatie

Adres: Orihuela, Alicante, Spanje

Jammer! Maar niet getreurd...

Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar. Verkopen gaan nl. zeer snel in deze regio.

Het goede nieuws is dat het aanbod continu wordt vernieuwd waardoor u zeker en vast een soortgelijke aanbieding kan vinden.

Hieronder enkele voorbeelden van nog beschikbare villa's in Spanje:

Bent u echter volledig overdonderd door het enorme aanbod op de Spaanse vastgoedmarkt?

Geniet dan van Persoonlijke Begeleiding & Toegang tot Exclusieve Deals!

Vul hieronder uw gegevens in en de Nederlandstalige adviseur zal u binnen 1 werkdag contacteren om uw situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken.

Deze Spaanse ImmoScan op maat is gratis en vrijblijvend!