• Home
 • »
 • Immo Spanje
 • »
 • Nieuw 3-Slaapkamer Appartement in La Florida in Alicante Te Koop

Nieuw 3-Slaapkamer Appartement in La Florida in Alicante Te Koop

 • Appartement
 • Alicante, Alicante, Spanje
 • €275.000

Overzicht

 • 3 Slaapkamers
 • 2 Badkamers
 • Zwembad: Ja
 • Bebouwd: 139 m²
 • Perceel: n.v.t.
 • Laatst bijgewerkt: Meer dan een week geleden

Beschrijving

Dit aantrekkelijk nieuw 3-slaapkamer appartement bevindt zich in het hart van de levendige stad Alicante, meer bepaald in de gezellige La Florida wijk.

Dit type appartement schittert in een prachtig nieuw vastgoedpareltje, een nieuwbouwproject dat omgetoverd werd tot een residentiële oase die perfectie en comfort in de stad combineert.

Dit exclusieve wooncomplex biedt een divers aanbod aan appartementen en penthouses met twee, drie of vier slaapkamers te koop, allen ontworpen om een harmonieus samenspel tussen moderne stijl en handige functionaliteit te creëren.

Gezinnen, stellen, gepensioneerden, zakenmannen en alleenstaanden kunnen hier het ideale toevluchtsoord vinden dat aansluit bij hun individuele woonwensen.

Deze residentie is gezegend met een schaars gemeenschappelijk dakterras met zonovergoten zwembaden voor zowel volwassenen als kinderen, rustgevende groene zones en inspirerende chill-out ruimtes. Echt wel uniek voor het centrum van Alicante.

Dit project speelt op inventieve wijze in op de noodzaak van interactieve gemeenschap- en familiegerichte voorzieningen met een sfeervolle gemeenschappelijke tuin en een kinderspeelplaats op de begane grond.

In de gerespecteerde wijk La Florida, bekend om zijn aangename combinatie van historische straatjes en moderne voorzieningen, genieten de bewoners hier intens van het licht, de aangename sfeer, de verrijkende cultuur en het benijdenswaardige klimaat van Alicante.

Bovendien waarborgt het vooruitstrevende A+ energie-efficiëntiesysteem een toekomst van duurzaam en kostenefficiënt wonen. Wat toch meer en belangrijk wordt vandaag de dag.

De wijk La Florida leeft: Hier vindt men de essentie van lokale festiviteiten en vieringen, culinaire genoegens en een bloeiende gemeenschap van jong en oud.

Het rijke aanbod aan winkels, van traditionele boetieks tot moderne commerciële centra, voldoet aan elk denkbaar verlanglijstje. Wilt u alles in de nabije omgeving? Dan is dit nieuwbouwvastgoed in Alicante een uitstekende keuze!

Het gemak van nabijgelegen supermarkten en de versheidsbeleving van de plaatselijke markten verrijken het dagelijks leven.

Belgen en Nederlanders zullen zich aangetrokken voelen tot de talrijke recreatieve mogelijkheden en de nabijheid van onderwijsinstellingen voor alle leeftijden, wat aantrekkelijk is voor gezinnen met kinderen.

Ook de toegankelijkheid tot zowel de plaatselijke als internationale transportnetwerken is een aanzienlijke plus.

Ontdek hoe uw leven kan floreren in deze verleidelijke Spaanse setting, waar uw dagen gevuld zijn met zonneschijn, ontspanning en het allerbeste wat Alicante te bieden heeft.

Indien deze beschrijving een vonk van verlangen heeft ontstoken om deel uit te maken van dit exclusieve woonproject, nodigen wij u uit om hieronder meer informatie aan te vragen.

De Nederlandstalige verantwoordelijke staat klaar om u op maat verder te helpen met uw vragen en dromen. Laat dit de kans zijn om uw ideale thuis in Alicante aan de fantastische Costa Blanca te verwezenlijken.

Galerij

Locatie

Adres: Alicante, Alicante, Spanje

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *