• Home
 • »
 • Immo Spanje
 • »
 • Dakappartement in Alicante Te Koop: Centraal Gelegen met 2 Slaapkamers

Dakappartement in Alicante Te Koop: Centraal Gelegen met 2 Slaapkamers

 • Dakappartement
 • Alicante, Alicante, Spanje
 • €239.900

Overzicht

 • 2 Slaapkamers
 • 2 Badkamers
 • Zwembad: Nee
 • Bebouwd: 74 m²
 • Perceel: n.v.t.
 • Laatst bijgewerkt: Meer dan een week geleden

Beschrijving

Dit uniek dakappartement met 2 slaapkamers te koop bevindt zich in het bruisende hart van Alicante, een fantastische kuststad aan de Costa Blanca.

In deze kleinschalige residentie hebben investeerders de keuze uit een beperkt aanbod van acht nieuwbouwappartementen die de perfecte harmonie bieden tussen hoogwaardige constructie en afwerking enerzijds en moderne elegantie anderzijds.

Elk appartement dat hier te koop wordt aangeboden, is ontworpen aan de hand van de nieuwste kwaliteitsnormen.

De bouwheer werkt alleen met de beste materialen wat een fantastische thuis van ongekende luxe en comfort garandeert (zie afbeeldingen voor een eerste impressie).

Voor gezinnen zijn deze appartementen te koop in het centrum van Alicante een waar paradijs dankzij de ruime inrichting, de 2 slaapkamers en ruim voldoende privacy voor iedereen.

Kinderen kunnen hier zorgeloos opgroeien in een veilige en stimulerende omgeving in het fantastische centrum van Alicante, in een zalig zonnig klimaat.

En levensgenieters uit Nederland en België kunnen hier natuurlijk volop profiteren van de uitgestrekte zandstranden en van de talloze recreatieve mogelijkheden die deze locatie rijk is.

Winkelliefhebbers kunnen hier ongetwijfeld hun hart ophalen in de lokale boetieks en internationale winkelketens in de directe omgeving.

Weetje: Dit type dakappartement te koop is een uitstekende opportuniteit als investering voor toeristische verhuur gezien de uitstekende locatie. Anders gesteld, dit schept een bijkomende mogelijkheid om interessante rendementen op zak te steken.

Met dit prachtig penthouse te koop investeert u in waardevast vastgoed op een uitstekende locatie aan de Costa Blanca. En tegelijkertijd is het een topinvestering in de levenskwaliteit van uzelf en al uw dierbaren.

Dit maakt het een unieke kans voor zowel de vooruitziende investeerder als de veeleisende levensgenieter die echt droomt van een dakappartement op een toplocatie in Alicante zelf.

Heeft u eventueel interesse? Laat deze kans om te investeren in dit exclusieve project dan niet aan u voorbijgaan.

Voor meer vrijblijvende informatie en een persoonlijke begeleiding van A tot Z, geheel vrijblijvend, staat de Nederlandstalige verantwoordelijke voor deze aanbieding klaar om u een antwoord te bieden op al uw vragen.

Neem vrijblijvend contact op via het formulier hieronder en ontdek hoe deze uitzonderlijke dakappartementen in Alicante uw leven echt kunnen verrijken.

Galerij

Locatie

Adres: Alicante, Alicante, Spanje

Jammer! Maar niet getreurd...

Deze aanbieding is helaas niet meer beschikbaar. Verkopen gaan nl. zeer snel in deze regio.

Het goede nieuws is dat het aanbod continu wordt vernieuwd waardoor u zeker en vast een soortgelijke aanbieding kan vinden.

Hieronder enkele voorbeelden van nog beschikbare appartementen in Spanje:

€228.500
3 slpk.
2 badk.

Bent u echter volledig overdonderd door het enorme aanbod op de Spaanse vastgoedmarkt?

Geniet dan van Persoonlijke Begeleiding & Toegang tot Exclusieve Deals!

Vul hieronder uw gegevens in en de Nederlandstalige adviseur zal u binnen 1 werkdag contacteren om uw situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken.

Deze Spaanse ImmoScan op maat is gratis en vrijblijvend!