• Gegarandeerd de laagste hypotheekrente
 • Vergelijk meer dan 20 banken in Spanje
 • Gratis en vrijblijvend
 • Hoeveel hypotheek kunt u krijgen?

Gratis Hypotheek in Spanje berekenen

Vul hieronder uw gegevens in en de Nederlandstalige adviseur zal u binnen 1 werkdag contacteren om uw situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken. 

Gratis en vrijblijvend

Gegarandeerd de hoogste hypotheek

Voordeliger financieren: Spaans onderpand, uw voordeel

Vind laagste hypotheekrente in Spanje

Eerlijke en onafhankelijke begeleiding

Snel duidelijkheid binnen 1 werkdag  Een zorgeloze stap naar onze droomwoning in Spanje

  "Bij onze zoektocht naar de perfecte hypotheek voor ons droomhuis in Spanje kwamen we Hyposcan Spanje tegen. Hun dienstverlening was van onschatbare waarde. Vanaf het begin boden ze een helder overzicht van de hypotheekmogelijkheden waarbij gigantisch wat Spaanse banken met elkaar werden vergeleken. Dankzij hun inzet vonden we niet alleen de hoogste hypotheek maar ook de hypothecaire lening tegen de laagste rente. Het tarief was scherper dan onze huisbank in België. De persoonlijke benadering en het geduld om al onze vragen te beantwoorden maakten het hele proces aangenaam voor ons. Dank u!"

  Luc en Karin

  Antwerpen

  "

  De Hyposcan Spanje dienstverlening bleek de sleutel tot ons Spaanse paradijs

  "Van het begin tot het eind was onze ervaring met Hyposcan Spanje uitzonderlijk. De uitgebreide vergelijking van hypotheken en de inzichten in de beste rentetarieven waren precies wat we nodig hadden om een weloverwogen beslissing te maken. De service ging echter verder want met hun kennis van de markt en de persoonlijke aandacht voelden we ons echt ondersteund in elke stap. Het vinden van de beste hypotheek voor ons huis in Spanje was uiteindelijk dus eenvoudig en transparant. We zijn Hyposcan Spanje enorm dankbaar voor hun hulp bij het verwezenlijken van onze droom."

  Jan en Anke

  Utrecht

  "

  Ongeëvenaarde service en expertise bij Hyposcan Spanje

  "Toen we besloten een appartement in Spanje te kopen, waren we overweldigd door de hypotheekopties in Nederland en Spanje. Hyposcan Spanje veranderde dit echter compleet voor ons. Hun deskundige team vergeleek meer dan 20 Spaanse banken om ons de beste deal te kunnen bieden, rekening houdend met onze specifieke situatie en wensen. Wat ons echt opviel was de transparantie en de moeite die ze deden om ons de laagste rente te garanderen. Hun persoonlijke benadering en snelle reacties waren goud waard omdat we snel moesten schakelen om toe te happen! We kunnen niet genoeg benadrukken hoe waardevol deze service geweest is voor ons."

  Lizette en Thomas

  Heerenveen

  "

  Gratis en vrijblijvend

  Bereken gratis en vrijblijvend hoeveel hypotheek u exact kunt krijgen via een van de meer dan 20 Spaanse banken.

  Gegarandeerd de hoogste hypotheek

  Maak optimaal gebruik van de hypotheeknormen en alle gunstregelingen om uw tweede woning in Spanje aan te kopen.

  Voordeliger financieren: Spaans onderpand, uw voordeel

  Profiteer van Spaanse banken die uw tweede woning of appartement in Spanje als direct onderpand kunnen gebruiken. Dit biedt u betere en goedkopere hypotheekopties dan lenen bij Belgische of Nederlandse banken.

  Vind laagste hypotheekrente in Spanje

  Dankzij deze HypoScan in Spanje bespaart u werk en tijd. De Nederlandstalige adviseur met 30 jaar ervaring vergelijkt meer dan 20 Spaanse banken voor u.

  Eerlijke en onafhankelijke begeleiding

  100% in uw belang. Samenwerking met meer dan 20 banken in Spanje zonder getrouwd te zijn met een van hen. U zal nooit in de richting van één Spaanse bank geduwd worden, u beslist zelf.

  Snel duidelijkheid binnen 1 werkdag

  Binnen 1 werkdag duidelijkheid over uw hypotheekmogelijkheden in Spanje.

  Ontdek uw maximale hypotheek in Spanje tegen de scherpste rente

  Profiteer nu:

  Vergelijk kosteloos en zonder verplichting aanbiedingen van meer dan 20 Spaanse banken.

  Eerste hypotheek­berekening en adviesgesprek altijd gratis

  Het grote voordeel van deze HypoScan in Spanje is dat het eerste adviesgesprek en daaruit voortvloeiende hypotheekberekening altijd gratis is. 

  In dit eerste gesprek gaat de Nederlandstalige expert met meer dan 30 jaar ervaring voor u aan het rekenen. 

  Is een hypotheek in Spanje op basis van uw inkomen haalbaar? Is het mogelijk om de hypotheek voor het door u gewenste bedrag te vinden?

  Als dit het geval is, worden er vervolgens meer dan 20 Spaanse banken met elkaar vergeleken om het beste hypotheekvoorstel en de scherpste hypotheekrente te vinden voor u.

  Telefonische afspraak of ter plaatse in Spanje

  Of u nu in Nederland, België of elders woont, dat maakt geen verschil voor deze HypoScan in Spanje.

  U kan rekenen op een telefonisch onderhoud in het Nederlands om professioneel hypotheekadvies en een vrijblijvende hypotheekofferte op maat te verkrijgen.

  Als u liever een afspraak maakt ter plaatse in Spanje dan kan dat ook. Het voordeel van deze afspraak ter plaatse in Spanje is dat u alle documenten kunt meebrengen. 

  Tip: Breng dan uw laptop mee zodat u via het internet steeds aan alle relevante informatie kunt (loonfiche bijvoorbeeld).