• Home
 • »
 • Immo Spanje
 • »
 • Modern Huis in Pinoso Te Koop: Landelijk Wonen met Luxe

Modern Huis in Pinoso Te Koop: Landelijk Wonen met Luxe

 • Villa
 • Pinoso, Alicante, Spanje
 • €635.000

Overzicht

 • 4 Slaapkamers
 • 2 Badkamers
 • Zwembad: Ja
 • Bebouwd: 240 m²
 • Perceel: 10959 m²
 • Laatst bijgewerkt: Meer dan een week geleden

Beschrijving

In dit aantrekkelijk en modern huis te koop in Pinoso kan u landelijk wonen met een moderne twist in het idyllische Alicante.

In dit project wordt u omringd door majestueus bergzicht, doordrenkt van rust en Spaanse zon, waarbij elk detail van uw residentie nieuwe vormen van comfort en luxe onthult.

De villa’s, variërend in een aanbod van drie tot vier slaapkamers en de keuze tussen één of twee verdiepingen, nestelen zich in uitgestrekte, rustieke percelen van circa 11.000 m², waarvan ongeveer 2.000 m² zorgvuldig omheind is.

De huizen zijn uitgerust met alle essentiële voorzieningen, waaronder wateraansluitingen, elektriciteit en een set fotovoltaïsche panelen voor een duurzaam zelfverbruik.

Het ingenieus ontworpen afvalwaterzuiveringssysteem middels biologische oxidatie weerspiegelt onze inzet voor een ecologisch verantwoorde leefomgeving.

Residenten kunnen een frisse duik nemen in het eigen 8×4 meter privézwembad, verrijkt met een zoutchloorsysteem en een smaakvol betegelde omtrek.

De aanleg van siergrind en een automatische toegangspoort met motor geven blijk van de verfijning die het geheel omkadert.

Aan comfort geen gebrek; van een vooraf geïnstalleerde airconditioning en een water-aerothermisch systeem tot gemotoriseerde rolluiken voor een ongestoorde nachtrust.

De ingebouwde kasten, afgewerkt in puur wit, porseleinen tegelwerk en de voorinstallatie van een sfeervolle openhaard in de woonvertrekken dragen bij aan een interieur van klasse.

De badkamers, een toonbeeld van elegante finesse, worden geleverd met hoogwaardige componenten en accessoires.

Elk bouwtechnisch element is zorgvuldig gekozen om superieure isolatie te garanderen; thermoklei stenen, steenwol binnen de gipsplaten, een monocapa gevel, ramen met thermische onderbreking, aluminium luiken en Glass-Sun glaswerk zijn daar enkele voorbeelden van.

Pinoso, slechts een 45-minuten rit verwijderd van Alicante en de befaamde witte stranden van de Costa Blanca, is een broeinest van de authentieke Spaanse landelijke cultuur.

Dit stadje biedt alles wat men nodig kan hebben, van een veelvuldigheid aan eetgelegenheden en winkels tot uitstekende medische voorzieningen, onderwijsinstellingen en culturele activiteiten.

Daarnaast is het gebied een paradijs voor de liefhebber van het buitenleven; wandelen tussen de amandelbloesems, sportieve voorzieningen en authentieke picknickplaatsen bieden volop kansen tot ontspanning.

Stelt u zich eens voor hoe uw leven zich ontvouwt in dit stukje onaangeroerde natuur, verrijkt met moderne luxe.

Of u nu vooral rust zoekt, actief wilt zijn in de buitenlucht, of simpelweg van het goede leven wilt genieten, ons nieuwbouwproject biedt een ongeëvenaarde woonervaring.

Wenst u meer te weten over deze ongekende kans? Wacht dan niet langer en vraag vrijblijvend meer informatie aan via het formulier hieronder.

De Nederlandstalige specialist staat klaar om u te voorzien van alle details en u verder te helpen in uw zoektocht naar het huis van uw dromen aan de Costa Blanca.

Galerij

Locatie

Adres: Pinoso, Alicante, Spanje

Vul het formulier hieronder in om meer informatie aan te vragen

  Privacybeleid *